Basketball
Home > LOEKELOE > SPORTS > Basketball > ►►► ஜ۩۞۩ஜ L.A Clippers "The Lob City" ஜ۩۞۩ஜ ◄◄◄◄
Total Views: 4211 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 6 of 12 |  < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 >  Last ›

faridsopo - 05/01/2012 02:28 PM
#101

Quote:
Original Posted By Farrellito
so far record mereka musim ini 3-2 tapi ane percaya tim ini punya potensi. selain punya allstar player 2nd unitnya juga tidak bisa dipandang sebelah mata. guard sekaliber Mo-Will di bench gimana ga gila, belum Eric Bledsoe klo sudah sembuh dari cidera dan Ryan Gomes sama Randy Foye juga oke CMIIW


justru itu playernya clippers kebanyakan PG CP3, Randy Foye, Billups, Mo Williams, Eric Bledsoe. Big man nya kurang garang cuman ngandalin DeAndre Jordan kalau g ada dia langsung kacau defendnya kayak pas lawan bulls g ada Jordan langsung ketinggalan.
Farrellito - 05/01/2012 02:39 PM
#102

Quote:
Original Posted By en.sabah.nur
kemenangan dengan angka yang cukup jauh dari rockets, mantab lah
tapi di pertandingan ini CP3 tidak sebagus kemarin ya, tapi yang penting menanglah.
semoga besok menang lagi


klo menurut ane CP3 menjadi inspirator gan di game dengan 20 pts dan 10 assists dia dan CB bisa atur tempo dengan baik CMIIW hehehehe..
perlu diperhatikan juga second unitnya cukup step up dipimpin Randy Foye dan Mo-Will..
total turnovers mereka juga termasuk minim untuk pertandingan ini, sekitar 7 turnovers..
LETS GO CLIPS!
sickboy666 - 05/01/2012 06:12 PM
#103

Quote:
Original Posted By Farrellito
klo menurut ane CP3 menjadi inspirator gan di game dengan 20 pts dan 10 assists dia dan CB bisa atur tempo dengan baik CMIIW hehehehe..
perlu diperhatikan juga second unitnya cukup step up dipimpin Randy Foye dan Mo-Will..
total turnovers mereka juga termasuk minim untuk pertandingan ini, sekitar 7 turnovers..
LETS GO CLIPS!


kemaren denger komennya kenny smith di nba tv.....
cp3 tuh pemain yg dia suka bukan krn point double digit,atau lain,tapi kontrol tempo dan gamenya,trus juga leadership yg ok....

menurut gw bener bgt,itu yg tim ini butuh...
Farrellito - 06/01/2012 09:54 PM
#104

Quote:
Original Posted By faridsopo
justru itu playernya clippers kebanyakan PG CP3, Randy Foye, Billups, Mo Williams, Eric Bledsoe. Big man nya kurang garang cuman ngandalin DeAndre Jordan kalau g ada dia langsung kacau defendnya kayak pas lawan bulls g ada Jordan langsung ketinggalan.


setuju juga sama komen agan, back up bigmannya masih kurang..hanya ada Brian Cook yang berpengalaman..tapi ane ngeliat permainan rookie clipps di front court Trey Thompkins cukup menjanjikan juga tuh asal minute playnya banyak..baru-baru ini juga baru sign PF baru Solomon Jones untuk perkuat pos bigmannya CMIIW
faridsopo - 06/01/2012 11:52 PM
#105

ayo yang belum vote buat allstar 2012
vote wa


Quote:
West
G : Chris Paul
G : Kobe Bryant
F : Kevin Durant
F : Blake Griffin
C : DeAndre Jordan
East
G : Rajon Rondo
G : Dwayne Wade
F : Carmelo Anthony
F : kevin Garnett
C : Dwight Howard
sickboy666 - 08/01/2012 03:04 PM
#106

menang lawan bucks tapi koq sepi disini yaa.......DDDD

griffin 22point....

Deandre jordan koq minim bgt yaaa pointnya,gw masih liat dia bisa point lebih banyak........
w139a - 08/01/2012 03:52 PM
#107

siang mabes..
ane fans nya L.A Clippers nih..
ijin gabung yah..
wkwkwk..

td menang lg lawan bucks..
peringkat makin bgs nih..
hahaha..
en.sabah.nur - 08/01/2012 04:26 PM
#108

Mantab menang, billups udah mulai.tune in nih, mantab lah point merata
Itu jennings sama jackson kasian bgt ga ada istirahatnya
Ge ada bogut kurang gigit paint areanya
Farrellito - 09/01/2012 03:30 PM
#109

Quote:
Original Posted By sickboy666
menang lawan bucks tapi koq sepi disini yaa.......DDDD

griffin 22point....

Deandre jordan koq minim bgt yaaa pointnya,gw masih liat dia bisa point lebih banyak........


karena setau ane dia tugasnya lebih ke defense dan rebound aja gan, model Tyson handler gitu lah CMIIW hehehe..

Quote:
Original Posted By w139a
siang mabes..
ane fans nya L.A Clippers nih..
ijin gabung yah..
wkwkwk..

td menang lg lawan bucks..
peringkat makin bgs nih..
hahaha..


lumayan nih 3 straight wins so far 4-2 rekornya..

Quote:
Original Posted By en.sabah.nur
Mantab menang, billups udah mulai.tune in nih, mantab lah point merata
Itu jennings sama jackson kasian bgt ga ada istirahatnya
Ge ada bogut kurang gigit paint areanya


bener-bener kehilangan banget salah satu source pointnya Bucks..
BG double double tapi salah satu yang step up di game ini Caron Buttler CMIIW hehehe..
w139a - 09/01/2012 08:44 PM
#110

Quote:
Original Posted By Farrellito
karena setau ane dia tugasnya lebih ke defense dan rebound aja gan, model Tyson handler gitu lah CMIIW hehehe..



lumayan nih 3 straight wins so far 4-2 rekornya..



bener-bener kehilangan banget salah satu source pointnya Bucks..
BG double double tapi salah satu yang step up di game ini Caron Buttler CMIIW hehehe..


wkwkw..
iy nih gan..
lumayan uda menang 4 kali..
hehehe..

untung 2 hari kedepan gk main di clippers..
lumayan lah bisa buat istirahat..
hahaha..
sickboy666 - 09/01/2012 09:33 PM
#111

Quote:
Original Posted By Farrellito
karena setau ane dia tugasnya lebih ke defense dan rebound aja gan, model Tyson handler gitu lah CMIIW hehehe..



itu dia,padahal menurut gw pointya bisa di maximalkan saat BG deadlock jadi variasi offence nya tetep banyak...

gw sebenernya pengen liat saat BG cedera coach akan pake tak tik kayak gmn,meskipun gw curiga BG ga bisa cedera kayak robot.....hammer:hammer:
Farrellito - 11/01/2012 06:04 PM
#112

Quote:
Original Posted By sickboy666
itu dia,padahal menurut gw pointya bisa di maximalkan saat BG deadlock jadi variasi offence nya tetep banyak...

gw sebenernya pengen liat saat BG cedera coach akan pake tak tik kayak gmn,meskipun gw curiga BG ga bisa cedera kayak robot.....hammer:hammer:


seharusnya sih bisa ya gan, kemarin saja Tyson Chandler bisa raih 20 pts dipertandingan terakhir Knicks..
tapi tetep raihan point itu bukan set up play yang dikhususkan untuk mereka tapi sebagai 'trash sweeper' atau hasil offensive rebound, karena spesialisasi mereka disana bukan post up player CMIIW hehehehe..
w139a - 11/01/2012 08:17 PM
#113

td kalah nih kita ama Portland Trail Blazers..
kalah tipis sih 105-97..
portland sih emang tim kuat,kalah cm beda 8 aja uda termasuk bagus buat L.A Clippers, tp lebih bagus lg sih kalau bisa kita kalahin..
hahaha..

pertandingan berikut nya lawan miami..
bakal jadi pertandingan keras dan ketat nih..
hahaha..
Matt219 - 11/01/2012 08:57 PM
#114

Blake skrg rebound nya jd kurang greget gimana gitu,
average nya turun dari tahun lalu (memang terlalu awal sih), dan kayak hilang beritanya tuh ga seheboh tahun lalu walau masih bisa dapet 20+ pts game

Klo Clippers mainnya lebih klop lagi bakal mantep buat masa depannya nih
Farrellito - 12/01/2012 05:46 PM
#115

Quote:
Original Posted By w139a
td kalah nih kita ama Portland Trail Blazers..
kalah tipis sih 105-97..
portland sih emang tim kuat,kalah cm beda 8 aja uda termasuk bagus buat L.A Clippers, tp lebih bagus lg sih kalau bisa kita kalahin..
hahaha..

pertandingan berikut nya lawan miami..
bakal jadi pertandingan keras dan ketat nih..
hahaha..


Pertandingan sengit lawan Heat gan, akhirnya menang juga di OT 95-89..pemain senior menunjukan kematangannya, CP3 double double dengan 27 pts dan 11 assts. CB memasukan 3 free throw di akhir quarter keempat CMIIW

Quote:
Original Posted By Matt219
Blake skrg rebound nya jd kurang greget gimana gitu,
average nya turun dari tahun lalu (memang terlalu awal sih), dan kayak hilang beritanya tuh ga seheboh tahun lalu walau masih bisa dapet 20+ pts game

Klo Clippers mainnya lebih klop lagi bakal mantep buat masa depannya nih


karena mungkin dia sudah berbagi tugas dengan DeAndre Jordan gan, tapi klo ane liat di statistik NBA BG ada di peringkat 4 peraihan rebound dibawah K-Love, D-How dan DMC CMIIW lagi hehehehe..
EduardZildjian - 12/01/2012 05:51 PM
#116

Sadis ya tadi lawan Heat
beer: bwat Blake sama CP3

Juga buat DeAndre Jordan
Ivangard - 13/01/2012 11:41 AM
#117

Clippers bisa ngalahin heat coy !!!
w139a - 13/01/2012 09:25 PM
#118

[QUOTE=]LOS ANGELES—The Clippers may have been deemed underdogs entering Wednesday night’s matchup with the Miami Heat, but they sure didn’t act like it.

They overcame an 11-point deficit, held Miami to 39.5% shooting, and ultimately outmuscled the defending Eastern Conference champions on their way to a 95-89 overtime victory in front of a raucous sellout crowd at Staples Center.

It is the fourth straight win at home for the Clippers (5-3), who lost Tuesday in Portland, and the conclusion of their first back-to-back of the season.
“We found a way to gut it out today,” said Clippers head coach Vinny Del Negro, who had no starter play fewer than 40 minutes. “I’m just pleased with the way we hung together.”

It was certainly a cumulative effort. Point guard Chris Paul finished with 27 points, 11 assists, six rebounds, and three steals. Blake Griffin had 20 points and 12 rebounds and Caron Butler scored 20 points for the third consecutive game, including 18 after halftime.

Clippers center DeAndre Jordan grabbed 11 rebounds with six blocked shots, and effectively ended the game with a right-handed dunk in the open court with five seconds left in overtime.

“Six blocks doesn’t tell the real story of how he played,” Paul said. “He gained possessions for us.”

The teams traded baskets down the stretch in the fourth quarter and with the Heat leading 82-80, Butler knocked down a 3-pointer from the wing off a feed from Griffin. But Miami and L.A. combined for only seven points over the final four minutes in what resembled something of prizefight with both boxers staggering, fatigued, to the finish.

Lebron James, who ended the night with 23 points, 13 rebounds and seven assists, struggled perhaps most notably in the final frame. With the Heat up one and 27.3 seconds remaining, James fouled Chauncey Billups shooting a 3-pointer after the Clippers inbound play found Billups open on the left wing. The 15-year veteran nailed all three free throws, giving the Clippers an 86-84 lead.

However, Miami (8-3) retained possession on two replay reviews in the last 20 seconds. The first coming after Dwyane Wade (17 points) dribbled the ball off of Billups’ foot and the next coming after James missed a free throw and the ball was deflected out of bounds off of Jordan’s leg. It appeared that Griffin rebounded the miss but was pulled from behind by Heat forward Shane Battier as Chris Bosh batted the ball away. Wade chased down the loose ball and saved it off Jordan.

“It’s a competitive game,” said Heat forward Udonis Haslem of the physicality of the game. Halsem finished with six points and eight rebounds off the bench. “Nobody’s out to hurt each other. I think everybody’s just out there competing and nobody’s going to back down.”

James earned another trip to the line, but, again, made only 1-of-2 foul shots, tying the score at 86. Paul missed a potential game-winning floater in the lane at the buzzer.

James, Wade, and Chris Bosh missed four of their final eight free throws in regulation and shot just 20-of-34 as a team for the game.

“I’ll put a lot of the free throws on me,” said James, who was 9-of-17 from the line. “[I need] to concentrate a little more out there and make the shots when [I] get fouled.”

The Clippers scored the first four points in overtime before an offensive rebound by Mario Chalmers eventually led to his 3-pointer in front of Clippers bench, breaking a more than 11-minute field goal drought for Miami. But Griffin responded with a layup in traffic, giving L.A. a 92-89 lead, and Jordan rejected a 4-footer from Bosh on the other end.

After Griffin missed an open 21-footer from the top of the key, Chalmers rifled up a long 3-pointer and as the Heat tried to foul, Paul found Jordan wide open up the right side for his game-clinching dunk.

“[Paul] was unbelievable,” Griffin said. “He is so tough to guard because you never know what he is going to do. He can hit that jumper or get to the rim, shoot a floater or pass it and that is why he is the best.”

Griffin scored the first six points for the Clippers in the game’s first two minutes, using a reverse layup, 16-foot jumper, and alley oop from Paul to give L.A. an early 6-3 lead. But the teams committed five turnovers apiece in the opening frame, and the Clippers managed just 15 points in the final 10 minutes.

The Clippers shot just 37.2% in the first half and the Heat’s perimeter defense caused problems for almost anyone not named Griffin or Paul. The Clippers duo combined to score 30 of the team’s first 34 points with Mo Williams chipping in four. Butler finally broke the string with two free throws with three minutes left in the second quarter and Billups finished the half with seven.

Miami grabbed an 11-point lead after Bosh made a straightaway 3-pointer over Griffin with 4:53 to go in the second quarter, but much like Tuesday night in Portland the Clippers used an 11-2 run to claw back in the game.

Paul made a right-handed runner, Griffin dropped in a layup off a Billups missed three, and Billups eventually cut the Heat lead to two with a 3-pointer from the corner. But with an opportunity to draw even on the next two possessions, Griffin missed a pair of free throws and Butler missed a wild reverse layup attempt.

Billups three in front of the Clippers bench with six seconds left to briefly cut Miami’s lead to two, but Chalmers nailed a deep three from the top with 0.2 on the clock to give the Heat a 48-43 at the half.

NOTES

In last year’s home win over Miami the Clippers scored 44 points in the first quarter. On Wednesday they managed just 43 points in the first half… Reggie Evans grabbed eight rebounds in 21 minutes and received a standing ovation when he left the game at 6:52 mark in fourth quarter. “You have no choice but to play hard when you see Reggie Evans out there, who’s only, what three or four games in [with the Clippers], diving all over the court and stuff,” Paul said… Miami had 11 points off the bench. The Clippers finished with eight (led by Mo Williams with six)… The Heat had 26 fast-break points to the Clippers eight… The game had 20 lead changes and eight ties.
[/QUOTE]

seneng bnget bisa ngalahin miami kemaren..
sekarang jd 5 kali menang 3 kali kalah deh..
wkwkwk..

next lawan lakers..
harus semangat..
Farrellito - 13/01/2012 10:55 PM
#119

Quote:
Original Posted By w139a
seneng bnget bisa ngalahin miami kemaren..
sekarang jd 5 kali menang 3 kali kalah deh..
wkwkwk..

next lawan lakers..
harus semangat..


ypi gan , bakal menari nih the battle of los angeles..menentukan penguasa city of angels hehehehe...semoga 2 kemenangan pre-season bisa berlanjut..
w139a - 14/01/2012 05:21 PM
#120

Quote:
Original Posted By Farrellito
ypi gan , bakal menari nih the battle of los angeles..menentukan penguasa city of angels hehehehe...semoga 2 kemenangan pre-season bisa berlanjut..


wkwkw..
uda kayak derby yah nih gan..
di preseason menang nih Clippers..
mudah2an nanti lawan dia menang lg deh..
wkwkw..
Page 6 of 12 |  < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 >  Last ›
Home > LOEKELOE > SPORTS > Basketball > ►►► ஜ۩۞۩ஜ L.A Clippers "The Lob City" ஜ۩۞۩ஜ ◄◄◄◄