Solo
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Solo > [ingkang kaping setunggal-mugi² awet thread ipun]jagongan ngangge basa krama
Total Views: 6081 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 4 of 36 |  < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 >  Last ›

Masagung - 12/11/2008 10:10 AM
#61

nuwun sewu, badhe ndherek pirsa menawi krama inggilipun 'plintheng' punika nopo nggih ??? tabrakan:
mbulaksenthe - 12/11/2008 10:20 AM
#62

pli = peksi, theng = berdiri = jumeneng hammer:

gila:
Suzaku Musha - 14/11/2008 04:52 AM
#63

sugeng dalu poro sederek ingkang kulo mulyaken, mugi tansah pinaringan slamet nir ing sambi kala


neng nong neng ngglong
ndazngisor - 15/11/2008 03:58 PM
#64

punten dalem sewu sedherek ingkang dahad kinurmatan
punapa wonten ingkang kagungan penggalih welas asih
lan karsa kanthi iklasing manah paring ijo2 dhumateng nubie setunggal punika
amargi sampun sawancinipun wekdal boten kaparingan punopo2
black lotus - 15/11/2008 04:47 PM
#65

kulon nembe rasan² ingkang mboten sae wonten manah kawulo..hammer:
ndazngisor - 15/11/2008 04:53 PM
#66

lha wonten kadadosan punopo saenggo panjenengan kagungan penggalih kados makaten amazed:
black lotus - 15/11/2008 04:58 PM
#67

lha puniko nimas iin mnggu ngajeng bade mantuk wonten magetannnnnn \(\(
ndazngisor - 15/11/2008 05:25 PM
#68

Quote:
Original Posted By black lotus
lha puniko nimas iin mnggu ngajeng bade mantuk wonten magetannnnnn \(\(

menawi wonten kalodhangan wekdal
sagedo dalem asung sungkem dumateng yayi iin o
black lotus - 15/11/2008 05:54 PM
#69

Quote:
Original Posted By ndazngisor
menawi wonten kalodhangan wekdal
sagedo dalem asung sungkem dumateng yayi iin o


hasumonggo....
menawi kerso dados wali dalem...malu:
ndazngisor - 15/11/2008 05:57 PM
#70

Quote:
Original Posted By black lotus
hasumonggo....
menawi kerso dados wali dalem...malu:

mawi ledhaning manah lan suko bingah o
black lotus - 15/11/2008 06:18 PM
#71

Quote:
Original Posted By ndazngisor
mawi ledhaning manah lan suko bingah o

tur mawi larene purun dipun boyong...malu:
pLinThenG - 17/11/2008 01:12 PM
#72

Quote:
Original Posted By Masagung
nuwun sewu, badhe ndherek pirsa menawi krama inggilipun 'plintheng' punika nopo nggih ??? tabrakan:


hammer: kulo piyambak nggih mboten mangertos

Quote:
Original Posted By mbulaksenthe
pli = peksi, theng = berdiri = jumeneng hammer:

gila:


nopo nggih mekaten artos ipun?
hitamlegam - 17/11/2008 02:28 PM
#73

ngaturaken sugeng siang kagem para sedherek kaskus regional solo
ndherek tepang
faithfabian - 17/11/2008 03:17 PM
#74

sugeng ndalu gan...D
amakuzalek - 17/11/2008 03:17 PM
#75

kawullo sakmenika nyambut dakmel wonten ing jakarta menika, nggih nembe kalih tahun kepungkur...nyuwun badhe tumut jagongan teng mriki...
faithfabian - 17/11/2008 03:19 PM
#76

Quote:
Original Posted By amakuzalek
kawullo sakmenika nyambut dakmel wonten ing jakarta menika, nggih nembe kalih tahun kepungkur...nyuwun badhe tumut jagongan teng mriki...


dipun tampi gan....beer:

nyambut damel menopo nggih...D
amakuzalek - 17/11/2008 03:25 PM
#77

Quote:
Original Posted By faithfabian
dipun tampi gan....beer:

nyambut damel menopo nggih...D


sakmenika dados mandor wonten perusahaan asing kulo. nggih nembe pakdhos sangu kagem urip kaliyan omah2an...nyuwun pandonga nipun.

wonten solo griyo kulo daerah pajang makamhaji menika poro sedherek
tamanbermain - 17/11/2008 09:30 PM
#78

kulo kepatihan.
wilujeng ndalu
tamanbermain - 17/11/2008 09:32 PM
#79

kulo kepatihan.
wilujeng ndalu
ndazngisor - 17/11/2008 10:11 PM
#80

kawulo nyuwun pamit poro sedherek o

:::::::::::ngacir:
Page 4 of 36 |  < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Solo > [ingkang kaping setunggal-mugi² awet thread ipun]jagongan ngangge basa krama