Yogyakarta
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Yogyakarta > [eRYe-SHARE] Cerita horor dan misteri
Total Views: 10373 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 11 of 18 | ‹ First  < 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 >  Last ›

SuperDanz - 11/05/2012 11:28 AM
#201

gan,,, melu nyumbang cerito yo he2,,,

iki cerito ne ki neng omahku gan,, dadi omahku ki dibagi 2 sing lor karo sing kidul,, sing lor ki dinggo kos2an lanang,trus sing kidul ki dinggo aku n sak keluarga. lha ceritane ki omah lor sing dinggo kos kui koyone ono sing nunggu gan,, cerito pertama ki pas aku isih cilik n durung lahir n aku mung diceritani karo mbakq karo ibukq,, pas jaman kui sing kos neng nggonku akeh2 e wong luar jawa sing podo kuliah neng jogja,,dadi biasalah cah kos ngono nek melek nganti bengi2,,lha pas do jagongan neng ngarep teras, ono sing kebelet nguyuh neng kamar mandi (kebetulan kamar mandine neng mburi gan) trus pas de e meh nguyuh jare ndelok mbakq (jenenge mbak atun)ki neng nduwur gedeng kamar mandi gan,, pertamane de e ra mikir nek kui ki dedemit,,de e malah nekoni trus tekon,,
cah kos : "mbak atun kok malem2 gini d genteng, lagi ngapain mbak??"

tapi ra njawab gan,,mung meneng wae jare,, de e baleni tekon meneh tp yo d jawab.. bar kui de e balik neng ngarep neng cah2 kos liyane sing do jagongan neng teras trus kondo nek mbak atun bengi2 menek gendeng kamar mandi.. bar kui kabeh cah2 mau do marani neng mburi tp wis raono gan,, bar kui kabeh do ngacir mlebu kamar dewe2..isuk e do cerito neng ibukq karo mbakq dadi sak omah geger do takut gan..

trus cerito sing keduax ki pas durung suwe iki,, pas kui pas hari lebaran gan,, dadi kan biasa nek do lebaran ki cah2 kos do bali neng kampung halaman e masing2,, dadi ne kos e sepi ra ono bocah,,, lha pas kui ono cah kos siji sing ra bali,, trus pas awan e jagongan ro ibukq trus ibukq tekon,,

ibukq: "bodo2 kok ra bali mas??"
cah kos: "mboten buk, ajeng wangsul males.."
ibukq: "ati2 lho mas mengko bengi ono sing ngancani..he2" (padahal ibukq mung guyon gan..)
cah kos: "ha2 malah seneng buk nek wonten sing ngancani.." hammer

bar kui bengine malah kedadian gan,, jarene pas bengi2 ki cah kos e mau ki nglilir gan,, jam 3 isuk jare,, lha pas de e tangi kui neng pojokan kamar e kui ono pocongkan gan,, takut rai ne ireng tok jare,, trus cah kos e kui mau langsung njrantal mlayu metu gan,, nganti isuk ra wani mlebu kos neh jare,,
bar kui awane de e mulih neng kampung gan,, ra wani neng kos dewean,, takut
SuperDanz - 11/05/2012 11:29 AM
#202

edit dopost hammer
Kissanddestroy - 11/05/2012 12:45 PM
#203

Quote:
Original Posted By SuperDanz
gan,,, melu nyumbang cerito yo he2,,,

iki cerito ne ki neng omahku gan,, dadi omahku ki dibagi 2 sing lor karo sing kidul,, sing lor ki dinggo kos2an lanang,trus sing kidul ki dinggo aku n sak keluarga. lha ceritane ki omah lor sing dinggo kos kui koyone ono sing nunggu gan,, cerito pertama ki pas aku isih cilik n durung lahir n aku mung diceritani karo mbakq karo ibukq,, pas jaman kui sing kos neng nggonku akeh2 e wong luar jawa sing podo kuliah neng jogja,,dadi biasalah cah kos ngono nek melek nganti bengi2,,lha pas do jagongan neng ngarep teras, ono sing kebelet nguyuh neng kamar mandi (kebetulan kamar mandine neng mburi gan) trus pas de e meh nguyuh jare ndelok mbakq (jenenge mbak atun)ki neng nduwur gedeng kamar mandi gan,, pertamane de e ra mikir nek kui ki dedemit,,de e malah nekoni trus tekon,,
cah kos : "mbak atun kok malem2 gini d genteng, lagi ngapain mbak??"

tapi ra njawab gan,,mung meneng wae jare,, de e baleni tekon meneh tp yo d jawab.. bar kui de e balik neng ngarep neng cah2 kos liyane sing do jagongan neng teras trus kondo nek mbak atun bengi2 menek gendeng kamar mandi.. bar kui kabeh cah2 mau do marani neng mburi tp wis raono gan,, bar kui kabeh do ngacir mlebu kamar dewe2..isuk e do cerito neng ibukq karo mbakq dadi sak omah geger do takut gan..

trus cerito sing keduax ki pas durung suwe iki,, pas kui pas hari lebaran gan,, dadi kan biasa nek do lebaran ki cah2 kos do bali neng kampung halaman e masing2,, dadi ne kos e sepi ra ono bocah,,, lha pas kui ono cah kos siji sing ra bali,, trus pas awan e jagongan ro ibukq trus ibukq tekon,,

ibukq: "bodo2 kok ra bali mas??"
cah kos: "mboten buk, ajeng wangsul males.."
ibukq: "ati2 lho mas mengko bengi ono sing ngancani..he2" (padahal ibukq mung guyon gan..)
cah kos: "ha2 malah seneng buk nek wonten sing ngancani.." hammer

bar kui bengine malah kedadian gan,, jarene pas bengi2 ki cah kos e mau ki nglilir gan,, jam 3 isuk jare,, lha pas de e tangi kui neng pojokan kamar e kui ono pocongkkan gan,, takut rai ne ireng tok jare,, trus cah kos e kui mau langsung njrantal mlayu metu gan,, nganti isuk ra wani mlebu kos neh jare,,
bar kui awane de e mulih neng kampung gan,, ra wani neng kos dewean,, takut


Serem,mas takuts
Tapi rodo lucu D
Lha nek njenengan dhewe wis tau ngalami durung? :matabelo
ndoggemax - 11/05/2012 03:56 PM
#204
Kkn berhantu
Melu nimbrung ya mas mbak.. Iki bab crito2 pengalaman medheni to? Aku nduwe siji ki, tenan iki pengalaman pribadi, mayan medheni sih menurutku.. Langsung wae yo?

JUDULE : POSKO KKN BERHANTU dyar we judul’e we serem og p

Crito iki tak mulai seko flashback jamanku kuliah mbiyen, mergo aku rodo pinter tur manut karo dosen akhire aku entuk melu KKN. Aku kuliah neng UGM (Universitas Gajah Muhammadiyah) Gamping kui lho malu:
Aku KKN tahun 2005, kebetulan neng kampusku ono model KKN sing berjeneng KKN SWADAYA, dadi lokasi KKN iso milih ning kabeh biaya ditanggung dewe D podo wae yo. Nha setelah weruh konco2 dho entuk lokasi neng pesisir karo neng gunung, akhire aku berinisiatif njupuk SWADAYA iki, aku golek konco sak team cah 8 (lanang 6 wedok 2). Dan kebetulan salah sijine kancaku iki nduwe kampung halaman neng daerah Ngaglik kono, bar rembugan sak team dho sepakat. Setelah melalui berbagai proses dan sak team survey kesana (sakjane pas survey aku wis rodo kroso Gan D tp ra tak gagas), disepakati meneh nek Posko ne nengomahe Simbah Kakunge kancaku kui mau. Omahe njawani tenan gan, halaman luas, wit gedi2, mini joglo nengarepan, masak yo isih nganggo kayu neng dapur mburi, wis pokoke kereeeeen matabelo:

Kegiatan KKN yo biasa wae lah standar, rapat, mangan, dolanan komputer, nggodani gadis desa, rasah tak critakne yo, mengko ndak kesuwen, langsung wae neng klimaks e yo, tak bagi bbrp part ben apik D

HORROR PART 1 – KAMAR (ALMH) MBAH PUTRI & KAMAR MANDI
Kamar mandi iki letake neng sebelah dapur sing kuno kui mau gan, lan dapure separo permanen. Sebelah dapur ono longkangan cilik dinggo tmpt cuci baju lan ono sumur’e. Sebelah sumur ono kamar tidur.
Beberapa koncoku termasuk aku sering krungu ono wong wisuh, atau nganggo ciduk lah pokoke neng kamar mandi kui padahal pas raono wong neng mburi, kadang pas konco2 dho neng teras, kadang pas rapat, nek simbah kakunge ra mungkin soale nek deweke metu kamar mesti lewat ruang tengah.
Ono meneh kancaku sing pas adus lawange di dodok (ketuk) seko njobo, mbasan ditakoni sopo raono jawaban, tur pas rampung adus kanca2ku ditakoni raono sing neng mburi.
Aku ngalami sing pas adus lampune iso byar pet ngono gan, endi ming 5watt DOP kae wae nganggo sok mota-mati, pdhl pas kui tgl aku karo kancaku 3 kui wae dho lg nggarap materi neng kamar ngarepan.
Usut punya usut ternyata neng kamar tidur sing sebelah sumur kui mau adalah bekas kamar tidur’e mbah putri ne kancaku, dadi beliau wis meninggal, jarene sih meninggal mergo ditabrak sepeda motor persis pas nyebrang dalan ngarep omah (sebrang jalan mesjid), dan kamar kui tekan aku KKN kui isih diresiki mbendino karo adine mbah’e kui, sprei ne, meja ne, almari ne, pokoke resik gan. Aku pnh iseng2 mlebu pas awan2 D yo ngono kae suwasanane p
Embuh ono hubungan’e opo ora antara kamar kosong kui mau karo kejadian2 aneh neng seputar kamar mandi monggo silahken diterawang D

HORROR PART 2 – KUBURAN BAYI DI DAPUR
Aku durung nyritake bab dapur yo gan, dapur iki semi permanent, dadi separo batu bata separo bamboo, nengkene iki alat’e bener2 jowo (y) bahan bakar kayu sing nek dingo masak iso buleg2 kebul’e kui gan. Nek awan dapur’e ming diterangi cahaya mentari seko genteng koco neng nduwur, halaaaah.. Nek mbengi seperti lainnya akan ditemani dop 5 watt 2 titik lampu. Wis iso mbayangke to? Oke.. Saiki neng crito horror’e yo..
Kebetulan salah siji kancaku ono sing indigo gan army:, dadi deweke iso ndelok hal2 sing gaib ngono, wangun’e meneh nek pas ono sing ngganggu mengko arwah’e simbah buyut’e kancaku kui mau iso ngangslupi njuk pokoke iso koyo seolah2 ngelawan sing ra ketok arep ganggu kui mau. Nhaaa pernah ki pas lg rapat (KKN kan isine mung rapat dan madyang) kancaku kui mau tiba2 mbengok2 karo ngomong dewe. Suarane dadi koyo wong tuwo, wis nek wis ngene iki aku sak team wis paham mesti simbahe teko ngangslupi, kancaku kui ngomong : ”iki bayine sopo? Mbok dirumat sing apik, kowe arep nengndi le?” Karo mripat’e mandeng neng pojokan lawang dapur kui mau. Bhuaaaa, bubar kabeh le rapat, ono sing ngacir metu, ono sing mlebu kamar, ono sing krukupan bantal, aku sih biasa wae army:. Wis njuk bar kui aku lali dialog’e pokoke nitip pesen karo kabeh sing nengkono, kon ngrumat bayi iki. Bar kui njuk kancaku tibo, sadar. Wis njuk isuk’e usut punya usut investigasi karo adik’e mbah kakung nengkono. Eeee ternyata neng dapur kui ono kuburan’e salah satu saudarane bapak’e kancaku alias anak’e mbah kakung kui, mbiyen meninggal dalam kandungan. Kancaku kui mau malah ra ngerti, akhire njuk isuk’e njaluk bapak’e kon mindah kui kuburan. Soale drpd podo2 keganggu to gan. Proses mindah’e aku ra pati ngerti soale raono sing entuk ndelok.

HORROR PART 3 – JATHILAN
Nhaaa iki rodo mayan apik, dadi saben malam seloso karo malem jumat ono latihan Jathilan gan, kesenian kampung kene tyt Jathilan. Dan apik’e meneh kebetulan sanggar Jathilan kui pas 3 blok dr Posko KKN, nhaaaaa saben latihan Jathilan, suwasono kampung dadi rodo singup kae gan, tur kancaku sing indigo wis langsung pucet ngono. Miturut pengakuan’e deweke akeh wong (kasat mata) sing tingak tinguk seko jendelo njobo Posko, kadang lingguhan neng teras, kadang ono sing dho ngadeg neng cedak uwit ngarep Posko..
Puncak’e pas malem jumat kliwon kebetulan pas arep rapat neng pak RT (anak’e pak RT ayu gan, hehehe) haaaa iki, kancaku kui mau langsung mbengok2 dewe, tur mlayu njranthal, karo tangan’e ngipat2ke opo ngono. Langsung mlayu nengomahe pak RT, cah2 lak dho bingung to, langsung dioyak mlayu, tekan kono kancaku kui mau semaput Gan D. Pak RT ne lg metu, onone bu RT ro anake wae ming kiwah kiwih, akhire tak jupukne banyu putih, tak wacak2ne doa sak isaku gan (gayane koyo dukun p), njuk tak ombekne karo kuping’e tak wacakne adzan. Alhamdulillah iso tangi, njuk deweke crito, jare ne neng njobo posko mau akeh bocah2 cebol rambut gimbal uakeh banget, dho njaluk gendong, trs smp saat deweke crito kui jare isih akeh sing dho ngetutke ning ra wani mlebu omahe pak RT.

......sakmene sik Gan, jan’e isih akeh wong lehku KKN rodo suwe ono 2sasi po 3sasi yo lali aku, no days without the devil, halaah.. aku mrinding sumpah, suk tak terusne meneh yo, ono sing pengalaman neng Villa Kaliurang, diparani kuntilanak karo macan D
Blouph - 11/05/2012 04:22 PM
#205

Quote:
Original Posted By ndoggemax
Melu nimbrung ya mas mbak.. Iki bab crito2 pengalaman medheni to? Aku nduwe siji ki, tenan iki pengalaman pribadi, mayan medheni sih menurutku.. Langsung wae yo?

JUDULE : POSKO KKN BERHANTU dyar we judul’e we serem og p

Crito iki tak mulai seko flashback jamanku kuliah mbiyen, mergo aku rodo pinter tur manut karo dosen akhire aku entuk melu KKN. Aku kuliah neng UGM (Universitas Gajah Muhammadiyah) Gamping kui lho malu:
Aku KKN tahun 2005, kebetulan neng kampusku ono model KKN sing berjeneng KKN SWADAYA, dadi lokasi KKN iso milih ning kabeh biaya ditanggung dewe D podo wae yo. Nha setelah weruh konco2 dho entuk lokasi neng pesisir karo neng gunung, akhire aku berinisiatif njupuk SWADAYA iki, aku golek konco sak team cah 8 (lanang 6 wedok 2). Dan kebetulan salah sijine kancaku iki nduwe kampung halaman neng daerah Ngaglik kono, bar rembugan sak team dho sepakat. Setelah melalui berbagai proses dan sak team survey kesana (sakjane pas survey aku wis rodo kroso Gan D tp ra tak gagas), disepakati meneh nek Posko ne nengomahe Simbah Kakunge kancaku kui mau. Omahe njawani tenan gan, halaman luas, wit gedi2, mini joglo nengarepan, masak yo isih nganggo kayu neng dapur mburi, wis pokoke kereeeeen matabelo:

Kegiatan KKN yo biasa wae lah standar, rapat, mangan, dolanan komputer, nggodani gadis desa, rasah tak critakne yo, mengko ndak kesuwen, langsung wae neng klimaks e yo, tak bagi bbrp part ben apik D

HORROR PART 1 – KAMAR (ALMH) MBAH PUTRI & KAMAR MANDI
Kamar mandi iki letake neng sebelah dapur sing kuno kui mau gan, lan dapure separo permanen. Sebelah dapur ono longkangan cilik dinggo tmpt cuci baju lan ono sumur’e. Sebelah sumur ono kamar tidur.
Beberapa koncoku termasuk aku sering krungu ono wong wisuh, atau nganggo ciduk lah pokoke neng kamar mandi kui padahal pas raono wong neng mburi, kadang pas konco2 dho neng teras, kadang pas rapat, nek simbah kakunge ra mungkin soale nek deweke metu kamar mesti lewat ruang tengah.
Ono meneh kancaku sing pas adus lawange di dodok (ketuk) seko njobo, mbasan ditakoni sopo raono jawaban, tur pas rampung adus kanca2ku ditakoni raono sing neng mburi.
Aku ngalami sing pas adus lampune iso byar pet ngono gan, endi ming 5watt DOP kae wae nganggo sok mota-mati, pdhl pas kui tgl aku karo kancaku 3 kui wae dho lg nggarap materi neng kamar ngarepan.
Usut punya usut ternyata neng kamar tidur sing sebelah sumur kui mau adalah bekas kamar tidur’e mbah putri ne kancaku, dadi beliau wis meninggal, jarene sih meninggal mergo ditabrak sepeda motor persis pas nyebrang dalan ngarep omah (sebrang jalan mesjid), dan kamar kui tekan aku KKN kui isih diresiki mbendino karo adine mbah’e kui, sprei ne, meja ne, almari ne, pokoke resik gan. Aku pnh iseng2 mlebu pas awan2 D yo ngono kae suwasanane p
Embuh ono hubungan’e opo ora antara kamar kosong kui mau karo kejadian2 aneh neng seputar kamar mandi monggo silahken diterawang D

HORROR PART 2 – KUBURAN BAYI DI DAPUR
Aku durung nyritake bab dapur yo gan, dapur iki semi permanent, dadi separo batu bata separo bamboo, nengkene iki alat’e bener2 jowo (y) bahan bakar kayu sing nek dingo masak iso buleg2 kebul’e kui gan. Nek awan dapur’e ming diterangi cahaya mentari seko genteng koco neng nduwur, halaaaah.. Nek mbengi seperti lainnya akan ditemani dop 5 watt 2 titik lampu. Wis iso mbayangke to? Oke.. Saiki neng crito horror’e yo..
Kebetulan salah siji kancaku ono sing indigo gan army:, dadi deweke iso ndelok hal2 sing gaib ngono, wangun’e meneh nek pas ono sing ngganggu mengko arwah’e simbah buyut’e kancaku kui mau iso ngangslupi njuk pokoke iso koyo seolah2 ngelawan sing ra ketok arep ganggu kui mau. Nhaaa pernah ki pas lg rapat (KKN kan isine mung rapat dan madyang) kancaku kui mau tiba2 mbengok2 karo ngomong dewe. Suarane dadi koyo wong tuwo, wis nek wis ngene iki aku sak team wis paham mesti simbahe teko ngangslupi, kancaku kui ngomong : ”iki bayine sopo? Mbok dirumat sing apik, kowe arep nengndi le?” Karo mripat’e mandeng neng pojokan lawang dapur kui mau. Bhuaaaa, bubar kabeh le rapat, ono sing ngacir metu, ono sing mlebu kamar, ono sing krukupan bantal, aku sih biasa wae army:. Wis njuk bar kui aku lali dialog’e pokoke nitip pesen karo kabeh sing nengkono, kon ngrumat bayi iki. Bar kui njuk kancaku tibo, sadar. Wis njuk isuk’e usut punya usut investigasi karo adik’e mbah kakung nengkono. Eeee ternyata neng dapur kui ono kuburan’e salah satu saudarane bapak’e kancaku alias anak’e mbah kakung kui, mbiyen meninggal dalam kandungan. Kancaku kui mau malah ra ngerti, akhire njuk isuk’e njaluk bapak’e kon mindah kui kuburan. Soale drpd podo2 keganggu to gan. Proses mindah’e aku ra pati ngerti soale raono sing entuk ndelok.

HORROR PART 3 – JATHILAN
Nhaaa iki rodo mayan apik, dadi saben malam seloso karo malem jumat ono latihan Jathilan gan, kesenian kampung kene tyt Jathilan. Dan apik’e meneh kebetulan sanggar Jathilan kui pas 3 blok dr Posko KKN, nhaaaaa saben latihan Jathilan, suwasono kampung dadi rodo singup kae gan, tur kancaku sing indigo wis langsung pucet ngono. Miturut pengakuan’e deweke akeh wong (kasat mata) sing tingak tinguk seko jendelo njobo Posko, kadang lingguhan neng teras, kadang ono sing dho ngadeg neng cedak uwit ngarep Posko.. (Jilaaaaakk aku mrinding Gan iki, singo)
Puncak’e pas malem jumat kliwon kebetulan pas arep rapat neng pak RT (anak’e pak RT ayu gan, hehehe) haaaa iki, kancaku kui mau langsung mbengok2 dewe, tur mlayu njranthal, karo tangan’e ngipat2ke opo ngono. Langsung mlayu nengomahe pak RT, cah2 lak dho bingung to, langsung dioyak mlayu, tekan kono kancaku kui mau semaput Gan D. Pak RT ne lg metu, onone bu RT ro anake wae ming kiwah kiwih, akhire tak jupukne banyu putih, tak wacak2ne doa sak isaku gan (gayane koyo dukun p), njuk tak ombekne karo kuping’e tak wacakne adzan. Alhamdulillah iso tangi, njuk deweke crito, jare ne neng njobo posko mau akeh bocah2 cebol rambut gimbal uakeh banget, dho njaluk gendong (asin, aku mrinding meneh ki), trs smp saat deweke crito kui jare isih akeh sing dho ngetutke ning ra wani mlebu omahe pak RT.

......sakmene sik Gan, jan’e isih akeh wong lehku KKN rodo suwe ono 2sasi po 3sasi yo lali aku, no days without the devil, halaah.. aku mrinding sumpah, suk tak terusne meneh yo, ono sing pengalaman neng Villa Kaliurang, diparani kuntilanak karo macan D


jiannn mocone ngge boso jowo kie apik gan ngakak
LadyOfSorrows - 11/05/2012 04:58 PM
#206

Quote:
Original Posted By Blouph
jiannn mocone ngge boso jowo kie apik gan ngakak


ga pernah nongol..bataaa bata
ndoggemax - 11/05/2012 07:08 PM
#207

Quote:
Original Posted By Blouph
jiannn mocone ngge boso jowo kie apik gan ngakak


Kalau memakai bahasa indonesia saya harus memikirkan je gan hammer
Kissanddestroy - 11/05/2012 11:10 PM
#208

Quote:
Original Posted By ndoggemax
Kalau memakai bahasa indonesia saya harus memikirkan je gan hammer


ngakak Jangan mumet2 le mikir lho,gan...
ndoggemax - 11/05/2012 11:18 PM
#209

Quote:
Original Posted By Kissanddestroy
ngakak Jangan mumet2 le mikir lho,gan...


haaa itu diee, makanye saya make bahasa jawe.. halaaah iloveindonesias
sinangwae - 12/05/2012 12:08 AM
#210

disimak ndisik ... ngopo yo gan nek wong matine ra wajar , kok konco2ne mesti ditekani hiii
jebojebo - 12/05/2012 08:46 AM
#211

Quote:
Original Posted By bukanuntuk
Spoiler for cerita
waktu itu pas lagi jalan2 ke hutan,, malam takuts

tiba2 ada sosok lusuh kecil menakutkan yang menarik perhatian ane takuts

[SPOILER=cerita lanjutan]pas ane deketin ternyata sempak kagets: takuts:
--
cerita yang seriusnya nanti malem aja takuts
[/SPOILER]


jiahaha cacatun kang ngakakngakak
grindnugroho - 12/05/2012 07:08 PM
#212

Quote:
Original Posted By penjualsopwer
wah nek cerito horor e kui kejadiane bengi seh wes biasa ...aku tahu awan sekitar jam 12-1 awan nang bekas kontrakanku daerah monjali , mburi rumah sakit sakinah idaman.

Ceritane pas kui aku lagi dewean nang kontrakan , berhubung mung dewean yo njuk dolanan PS wae ...rung nganti 10 menit maen PS aku ndelok nang arah pintu mburi ono cah cilik go klambi putih tapi putih e wes kusem mlayu nang arah kamar mandi ...wah tak kiro maling yo langsung ae aku mlayu nang mburi nang arah kamar mandi ..wah ra ono opo2. wes tak nengke wae ..aku njuk PS an maneh ..eh ono seng mlayu maneh yo cah cilik tapi rambute dowo ( ra sempet ndelok raine pas kui ) ...aku uyak maneh nang kamar mandi yo ora ono.
Woh gemedek tenan rasane .. aku njuk ngomong " arep maen PS bareng pow kok ket mau mung mlayu2 wae " ...wes bar kui ora tau diganggu maneh aku.

Jebule ora mung aku seng diweruh i ngunu kui... mas ku yo jarene wes kerep tapi di jarke wae ...go konco nang kontrakan jarene.

wes ngunu ae ceritane ...
selama nang yogya ket tahun 97 ...kerep tenan ngalami horor2 ...


nek kancne sepupuku kui rak tabrakan to, lha trus diistirahatkan neng kontraane sepupuku. bar kui le nunggu koncone(wedok) kui gantian. pas gilirane sepupuku, pas sepupuku mlebu ngerti2 kancane kui ngadek neng pojokkan + mripat e mendelik. bar kui kro sepupuku&kanca; liyane golek mangan nggo wong wedok sek loro kui, le mangan kooyo nek wong keslupan kae lho lhep lhep lhep takut
kui kyoe kontraane yo daerah monjali
sorry gan nek berantakan hehehe D
JB.ioo - 14/06/2012 05:26 AM
#213

mbok share panggonan sing horror daerah jogja dab, arep nganake wisata malam ki. :cystg PM yo kang cekpm
JB.ioo - 14/06/2012 05:28 AM
#214

Quote:
Original Posted By grindnugroho
nek kancne sepupuku kui rak tabrakan to, lha trus diistirahatkan neng kontraane sepupuku. bar kui le nunggu koncone(wedok) kui gantian. pas gilirane sepupuku, pas sepupuku mlebu ngerti2 kancane kui ngadek neng pojokkan + mripat e mendelik. bar kui kro sepupuku&kanca; liyane golek mangan nggo wong wedok sek loro kui, le mangan kooyo nek wong keslupan kae lho lhep lhep lhep takut
kui kyoe kontraane yo daerah monjali
sorry gan nek berantakan hehehe D


kontrakan daerah monjali ancene akeh sing angker
pulen - 14/06/2012 06:24 PM
#215

Omahku persis mburine rumah kentang, nek seko dapur omahku iso ndelok langsung nggon jendelo tingkat'e. medeni sih cuma 27 th aku urip ning cerak kono yo raono opo2.
Saiki Rumah Kentang wis dadi Bank, wis ra ketok singup meneh.
.kembunk. - 14/06/2012 08:58 PM
#216

Quote:
Original Posted By JB.ioo
mbok share panggonan sing horror daerah jogja dab, arep nganake wisata malam ki. :cystg PM yo kang cekpm


kos2an ku we ??

akeh sek tunggu p

mumpung durung diusir kieh D
cutteredge - 15/06/2012 01:36 AM
#217
pocongkkkkkk MBOK SUKETI - true story - BIKIN GEMPAR JOGJA
Kejadian ini terjadi sekitar tahun 90-an di Jogja..
Ga cuma 1-2 orang yang dibikin takut, bahkan se-Jogja geger semua...
KISAH NYATA yang yang hampir dilupakan...

Prologue nya...
Semasa hidupnya Mbok SUKETI berjualan gudeg..
Keluarga mbok SUKETI hidup di keluarga besar yang menganut Islam beraliran (solat jalan sesajen jalan), pas acara pemakamannya si mbok ini, keluarga besarnya yang ngurus semuanya, pokoknya orang luar gak boleh bantu2, denger2 gini. KAIN KAFAN HITAM, POSISI MAYAT TENGKUREP, TALI pocongkkkkkk JANGAN DILEPAS (bukti kurang, kemungkinan cuma desas desus)

Ceritanya...
Setelah penguburan, let the haunt begin takut: Sesuai kepercayaan jawa, entah 40hari, 100hari, ato 1000hari? (gk tau yg mana)

Si mbok SUKETI mulai beraksi door to door ke warga sekitar komplek pekuburan nya, komplek tempat tinggal nya, dan pelanggan nya. Kata2 nya selalu : UCULI!!!! UCULI!!!!!! (bahasa : lepasin cuk, lepasin su)

Begini ceritanya, malam itu tepatnya hari Rabu Malem di tahun 1997. Saya dan empat teman mendapat tugas giliran jaga kampung.

Entah mengapa suasana malam itu kami rasakan agak beringsang dan sepi banget. Mbah Harjo yang biasanya berjualan sampai jam 1 malem, tutup lebih awal. Sehingga praktis beberapa abang becak yang biasa "wedangan" pada kabur semua. Jadilah pos di ujung gang, yang akan kami tempati jaga sepi orang.

Pukul 23.00 kami berempat mulai bermain kartu untuk membunuh sepi. sementara Ismet teman saya yang paling badung sudah mulai memukul kentongan tanda pos jaga sudah ada orang "biar pak RT tau kalau kita sudah jaga.." katanya ketika kami tegur. karena menurut kebiasaan, kentongan baru dipukul setelah pukul 12 malem.

Akhirnya, kami berempat asyiik bermain kartu "omben". Joko teman kami, mendapat giliran untuk terus mengambil kartu. Dengan agak emosi, kartu itu terus diambilnya. Mungkin sial, atau nasibnya yang kurang bagus, kartu yang diambil makin banyak. Akhirnya, Joko harus merelakan kupingnya dijepit pakai jepitan baju sebagai tanda hukuman. Kami terus main, hingga lupa untuk jalan keliling kampung untuk ngambil jumputan.


Namun, keasyikan itu tiba-tiba harus berhenti ketika Ismet yang duduk paling ujung berteriak "He.. kamu mencium bau kembang sama menyan tidak?" katanya kepada kami semua. Kontan kami menghentikan permainan kartu itu, dan mencoba menciumi bau udara di pos kamling itu. Namun, serempak kami mengatakan kami tidak mencium bau apa-apa. Ismet pun mencak-mencak, dan mengatakan hidung kami mungkin ada gangguan. Karena menurutnya bau itu makin menusuk hidungnya. Kamipun membantahnya dengan tak kalah sengitnya. Karena kami betul-betul merasa tidak membau itu.

Nah, tengah asyik-asyiknya kami berdebat tiba-tiba ada sesosok wanita yang kami kenal semasa hidupnya dipanggil MBOK SUKETI. Kami pun saling berpandangan, kami sadar sosok di depan pos ronda kami bukanlah manusia.

"MBOK SUKETI" pun berkata :"Ada apa ribut-ribut.."
Tak ada yang bisa kami lakukan selain diam sambil gemetaran...

"MBOK SUKETI" melanjutkan lagi : "Walah Bau kayak gitu kok diributkan.."
sambil melangkah ke arah kami dan berubah jadi pocongk (sambil bilang CULI...CULI...)

Denagan sisa keberaniannya salah satu teman saya akhirnya bisa memukul kentongan. Warga pun mulai berdatangan. Dan pocongk itupun mundur teratur dan menghilang di salah satu tembok pagar warga.

Ending nya....

Saking banyaknya yang disambangin, dari warga tukang jualan keliling, tukang jualan gak keliling, pejalan kaki, dan warga warga lainnya. Keluar himbauan dari RT/RW sekitar demangan untuk tidak keluar abis maghrib, dan juga pemberitaan di surat kabar lokal.

Kegiatan ronda pun dihentikan selama beberapa minggu

setelah 40/100/1k hari, mbok suketi dengan sendirinya berhenti menghantui warga sekitar
awankecil - 15/06/2012 02:04 AM
#218

^ buseeet mrinding gan ane bacanya takut
harizieg2 - 15/06/2012 07:38 AM
#219

wah kasus kae yo pas ak cilik yo wis tau krungu ak gan
mitea - 15/06/2012 11:26 AM
#220

Quote:
Original Posted By cutteredge
Kejadian ini terjadi sekitar tahun 90-an di Jogja..
Ga cuma 1-2 orang yang dibikin takut, bahkan se-Jogja geger semua...
KISAH NYATA yang yang hampir dilupakan...

P
setelah 40/100/1k hari, mbok suketi dengan sendirinya berhenti menghantui warga sekitar


awal nya serem , tp ending nya kok ilang2 sndri sih tu pocongk , D

tp serem jg ya ..UCULI UCULI ..takut

-
yang crta ttang pocong mana ya ? D D
Page 11 of 18 | ‹ First  < 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Yogyakarta > [eRYe-SHARE] Cerita horor dan misteri