Yogyakarta
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Yogyakarta > [eRYe-SHARE] Cerita horor dan misteri
Total Views: 10373 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 14 of 18 | ‹ First  < 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 > 

banyoepoetih - 29/09/2012 10:27 AM
#261

Quote:
Original Posted By mitea
di jogja mistis nya kental sekali ya D.

ane juga pernah tuh pas bulan kemarin maen di Jogja di rumah nya sodara ku daerah belkang nya makam pahlawan situ, malem jam 12 selalu bau2 melati n bau nya nyengat banget takut


matabelo:
akpipis reg mojokerto juga pernah merasakan hawa mistis jogjakarta.. takuts
breakheart = galau \( gila: berdukas norose:
file.not.found - 29/09/2012 10:42 AM
#262

Quote:
Original Posted By banyoepoetih
matabelo:
akpipis reg mojokerto juga pernah merasakan hawa mistis jogjakarta.. takuts
breakheart = galau \( gila: berdukas norose:

aku okeh banget cerita misteriD

nek cerito langsung malah gelem aku, nek nulis kesel jehammer:
igoor - 29/09/2012 10:47 AM
#263

Quote:
Original Posted By file.not.found
aku okeh banget cerita misteriD

nek cerito langsung malah gelem aku, nek nulis kesel jehammer:


mau donk dengerin critanya mas o
banyoepoetih - 29/09/2012 11:08 AM
#264

Quote:
Original Posted By file.not.found
aku okeh banget cerita misteriD

nek cerito langsung malah gelem aku, nek nulis kesel jehammer:


mbok diketik ae nang kene kang.. malu:
sopo reti sesuk2 meh di dadeke novel..siul:
breakheart = galau \( gila: berdukas norose:
mitea - 29/09/2012 01:12 PM
#265

Quote:
Original Posted By banyoepoetih
matabelo:
akpipis reg mojokerto juga pernah merasakan hawa mistis jogjakarta.. takuts
breakheart = galau \( gila: berdukas norose:


tak akoni , nek masalah mistis panggone jogja ..top D
Kissanddestroy - 29/09/2012 01:23 PM
#266

Quote:
Original Posted By mitea
di jogja mistis nya kental sekali ya D.

ane juga pernah tuh pas bulan kemarin maen di Jogja di rumah nya sodara ku daerah belkang nya makam pahlawan situ, malem jam 12 selalu bau2 melati n bau nya nyengat banget takut


Kalo makam pahlawan sih nggak angker. Coba jalan ke selatan sampe nemu perempatan kecil. Nah,ke selatan dikit lagi... takuts
mitea - 29/09/2012 01:38 PM
#267

Quote:
Original Posted By Kissanddestroy
Kalo makam pahlawan sih nggak angker. Coba jalan ke selatan sampe nemu perempatan kecil. Nah,ke selatan dikit lagi... takuts


iyo tau aku lwt kunu , emange onok opone mas ndek kunu ? D.
Kissanddestroy - 29/09/2012 01:58 PM
#268

Quote:
Original Posted By mitea
iyo tau aku lwt kunu , emange onok opone mas ndek kunu ? D.


Nek aku dhewe rung tau weruh opo2 neng kono,mas D
Koncoku omahe ngarep makam kuwi we tak kon ngancani mlebu yo ra wani je. Aku nek mlebu dhewe jelas ra wani,wong ming ndelok seko njobo we wis mrinding. Jare ono makam tua & terkenal angker neng njero kono. Nek penasaran mlebu bareng wae yuk,mas? D
mitea - 29/09/2012 02:10 PM
#269

Quote:
Original Posted By Kissanddestroy
Nek aku dhewe rung tau weruh opo2 neng kono,mas D
Koncoku omahe ngarep makam kuwi we tak kon ngancani mlebu yo ra wani je. Aku nek mlebu dhewe jelas ra wani,wong ming ndelok seko njobo we wis mrinding. Jare ono makam tua & terkenal angker neng njero kono. Nek penasaran mlebu bareng wae yuk,mas? D


sakjane aku sih sering nang jogja , tp gk onok koncone dolen nang panggon ngunu iku poleh nek dolen2 mesti ijen o .

-
emang e nek bangunan lawas nok jogja iku mesti angker ta rek ? D
hariscemot - 29/09/2012 02:21 PM
#270

aku golekne nggon sek paling medeni dong mas dabs
pengen jajal aura ne malus
banyoepoetih - 29/09/2012 02:23 PM
#271

tambah rame, tambah syerem...
atuuuuttttttttt takuts

Quote:
Original Posted By mitea
tak akoni , nek masalah mistis panggone jogja ..top D


iya kang.. kontrakkanku dulu ada suara cewek nangis..tak ubeng2 kompleks nyari kok gak ada..
tapi kedengar keras di atap kamarku..takuts
breakheart = galau \( gila: berdukas norose:
banyoepoetih - 01/10/2012 09:15 PM
#272

belum ada cerita baru ya.. ? think:
ayo yang punya pengalaman ghaib, mari diceritakan dimari..genit:






breakheart = galau \( gila: berdukas norose:
Kissanddestroy - 01/10/2012 11:12 PM
#273

Quote:
Original Posted By mitea
sakjane aku sih sering nang jogja , tp gk onok koncone dolen nang panggon ngunu iku poleh nek dolen2 mesti ijen o .

-
emang e nek bangunan lawas nok jogja iku mesti angker ta rek ? D


Ketok'e rata2 pancen angker,mas. Opo meneh nek suwe ra ditinggal'i + ra tau dirawat... D

Quote:
Original Posted By banyoepoetih
tambah rame, tambah syerem...
atuuuuttttttttt takuts



iya kang.. kontrakkanku dulu ada suara cewek nangis..tak ubeng2 kompleks nyari kok gak ada..
tapi kedengar keras di atap kamarku..takuts
breakheart = galau \( gila: berdukas norose:


Lha iki ono cerita anyar. Ceita detailnya dong,mas... genit:
mitea - 01/10/2012 11:16 PM
#274

Quote:
Original Posted By Kissanddestroy
Ketok'e rata2 pancen angker,mas. Opo meneh nek suwe ra ditinggal'i + ra tau dirawat... D


Lha iki ono cerita anyar. Ceita detailnya dong,mas... genit:


Quote:
Original Posted By banyoepoetih
tambah rame, tambah syerem...
atuuuuttttttttt takuts


iya kang.. kontrakkanku dulu ada suara cewek nangis..tak ubeng2 kompleks nyari kok gak ada..
tapi kedengar keras di atap kamarku..takuts
[eRYe-SHARE] Cerita horor dan misteri = galau \( gila: berdukas norose:


gk onok sing ngadakno uji nyali ta opo ngunu , bekne pas nang jogja aku tak melok .haha D
banyoepoetih - 01/10/2012 11:40 PM
#275

Quote:
Original Posted By Kissanddestroy
Ketok'e rata2 pancen angker,mas. Opo meneh nek suwe ra ditinggal'i + ra tau dirawat... D


Lha iki ono cerita anyar. Ceita detailnya dong,mas... genit:


mung kui tok kang, krungu suara wedok nangis, trus tak goleki ra enek..
mungkin ndek e sing ra arep nampake wujud e opo aku sing ra iso ndelok alusan..malu:
Quote:
Original Posted By mitea
gk onok sing ngadakno uji nyali ta opo ngunu , bekne pas nang jogja aku tak melok .haha D


nunggu masih dunia lain edisi jogja aja kang.. D
breakheart = galau \( gila: berdukas norose:
Kissanddestroy - 02/10/2012 12:20 AM
#276

Quote:
Original Posted By mitea
gk onok sing ngadakno uji nyali ta opo ngunu , bekne pas nang jogja aku tak melok .haha D


Seneng horror to,mas? Ava'ne wae wis serem... D

Quote:
Original Posted By banyoepoetih
mung kui tok kang, krungu suara wedok nangis, trus tak goleki ra enek..
mungkin ndek e sing ra arep nampake wujud e opo aku sing ra iso ndelok alusan..malu:


nunggu masih dunia lain edisi jogja aja kang.. D
breakheart = galau \( gila: berdukas norose:


Mungkin pancen energi'ne de'e kurang gede utk bisa menampakkan diri. Tp kowe kok ra wedi,mas? Malah digolek'i... matabelo:
banyoepoetih - 02/10/2012 02:50 AM
#277

Quote:
Original Posted By Kissanddestroy
Seneng horror to,mas? Ava'ne wae wis serem... D


Mungkin pancen energi'ne de'e kurang gede utk bisa menampakkan diri. Tp kowe kok ra wedi,mas? Malah digolek'i... matabelo:


lha penasaran je kang.. sopo ngerti wedok tenanan udu alusan, ayu nangis mergo putus karo pacare kan aku iso nyeraki..genit:
wis tau ono pengalaman ndelok genderuwo padahal posisi turu njuk koyok wong tindihan..
paman karo pembantuku krungu suara nang mburi omah wong ngakak buanter..
tapi aku nang kamar ngarep posisi turu ndelok wong gede, ireng, mripat e abang, ngakak ngakak.. takuts

nek di eling2 malah bulu kuduk ku do mrinding..takuts
breakheart = galau \( gila: berdukas norose:
Kissanddestroy - 02/10/2012 03:37 AM
#278

Quote:
Original Posted By banyoepoetih
lha penasaran je kang.. sopo ngerti wedok tenanan udu alusan, ayu nangis mergo putus karo pacare kan aku iso nyeraki..genit:
wis tau ono pengalaman ndelok genderuwo padahal posisi turu njuk koyok wong tindihan..
paman karo pembantuku krungu suara nang mburi omah wong ngakak buanter..
tapi aku nang kamar ngarep posisi turu ndelok wong gede, ireng, mripat e abang, ngakak ngakak.. takuts

nek di eling2 malah bulu kuduk ku do mrinding..takuts
breakheart = galau \( gila: berdukas norose:


ngakaks Iseng2 berhadiah yo,kang?
Woh...gendruwo po buto yo,kang? Jare nek gendruwo ki biasane seneng nggoda wong wedok. Opo meneh sing kerep ditinggal bojone... matabelo:
banyoepoetih - 02/10/2012 03:43 AM
#279

Quote:
Original Posted By Kissanddestroy
ngakaks Iseng2 berhadiah yo,kang?
Woh...gendruwo po buto yo,kang? Jare nek gendruwo ki biasane seneng nggoda wong wedok. Opo meneh sing kerep ditinggal bojone... matabelo:


iku jaman aku jeh smp kang..malu:
mbuh kui buto po gendruwo.. pokok e ireng, mripat e abang..takuts
breakheart = galau \( gila: berdukas norose:
yudha961 - 02/10/2012 09:48 AM
#280

Quote:
Original Posted By Kissanddestroy
Kalo makam pahlawan sih nggak angker. Coba jalan ke selatan sampe nemu perempatan kecil. Nah,ke selatan dikit lagi... takuts


sing dimaksud makame ki hajar dewantara po iki amazed:
Page 14 of 18 | ‹ First  < 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 > 
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Yogyakarta > [eRYe-SHARE] Cerita horor dan misteri