Solo
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Solo > [ingkang kaping setunggal-mugi² awet thread ipun]jagongan ngangge basa krama
Total Views: 6081 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 33 of 36 | ‹ First  < 28 29 30 31 32 33 34 35 36 > 

cHidori_07 - 19/07/2011 01:53 AM
#641

Quote:
Original Posted By alibenhamed
kulo remen trit meniko...


maturnuwun gan! [ingkang kaping setunggal-mugi² awet thread ipun]jagongan ngangge basa krama
PoetSolo - 19/07/2011 11:24 AM
#642

Quote:
Original Posted By cHidori_07
maturnuwun gan! [ingkang kaping setunggal-mugi² awet thread ipun]jagongan ngangge basa krama


tread punika saged nambah kawruh kula panjenengan sami babagan basa jawa...::bookmarks
dekmomo - 19/07/2011 12:55 PM
#643
sungeng siang
sugeng siang poro pamirso...

siang puniko hawanipun benter sanget...

sekecane ngunjuk cendolbig

kersane seger.... ingkang sakmeniko saweg makaryo dalem aturi kendel rumiyen...
super.pekok - 19/07/2011 12:59 PM
#644

Quote:
Original Posted By dekmomo
sugeng siang poro pamirso...

siang puniko hawanipun benter sanget...

sekecane ngunjuk cendolbig

kersane seger.... ingkang sakmeniko saweg makaryo dalem aturi kendel rumiyen...

kendel punapa tipis kangmas?

o
-
ngaturaken sugeng siyang, sugeng dhahar kaliyan sugeng ngibadah kagem panjenengan sedaya..
Mugi tansah pinaringan kawilujengan lan kasarasan..
beer:[ingkang kaping setunggal-mugi² awet thread ipun]jagongan ngangge basa krama
LancengLot - 22/07/2011 05:58 PM
#645

pamit rumiyin rencang-rencang,

kulo bade pamit rumiyin, sampun dipun timbali dening bapak As, kapurih enggal-enggal mandap, amargi sampun dipun tenggo bade wangsul sareng.

suwuns
PoetSolo - 22/07/2011 11:51 PM
#646

sekedap malih menawi wanci enjing/bangun tansah mireng "bapak-bapak, ibu-ibu kula aturu enggal-enggal saurrrrrrr!!!!!!!" ngakak
toekidjan - 23/07/2011 10:31 AM
#647

Quote:
Original Posted By PoetSolo
sekedap malih menawi wanci enjing/bangun tansah mireng "bapak-bapak, ibu-ibu kula aturu enggal-enggal saurrrrrrr!!!!!!!" ngakak


wekdalipun taksih pitung dinten malih masbro .... D
mugi2 gusti allah paring kekiatan dumateng kita sedaya ingkang badhe nglaksanaaken ibadah siyam .... o
PoetSolo - 23/07/2011 07:50 PM
#648

Quote:
Original Posted By toekidjan
wekdalipun taksih pitung dinten malih masbro .... D
mugi2 gusti allah paring kekiatan dumateng kita sedaya ingkang badhe nglaksanaaken ibadah siyam .... o


inggih gan sekedap malih sampun ngancik wulan pasa, sederek 2 ingkang muslim sugeng siam nggih.......
genxsakti - 27/07/2011 07:02 AM
#649

wancinipun sampun enjing gan, monggo sami bidal makaryo
semangat juragan[ingkang kaping setunggal-mugi² awet thread ipun]jagongan ngangge basa krama
PoetSolo - 27/07/2011 09:10 AM
#650

Quote:
Original Posted By genxsakti
wancinipun sampun enjing gan, monggo sami bidal makaryo
semangat juragan[ingkang kaping setunggal-mugi² awet thread ipun]jagongan ngangge basa krama


sumangga gan kita buka kaliyan dedonga mugi pakaryan kita lancar sedanten ing dinten punika
don_augusto - 17/08/2011 04:04 PM
#651

kulo badhe ngaturaken sugeng siang, kangge sedherek sedherek poro kaskuser regional solo. salam kenal seking kulo tiang peranakan wonogiri, di jakarta.
kycool - 18/08/2011 02:27 PM
#652

nembe ngertos menawi wonten trit menika....
PoetSolo - 19/08/2011 03:54 PM
#653

Quote:
Original Posted By don_augusto
kulo badhe ngaturaken sugeng siang, kangge sedherek sedherek poro kaskuser regional solo. salam kenal seking kulo tiang peranakan wonogiri, di jakarta.

salam kenat ugi gan...niku avatare nembe mbeto ASG tho??hehe
Quote:
Original Posted By kycool
nembe ngertos menawi wonten trit menika....

inggih kang mas punika saget nambah kawruh kula panjenengan sami...
panji1922. - 08/09/2011 01:04 AM
#654

malu kolu teksih lamat2 mas tetembunga boso kromo kulo, maklum teksih enggal pindah dhateng solo [ingkang kaping setunggal-mugi² awet thread ipun]jagongan ngangge basa krama
asclo - 08/09/2011 11:00 AM
#655

kulo nuwun sederek sedoyo..
thread meniko kedah sae sanget. \)
perokuro - 08/09/2011 05:30 PM
#656

kulo mboten saget nanging pengen saget,,,, berduka
rendraviola - 08/09/2011 10:55 PM
#657

Quote:
Original Posted By asclo
kulo nuwun sederek sedoyo..
thread meniko kedah sae sanget. \)

injih, kadose ngoten.. sayangipun kok sepi sanget nggeh.??
Quote:
Original Posted By perokuro
kulo mboten saget nanging pengen saget,,,, berduka


monngo blajar sareng sareng, kulo nggeh taksih grothal grathul..malu:
bsurandy - 09/09/2011 12:24 AM
#658

Quote:
Original Posted By rendraviola
injih, kadose ngoten.. sayangipun kok sepi sanget nggeh.??


monngo blajar sareng sareng, kulo nggeh taksih grothal grathul..malu:


lha nggih sumonggo dipun damel regeng (rame) supados saged sami2 gegladen (belajar) searengan babagan boso krami \)
PoetSolo - 09/09/2011 11:29 AM
#659

Quote:
Original Posted By bsurandy
lha nggih sumonggo dipun damel regeng (rame) supados saged sami2 gegladen (belajar) searengan babagan boso krami \)


ngaturaken Sugeng Riyadi 1 Sawal 1944 Be. menawi anggen kula tumindak utawi pinutur kula kathah klentu nyuwun lubering samudra pangksami..
:mewek
Priyo.Sembodo - 09/09/2011 01:26 PM
#660

Quote:
Original Posted By PoetSolo
ngaturaken Sugeng Riyadi 1 Sawal 1944 Be. menawi anggen kula tumindak utawi pinutur kula kathah klentu nyuwun lubering samudra pangksami..
:mewek


sami2 kang, semanten ugi kula tiyang sepah tamtunipun kathah lepat lan klentunipun, sak kecap tutur kula, sak klimah laku kula ingkang mboten mranani penggalih panjenengan, kula nggih nyuwun gunging pangaksami.

mugi lepat panjenengan lan kula sageda linebur ing dinten riyadi punika, Gusti tansah hamberkahi.
Page 33 of 36 | ‹ First  < 28 29 30 31 32 33 34 35 36 > 
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Solo > [ingkang kaping setunggal-mugi² awet thread ipun]jagongan ngangge basa krama