Karesidenan Madiun
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JAWA TIMUR & BALI > Karesidenan Madiun > ~^ Curhat Masalah CINTA mu disini ^~
Total Views: 2866 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 12 of 12 | ‹ First  < 7 8 9 10 11 12

xBerisiKx. - 18/09/2012 03:33 PM
#221

saya herankan kenapa setelah mengtahui aku padamu sikap itu berubah seperti itu
semoga kau berhasil dgnnya dan bahagia dgn impianmu yg sekarang berada di kota orang
selamat memperjuangkan masa depanmu dengan semua impian-impian itu
WitZzzz - 18/09/2012 06:04 PM
#222

Quote:
Original Posted By xBerisiKx.
saya herankan kenapa setelah mengtahui aku padamu sikap itu berubah seperti itu
semoga kau berhasil dgnnya dan bahagia dgn impianmu yg sekarang berada di kota orang
selamat memperjuangkan masa depanmu dengan semua impian-impian itu


like this peluk
brarti sampeyan memang pejuang cinta sejati kie peluk
WitZzzz - 18/09/2012 06:05 PM
#223

kangen patah hati
kangen galau krn cinta
pokok e kangen jatuh cinta malu:
WitZzzz - 18/09/2012 06:10 PM
#224

Quote:
Quote:
Original Posted By JayaLaksana
masalahnya Antar Kota Antar Propinsi
kiss


Quote:
Original Posted By ceperkawung
ternyata LDR itu banyak coba'an




kudu sabar ples komunikasi ojo sampe putus nek ngene iki masalah e malu:
tapi inget o
komunikasi gak harus over protective yak kiss
seperlu ny aja dan gak lebay o
tau kan yang tak maksud hammer:

gak harus yang kmna2 harus ijin,bedakan mana yang penting,yg harus di share sm si doi sm mana yang gak gtu penting di share o


mugo2 membantu D
wlopun mang LDR kie berat di ongkos ngakaks
pengalaman soal e malu:
Zuhrias - 18/09/2012 07:51 PM
#225

hahaha, semunguuutd kabeh yo untuk mengejar cintane . . . kisss kisss kisss
xBerisiKx. - 19/09/2012 03:13 AM
#226

Quote:
Original Posted By WitZzzz
like this peluk
brarti sampeyan memang pejuang cinta sejati kie peluk

orak kok mbak aku malah meh rodo lali kui eh sikape ki lho sing nyebahi aku rak seneng
niate nek emang orak yowes rak popo aku cukup kekancan wae
tp malah sing di metuke sikap membedakan dgnnya yg lain

kene ki niate awal kan juga pertama konconan eh kok malah dadi greng dan saiki kok malah dadi ngene
nek mantan bojo mantan pacar ono, lha mantan konco ?? hammer:
yowesslah - 21/09/2012 06:16 PM
#227

Quote:
Original Posted By xBerisiKx.

orak kok mbak aku malah meh rodo lali kui eh sikape ki lho sing nyebahi aku rak seneng
niate nek emang orak yowes rak popo aku cukup kekancan wae
tp malah sing di metuke sikap membedakan dgnnya yg lain

kene ki niate awal kan juga pertama konconan eh kok malah dadi greng dan saiki kok malah dadi ngene
nek mantan bojo mantan pacar ono, lha mantan konco ?? hammer:


yowesslah nek ngunu kuiks mas o
sing penting niat e sampeyan baik kok sm dia kiss
niat e wes pure tulus + gak mau putus silaturahim D

mgkin dy besok nyesel pernah nyia2in temen yg baik kaya sampeyan \(

iki yo koyo pengalaman pribadi ku hammer:
rayend322 - 21/09/2012 08:51 PM
#228

cinta itu satu jiwa dalam dua raga gila:

setubuh or not? eek:
lotus - 21/09/2012 09:05 PM
#229

Quote:
Original Posted By rayend322
cinta itu satu jiwa dalam dua raga gila:

setubuh or not? eek:


mbuh eek:

sak ngertiku cinta kuwi uduk perasaan eek:

tp kesepakatan eek:
rayend322 - 21/09/2012 10:07 PM
#230

Quote:
Original Posted By lotus
mbuh eek:

sak ngertiku cinta kuwi uduk perasaan eek:

tp kesepakatan eek:


lets agree to disagree hammer

kesepakatan dua orang atau lebih untuk mencapai tujuan yg sama gila:
lotus - 21/09/2012 10:18 PM
#231

Quote:
Original Posted By rayend322
lets agree to disagree hammer

kesepakatan dua orang atau lebih untuk mencapai tujuan yg sama gila:


ho oh mbah eek:

sampel, nek pas neng omah bojomu pengen ndelok cinta cenat cenut eek:

tp kw pengen ndelok bal eek:

akhir gelem ra gelem njupuk kesepakatan to eek:

tujuan sama, akhir e kw melu ndelok cinta cenat cenut eek:

:dp
randy - 22/09/2012 08:26 AM
#232

Quote:
Original Posted By lotus


mbuh eek:

sak ngertiku cinta kuwi uduk perasaan eek:

tp kesepakatan eek:


trus mosok cinta kie nafsu om? nek udu perasaan opo nu? ngakakngakak
rayend322 - 22/09/2012 08:30 AM
#233

Quote:
Original Posted By lotus
ho oh mbah eek:

sampel, nek pas neng omah bojomu pengen ndelok cinta cenat cenut eek:

tp kw pengen ndelok bal eek:

akhir gelem ra gelem njupuk kesepakatan to eek:

tujuan sama, akhir e kw melu ndelok cinta cenat cenut eek:

:dp


mending dipateni ae tipine drpd cinta senat senut :dp

wes lah ra mudeng cinta2an :dp

mending langsung bercinta ae :dp
ceperistouring - 22/09/2012 11:52 AM
#234

Quote:
Original Posted By rayend322
mending dipateni ae tipine drpd cinta senat senut :dp

wes lah ra mudeng cinta2an :dp

mending langsung bercinta ae :dp


walah cinta cenat cenut hammers

cinti itu penderitaan tiada ahir,jare cupatkai ngakaks
Ladies.Night - 22/09/2012 01:01 PM
#235

Quote:
Original Posted By lotus
mbuh eek:

sak ngertiku cinta kuwi uduk perasaan eek:

tp kesepakatan eek:

kesepakatan dua orang untuk langsung menikah :kimpoi

setubuh deh o
setelah itu langsung iki v
v
v
Quote:
Original Posted By rayend322
mending dipateni ae tipine drpd cinta senat senut :dp

wes lah ra mudeng cinta2an :dp

mending langsung bercinta ae :dp

hooh langsung wae yo mas malu:
lotus - 22/09/2012 01:29 PM
#236

Quote:
Original Posted By randy
trus mosok cinta kie nafsu om? nek udu perasaan opo nu? ngakakngakak

nek perasaan kuwi luwih condong neng sayang eek:
Quote:
Original Posted By rayend322
mending dipateni ae tipine drpd cinta senat senut :dp

wes lah ra mudeng cinta2an :dp

mending langsung bercinta ae :dp

mancik kanggo gae anak kuwi yo kesepakatan eek:
rayend322 - 22/09/2012 07:20 PM
#237

Quote:
Original Posted By ceperistouring
walah cinta cenat cenut hammers

cinti itu penderitaan tiada ahir,jare cupatkai ngakaks

walah iso tekan patkai barang :dp
Quote:
Original Posted By Ladies.Night
kesepakatan dua orang untuk langsung menikah :kimpoi

setubuh deh o
setelah itu langsung iki v
v
v

hooh langsung wae yo mas malu:

ojok langsungan mbak cd
pemanasan sek hammer
Quote:
Original Posted By lotus
nek perasaan kuwi luwih condong neng sayang eek:

mancik kanggo gae anak kuwi yo kesepakatan eek:

nek kesempakane dlm bentuk rupiah piye mbah :dp
sacrosact - 10/10/2012 11:36 PM
#238

Suwe ra mencinta malu:
-
atek curhat opo kih aku nek nuwh \(
-
puhti - 18/10/2012 09:21 AM
#239

     
Quote:
Original Posted By sacrosact
Suwe ra mencinta malu:
-
atek curhat opo kih aku nek nuwh \(
-

wkwkwkwkwkwkwk

mbois tenan kae kata2e, ngakak
Page 12 of 12 | ‹ First  < 7 8 9 10 11 12
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JAWA TIMUR & BALI > Karesidenan Madiun > ~^ Curhat Masalah CINTA mu disini ^~