Solo
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Solo > [ingkang kaping setunggal-mugi² awet thread ipun]jagongan ngangge basa krama
Total Views: 6081 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 3 of 36 |  < 1 2 3 4 5 6 7 8 >  Last ›

pLinThenG - 03/11/2008 02:21 PM
#41

nderek langkung...
nyuwun sewu badhe nyuwun pirso, punopo wonten ingkang saget maringi ngertos kulo niki wonten nopo
cHidori_07 - 04/11/2008 06:03 AM
#42

Quote:
Original Posted By pLinThenG
nderek langkung...
nyuwun sewu badhe nyuwun pirso, punopo wonten ingkang saget maringi ngertos kulo niki wonten nopo


sugeng enjang, mengaten mas....niki dinten seloso D
basilisk7 - 04/11/2008 09:33 AM
#43

Quote:
Original Posted By mbulaksenthe
kulo pamit rumiyin... o

bade nguntal berbusa:


ampun mekaten menawi bade neda ,kakang
cockerels - 04/11/2008 09:52 AM
#44

kulo isin(nopo ngih basa krama inggilipun) tiyang jawi tapi mboten saget ngagem boso kromo engkang alus kaliyan sae...
c_lo - 04/11/2008 09:59 AM
#45

kula nuwun...\)

punapa pareng kula badhe ndherek rembagan wonten thread punika?malu:
cockerels - 04/11/2008 10:57 AM
#46

sinten kemawon pareng rembagan wonten thread punika ,nanging kedah ngagem baso kromo alus
black lotus - 04/11/2008 11:32 AM
#47

Quote:
Original Posted By cockerels
kulo isin(nopo ngih basa krama inggilipun) tiyang jawi tapi mboten saget ngagem boso kromo engkang alus kaliyan sae...


>isin-perkewuh
laptoplinux - 04/11/2008 12:11 PM
#48

isin >-- lingsem

yen perkewuh kih ana unsur "ora kepenaK", rikuh, sungkan. yen mung isin (umpane lali ora kathokan) bhs kramane : lingsem.



lha yen "malu2 kucing" terus apa ya? hammer:
hehehe
black lotus - 04/11/2008 02:22 PM
#49

Quote:
Original Posted By laptoplinux
isin >-- lingsem

yen perkewuh kih ana unsur "ora kepenaK", rikuh, sungkan. yen mung isin (umpane lali ora kathokan) bhs kramane : lingsem.



lha yen "malu2 kucing" terus apa ya? hammer:
hehehe

nggih mas \)
bingah ati kulo saged angsal ilmu anyar
laptoplinux - 04/11/2008 03:08 PM
#50

Quote:
Original Posted By black lotus
nggih mas \)
bingah ati kulo saged angsal ilmu anyar


nggih, dhawah sami2 mas...

namung sampun ngantos kerungkep...hammer:
mbulaksenthe - 05/11/2008 11:50 AM
#51

sugeng siyang....
sepen sanget nggih?
mbulaksenthe - 05/11/2008 11:50 AM
#52

sugeng siyang....
sepen sanget nggih?
black lotus - 06/11/2008 08:14 AM
#53

nggih niki sepen sanget, nopo dereng sami wungu?
nyamukmalam - 06/11/2008 10:05 AM
#54

kadosipun nggih dereng wungu
laptoplinux - 06/11/2008 09:07 PM
#55

ndherek langkung,mas..
kula badhe gabung...punapa kepareng....? malu:
cHidori_07 - 08/11/2008 10:13 AM
#56

angsal mas
pLinThenG - 08/11/2008 02:29 PM
#57

sugeng sonten poro sederek kaskuser ingkang pikurmatan
pikomon - 08/11/2008 02:55 PM
#58

ho ohhh o
johar_subagya - 08/11/2008 10:19 PM
#59

lha kok meng ho oh. nopo kang pikomon mboten saget boso jowo ???o
pLinThenG - 09/11/2008 10:05 AM
#60

basanipung kangmas pikomon meniko basa sangsekerta, pramilo piyambakipun mboten ngendikan ngagem basa jawi
Page 3 of 36 |  < 1 2 3 4 5 6 7 8 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Solo > [ingkang kaping setunggal-mugi² awet thread ipun]jagongan ngangge basa krama