Solo
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Solo > [ingkang kaping setunggal-mugi² awet thread ipun]jagongan ngangge basa krama
Total Views: 6081 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 36 of 36 | ‹ First  < 31 32 33 34 35 36

super..pekok - 16/08/2012 07:06 PM
#701

Quote:
Original Posted By bsurandy
judul threadipun ndadosaken kula radi gumujeng piyambak ngakak ngakak

kedahipun:
1. SUGENG RAWUH ING THREAD SOLO GAMERS COMMUNITY
2. WILUJENG RAWUH ING THREAD SOLO GAMERS COMMUNITY

mbok bilih kula lepat nyuwun pangapunten
ingkang punika boso melayunipun = yang
wonten ing punika boso melayunipun = di

lakar malih kok nggih COMNUNITY lho nggih ngakak malih

sumonggo ingkang poro" kawogan katuran ngleresaken :toast
nyuwun pangapunten nembe mbikak sonten punipa dados mboten ngertos

nyuwun sewu sak derengipun kula badhe gumujeng radi kepoyoh" rumiyin ngakak ngakak ngacir2

wah.. mbah sur punika panci pratitis sanget.. :thumbup

katingalipun, adhimas doblis kedah dipun paringi pasinaon boso jawi kalian boso engris rumiyin mbah..

o
diablos - 16/08/2012 07:22 PM
#702

Quote:
Original Posted By super..pekok
wah.. mbah sur punika panci pratitis sanget.. :thumbup

katingalipun, adhimas doblis kedah dipun paringi pasinaon boso jawi kalian boso engris rumiyin mbah..

o


sakmeniko sampun kulo peneraken posisinenipun.. eh...

nggih leres, kulo purun menawi wonten rencang ingkang badhe ndampingi sinau boso jawi kaliyan boso linggis o
bsurandy - 16/08/2012 07:28 PM
#703

Quote:
Original Posted By super..pekok
wah.. mbah sur punika panci pratitis sanget.. :thumbup

katingalipun, adhimas doblis kedah dipun paringi pasinaon boso jawi kalian boso engris rumiyin mbah..

o

namung keleresan kemawon nyarengi kula patroli oom army: army: \)
Quote:
Original Posted By diablos
sakmeniko sampun kulo peneraken posisinenipun.. eh...

nggih leres, kulo purun menawi wonten rencang ingkang badhe ndampingi sinau boso jawi kaliyan boso linggis o


nggih sampun, monggo kita sami" gegladen sesarengan, amargi kula piyambak nggih taksih pasinaon oom, nyuwun pangapunten nubie sampun kumawani lancang ngoreksi mastah gamer takut takut
cHidori_07 - 17/08/2012 08:25 AM
#704

sampun dangu mboten sowan teng thread meniko D
cek cek D
asep.yuyi13 - 17/08/2012 03:00 PM
#705

Quote:
Original Posted By PoetSolo
leres mas, monggo dipun rahapi cendolbig


matur suwun mas gan..

Quote:
Original Posted By cHidori_07
sampun dangu mboten sowan teng thread meniko D
cek cek D


sumonggo gan..
lajeng post maleh kedah rame
asep.yuyi13 - 17/08/2012 03:01 PM
#706

Quote:
Original Posted By PoetSolo
leres mas, monggo dipun rahapi cendolbig


matur suwun mas gan..

Quote:
Original Posted By cHidori_07
sampun dangu mboten sowan teng thread meniko D
cek cek D


sumonggo gan..
lajeng post maleh kedah rame
PoetSolo - 17/08/2012 05:52 PM
#707

matur nuwun sanget kagem sederek2 ingkang tasih purun paring pitedah dumateng kula panjenengan sami ingkang dereng mangertosi babagan kawruh Basa Jawa.... mugi tread punika tasih ngrembaka ing reg. Solo amiinnn \)
asep.yuyi13 - 17/08/2012 07:32 PM
#708

Quote:
Original Posted By PoetSolo
matur nuwun sanget kagem sederek2 ingkang tasih purun paring pitedah dumateng kula panjenengan sami ingkang dereng mangertosi babagan kawruh Basa Jawa.... mugi tread punika tasih ngrembaka ing reg. Solo amiinnn \)


amin mas gan..
sugeng ndalu sederek..
:travelsa derengipun ibadah tarawih..
4me2u - 23/08/2012 09:30 PM
#709

ndherek pajeng. Wilujeng ndalu.
diannafi - 15/10/2012 04:44 PM
#710

Wilujeng sonten kang. Nderek ngrameaken thread menika.
Page 36 of 36 | ‹ First  < 31 32 33 34 35 36
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Solo > [ingkang kaping setunggal-mugi² awet thread ipun]jagongan ngangge basa krama