MLM, Member Get Member dan sejenisnya
Home > CASCISCUS > BUSINESS BOARD > MLM, Member Get Member dan sejenisnya > JSS Tripler - Dapat Profit Tiap Hari Jam 6 Sore [Bonus Referral Inside]
Total Views: 16876 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 24 of 53 | ‹ First  < 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 >  Last ›

Devian.Light - 01/04/2012 10:06 AM
#461

Ayo yang blm bergabung.. Stop Dreaming Start Action
Gabung dan dapatkan $10 Bonus di akun JSS-Tripler Anda
Panduan lengkap di halaman pertama

:2thumbup

flameOX - 01/04/2012 01:44 PM
#462

Gan devian ente mengalami trouble yg sama ga? ane ada 2 posisi kok belum diplaced2 ya ma JSS uda 24 jam trus komisi hari ini pun 40 dollar mampet belum keluar2,,,,,parah ni JSS,,,ada apa yah?, ente gimana lancar ga? kok ane ma semua ref ane trouble ya,,,ga biasanya gini ya gan,,,ane complain ke support ga ditanggapin, mana referal ane semua pada email mulu, pusingggg
Devian.Light - 01/04/2012 02:26 PM
#463

Quote:
Original Posted By flameOX
Gan devian ente mengalami trouble yg sama ga? ane ada 2 posisi kok belum diplaced2 ya ma JSS uda 24 jam trus komisi hari ini pun 40 dollar mampet belum keluar2,,,,,parah ni JSS,,,ada apa yah?, ente gimana lancar ga? kok ane ma semua ref ane trouble ya,,,ga biasanya gini ya gan,,,ane complain ke support ga ditanggapin, mana referal ane semua pada email mulu, pusingggg


News : Pertumbuhan Member JBP menyentuh angka 400 ribu.
Untuk Pembelian posisi baru dan komisi referral tidak instan ( masuk 24 - 36jam )
So sabar aja ganhammers

Quote:
Due to unprecedented growth the processing of JSS-Tripler purchases had been delayed but is now moving forward.
Daily Earnings are being processed and posted. Thank you for your patience.
flameOX - 01/04/2012 03:49 PM
#464

Quote:
Original Posted By Devian.Light


News : Pertumbuhan Member JBP menyentuh angka 400 ribu.
Untuk Pembelian posisi baru dan komisi referral tidak instan ( masuk 24 - 36jam )
So sabar aja ganhammers



Haha,,,aduh gimana ya JBP ga ada persiapan sama sekali udah tau tumbuh gitu,,ref aku aja sekarang udah 150,,,agan mungkin uda lebih byk kali yah >:, jadi diteror2 lewat email ane gan ma anak buah...ck...ck...ck..., ya maklum si mereka juga bingung.

Thanks gan semoga JBP tetep lancar walau agak ngadat ni sekarang
Devian.Light - 01/04/2012 05:52 PM
#465

Quote:
Original Posted By flameOX


Haha,,,aduh gimana ya JBP ga ada persiapan sama sekali udah tau tumbuh gitu,,ref aku aja sekarang udah 150,,,agan mungkin uda lebih byk kali yah >:, jadi diteror2 lewat email ane gan ma anak buah...ck...ck...ck..., ya maklum si mereka juga bingung.

Thanks gan semoga JBP tetep lancar walau agak ngadat ni sekarang


Itu buktinya JBP lagi butuh teknisi baru gan.
Ayo.. siapa yang mau lamar disana?
Cuma kerja dirumah aja didepan kompi, bayarannya pasti lumayan ngakak

Waduh agan udah 150 ref nih:matabelo
Lumayanlah, ref ane pada mulai mandiri tuhmalus
Devian.Light - 01/04/2012 07:35 PM
#466

Ayo yang blm bergabung.. Stop Dreaming Start Action
Gabung dan dapatkan $10 Bonus di akun JSS-Tripler Anda
Panduan lengkap di halaman pertama

:2thumbup

Devian.Light - 02/04/2012 11:33 AM
#467

Ayo yang blm bergabung.. Stop Dreaming Start Action
Gabung dan dapatkan $10 Bonus di akun JSS-Tripler Anda
Panduan lengkap di halaman pertama

:2thumbup

fa

Devian.Light - 02/04/2012 02:51 PM
#468

Ayo yang blm bergabung.. Stop Dreaming Start Action
Gabung dan dapatkan $10 Bonus di akun JSS-Tripler Anda
Panduan lengkap di halaman pertama

:2thumbup
Devian.Light - 02/04/2012 10:04 PM
#469

(^_^) JBP & JSS-Tripler - More Servers Added!

TECHNICAL UPDATE

We're in the process of adding 4 more servers for a total of 14.
We now have a team of 6 technical staff
working on streamlining our systems.

The JSS-Tripler placement queue is still running behind schedule,
but we've just made some enhancements that will have the placing
of new JSS-Tripler positions caught up in a few days
-- thank you for your patience.

Placement of JSS (Synergy Surf) matrix positions
is also still behind a few days,
but the backlog will be getting smaller soon. Please be patient.
Devian.Light - 03/04/2012 03:11 PM
#470

(^_^) JBP & JSS-Tripler - DDoS Attack!

Welcome to all our new members!

Unfortunately our servers are currently
experiencing a DDoS (Distributed Denial
of Service) attack and are temporarily
down.

We're doing our best to open for business
again as soon as possible, hopefully by
tomorrow. Meanwhile, the 2% earnings will
NOT be paid tomorrow. As soon as we're
fully operational we'll resume the daily
2% earnings.

Also, because of the servers being down
we're unable to pay tonight's withdrawals.
We'll also resume paying withdrawals as
soon as we can.

This downtime is no reason for panic.
Last August we had a "business time-out"
for over a month while we did a Restart
and moved to offshore servers. After
that we came back in full force.

So you can be confident that we'll be
back in full force in the near future,
as soon as possible.

Working for our wealth and success,

Frederick Mann
flameOX - 03/04/2012 03:27 PM
#471

Quote:
Original Posted By Devian.Light
(^_^) JBP & JSS-Tripler - DDoS Attack!

Welcome to all our new members!

Unfortunately our servers are currently
experiencing a DDoS (Distributed Denial
of Service) attack and are temporarily
down.

We're doing our best to open for business
again as soon as possible, hopefully by
tomorrow. Meanwhile, the 2% earnings will
NOT be paid tomorrow. As soon as we're
fully operational we'll resume the daily
2% earnings.

Also, because of the servers being down
we're unable to pay tonight's withdrawals.
We'll also resume paying withdrawals as
soon as we can.

This downtime is no reason for panic.
Last August we had a "business time-out"
for over a month while we did a Restart
and moved to offshore servers. After
that we came back in full force.

So you can be confident that we'll be
back in full force in the near future,
as soon as possible.

Working for our wealth and success,

Frederick Mann


Akhirnya sistemnya down juga ya gan.....gejala2nya kemaren uda muncul,,,semoga posisi ga da masalah,,,,
Devian.Light - 03/04/2012 05:03 PM
#472

Quote:
Original Posted By flameOX


Akhirnya sistemnya down juga ya gan.....gejala2nya kemaren uda muncul,,,semoga posisi ga da masalah,,,,


Ya gan, ayo kita sama-sama berdoa semoga JBP cepat pulih kembaliPeace:
flameOX - 03/04/2012 07:07 PM
#473

Quote:
Original Posted By Devian.Light


Ya gan, ayo kita sama-sama berdoa semoga JBP cepat pulih kembaliPeace:


Iya, pantesan kemaren mau WD 1500 kaga bisa, alesannya daily limit padahal perasaan ane ga da masalah dah. xixixixi yaudalah gan semoga JBP bisa bangkit lg....senengnya ane uda BEP sedihnya posisi ane udah banyak Y_Y ma ref ane juga da byk,,,kasian banyak ref ane yang posisinya uda 100 ke atas,,,,ada yang baru invest kemaren 120 posisi hari ini da kaga bisa dibuka,,,ya amplop kasian bgt tu orang jika beneran scam ni JBP :sorry

Gan devian saling mengupdate ya gan kalo JBP uda ON lagi ntar ane PM.
Devian.Light - 04/04/2012 09:47 AM
#474

Quote:
Original Posted By flameOX


Iya, pantesan kemaren mau WD 1500 kaga bisa, alesannya daily limit padahal perasaan ane ga da masalah dah. xixixixi yaudalah gan semoga JBP bisa bangkit lg....senengnya ane uda BEP sedihnya posisi ane udah banyak Y_Y ma ref ane juga da byk,,,kasian banyak ref ane yang posisinya uda 100 ke atas,,,,ada yang baru invest kemaren 120 posisi hari ini da kaga bisa dibuka,,,ya amplop kasian bgt tu orang jika beneran scam ni JBP :sorry

Gan devian saling mengupdate ya gan kalo JBP uda ON lagi ntar ane PM.


Akhirnya JBP sudah bisa diakses lagi..Peace:
flameOX - 04/04/2012 12:13 PM
#475

Quote:
Original Posted By Devian.Light


Akhirnya JBP sudah bisa diakses lagi..Peace:


Ane jugauda bisa gan cuma belum bisa masuk ke tripler,,,komisi ane byk yg blm masuk,,,,,
fian_hasbi - 04/04/2012 02:36 PM
#476

gan web jsstripler udh aktif lg ya?
flameOX - 04/04/2012 02:45 PM
#477

Quote:
Original Posted By fian_hasbi
gan web jsstripler udh aktif lg ya?


Perkembangan terakhir udah bisa cuma masi sering bad request,,,ini pun masi susah masuk ane,,,uda bisa masuk triplernya ga bisa login... masih agak parah sakitnya JSS
Devian.Light - 04/04/2012 03:22 PM
#478

Quote:
Original Posted By fian_hasbi
gan web jsstripler udh aktif lg ya?


Ya gan, udah aktif lagi.

Quote:
Original Posted By flameOX


Perkembangan terakhir udah bisa cuma masi sering bad request,,,ini pun masi susah masuk ane,,,uda bisa masuk triplernya ga bisa login... masih agak parah sakitnya JSS


Kalo ane lancar aja loginnya. Peace:
Mmg tidak semuanya member bisa login krn koneksinya, seperti ref ane yg pake smart masih blm bisa saat ini.

Team support JBP masih berusaha memperbaikinya. Namanya juga baru diserang penyakit ( DDOS attack ), kan perlu waktu juga buat penyembuhannya ngakak

Devian.Light - 04/04/2012 09:54 PM
#479

Ayo yang blm bergabung.. Stop Dreaming Start Action
Gabung dan dapatkan $10 Bonus di akun JSS-Tripler Anda
Panduan lengkap di halaman pertama

:2thumbup

Devian.Light - 05/04/2012 10:43 AM
#480
Update berita terbaru :
- Mulai Bulan April 2012, Profit setiap Sabtu & Minggu akan turun menjadi 1.5%
- Profit harian akan mulai dibayar lagi mulai hari ini tanggal 5 April 2012
- Wd yang terpending sejak tanggal 1 April 2012 lalu akan dibayar mulai hari ini

Berikut isi penjelasan lengkap dari Mr. FM
(^_^) JBP & JSS-Tripler - Back in Business!

Welcome to all our new members!

Thanks to the heroic efforts of our
systems admin staff, we've been able
to get almost everything up and running
after a massive DDoS (Distributed Denial
of Service) attack that started on April
2nd. We now have proper DDoS protection
to minimize the effects of future attacks.

Good news! The 2% daily earnings will
resume tomorrow (April 5th) and can be
expected to continue daily without more
interruptions.

Typically, on Saturdays and Sundays our
funding drops to about half of the levels
for weekdays. For this reason, from now
on, the daily earnings for Saturdays and
Sundays will be 1.5%. This will save us
a lot of money over time, and could
significantly increase the time between
Restarts -- another great idea from one
of our members!

Withdrawals were not paid since 4/1,
but expect them to be paid today, and
after that, each day without delay,
especially since our system is getting
more reliable with each passing week.

The Help Desk just started working
properly since the DDoS attack, so
please expect a couple days of delay
in answering your requests -- keep
in mind, we usually had a 24-48 hour
turnaround time on answering help
desk requests before the DDoS attack.

Otherwise, please feel free to report
any other issues you have experienced
since the DDoS attack -- several changes
had to be made to get us back up and
running properly, so a problem or two
might still exist for you.

JSS-Tripler now has 434,880 members.
Thank you to our many promoters for
doing such a great job!
Page 24 of 53 | ‹ First  < 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 >  Last ›
Home > CASCISCUS > BUSINESS BOARD > MLM, Member Get Member dan sejenisnya > JSS Tripler - Dapat Profit Tiap Hari Jam 6 Sore [Bonus Referral Inside]