Solo
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Solo > [ingkang kaping setunggal-mugi² awet thread ipun]jagongan ngangge basa krama
Total Views: 6081 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 9 of 36 | ‹ First  < 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 >  Last ›

contin™ - 22/11/2008 10:58 AM
#161

kadospundi menawi dalem ingkang malik kaca sapuniko \)
mbulaksenthe - 22/11/2008 12:21 PM
#162

sugeng siang. sumonggo midangetaken langgam kroncong jpi fm :music:
Jam PeZ - 22/11/2008 12:34 PM
#163

Quote:
Original Posted By contin™
kadospundi menawi dalem ingkang malik kaca sapuniko \)

leres panjenengan thumbup:
contin™ - 22/11/2008 01:15 PM
#164

Quote:
Original Posted By Jam PeZ
leres panjenengan thumbup:

suwun o
pLinThenG - 23/11/2008 12:39 AM
#165

sugeng ndalu kangmas pin
xhendhokx - 23/11/2008 12:42 AM
#166

sugeng dalu kangmas Plin, pripun wae wedanganipun????

o o o
pLinThenG - 23/11/2008 12:52 AM
#167

sampun, kangmas, sakmeniko wekdal sampun parak enjing, wekdalipun sare
molormodot - 23/11/2008 01:05 AM
#168

malem minggu terus ah
amakuzalek - 24/11/2008 09:26 AM
#169

sugeng enjing poro sedherek....dinten anyar nggih minggu inkang anyar ugo sumonggo kito sami ndedonga...
icesusuJahe - 24/11/2008 09:30 AM
#170

kulo nembe anyel dinten senin mad:
amakuzalek - 24/11/2008 09:36 AM
#171

Quote:
Original Posted By icesusuJahe
kulo nembe anyel dinten senin mad:


kulo dongaaken mugi diparingi samudro pangeksami ingkang jembar nggih mas....
ciubekonang - 24/11/2008 09:45 AM
#172

Quote:
Original Posted By amakuzalek
kulo dongaaken mugi diparingi samudro pangeksami ingkang jembar nggih mas....


Sami-sami Pakde...

hee..he....
pLinThenG - 24/11/2008 09:16 PM
#173

kok trit ipun kelelep wonten ing sak lebeting halaman kalih?? nyuwun sewu bade kulo inggahaken
si.Dori - 25/11/2008 03:21 AM
#174

sugeng enjang \)

mugi² dinten meniko mboten jawah \), wau kulo mireng kabar menawi panasan adi sumarmo dipun tutup amargi cuaca ingkang mboten sae
pLinThenG - 25/11/2008 03:34 AM
#175

mongsonipun sakmeniko mongso rendeng, dados raosipun limrah menawi jawah.
molormodot - 25/11/2008 06:52 AM
#176

bosone, ngeri uy
johar_subagya - 25/11/2008 08:20 AM
#177

amargi jawah, kulo mboten saget wangsul seking kantor, ngantos setunggal jam kulo ngeyup
amakuzalek - 25/11/2008 02:23 PM
#178

jawahipun pas wayah tilem kemawon kan mangke saeco sanget keraos adem ayem temtrem rahayu meniko hehhe
nyamukmalam - 25/11/2008 02:35 PM
#179

jawah sakmenika nggih salah setunggalipun berkah saking gusti supados tyas menika tentrem rahayu...
amakuzalek - 25/11/2008 03:14 PM
#180

Quote:
Original Posted By nyamukmalam
jawah sakmenika nggih salah setunggalipun berkah saking gusti supados tyas menika tentrem rahayu...


kulo sepenggalih meniko mas
Page 9 of 36 | ‹ First  < 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Solo > [ingkang kaping setunggal-mugi² awet thread ipun]jagongan ngangge basa krama