Solo
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Solo > [ingkang kaping setunggal-mugi² awet thread ipun]jagongan ngangge basa krama
Total Views: 6081 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 26 of 36 | ‹ First  < 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 >  Last ›

Adit Guk2 - 16/11/2010 10:52 PM
#501

Quote:
Original Posted By papamaxi
mboten dados punapa gan. Kula nggih taksih sinau owg. Ingkang penting punika niatipun. Ampun ajrih menawi klanta-klentu\)


Leres Juragan! Kula sarujuk sanget, mboten pareng ajrih klentu, kita sadaya menika rak taksih sinau.
Nalika taksih alit, nalika simbah kula taksih sugeng, kula saged lancar anggenipun bebasan jawi awit menawi matur kaliyan simbah, tansah ngangge basa jawi krami. Sakmenika, sampun mboten wonten ingkang dipun aturi ngagem basa jawi krami, sampun ical jawi kraminipun. Nyerat menika kemawon sampun kemringet amargi kathah kesupenipun..
Menawi kathah dipun agem basa jawinipun, lajeng saged cas-cis-cus.
ilovekaskus
Adit Guk2 - 16/11/2010 11:01 PM
#502

Quote:
Original Posted By bundul
lha nek naming kalih doso nopo selangkung postingan ingkang disunat kulo ikhlas mas o lha niki gangsal atus postingan kulo ingkang dipun sunat o


Ckckckck, 500 postingan dipun tetaki, Gan? Wah, menika langkung nggegirisi saking tetakipun tiyang jaler..
Ning ingkang 500 wau menika junk sedanten menapa mboten? Menawi mboten, kok kadosipun mboten prayogi.
amakuzalek - 16/11/2010 11:47 PM
#503

Quote:
Original Posted By bundul
lha nek naming kalih doso nopo selangkung postingan ingkang disunat kulo ikhlas mas o lha niki gangsal atus postingan kulo ingkang dipun sunat o


ah naming sekedhik niku kulo 10 ID iso kesunat 500an/IDhammer:
must.be.zeed - 17/11/2010 08:18 PM
#504

Quote:
Original Posted By whowhon
thok....thok...thok..... kulonuwun.....



monggo .... pinarak
pank24 - 17/11/2010 10:36 PM
#505

sugeng ndalu,kagem sedaya mawon iloveindonesia
vanmahon - 18/11/2010 03:13 AM
#506

sugeng enjang,,, sadulur-sadulur ingkang dahat kinormatan........




coffee:
cHidori_07 - 18/11/2010 03:18 AM
#507

Quote:
Original Posted By vanmahon
sugeng enjang,,, sadulur-sadulur ingkang dahat kinormatan........




coffee:


ical teng pundi mawon sampeyan mad:mads
vanmahon - 18/11/2010 05:35 AM
#508

Quote:
Original Posted By cHidori_07
ical teng pundi mawon sampeyan mad:mads




madosi pandulumeng gesang................


D
CDblank - 18/11/2010 05:56 AM
#509

sugeng enjang
papamaxi - 18/11/2010 08:11 AM
#510

Quote:
Original Posted By Adit Guk2
Leres Juragan! Kula sarujuk sanget, mboten pareng ajrih klentu, kita sadaya menika rak taksih sinau.
Nalika taksih alit, nalika simbah kula taksih sugeng, kula saged lancar anggenipun bebasan jawi awit menawi matur kaliyan simbah, tansah ngangge basa jawi krami. Sakmenika, sampun mboten wonten ingkang dipun aturi ngagem basa jawi krami, sampun ical jawi kraminipun. Nyerat menika kemawon sampun kemringet amargi kathah kesupenipun..
Menawi kathah dipun agem basa jawinipun, lajeng saged cas-cis-cus.
ilovekaskus


punika langkung sae gan... inggih mekaten punika punawi badhe gegladen boso jawi, kedah kathah sinau lan praktek, Monggo sumawi disengkuyung trit punika kajengipun mboten ical budoyo Jawi langkung2 boso Jawi Kraminipun.iloveindonesia

Quote:
Original Posted By vanmahon
sugeng enjang,,, sadulur-sadulur ingkang dahat kinormatan........




coffee:



Quote:
Original Posted By cHidori_07
ical teng pundi mawon sampeyan mad:mads


Quote:
Original Posted By CDblank
sugeng enjang


sugeng enjang sederek2 sedayailoveindonesia
Pripun pawartos panjenengan dinten punika?
Mbah_Soer - 20/11/2010 07:08 AM
#511

Quote:
Original Posted By amakuzalek


ah naming sekedhik niku kulo 10 ID iso kesunat 500an/IDhammer:

wah mas-mas-e niki pengalamanipun sae sanget thumbup: thumbup:[ingkang kaping setunggal-mugi² awet thread ipun]jagongan ngangge basa krama
amakuzalek - 21/11/2010 09:21 AM
#512

Quote:
Original Posted By Mbah_Soer
wah mas-mas-e niki pengalamanipun sae sanget thumbup: thumbup:[ingkang kaping setunggal-mugi² awet thread ipun]jagongan ngangge basa krama


lha nggih mbah kagem pelajaran manawi anggenipun ngepost kedah dateng panggenan inkang aman sentosao
Mbah.Soer - 28/11/2010 10:53 PM
#513

Quote:
Original Posted By amakuzalek


lha nggih mbah kagem pelajaran manawi anggenipun ngepost kedah dateng panggenan inkang aman sentosao

nggih oom...
mugi sageda dados kawruh tumrap sedayanipun, matur nuwun... D D[ingkang kaping setunggal-mugi² awet thread ipun]jagongan ngangge basa krama
johar_subagya - 30/11/2010 08:18 AM
#514

Quote:
Original Posted By Mbah_Soer
wah mas-mas-e niki pengalamanipun sae sanget thumbup: thumbup:[ingkang kaping setunggal-mugi² awet thread ipun]jagongan ngangge basa krama


lha njenengan menopo nate keno sunat sing kathah mbah o
wisnuindrajati - 30/11/2010 08:26 AM
#515

sun: sugeng enjang sederek lan poro pinisepuh sedanten cool:

=====================

meniko saged dipun walik kapan nggih? o
horoq - 30/11/2010 10:11 AM
#516

sugeng enjang kulo aturaken dumateng pinisepuh sedanten kemawon....

tiyang alit punika badhe nderek ngangu kawuruh dumatang para pinisepuh... \)

mbok bilih wonten lepatipun angen kulo matur, kulo nyuwun agenging pangarsami... \)
papamaxi - 30/11/2010 12:21 PM
#517

Quote:
Original Posted By johar_subagya
lha njenengan menopo nate keno sunat sing kathah mbah o


sunat koq wongsal-wangsul to kang? malu:

Quote:
Original Posted By wisnuindrajati
sun: sugeng enjang sederek lan poro pinisepuh sedanten cool:

=====================

meniko saged dipun walik kapan nggih? o


lha nggih to kang. dangu sanget puniko mboten walik...monggo sami dipun damel rame trit punikaD

Quote:
Original Posted By horoq
sugeng enjang kulo aturaken dumateng pinisepuh sedanten kemawon....

tiyang alit punika badhe nderek ngangu kawuruh dumatang para pinisepuh... \)

mbok bilih wonten lepatipun angen kulo matur, kulo nyuwun agenging pangarsami... \)



monggo kang...puniko nggih sami2 sinau owgmalu:
Mbah.Soer - 30/11/2010 01:25 PM
#518

Quote:
Original Posted By johar_subagya


lha njenengan menopo nate keno sunat sing kathah mbah o

dereng nate D D
Quote:
Original Posted By horoq
sugeng enjang kulo aturaken dumateng pinisepuh sedanten kemawon....

tiyang alit punika badhe nderek ngangu kawuruh dumatang para pinisepuh... \)

mbok bilih wonten lepatipun angen kulo matur, kulo nyuwun agenging pangarsami... \)

monggo ki sanak shakehand
gandeng panjenengan badhe ngangsu kawruh mila badhe kula aturi sekedik
koreksi saking kula:
sugeng enjang = wilujeng enjang
ngangu kawuruh = ngangsu kawruh
kulo nyuwun agenging pangarsami = kula nyuwun agunging pangaksami[ingkang kaping setunggal-mugi² awet thread ipun]jagongan ngangge basa krama
horoq - 30/11/2010 08:47 PM
#519

Quote:
Original Posted By papamaxi
sunat koq wongsal-wangsul to kang? malu:



lha nggih to kang. dangu sanget puniko mboten walik...monggo sami dipun damel rame trit punikaD




monggo kang...puniko nggih sami2 sinau owgmalu:


ampun dipun guyu menawi tasik katah lepatipun ngih kakang \)

Quote:
Original Posted By Mbah.Soer
dereng nate D D

monggo ki sanak shakehand
gandeng panjenengan badhe ngangsu kawruh mila badhe kula aturi sekedik
koreksi saking kula:
sugeng enjang = wilujeng enjang
ngangu kawuruh = ngangsu kawruh
kulo nyuwun agenging pangarsami = kula nyuwun agunging pangaksami[ingkang kaping setunggal-mugi² awet thread ipun]jagongan ngangge basa krama


matur nuwun mbah, ampun bosen-bosen anggenipun koreksi anggen kulo matur.
Mbah.Soer - 02/12/2010 08:46 PM
#520

Quote:
Original Posted By horoq


matur nuwun mbah, ampun bosen-bosen anggenipun koreksi anggen kulo matur.

sami-sami ki sanak, kula nggih taksih gegladen boso krami, dereng saged matur kanthi sae malus malus[ingkang kaping setunggal-mugi² awet thread ipun]jagongan ngangge basa krama
Page 26 of 36 | ‹ First  < 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Solo > [ingkang kaping setunggal-mugi² awet thread ipun]jagongan ngangge basa krama