Solo
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Solo > [ingkang kaping setunggal-mugi² awet thread ipun]jagongan ngangge basa krama
Total Views: 6081 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 29 of 36 | ‹ First  < 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 >  Last ›

cHidori_07 - 20/01/2011 03:41 AM
#561

Quote:
Original Posted By PoetSolo
"kula nuwun, kula badhe tumut gegladen basa Jawa wonten mriki angsal mboten?
menawi kula punika mboten saget basa krama amargi saking alit basa ingkang dipun ginaaken namung ngoko kemawon, menawi seratan kula kathah klentunipun nyuwun dipun koreksi ngagem basa krama..maturnuwun sakderengipun..."


punika miturut kawula ngapunten taksih newbie...hehe wilujeng siang sinambi nglaras :kr:

monggo thumbup:
menawi mbasaaken piyantun kiyambak ngangge ajeng kang, sanes badhe, badhe puniko kagem tiyang sepuh D
Quote:
Original Posted By flew_meneer
monggo dipun wiwiti malih jagonganipun..:2thumbup


monggo kang kissing:
Quote:
Original Posted By vanmahon
1. Siki = Setunggal
2. Kalih = Kalih
3. Tiga = Tigo
4. Papat + Sekawan
5. Lima = Gangsal
6. Nenem = Enem
7. Pitu = Pitu
8. Kutus = Wolu
9. Sanga = Songo
10. Dasa = Sedoso




Boso Bali Campur Jowo,, entuk hura Chid.............. D


hehe, teng pundi kemawon panjenengan kang, dangu mboten ketingal? enten poto maleh mboten? malu:
Brutallica - 20/01/2011 05:39 AM
#562

Quote:
Original Posted By PoetSolo
sami-sami kula nggih nderek beer: sinambi :kr: hehe
nglaras midanget kroncong :kr:


sekecane menawi enjing ningali pawarto wonten ing tivi

kaliyan coffee:
PoetSolo - 20/01/2011 09:42 AM
#563

sumangga kemawon..amargi tuk utawi sumbering basa Jawa punika tumurun sakin basa sansekerta
sulit - 21/01/2011 06:52 PM
#564

sugeng dalu..paro sedoyo kaskuser solo
advance1771 - 21/01/2011 07:27 PM
#565

sugeng ndalu sedherek kaskuser sedhanten, nembe sepindah niki ngepost wonten thread niki...
PoetSolo - 21/01/2011 10:12 PM
#566

Quote:
Original Posted By sulit
sugeng dalu..paro sedoyo kaskuser solo

wilujeng ndalu ugi sederek2

Quote:
Original Posted By advance1771
sugeng ndalu sedherek kaskuser sedhanten, nembe sepindah niki ngepost wonten thread niki...


wilujeng tetepangan...saking pundhi niki wau...ilovekaskus
sulit - 22/01/2011 10:55 PM
#567

Quote:
Original Posted By PoetSolo


"kula nuwun, kula badhe tumut gegladen basa Jawa wonten mriki angsal mboten?
menawi kula punika mboten saget basa krama amargi saking alit basa ingkang dipun ginaaken namung ngoko kemawon, menawi seratan kula kathah klentunipun nyuwun dipun koreksi ngagem basa krama..maturnuwun sakderengipun..."


punika miturut kawula ngapunten taksih newbie...hehe wilujeng siang sinambi nglaras :kr:

Sugeng dalu mas poetsolo sampun dikoreksi boso ingkang kulo ketik puniko,
Sakmeniko kulo seneng sanget saged gegladen wonten mriki kaliyan nguri nguri kabudayan jawi, amargi sakniki sampun kathah ingkang mboten nginaaken boso kromo, ha mbok menawi wonten klentunipun sumonggo dikoreksi malih anggenipun kulo ngetik ngangge jempol amargi ngaksesipun saking telepon asta utawi handphone...sumonggo[ingkang kaping setunggal-mugi² awet thread ipun]jagongan ngangge basa krama
PoetSolo - 22/01/2011 11:24 PM
#568

Quote:
Original Posted By sulit
Sugeng dalu mas poetsolo sampun dikoreksi boso ingkang kulo ketik puniko,
Sakmeniko kulo seneng sanget saged gegladen wonten mriki kaliyan nguri nguri kabudayan jawi, amargi sakniki sampun kathah ingkang mboten nginaaken boso kromo, ha mbok menawi wonten klentunipun sumonggo dikoreksi malih anggenipun kulo ngetik ngangge jempol amargi ngaksesipun saking telepon asta utawi handphone...sumonggo[ingkang kaping setunggal-mugi² awet thread ipun]jagongan ngangge basa krama


ngapunten mas...menawi HP mboten dipun kramaake mboten napa2..hehe..
seneng=remen
matur nuwun sanget taksih purun ngginaaken basa krama Jawa ingkang sampun mboten kathah tiyang enem ingkang ngginaaken basa punika...nuwun..
sumangga kita sami2 gegladen basa krama Jawailoveindonesia
sulit - 22/01/2011 11:45 PM
#569

[QUOTE=PoetSolo;353560991]

ngapunten mas...menawi HP mboten dipun kramaake mboten napa2..hehe..
seneng=remen
matur nuwun sanget taksih purun ngginaaken basa krama Jawa ingkang sampun mboten kathah tiyang enem ingkang ngginaaken basa punika...nuwun..
sumangga kita sami2 gegladen basa krama Jawailoveindonesia[/QUOTE
Injih mas puoetsolo..matur nuwun sanget kulo saget gegladen basa krama jawa wonten thread mriki.
Mbok menawi dalu punika kinten kinten poro sederek enem2an ingkang wonten tlatah solo sami podo makempal wonten seputaran manahan sinambi ningali ingkang bade malem mingguan...mekaten leres mboten?[ingkang kaping setunggal-mugi² awet thread ipun]jagongan ngangge basa krama
PoetSolo - 23/01/2011 12:53 AM
#570

Quote:
Original Posted By sulit
[QUOTE=PoetSolo;353560991]

ngapunten mas...menawi HP mboten dipun kramaake mboten napa2..hehe..
seneng=remen
matur nuwun sanget taksih purun ngginaaken basa krama Jawa ingkang sampun mboten kathah tiyang enem ingkang ngginaaken basa punika...nuwun..
sumangga kita sami2 gegladen basa krama Jawailoveindonesia[/QUOTE
Injih mas puoetsolo..matur nuwun sanget kulo saget gegladen basa krama jawa wonten thread mriki.
Mbok menawi dalu punika kinten kinten poro sederek enem2an ingkang wonten tlatah solo sami podo makempal wonten seputaran manahan sinambi ningali ingkang bade malem mingguan...mekaten leres mboten?[ingkang kaping setunggal-mugi² awet thread ipun]jagongan ngangge basa krama


wah kula mboten mangertos kahanan Manahan sampun dangu mboten malem minggon hehe....ngakak
sulit - 23/01/2011 08:26 AM
#571

Quote:
Original Posted By PoetSolo


wah kula mboten mangertos kahanan Manahan sampun dangu mboten malem minggon hehe....ngakak

Sugeng enjang poro kaskuser solo,
Mas poetsolo, menawi mekaten sami kalih kulo nggih sampun dangu mboten malem minggon wonten manahan...
Wonten pawartos punapa dinten meniko wonten seputaran solo?[ingkang kaping setunggal-mugi² awet thread ipun]jagongan ngangge basa krama
PoetSolo - 26/01/2011 06:48 PM
#572

wah solo kalawingi wonten tersangka teroris ingkang dipun cepeng dening densus 88 ing Baki..
sulit - 27/01/2011 11:47 PM
#573

Quote:
Original Posted By PoetSolo
wah solo kalawingi wonten tersangka teroris ingkang dipun cepeng dening densus 88 ing Baki..

Raosipun solo kok tasih wonten kemawon teroris ingkang dipun cepeng,sakjanipun punopo ingkang dipun padosi teroris puniko?punopo solo meniko daerah ingkang potensial amargi daerahipun strategis saking jangkuan saking pundi2? [ingkang kaping setunggal-mugi² awet thread ipun]jagongan ngangge basa krama
PoetSolo - 28/01/2011 12:52 AM
#574

leres punapa ingkang panjenengan ngedikaaken kangmas..Sala punika salah satunggali ng punjering punapa kemawon..andadosaken kutha Sala punika barometer utawi patkokkan dening tiyang sanes babagan napa kemawon..
primapunya - 28/01/2011 01:25 AM
#575

Quote:
Original Posted By PoetSolo
leres punapa ingkang panjenengan ngedikaaken kangmas..Sala punika salah satunggali ng punjering punapa kemawon..andadosaken kutha Sala punika barometer utawi patkokkan dening tiyang sanes babagan napa kemawon..

njenengan meniko kadosipun mencla-mencle kangmas, kolo wau sampun ditenggo rencang-rencang lha kok mboten dugi. mustoko nipun njenengan meniko lhe.. malu:


ngakak ngakak
PoetSolo - 02/02/2011 10:30 PM
#576

Quote:
Original Posted By primapunya
njenengan meniko kadosipun mencla-mencle kangmas, kolo wau sampun ditenggo rencang-rencang lha kok mboten dugi. mustoko nipun njenengan meniko lhe.. malu:


ngakak ngakak


wah ngapunten sak derengipun..kawula mboten wonten sepedha wingi nika..ngapunten sanget...ajeng ngebis pun mboten wonten...
flew_meneer - 25/02/2011 08:19 AM
#577

TS e pundi niki?malu


kts:
avansa.2010 - 25/02/2011 08:26 AM
#578

wah meniko trit ipun sampun nate klelep nggih malu: D
trit engkang sae kagem nglestariaken budayi jawi koq malah sepen ngaten nggih...amazed:






—QR™
Gursel - 25/02/2011 08:30 AM
#579

Quote:
Original Posted By avansa.2010
wah meniko trit ipun sampun nate klelep nggih malu: D
trit engkang sae kagem nglestariaken budayi jawi koq malah sepen ngaten nggih...amazed:






—QR™


monggo kulo njenengan sami nyudul2i maleh, supados trit niki mboten kelelep ngakak
lurahkamerun - 25/02/2011 08:30 AM
#580

Quote:
Original Posted By flew_meneer
TS e pundi niki?malu


kts:


Waduh..duko nggih ndan..kulo nggih mboten ngertos. mbokmenawi ngandap kulo pirso?ngacir:
Page 29 of 36 | ‹ First  < 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Solo > [ingkang kaping setunggal-mugi² awet thread ipun]jagongan ngangge basa krama