Solo
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Solo > [ingkang kaping setunggal-mugi² awet thread ipun]jagongan ngangge basa krama
Total Views: 6081 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 30 of 36 | ‹ First  < 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 >  Last ›

avansa.2010 - 25/02/2011 08:39 AM
#581

Quote:
Original Posted By Gursel
monggo kulo njenengan sami nyudul2i maleh, supados trit niki mboten kelelep ngakak

mboten kiat nyudul meniko, radi awrat je ngakaks
Quote:
Original Posted By lurahkamerun
Waduh..duko nggih ndan..kulo nggih mboten ngertos. mbokmenawi ngandap kulo pirso?ngacir:

ngenjang pak lurah, sampun dhahar punopo dereng?

—QR™
Gursel - 25/02/2011 09:23 AM
#582

Quote:
Original Posted By avansa.2010

mboten kiat nyudul meniko, radi awrat je ngakaks

ngenjang pak lurah, sampun dhahar punopo dereng?

—QR™


lha koq saget mekaten kang,, mang ngunjuk obat kersanipun tambah kiat ngakak
avansa.2010 - 25/02/2011 10:16 AM
#583

Quote:
Original Posted By Gursel
lha koq saget mekaten kang,, mang ngunjuk obat kersanipun tambah kiat ngakak


niki wau sampun mi2k obat, nanging klentu obat tilem bo2k je ngakaks niki kantun nggliyeng2 gila: ngakaks


—QR™
mauvee - 25/02/2011 10:30 AM
#584

Kulo nuwun...dalem nyubie tumut nggandul meniko....nderek tepang sederek2....
Sixmar - 25/02/2011 10:34 AM
#585

Sae niki mas...

Kagem sinau boso jawi kromo ingkang sampun di tilaraken bocah-bocah sak meniko
PoetSolo - 25/02/2011 11:12 AM
#586

Quote:
Original Posted By mauvee
Kulo nuwun...dalem nyubie tumut nggandul meniko....nderek tepang sederek2....


sumangga kang mas,pinarak
Quote:
Original Posted By Sixmar
Sae niki mas...

Kagem sinau boso jawi kromo ingkang sampun di tilaraken bocah-bocah sak meniko


sumangga kita sami gegladen basa ingkang leres heheilovekaskus
avansa.2010 - 25/02/2011 11:15 AM
#587

Quote:
Original Posted By PoetSolo
sumangga kang mas,pinarak


sumangga kita sami gegladen basa ingkang leres heheilovekaskus


dipun tuturi nggih mas, dalem tasih enggalmalu:
—QR™
mauvee - 25/02/2011 11:57 AM
#588

Quote:
Original Posted By PoetSolo
sumangga kang mas,pinarak


sumangga kita sami gegladen basa ingkang leres heheilovekaskus


matur suwun kangmas.....tiyang kaneman sakmeniko sampun kesupen kaliyan bahasani-pun kiyambak....sanjangipun sampun mboten up to date...mboten gaul...he..he...
budw - 25/02/2011 01:06 PM
#589

kulo nuwun....,dalem badhe nderek guyub puniko...,menopo pikantuk nggih....
PoetSolo - 25/02/2011 09:57 PM
#590

Quote:
Original Posted By avansa.2010


dipun tuturi nggih mas, dalem tasih enggalmalu:
—QR™

ampun ajrih gegladen, menawi kita sami dereng nate klentu micara kula panjenengan inggig dereng mangertos pundhi ingkang klentu hehe..kula nggih newbie kok, tasih nderek gegladen bab basa Jawa punika..

Quote:
Original Posted By mauvee
matur suwun kangmas.....tiyang kaneman sakmeniko sampun kesupen kaliyan bahasani-pun kiyambak....sanjangipun sampun mboten up to date...mboten gaul...he..he...

lha ngih tho kang mas,ananging wonten ingkang sleca ugi,bilih rencang2 saking negari manca punika sami nderek gegkaden basa lan kabudayan Jawa, dados pundhi ingkang mboten gaul nggih ??? hehengakak
Quote:
Original Posted By budw
kulo nuwun....,dalem badhe nderek guyub puniko...,menopo pikantuk nggih....

sumangga angsal kemawon....mangga pinarak...
cryipt - 25/02/2011 10:52 PM
#591

kulanuwun...
kula nggih nderek jagongan nggih mas TS. namung krama inggil kula dereng patosa sae...

malu
nyuwun bimbinganipun sedherek2 sedaya...Yb
cryipt - 25/02/2011 11:11 PM
#592

kulanuwun...
kula nggih nderek jagongan nggih mas TS. namung krama inggil kula dereng patosa sae...

malu
nyuwun bimbinganipun sedherek2 sedaya...Yb
PoetSolo - 26/02/2011 12:31 AM
#593

Quote:
Original Posted By cryipt
kulanuwun...
kula nggih nderek jagongan nggih mas TS. namung krama inggil kula dereng patosa sae...

malu
nyuwun bimbinganipun sedherek2 sedaya...Yb


sumangga mas wonten mriki sedanten taksih nderek gegladen hehehhehee..wilujeng enjang...iloveindonesia
cHidori_07 - 26/02/2011 02:41 AM
#594

Quote:
Original Posted By PoetSolo
sumangga mas wonten mriki sedanten taksih nderek gegladen hehehhehee..wilujeng enjang...iloveindonesia


sugeng enjang kang o, dipun sekecak aken nggih, kulo tilar mlampah² wonten thread ingkang sanes rumiyin o
PoetSolo - 26/02/2011 07:37 AM
#595

Quote:
Original Posted By cHidori_07
sugeng enjang kang o, dipun sekecak aken nggih, kulo tilar mlampah² wonten thread ingkang sanes rumiyin o


sumangga kang mas...menawi wonten pawartos ingkang wigati sumangga dibetha wonteng tread punika nggih..nuwun....iloveindonesia
suryopraz - 27/02/2011 08:16 PM
#596

nuwun sewu, kulonuwun....dalem piyantun enggal...nyuwun pangertos malu
PoetSolo - 27/02/2011 09:43 PM
#597

Quote:
Original Posted By suryopraz
nuwun sewu, kulonuwun....dalem piyantun enggal...nyuwun pangertosmalu


nyuwun ngapunteng nggih menawi nginggilaken pribadi piyambak punika mboten kepareng mas..hehhehehe...iloveindonesia
mauvee - 28/02/2011 02:16 PM
#598

Quote:
Original Posted By PoetSolo
lha ngih tho kang mas,ananging wonten ingkang sleca ugi,bilih rencang2 saking negari manca punika sami nderek gegkaden basa lan kabudayan Jawa, dados pundhi ingkang mboten gaul nggih ??? hehengakak


Leres kangmas....rencang2 mancanagari katon remen menawi gegladen kabudayan jawi. Wonten jaman kula sekolah rumiyin menawi badhe budhal saking griyo mboten kesupen pamit kaliyan nyuwun donga pangestu saking tiyang sepuh, salim nembe budhal...lha lare2 sakmeniko njih lajengan pancal mubal kemawon....
PoetSolo - 28/02/2011 11:56 PM
#599

Quote:
Original Posted By mauvee
Leres kangmas....rencang2 mancanagari katon remen menawi gegladen kabudayan jawi. Wonten jaman kula sekolah rumiyin menawi badhe budhal saking griyo mboten kesupen pamit kaliyan nyuwun donga pangestu saking tiyang sepuh, salim nembe budhal...lha lare2 sakmeniko njih lajengan pancal mubal kemawon....


lha inggih yho kang mas, menawi bala kurawa mawon taksih pamit kaliyan paman Sengkuni kok sakderenge bidhal ing palagan..sak punika lare enem langkung andap moralipun saking kurawa ngiih hheeeee ngakak
PoetSolo - 28/02/2011 11:59 PM
#600

Quote:
Original Posted By mauvee
Leres kangmas....rencang2 mancanagari katon remen menawi gegladen kabudayan jawi. Wonten jaman kula sekolah rumiyin menawi badhe budhal saking griyo mboten kesupen pamit kaliyan nyuwun donga pangestu saking tiyang sepuh, salim nembe budhal...lha lare2 sakmeniko njih lajengan pancal mubal kemawon....


lha inggih yho kang mas, menawi bala kurawa mawon taksih pamit kaliyan paman Sengkuni kok sakderenge bidhal ing palagan..sak punika lare enem langkung andap moralipun saking kurawa ngiih hheeeee ngakak
Page 30 of 36 | ‹ First  < 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Solo > [ingkang kaping setunggal-mugi² awet thread ipun]jagongan ngangge basa krama