Solo
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Solo > [ingkang kaping setunggal-mugi² awet thread ipun]jagongan ngangge basa krama
Total Views: 6081 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 27 of 36 | ‹ First  < 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 >  Last ›

horoq - 02/12/2010 08:49 PM
#521

Quote:
Original Posted By Mbah.Soer
sami-sami ki sanak, kula nggih taksih gegladen boso krami, dereng saged matur kanthi sae malus malus[ingkang kaping setunggal-mugi² awet thread ipun]jagongan ngangge basa krama


gegladen punika punapa mbah? kok kule nembe mireng sepindah punika?

kadang miris manah kulo ningali tiyang alit sak punika mboten saget boso... nohope:
amakuzalek - 05/12/2010 08:10 AM
#522

Quote:
Original Posted By horoq
gegladen punika punapa mbah? kok kule nembe mireng sepindah punika?

kadang miris manah kulo ningali tiyang alit sak punika mboten saget boso... nohope:


lha pripun jaman sakniki wiwit saking alit mawon dipun cekoki boso linggis malah kesupen paring kawruh bosonipun ingkang dasaro
amzri - 06/12/2010 02:59 AM
#523

Sugeng dalu poro sesepuh,kulo enggal ten mriki,nyuwun sewu bilih menawi bso krama kulo dreng mentez,.taksih sinau sakmeniko malus
[ingkang kaping setunggal-mugi² awet thread ipun]jagongan ngangge basa krama
Thronze - 08/12/2010 05:47 PM
#524

Quote:
Original Posted By horoq
gegladen punika punapa mbah? kok kule nembe mireng sepindah punika?

kadang miris manah kulo ningali tiyang alit sak punika mboten saget boso... nohope:



wah panjenengan niki, kabeh niku nggih mboten salah tiyang alit sedayanipun, wong sakniki nggih arang2 bopo lan ibu2 ngajari basa krama kalian putro2nipun
swelling_sun - 08/12/2010 06:33 PM
#525

Quote:
Original Posted By Thronze



wah panjenengan niki, kabeh niku nggih mboten salah tiyang alit sedayanipun, wong sakniki nggih arang2 bopo lan ibu2 ngajari basa krama kalian putro2nipun
leres mas thronze...sak meniko mboten sekedik tiyang sepuh ingkang ngawruhi putra2nipun ngagem bahasa manca...[ingkang kaping setunggal-mugi² awet thread ipun]jagongan ngangge basa krama
swelling_sun - 08/12/2010 06:39 PM
#526

Quote:
Original Posted By horoq


gegladen punika punapa mbah? kok kule nembe mireng sepindah punika?

kadang miris manah kulo ningali tiyang alit sak punika mboten saget boso... nohope:
menawi mboten klentu ketingalipun gegladhen punika latihan...leres mboten mbahsur?[ingkang kaping setunggal-mugi² awet thread ipun]jagongan ngangge basa krama
Thronze - 08/12/2010 11:59 PM
#527

Quote:
Original Posted By amzri
Sugeng dalu poro sesepuh,kulo enggal ten mriki,nyuwun sewu bilih menawi bso krama kulo dreng mentez,.taksih sinau sakmeniko malus
[ingkang kaping setunggal-mugi² awet thread ipun]jagongan ngangge basa krama


njenengan saestu mboten gadah tata krama, mlebet2 malah nyuwun sewu
yn ajeng ngemis ampun teng mriki mas wkwkw
swelling_sun - 09/12/2010 07:46 PM
#528

Quote:
Original Posted By Thronze


njenengan saestu mboten gadah tata krama, mlebet2 malah nyuwun sewu
yn ajeng ngemis ampun teng mriki mas wkwkw
di pun serat kemawon mas....-mboten nampi sumbangan awujud punapa kemawon- D[ingkang kaping setunggal-mugi² awet thread ipun]jagongan ngangge basa krama
swelling_sun - 09/12/2010 07:50 PM
#529

Quote:
Original Posted By Thronze


njenengan saestu mboten gadah tata krama, mlebet2 malah nyuwun sewu
yn ajeng ngemis ampun teng mriki mas wkwkw
dipun serat kemawon mas...-mboten nampi sumbangan awujud punapa kemawon- supados mboten wonteng ingkang nyuwun paring2...D[ingkang kaping setunggal-mugi² awet thread ipun]jagongan ngangge basa krama
swelling_sun - 09/12/2010 07:51 PM
#530

Quote:
Original Posted By Thronze


njenengan saestu mboten gadah tata krama, mlebet2 malah nyuwun sewu
yn ajeng ngemis ampun teng mriki mas wkwkw
[ingkang kaping setunggal-mugi² awet thread ipun]jagongan ngangge basa krama
inthenameofyue - 16/12/2010 09:16 AM
#531

wilujeng enjang....
beer:
cHidori_07 - 17/12/2010 06:39 AM
#532

sugeng, rahayu :toast
wisnuindrajati - 17/12/2010 06:44 AM
#533

mugi-mugi dinten meniko cerah sun:, mboten jawah rain:
bocahb0y - 17/12/2010 08:31 AM
#534

Quote:
Original Posted By wisnuindrajati
mugi-mugi dinten meniko cerah sun:, mboten jawah rain:


aminn.... (niki krama punopo boten nggih?)
wisnuindrajati - 17/12/2010 08:35 AM
#535

Quote:
Original Posted By bocahb0y
aminn.... (niki krama punopo boten nggih?)


\( waduh, lha leresipun kados pundi kang? \(
bocahb0y - 17/12/2010 08:37 AM
#536

Quote:
Original Posted By wisnuindrajati
\( waduh, lha leresipun kados pundi kang? \(


boten ngertos niku kula
wisnuindrajati - 17/12/2010 08:42 AM
#537

Quote:
Original Posted By bocahb0y
boten ngertos niku kula


waduh amazed:
Mbah.Soer - 17/12/2010 08:54 AM
#538

Quote:
Original Posted By wisnuindrajati


waduh amazed:

manawi istilah babagan agami punika biasanipun nggih mboten dipun kramak-aken o o[ingkang kaping setunggal-mugi² awet thread ipun]jagongan ngangge basa krama
wisnuindrajati - 17/12/2010 01:26 PM
#539

Quote:
Original Posted By Mbah.Soer
manawi istilah babagan agami punika biasanipun nggih mboten dipun kramak-aken o o[ingkang kaping setunggal-mugi² awet thread ipun]jagongan ngangge basa krama


kulo kinten wonten kramanipun amazed:
amakuzalek - 20/12/2010 05:06 PM
#540

sampun mlebet wulan desember sekedap malih warso enggal duh piye ikio
Page 27 of 36 | ‹ First  < 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Solo > [ingkang kaping setunggal-mugi² awet thread ipun]jagongan ngangge basa krama