Tegal
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Tegal > Sebayu FM Kota Tegal 99.3 FM Wis Bisa Lewat Internet
Total Views: 2045 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 1 of 8 |  1 2 3 4 5 6 >  Last ›

tendafahmi - 09/12/2011 12:51 PM
#1
Sebayu FM Kota Tegal 99.3 FM Wis Bisa Lewat Internet
Assalamualaikum.....

batir-batir aku rep ngabari bahwa Radio Sebayu Gene Kota Tegal Wis Bisa StreamingAlias di akses sing internet...dadi saiki radio sebayu bisa dirungokna nang luar negeri ana apa... monggo barangkali ana sing penasaran buka situs

http://tegalkota.go.id


moga-moga ana manfaate ya matur suwun....
malu

Waalaikumsalam.....
PakDhee - 09/12/2011 01:06 PM
#2

coba maring tkp ...............................ngacir:
PakDhee - 09/12/2011 01:09 PM
#3

balik sing tkp .....

nais inpoh mas um ..... :2thumbup
PakDhee - 09/12/2011 01:11 PM
#4

Quote:
Original Posted By tendafahmi
Assalamualaikum.....

batir-batir aku rep ngabari bahwa Radio Sebayu Gene Kota Tegal Wis Bisa StreamingAlias di akses sing internet...dadi saiki radio sebayu bisa dirungokna nang luar negeri ana apa... monggo barangkali ana sing penasaran buka situs

http://tegalkota.go.id


moga-moga ana manfaate ya matur suwun....
malu

Waalaikumsalam.....


cendol sent .....shakehand2
john.binus - 09/12/2011 01:36 PM
#5

cek te ka peh ngacir:
klonengan19 - 09/12/2011 02:24 PM
#6

nais inpoh


cek sebayu
weim - 09/12/2011 03:24 PM
#7

ane cek tkp dulu gan beer:
kenzieakbar - 09/12/2011 05:23 PM
#8

Quote:
Original Posted By weim
ane cek tkp dulu gan beer:


melu kang._____________ngacir:
ibnureena - 09/12/2011 05:52 PM
#9

Quote:
Original Posted By kenzieakbar
melu kang._____________ngacir:

wes dicek tekapene???

eek:
bujankerenz - 09/12/2011 05:58 PM
#10

nais info gan recsel
kenzieakbar - 09/12/2011 08:57 PM
#11

Quote:
Original Posted By ibnureena
wes dicek tekapene???

eek:


drung kang..D
sing penting keep posting gan...ngakaks
Mr.Venk - 09/12/2011 11:16 PM
#12

wuih... Makin mangstab kie :thumbup

Cek TKP ndisit ah, mbokan acarane apik2 ngacir2 Sebayu FM Kota Tegal 99.3 FM Wis Bisa Lewat Internet
igitmanchunian - 10/12/2011 12:47 AM
#13

wes cek tkp
mantep lah pokoke tegal :2thumbup
J_Punk - 10/12/2011 02:54 AM
#14

nice inpo keh.....cendolb


kanggo sing luar kota,,,,,
egh007 - 10/12/2011 08:52 AM
#15

gan ada audisi indonesia idol lagi ga di sebayu atau tegal?\)b
weim - 10/12/2011 09:53 AM
#16

Quote:
Original Posted By tendafahmi
Assalamualaikum.....

batir-batir aku rep ngabari bahwa Radio Sebayu Gene Kota Tegal Wis Bisa StreamingAlias di akses sing internet...dadi saiki radio sebayu bisa dirungokna nang luar negeri ana apa... monggo barangkali ana sing penasaran buka situs

http://tegalkota.go.id


moga-moga ana manfaate ya matur suwun....
malu

Waalaikumsalam.....


mantep kang inpone
wes cek TKP tapi rung sempat testi recsel
bidhutiadatara - 10/12/2011 10:15 AM
#17

hidihh manteb kuwe jamane aku neng umah
radione mung Anita,Sananta dan Super FM heheh saiki wis akeh yaa
ibnureena - 10/12/2011 01:05 PM
#18

Quote:
Original Posted By bidhutiadatara
hidihh manteb kuwe jamane aku neng umah
radione mung Anita,Sananta dan Super FM heheh saiki wis akeh yaa

kiye mbiyen RSPD kota tegal

angger RSPD kab tegal tah saiki dadi radio suara pertiwi


cmiiw
weim - 10/12/2011 04:07 PM
#19

Quote:
Original Posted By bidhutiadatara
hidihh manteb kuwe jamane aku neng umah
radione mung Anita,Sananta dan Super FM heheh saiki wis akeh yaa


perkembangan wes pesat gan D
bujankerenz - 11/12/2011 08:00 AM
#20

coba tak meluncur neng TKP ngacir:
Page 1 of 8 |  1 2 3 4 5 6 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Tegal > Sebayu FM Kota Tegal 99.3 FM Wis Bisa Lewat Internet