Yogyakarta
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Yogyakarta > [eRYe-SHARE] Cerita horor dan misteri
Total Views: 10373 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 5 of 18 |  < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >  Last ›

Ras.Muhammad - 21/12/2011 02:53 AM
#81

keren iki enek ngon cerita" horor barang D
muryan - 21/12/2011 02:54 AM
#82

Quote:
Original Posted By Ras.Muhammad
keren iki enek ngon cerita" horor barang D


ceritamu pie mad? eek:
Ras.Muhammad - 21/12/2011 04:15 AM
#83

Quote:
Original Posted By muryan
ceritamu pie mad? eek:


cerita horor BB oleh ora ngakak
Klonenganya - 21/12/2011 04:31 AM
#84

     
Quote:
Original Posted By Ras.Muhammad
cerita horor BB oleh ora ngakak


ndang digawe trit'e genit:
galihbelel - 21/12/2011 09:08 AM
#85

rung tau ndue cerito horor2an..
paling pol, uwong2 ning sekitarku sing diwedeni..
tur aku bulan wingi tau esuk2 lungo neng magelang, baline gek tekan muntilan tetep santai raono sing aneh, nyetir karo nyanyi2 dewe..
lha kok teko2 bar kui wis tekan dalan ngarep kuburan cino..
alias aku ra ngeroso lewat dalan kali putih, sing saiki gek digawe belok..
ngopoiki - 21/12/2011 12:31 PM
#86

Quote:
Original Posted By galihbelel
rung tau ndue cerito horor2an..
paling pol, uwong2 ning sekitarku sing diwedeni..
tur aku bulan wingi tau esuk2 lungo neng magelang, baline gek tekan muntilan tetep santai raono sing aneh, nyetir karo nyanyi2 dewe..
lha kok teko2 bar kui wis tekan dalan ngarep kuburan cino..
alias aku ra ngeroso lewat dalan kali putih, sing saiki gek digawe belok..


malah dadi cepet to kang D
[SIZE="3"]
nyumbang cerito nggih
ceritane ning kos kosanku mbiyen, daerah jakal km 15. dadi kos kosan kui berlantai 2, kamarku ning lantai 2, nak seko pengalamanku ngekost ning kono selama 2 tahun, mung diweruhi bayangan hitam seko jendela, weruh gelas geser dewe, diketok jendela. paling serem ki ceritane kancaku ning kono diweruhi kuntilanak ning tempat jemuran lantai 2. dadi kamare kancaku kui paling cerak tempat jemuran. tapi jare kancaku kuntilanak kui kadang apikan, wis tau kancaku keblabasan turu ditutupke pintu kamar karo dikemuli, lali ngunci kamar arep lungo wis dikunci karo mbak kunti. ning nak lagi ono penampakan ngeri tenan, kancaku lagi nglilir turu tengah wengi ning duwur lemari ono mbak kunti lagi duduk ongkang angking. kancaku ndelok yo kaget, tapi jare tetep stay cool, pura pura turu tapi merem melek ndelok mbak kunti.

menurut uwong sing isoh ndelok, ning kost kui pancen ono mbak kunti (lokasi jemuran lantai 2), karo bocah cilik ning lantai 1. nak bocah cilik iki senenge ning kamar mandi dolanan banyu.[/SIZE]
d_dudutz - 21/12/2011 01:46 PM
#87

untunge aku rung tau, amit amit jabang bayi yo ra njaluk [eRYe-SHARE] Cerita horor dan misteri
gothed - 21/12/2011 01:53 PM
#88

Quote:
Original Posted By d_dudutz
untunge aku rung tau, amit amit jabang bayi yo ra njaluk [eRYe-SHARE] Cerita horor dan misteri


ojo nganti lah, aku pisan wae jaman cilikan ku mbiyen, nang kamar mandi omah jam 11 bengi pas bapak ibuk do sare lagi arep nguyuh ki ngerti2 ono le ngetok2 lawang takuts

jingukkk semenjak kui hampir 1 bulan nek nang kamar mandi njaluk di anter \(


*note : jarak kamar mandi nang omah sekitar 200 meter nohope:
praztistatidutz - 21/12/2011 01:55 PM
#89

Quote:
Original Posted By gothed
ojo nganti lah, aku pisan wae jaman cilikan ku mbiyen, nang kamar mandi omah jam 11 bengi pas bapak ibuk do sare lagi arep nguyuh ki ngerti2 ono le ngetok2 lawang takuts

jingukkk semenjak kui hampir 1 bulan nek nang kamar mandi njaluk di anter \(


*note : jarak kamar mandi nang omah sekitar 200 meter nohope:


medeni nek kuwi, tok tiliki barang mu ilang ra ?? takut
praztistatidutz - 21/12/2011 01:56 PM
#90

dopost
praztistatidutz - 21/12/2011 01:56 PM
#91

tripost
undil. - 21/12/2011 02:00 PM
#92

Quote:
Original Posted By paijokakung
mobilmu ono sek nunggoni kang...rasah dilangi..ben wae...pengin ajar nyetir kwi D


kui sek nunggi omahku
wes biasa
ra ganggu kok asline
gothed - 21/12/2011 02:11 PM
#93

Quote:
Original Posted By praztistatidutz
medeni nek kuwi, tok tiliki barang mu ilang ra ?? takut


Quote:
Original Posted By praztistatidutz
dopost


Quote:
Original Posted By praztistatidutz
tripost


nganti triplex berbusa:

yo isih yooo... lagian omahku nggurine ono bangunan tuwo (seng nunggu gur mbah mbah dewean takuts)
nek jama cilikan ku mbiyen kui dinggo nggon delikan... jare le wani ngumpet nang kono entuk anak mas sak renteng (jama semono) ngakaks

gene yo ra ono le wani [eRYe-SHARE] Cerita horor dan misteri
praztistatidutz - 21/12/2011 02:14 PM
#94

Quote:
Original Posted By gothed
nganti triplex berbusa:

yo isih yooo... lagian omahku nggurine ono bangunan tuwo (seng nunggu gur mbah mbah dewean takuts)
nek jama cilikan ku mbiyen kui dinggo nggon delikan... jare le wani ngumpet nang kono entuk anak mas sak renteng (jama semono) ngakaks

gene yo ra ono le wani [eRYe-SHARE] Cerita horor dan misteri


hambuh ki, ono setan e paling...

nang cerak omahku yo ono omah ambune kentang.
omahe ki suwung, tapi yo ono opo opo kok D
gothed - 21/12/2011 02:16 PM
#95

Quote:
Original Posted By praztistatidutz
hambuh ki, ono setan e paling...

nang cerak omahku yo ono omah ambune kentang.
omahe ki suwung, tapi yo ono opo opo kok D


berarti demite mbukak bakul tela tela shutup:

nek kelingan jaman MOS SMA mbiyen, jurit malam nang makam pahlawan ngakaks
koncoku lanang gedhe awake pothok semaput mung goro2 wedi ngakaks
praztistatidutz - 21/12/2011 02:19 PM
#96

Quote:
Original Posted By gothed
berarti demite mbukak bakul tela tela shutup:

nek kelingan jaman MOS SMA mbiyen, jurit malam nang makam pahlawan ngakaks
koncoku lanang gedhe awake pothok semaput mung goro2 wedi ngakaks


wedi ndelok kowe nangis njerit2 paling, njuk kaget trus semaput ngakaks

biyen jaman smp pas kemah nang kaliurang, pacarku yo semaput, jarene sih kesurupan, tpi aku yo ra dong. lha aku yo wedi je hammer:
gothed - 21/12/2011 02:25 PM
#97

Quote:
Original Posted By praztistatidutz
wedi ndelok kowe nangis njerit2 paling, njuk kaget trus semaput ngakaks

biyen jaman smp pas kemah nang kaliurang, pacarku yo semaput, jarene sih kesurupan, tpi aku yo ra dong. lha aku yo wedi je hammer:


ora yoo.. pas jurit malam kui aku sok cool: lha soale pas kui aku ngincer seseorang seko kelas sebelah o, makane pas kui aku anteng (padahal asline yo wedi ) [eRYe-SHARE] Cerita horor dan misteri

ngakak
biasane nek kesurupan njuk nggamblok nang kowe.. tapi berhubung kowe mambu mergo kemringet pas wedi, dadi yo ra sido D
ringgaUNDIL - 21/12/2011 02:26 PM
#98

Quote:
Original Posted By paijokakung
mobilmu ono sek nunggoni kang...rasah dilangi..ben wae...pengin ajar nyetir kwi D


Quote:
Original Posted By undil.
kui sek nunggi omahku
wes biasa
ra ganggu kok asline


iki sok tau...

dudu ID ku iki mad:
praztistatidutz - 21/12/2011 02:28 PM
#99

Quote:
Original Posted By gothed
ora yoo.. pas jurit malam kui aku sok cool: lha soale pas kui aku ngincer seseorang seko kelas sebelah o, makane pas kui aku anteng (padahal asline yo wedi ) [eRYe-SHARE] Cerita horor dan misteri

ngakak
biasane nek kesurupan njuk nggamblok nang kowe.. tapi berhubung kowe mambu mergo kemringet pas wedi, dadi yo ra sido D


gene yo wedi, nek saiki nang makam pahlawan dewe wani ra ? eek:

wah nek kuwi aku yo ra dong, setane sak ake karo aku paling, soale rai ku jek ketok lugu banget o
gothed - 21/12/2011 02:29 PM
#100

Quote:
Original Posted By ringgaUNDIL
iki sok tau...

dudu ID ku iki mad:


lha nek kui dudu kowe, terus kui sopo? [eRYe-SHARE] Cerita horor dan misteri

btw :cekmps
Page 5 of 18 |  < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Yogyakarta > [eRYe-SHARE] Cerita horor dan misteri