Solo
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Solo > [ingkang kaping setunggal-mugi² awet thread ipun]jagongan ngangge basa krama
Total Views: 6081 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 5 of 36 |  < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >  Last ›

ndazngisor - 17/11/2008 10:12 PM
#81

kawulo nyuwun pamit poro sedherek o

:::::::::::ngacir:
amakuzalek - 18/11/2008 08:45 AM
#82

sugeng enjing poro sedherek solokarto hadiningrat.....wah jan timen kulo dados kangen wangsul solo meniko....pripun kahananipun solokarto sakmeniko...
mbulaksenthe - 18/11/2008 04:30 PM
#83

Kahanan solo sae kemawon sdulur....
namung dinten meniko radi asrep amargi mendung
Jam PeZ - 18/11/2008 05:51 PM
#84

Quote:
Original Posted By mbulaksenthe
Kahanan solo sae kemawon sdulur....
namung dinten meniko radi asrep amargi mendung

ketingalipun mboten namung mendhung, sampun jawah puniko
ErvinAdinata - 19/11/2008 01:09 AM
#85

prupun_niki_dugi_pundi,,,o
nyamukmalam - 19/11/2008 01:32 AM
#86

dugi mergi kang ngacir:
ErvinAdinata - 19/11/2008 01:48 AM
#87

nggih_sampun_mang_andhap_ke_mriki_mawon
Jam PeZ - 19/11/2008 08:22 AM
#88

ketingalipun tombol spasi njenengan radi error nggih kang plmk (pun leresaken menawi klintu)
akur "BIGBOY" - 19/11/2008 09:28 AM
#89

kulo nuwuuun sedherek2 dalem naming badhe playon
mbulaksenthe - 19/11/2008 09:50 AM
#90

mboten angsal! mad: kedah mbayar....
kelapabakar33 - 19/11/2008 09:54 AM
#91

mbayar pinten mas? malu:
amakuzalek - 19/11/2008 11:20 AM
#92

sugeng enjing sedoyonipun, mugi dinten punika Gusti paring berkah ingkang aluhung
monggo rencang2 sedoyo sami tetepangan,
asma kulo : ari
ym id : amakuzalek
amakuzalek - 19/11/2008 12:54 PM
#93

mbok bilih badhe tukeran cendol inggih kulo tampi
pLinThenG - 19/11/2008 04:48 PM
#94

lah mbok kulo dikirim rumiyin
amakuzalek - 19/11/2008 05:04 PM
#95

Quote:
Original Posted By pLinThenG
lah mbok kulo dikirim rumiyin


nengga urutanipun nggih mas....
pLinThenG - 19/11/2008 06:07 PM
#96

koyo antri BLT wae hehehe
tamanbermain - 19/11/2008 08:57 PM
#97

BLT meniko kromo inggilipun punopo nggih
pLinThenG - 19/11/2008 09:02 PM
#98

Quote:
Original Posted By tamanbermain
BLT meniko kromo inggilipun punopo nggih


nopo nggih
pinaringan langsung

ngapunten nggih, mboten saget mbales cendolipun, amargi kulo kolowau sampun maringi cendol rencang sanes. mbok bilih mbenjing yen mboten kesupen kulo wales cendolipun
daviddunn - 19/11/2008 11:32 PM
#99

kulonuwun poro sedherek.....kang sony pripun kabaraipun..?

solo jawah mboten nggih?
cHidori_07 - 20/11/2008 12:40 AM
#100

sugeng enjang mas dapit, kulo sae² kemawon
wah sepen nggih trit ipun
Page 5 of 36 |  < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Solo > [ingkang kaping setunggal-mugi² awet thread ipun]jagongan ngangge basa krama