Solo
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Solo > [ingkang kaping setunggal-mugi² awet thread ipun]jagongan ngangge basa krama
Total Views: 6081 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 8 of 36 | ‹ First  < 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 >  Last ›

pLinThenG - 21/11/2008 11:26 AM
#141

Quote:
Original Posted By amakuzalek
wedangan meniko kan mirah to mas...mangke menawi angsal bonus kulo bayare hehehehehe....kapan nggih....


pramilo saking meniko.. kito sedoyo kadah pengarepan, ananging mboten ngutamaken pengarepan. mbok bilih pengarepan meniko dados kasunyatan, kito sepakat mboten maringaken ragat ingkang awrat kagem poro donatur. ingkang artosipun, panggenan kagem wedangan meniko nggih ingkang mirah.
pengalaman ingkang sampun, menawi wedangan tiyang sedoso niku namung telas 48.000.

dipun bikak kertas enggal
amakuzalek - 21/11/2008 12:01 PM
#142

Quote:
Original Posted By pLinThenG
pramilo saking meniko.. kito sedoyo kadah pengarepan, ananging mboten ngutamaken pengarepan. mbok bilih pengarepan meniko dados kasunyatan, kito sepakat mboten maringaken ragat ingkang awrat kagem poro donatur. ingkang artosipun, panggenan kagem wedangan meniko nggih ingkang mirah.
pengalaman ingkang sampun, menawi wedangan tiyang sedoso niku namung telas 48.000.

dipun bikak kertas enggal


saesthu meniko naming semanten telasipun....naming receh meniko....hi:hi:
Jam PeZ - 21/11/2008 12:07 PM
#143

Quote:
Original Posted By pLinThenG
pramilo saking meniko.. kito sedoyo kadah pengarepan, ananging mboten ngutamaken pengarepan. mbok bilih pengarepan meniko dados kasunyatan, kito sepakat mboten maringaken ragat ingkang awrat kagem poro donatur. ingkang artosipun, panggenan kagem wedangan meniko nggih ingkang mirah.
pengalaman ingkang sampun, menawi wedangan tiyang sedoso niku namung telas 48.000.

dipun bikak kertas enggal

nopo saest mas, tiyang setungga namung 4.800 niku namung nedhi sekul stunggal, sunduk'an setunggal, rokok setunggal, ngunjuk'e toya pethak??
si.Dori - 21/11/2008 12:29 PM
#144

ini basa jawa alus ya?
ada yg mau ngajarin Dori? \) rose:
basilisk7 - 21/11/2008 12:49 PM
#145

Quote:
Original Posted By si.Dori
ini basa jawa alus ya?
ada yg mau ngajarin Dori? \) rose:


inggih kang,sumonggo nulis jawi wonten mriki
si.Dori - 21/11/2008 12:56 PM
#146

Quote:
Original Posted By basilisk7
inggih kang,sumonggo nulis jawi wonten mriki


adus ini artinya apa ya? cendolb rose:
amakuzalek - 21/11/2008 01:36 PM
#147

Quote:
Original Posted By si.dori


adus ini artinya apa ya? cendolb rose:


adus=siram meniko mas boso indo nipun pakpung alias mandi
pLinThenG - 21/11/2008 02:35 PM
#148

sugeng siyang poro sederek..
wilujeng rahayu sedoyo kemawon
sumonggo dipun sekecakaken anggenipun Ngejang (ngapunten dereng wonten istilah jawi ingkang baku)
elang perkasaku - 21/11/2008 06:32 PM
#149

ngejang punika punapa mas tegesipun? kula kok mboten paham...
pLinThenG - 21/11/2008 06:59 PM
#150

lah kok malah tanglet kulo, tanglet kalih rencang sanesipun
black lotus - 21/11/2008 07:05 PM
#151

kulo ngge mboten mangertos babakan puniko ..cobi tanglet kaliyan ngandap kulo..siul:
palaciozscarpi - 21/11/2008 07:41 PM
#152

Quote:
Original Posted By elang perkasaku
ngejang punika punapa mas tegesipun? kula kok mboten paham...


Ngejang punika, nulis komment, utawi reply thread ngangge bahasa ingkang mboten mutu utawi mboten wonten teges ingkang cetha lan sae.

Biasanipun, dingge ngoyak setoran postingan mas. Sampun ming niku kemawon ingkang kulo mangertos babagan ngejang, menawi hurup a kalian e di pun walik ing ukara "ngejang", mang tanglet ngandap kulo kemawon,


suwun

\)
contin™ - 21/11/2008 07:59 PM
#153

ooo makaten to pranyoto \)
black lotus - 21/11/2008 08:16 PM
#154

kadose kudu katah sinau wonten mriki..\)
elang perkasaku - 21/11/2008 08:29 PM
#155

hualah sing dikersakne mas Pli punika nge-JUNK to... hammer:
palaciozscarpi - 21/11/2008 09:52 PM
#156

Quote:
Original Posted By black lotus
kadose kudu katah sinau wonten mriki..\)


Sumonggo, di sekecakne kemawon,


TS'e teng pundi nggih, kok boten ketingal irunge
[ingkang kaping setunggal-mugi² awet thread ipun]jagongan ngangge basa krama
SusuCapAbG - 22/11/2008 09:50 AM
#157

TS ipun nembe wonten ujian, dados monggo sedaya kemawon dalem aturi ndonga kanthi ikhlas dumatheng mas TS supados sagedto enggal rampung o
pLinThenG - 22/11/2008 10:11 AM
#158

pripun meniko TS ipun kok mboten ketingal nggih
mbulaksenthe - 22/11/2008 10:49 AM
#159

TS ipun nembe ujian (turene mas susu) wonten ing sigrakan (belahan) donya ingkang sanes hammer:
contin™ - 22/11/2008 10:57 AM
#160

mugi2 panjenengan sedoyo enggal saras \)

::::::::ngacir:
Page 8 of 36 | ‹ First  < 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Solo > [ingkang kaping setunggal-mugi² awet thread ipun]jagongan ngangge basa krama