Inspirasi
Home > LOEKELOE > LIFESTYLE > Inspirasi > Tip-Ex
Total Views: 13238 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 2 of 12 |  < 1 2 3 4 5 6 7 >  Last ›

RammStein - 03/11/2008 09:12 PM
#21

mungkin dagh jln hidup nya kali


D
cippie - 03/11/2008 09:18 PM
#22

[CODE]http://en.wikipedia.org/wiki/Tipp-ex[/CODE]

Tipp-Ex is a brand of correction fluid and other related products that is popular throughout Europe. It was also the name of the German company (Tipp-Ex GmbH & Co. KG) that produced the products in the Tipp-Ex line. Tipp-Ex is a trademark for correction products. It has become so popular that it has become an English genericised trademark: to tippex or tippex out means to erase, either generally or with correction fluid.

The Tipp-Ex company was founded in 1959, in Frankfurt, Germany, by Otto Carls. The first product was an innovative correction paper for use with typewriters. The name "Tipp-Ex" given both to the company and the product was based on the use of this product — "Tipp" is the German word for "type", and "ex" is Latin for "no more".

As a result of the invention of Tipp-Ex, it became possible to erase a typo typed with a typewriter. The typewriter would be backspaced to the letter that was to be changed, the correction paper would be placed in front of the ribbon, and the mistyped letter would be re-typed.

Demand for this correction paper grew very quickly and brought interest from both German and international distributors.

In 1965, Tipp-Ex launched a correction fluid and quickly developed a full range of correction fluids for different uses. Sold in more than 150 countries, Tipp-Ex became a unique European brand.

In 1992 Tipp-Ex introduced its first correction tape, followed in 1995 by the successful Pocket Mouse correction tape. In 1998, the correction pen was launched and in 1999 the Mini Pocket Mouse correction tape. The range was extended to erasers, and in 2000, the new foam applicator was adapted to all the correction fluid bottles.

In 1997, Société Bic acquired Tipp-Ex. Tipp-Ex is now the leading European correction products brand and is the tenth most recognized German brand name in the world[1].

============================

[CODE]http://www.bicworld.com/inter_en/corporate/brand_tippex.asp[/CODE]

The company was founded in 1959, in Frankfurt (Germany), by Otto W. Carls who produced an innovative correction paper for use with typewriters. The name “Tipp-Ex” given both to the company and the product was based on the use of this original product.

Demand for this correction paper grew very quickly and brought interest from both German and international distributors.

In 1965, TIPP-EX was the first to launch a correction fluid in Germany and quickly developed a full range of correction fluids for different user needs. Sold in more than 150 countries, TIPP-EX® became a unique European brand.

In 1992, TIPP-EX introduced its first correction tape, followed in 1995 by the unique Pocket Mouse™ correction tape which was an immediate success.

In 1998, TIPP-EX launched the correction pen and in 1999 the Mini Pocket Mouse™ correction tape. The range was extended to erasers, and in 2000, the new foam applicator was adapted to all the correction fluid bottles.

TIPP-EX® is the leading European correction products brand.

TIPP-EX® is the tenth most recognized German brand name in the world.

TIPP-EX® has been part of the BIC Group and a trademark for correction products since March 1997.

============================


gambar dalam postingan pertama diambil dari http://www.lemonsound.com/files/users/Tipex1.jpg


============================


pertanyaan yang sangat sederhana:

sudahkah kita menghargai hak atas kekayaan intelektual milik orang lain ketika kita mencari sesuap nasi?


bersifat arif dan bijaksana itu baik. akan menjadi lebih baik bila kita menularkannya kepada orang lain. tapi saya yakin seorang andrie wongso tahu dan paham bagaimana bersikap arif dan bijaksana dengan menghormati hak atas kekayaan intelektual dari orang lain. terutama dalam kegiatan mencari uang.siul:
niga - 03/11/2008 11:32 PM
#23

^ Gak usah dipermasalahkan lah bro, yang penting kan maksud baiknya \).
Maksud dari cerita tersebut mungkin selalu lihat nilai positifnya, cos kita hidup harus dengan optimistik.
KamenII - 03/11/2008 11:57 PM
#24

yang penting motivasi....Peace:
dutakecil - 04/11/2008 08:26 AM
#25

Tapi banyak juga yang dipecat tapi gagal pertamaxxx eh sukses....
cippie - 04/11/2008 08:30 AM
#26

Quote:
Original Posted By niga
^ Gak usah dipermasalahkan lah bro, yang penting kan maksud baiknya \).
Maksud dari cerita tersebut mungkin selalu lihat nilai positifnya, cos kita hidup harus dengan optimistik.


yup.. jangan dipermasalahkan hal yang kecil, yang penting diliat niatnya...siul:


niga disuruh ibu membeli sayur dipasar. niga dikasih uang Rp 1.000. harga sayur Rp 900. kembalian Rp 100 niga pakai buat jajan, tidak dikembalikan kepada ibu.

lihat nilai positifnya, niga optimis membantu ibu walau hanya membeli sayur.

niga sebagai pimpinan suatu unit kejra dalam suatu departemen di pemerintahan mengadakan tender kerja perbaikan jalan. pagu nilai Rp 100 juta. tender dimenangkan oleh kontraktor dengan penawaran Rp 700 juta. niga tidak mengembalikan Rp 300 juta kepada negara.

kita hidup memang harus optimistikbeer:
RammStein - 04/11/2008 09:48 AM
#27

Optimis itu apa kk om cippie bewok ...?


D
emotion9 - 04/11/2008 10:42 AM
#28

emang dimana2 lebih enak jadi entrepreneur gan
beer:
cmrooo - 04/11/2008 11:21 AM
#29

mantapp
iceaquater - 04/11/2008 01:02 PM
#30

Quote:
Original Posted By AndrieWongso
Tip-Ex

Dipecat dari pekerjaan bukanlah sebuah ‘kiamat’. Justru, barangkali, itulah kesempatan Anda untuk menjadi hebat. Hal inilah yang dialami oleh seorang janda cerai bernama Bette Nesmith Graham.

Bette adalah seorang ibu muda yang tinggal bersama anak semata wayangnya. Demi menghidupi sang anak yang masih kecil, Bette kemudian bekerja menjadi seorang sekretaris di sebuah perusahaan. Sayangnya, perempuan yang pernah bercita-cita jadi artis ini tak punya latar belakang jadi sekretaris. Karena itu, mengetik pun ia seringkali salah.

Suatu kali, ia punya ide unik saat melihat pelukis yang menumpuk warna sebuah gambar dengan cat lain. Dari sana timbul ide untuk menutupi kesalahan ketik di kertasnya. Ia memblender cat yang disesuaikan dengan warna kertas dan dimasukkan ke dalam botol-botol kecil agar mudah dibawa ke mana-mana. Untuk mengoleskan cat ramuannya, ia menggunakan kuas kecil. Hasilnya? Si bos tak tahu kalau beberapa dokumen yang salah sudah ditutupi dengan cat buatan Bette itu.

Melihat efektivitas cat ini, maka teman-teman Bette pun akhirnya ikut memakai cat ramuannya. Ia pun kemudian mengemasnya dalam botol kecil dan diberi nama ”Mistake Out”. Itulah awalnya kemudian ia mendirikan usaha Mistake Out Company di rumahnya.
Putranya pun kemudian membantunya mengemas dalam botol-botol kecil.

Suatu ketika, karena sebuah kesalahan yang tak bisa dimaafkan, Bette dipecat. Meski sempat sedih, rupanya justru inilah jalan Bette membesarkan usahanya. Ia lebih punya banyak waktu untuk memasarkan produk buatannya itu. Dan, pada tahun 1967, perusahaannya itu telah jadi perusahaan besar. Bahkan, perusahaan yang kemudian diberi nama Liquid Paper itu pada tahun 1976 sudah mampu menghasilkan keuntungan bersih lebih dari 1,5 juta dolar. Tahun 1980, sebelum meninggal Bette mampu menjual kepemilikan perusahaan itu seharga 47,5 juta dolar. Sungguh, pemecatan yang jadi keberkahan bagi seorang Bette.


repost:repost:repost:repost:
iceaquater - 04/11/2008 01:10 PM
#31

Quote:
Original Posted By cippie
[CODE]http://en.wikipedia.org/wiki/Tipp-ex[/CODE]

Tipp-Ex is a brand of correction fluid and other related products that is popular throughout Europe. It was also the name of the German company (Tipp-Ex GmbH & Co. KG) that produced the products in the Tipp-Ex line. Tipp-Ex is a trademark for correction products. It has become so popular that it has become an English genericised trademark: to tippex or tippex out means to erase, either generally or with correction fluid.

The Tipp-Ex company was founded in 1959, in Frankfurt, Germany, by Otto Carls. The first product was an innovative correction paper for use with typewriters. The name "Tipp-Ex" given both to the company and the product was based on the use of this product — "Tipp" is the German word for "type", and "ex" is Latin for "no more".

As a result of the invention of Tipp-Ex, it became possible to erase a typo typed with a typewriter. The typewriter would be backspaced to the letter that was to be changed, the correction paper would be placed in front of the ribbon, and the mistyped letter would be re-typed.

Demand for this correction paper grew very quickly and brought interest from both German and international distributors.

In 1965, Tipp-Ex launched a correction fluid and quickly developed a full range of correction fluids for different uses. Sold in more than 150 countries, Tipp-Ex became a unique European brand.

In 1992 Tipp-Ex introduced its first correction tape, followed in 1995 by the successful Pocket Mouse correction tape. In 1998, the correction pen was launched and in 1999 the Mini Pocket Mouse correction tape. The range was extended to erasers, and in 2000, the new foam applicator was adapted to all the correction fluid bottles.

In 1997, Société Bic acquired Tipp-Ex. Tipp-Ex is now the leading European correction products brand and is the tenth most recognized German brand name in the world[1].

============================

[CODE]http://www.bicworld.com/inter_en/corporate/brand_tippex.asp[/CODE]

The company was founded in 1959, in Frankfurt (Germany), by Otto W. Carls who produced an innovative correction paper for use with typewriters. The name “Tipp-Ex” given both to the company and the product was based on the use of this original product.

Demand for this correction paper grew very quickly and brought interest from both German and international distributors.

In 1965, TIPP-EX was the first to launch a correction fluid in Germany and quickly developed a full range of correction fluids for different user needs. Sold in more than 150 countries, TIPP-EX® became a unique European brand.

In 1992, TIPP-EX introduced its first correction tape, followed in 1995 by the unique Pocket Mouse™ correction tape which was an immediate success.

In 1998, TIPP-EX launched the correction pen and in 1999 the Mini Pocket Mouse™ correction tape. The range was extended to erasers, and in 2000, the new foam applicator was adapted to all the correction fluid bottles.

TIPP-EX® is the leading European correction products brand.

TIPP-EX® is the tenth most recognized German brand name in the world.

TIPP-EX® has been part of the BIC Group and a trademark for correction products since March 1997.

============================


gambar dalam postingan pertama diambil dari http://www.lemonsound.com/files/users/Tipex1.jpg


============================


pertanyaan yang sangat sederhana:

sudahkah kita menghargai hak atas kekayaan intelektual milik orang lain ketika kita mencari sesuap nasi?


bersifat arif dan bijaksana itu baik. akan menjadi lebih baik bila kita menularkannya kepada orang lain. tapi saya yakin seorang andrie wongso tahu dan paham bagaimana bersikap arif dan bijaksana dengan menghormati hak atas kekayaan intelektual dari orang lain. terutama dalam kegiatan mencari uang.siul:


ngg usah jauh2 ke negri orang kalo mao bacot tu si wongso..mending suruh liat cara hidupna TUKUL..napa dia sekarang jadi JUTAWAN.....ngacir:

idiot !!!........cerita tukul itu jelas dari bawah banget.....ngacir:
dutanetwork - 04/11/2008 07:55 PM
#32

nice impo na.....kbgt: gitu lohhh
james_j_o - 05/11/2008 12:18 AM
#33

http://en.wikipedia.org/wiki/Bette_Nesmith_Graham

Graham was born Bette Clair McMurray in Corpus Christi, Texas. [1] She married Warren Audrey Nesmith before he left to fight in World War II, but they divorced in 1946. To support herself as a single mother, she worked as a secretary at a bank, eventually rising to the executive secretary, the highest position open to women in the industry.

It was very difficult to erase mistakes made by early electric typewriters, which caused problems for Graham. In order to make extra money, she used her talent painting holiday windows at the bank. She realized, as she said, "with lettering, an artist never corrects by erasing, but always paints over the error. So I decided to use what artists use. I put some tempera water-base paint in a bottle and took my watercolor brush to the office. I used that to correct my mistakes."

Graham secretly used her white correction paint for five years, making some improvements with help from her son's high school chemistry teacher. Some bosses admonished her against using it, but coworkers frequently sought her paint out. She eventually began marketing her typewriter correction fluid as "Mistake Out" in 1956. The name was later changed to Liquid Paper, when she began her own company.

In 1979 she sold Liquid Paper to the Gillette Corporation for USD $47.5 million. At the time, her company employed 200 people and made 25 million bottles of Liquid Paper per year. [2]

Bette Nesmith died in 1980, at the age of 56. Her only son, Michael, inherited half of his mother's $50+ million estate. The remainder financed the Council on Ideas, a think tank devoted to exploring world problems.

=======================

Emang itu intinya, jgn sampe mnyerah gara2 satu kegagalan

Sama koreksi dikit di link gmbarnya, itu bkan crita tipp-ex, tp liquid paper beer: Emang klo dikasi gmbar liquid paper mngkin orang indo gaq pham brang apaan, he3

Thx for share, buat yg blang repost, gaq smua orang da baca D
HiToShii - 05/11/2008 05:11 AM
#34

hahaha, ternyata ini asal mulanya tip ex???
fa71h - 05/11/2008 01:37 PM
#35

menyerah... ??? no way gan
cippie - 05/11/2008 02:26 PM
#36

Quote:
Original Posted By HiToShii
hahaha, ternyata ini asal mulanya tip ex???


contoh orang yang membaca tapi tidak menyimak.

bisa juga dibilang:

ni orang punya mata, bisa baca, sayang otaknya rada tergangguDDDDD
banoq - 05/11/2008 03:23 PM
#37

Quote:
Original Posted By garuk kepala
moral of the story

haruskah kita dipecat untuk jadi sukses ??


mungkin yg lebih tepat adalah orang yg sukses adalah orang yg pernah mengalami kejatuhan dan ia mau bangkit lagi dari kejatuhannya itu sehingga ia mampu meraih kesuksesan beer:
banoq - 05/11/2008 03:38 PM
#38

Quote:
Original Posted By cippie
[CODE]http://en.wikipedia.org/wiki/Tipp-ex[/CODE]


pertanyaan yang sangat sederhana:

sudahkah kita menghargai hak atas kekayaan intelektual milik orang lain ketika kita mencari sesuap nasi?


bersifat arif dan bijaksana itu baik. akan menjadi lebih baik bila kita menularkannya kepada orang lain. tapi saya yakin seorang andrie wongso tahu dan paham bagaimana bersikap arif dan bijaksana dengan menghormati hak atas kekayaan intelektual dari orang lain. terutama dalam kegiatan mencari uang.siul:


saya rasa pak Andrie hadir di KASKUS gag mencari sesuap nasi... cuma sekedar berbagi... shakehand
Marthianz - 05/11/2008 06:02 PM
#39

Fired is not the end...
It's a new beginnings...
beer:
cibay~addict - 05/11/2008 06:45 PM
#40

mending kalau ide kreatifnya berhasil, lah kalau gagal?
modal habis, kerjaan ndak punya, ciloko twelep deeeh o
Page 2 of 12 |  < 1 2 3 4 5 6 7 >  Last ›
Home > LOEKELOE > LIFESTYLE > Inspirasi > Tip-Ex