Solo
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Solo > [ingkang kaping setunggal-mugi² awet thread ipun]jagongan ngangge basa krama
Total Views: 6081 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 25 of 36 | ‹ First  < 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 >  Last ›

cHidori_07 - 12/11/2010 03:56 PM
#481

Quote:
Original Posted By pank24
teng shibuya mas, kulo enten shikoku .. iloveindonesiailoveindonesia


pun lenggah teng Solo, Mas iloveindonesia
Jepang kathah pagodhan o
ngakak
Mbah_Soer - 12/11/2010 04:20 PM
#482

Quote:
Original Posted By 1418050



tlatah meniko wonten ing negara pundi kakang confused:

punika tlatah negari kadang sepuh kita, njih punika negari jepun
mbok bilih
[ingkang kaping setunggal-mugi² awet thread ipun]jagongan ngangge basa krama
Mbah_Soer - 12/11/2010 04:20 PM
#483

Quote:
Original Posted By 1418050



tlatah meniko wonten ing negara pundi kakang confused:

punika tlatah negari kadang sepuh kita, njih punika negari jepun
mbok bilih
[ingkang kaping setunggal-mugi² awet thread ipun]jagongan ngangge basa krama
1418050 - 12/11/2010 04:25 PM
#484

Quote:
Original Posted By cHidori_07
pun lenggah teng Solo, Mas iloveindonesia
Jepang kathah pagodhan o
ngakak


walah nate tindak jepang to kakang D
Quote:
Original Posted By Mbah_Soer
punika tlatah negari kadang sepuh kita, njih punika negari jepun
mbok bilih
[ingkang kaping setunggal-mugi² awet thread ipun]jagongan ngangge basa krama


Quote:
Original Posted By Mbah_Soer
punika tlatah negari kadang sepuh kita, njih punika negari jepun
mbok bilih
[ingkang kaping setunggal-mugi² awet thread ipun]jagongan ngangge basa krama


wolhadalah menawi kalih panjenengan sepuh sinten nggih mbah think:
amakuzalek - 12/11/2010 05:22 PM
#485

Quote:
Original Posted By 1418050
simbah buyut sampun rawuh thumbup:


tlatah meniko wonten ing negara pundi kakang confused:


alengko dirojo ngilen sekedhik wonten perempatan ngalerthumbup:
1418050 - 12/11/2010 05:53 PM
#486

Quote:
Original Posted By amakuzalek
alengko dirojo ngilen sekedhik wonten perempatan ngalerthumbup:


mbok bilih menawi mboten lepat meniko negara ngastino nopo sanes nggih confused:
Adit Guk2 - 13/11/2010 12:40 PM
#487

Quote:
Original Posted By amakuzalek
alengko dirojo ngilen sekedhik wonten perempatan ngalerthumbup:


Nggih leres, saksampunipun ngilen ngaler saking prasekawanan Ngalengka, menika nak wonten Astina, taksih teras 2 kilo, menika sampun shibuya, celak wit pelem.

Wonten Nagari Jepang menika, nyambut damel menapa sinau, kangmas PankSekawanLikur?

*Kegem sedaya, matur nuwun sampun nampi kula
_gie_ - 13/11/2010 12:48 PM
#488

Quote:
Original Posted By Adit Guk2
Nggih leres, saksampunipun ngilen ngaler saking prasekawanan Ngalengka, menika nak wonten Astina, taksih teras 2 kilo, menika sampun shibuya, celak wit pelem.

Wonten Nagari Jepang menika, nyambut damel menapa sinau, kangmas PankSekawanLikur?

*Kegem sedaya, matur nuwun sampun nampi kula


walah panjenengan sakmeniko taksih wonten ing nagari jepang to kakang beer:
ing jepang menopo asring kepanggih kaliyan miyabi D

sami sami kang monggo ndherek guyub rukun wonten ing regional solo puniko beer:
bundul - 13/11/2010 01:04 PM
#489

kang, dinten meniko kok kulo kesunat malih nggih \( nopo salah kulo nggih kinten-kinten eek:

sugeng siang mas o
_gie_ - 13/11/2010 01:17 PM
#490

Quote:
Original Posted By bundul
kang, dinten meniko kok kulo kesunat malih nggih \( nopo salah kulo nggih kinten-kinten eek:

sugeng siang mas o


DD
mbok menawi postingan postingan panjenengan mboten rena ing penggalihipun moderator dadosipun postingan panjenengan dipun sunat D
pank24 - 13/11/2010 04:28 PM
#491

menawi wonten info wedangan teng solo engkang paling murah, puniko teng pundhi ngeh ?
bundul - 13/11/2010 04:35 PM
#492

Quote:
Original Posted By _gie_
DD
mbok menawi postingan postingan panjenengan mboten rena ing penggalihipun moderator dadosipun postingan panjenengan dipun sunat D


lha nek naming kalih doso nopo selangkung postingan ingkang disunat kulo ikhlas mas o lha niki gangsal atus postingan kulo ingkang dipun sunat o
amakuzalek - 16/11/2010 09:27 AM
#493

Quote:
Original Posted By pank24
menawi wonten info wedangan teng solo engkang paling murah, puniko teng pundhi ngeh ?


pados meniko paling echo ampun paling mirah, mirah nanging mboten echo nggih sami mawon buwang artho \)
kingkungku - 16/11/2010 11:41 AM
#494

kulo mboten mangertos, boso kromo kulo ajurrrrrrr D
Mbah_Soer - 16/11/2010 11:47 AM
#495

Quote:
Original Posted By kingkungku
kulo mboten mangertos, boso kromo kulo ajurrrrrrr D

Mila punika kita sami2 gegladen babagan kawruh boso krami sesarengan \)[ingkang kaping setunggal-mugi² awet thread ipun]jagongan ngangge basa krama
kingkungku - 16/11/2010 11:55 AM
#496

Quote:
Original Posted By Mbah_Soer
Mila punika kita sami2 gegladen babagan kawruh boso krami sesarengan \)[ingkang kaping setunggal-mugi² awet thread ipun]jagongan ngangge basa krama


bingungs pripun nggih bingungs

*kulo ngertos karepe sing njenengan tulis, tapi mboten saged njawabe, bingung sing ajeng nulis (ajur tenan iki) D
papamaxi - 16/11/2010 12:45 PM
#497

Quote:
Original Posted By kingkungku
bingungs pripun nggih bingungs

*kulo ngertos karepe sing njenengan tulis, tapi mboten saged njawabe, bingung sing ajeng nulis (ajur tenan iki) D


mboten dados punapa gan. Kula nggih taksih sinau owg. Ingkang penting punika niatipun. Ampun ajrih menawi klanta-klentu\)
kingkungku - 16/11/2010 12:51 PM
#498

Quote:
Original Posted By papamaxi
mboten dados punapa gan. Kula nggih taksih sinau owg. Ingkang penting punika niatipun. Ampun ajrih menawi klanta-klentu\)


inggih, maturnuwun wejanganipun gan \)
must.be.zeed - 16/11/2010 12:51 PM
#499

bismillah...
kulo nderek mlebet....
whowhon - 16/11/2010 06:24 PM
#500

thok....thok...thok..... kulonuwun.....
Page 25 of 36 | ‹ First  < 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Solo > [ingkang kaping setunggal-mugi² awet thread ipun]jagongan ngangge basa krama