Karesidenan Kediri
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JAWA TIMUR & BALI > Karesidenan Kediri > ( share & all about ) TULUNGAGUNG [KASTAG] - Part 2
Total Views: 44917 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 146 of 479 | ‹ First  < 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 >  Last ›

camang - 06/02/2012 10:12 AM
#2901

Quote:
Original Posted By Fuad83
matur nembah nuwun kang..shakehand2
Pon usah repot2 mas e,,,malah mboten sekeco kulo,malus

@Tulungagung

matur nembah nuwun mas e..shakehand2
Podo nopo niki acarane? ( share & all about ) TULUNGAGUNG [KASTAG] - Part 2


walah nguapunten ingkang kathah lo mas gan, lha inggih niki wau dateng griyo mriki lare wadonipun namung setunggal gek doknyeng. ngomong2 mas gan saking tlatah pundi, kok sajake dereng nate sumerap, punopo kulo ne ingkang taksih cupu? malu,
Fuad83 - 06/02/2012 10:17 AM
#2902

mboten nopo2 mas gan...
Kulo saking tlatah tetanggi,Blitar..malus
Ngapunten tread niki wonten buku tamune npo mboten?wau madosi dereng kepanggeh ( share & all about ) TULUNGAGUNG [KASTAG] - Part 2
camang - 06/02/2012 10:25 AM
#2903

Quote:
Original Posted By Fuad83
mboten nopo2 mas gan...
Kulo saking tlatah tetanggi,Blitar..malus
Ngapunten tread niki wonten buku tamune npo mboten?wau madosi dereng kepanggeh ( share & all about ) TULUNGAGUNG [KASTAG] - Part 2


kadose nggih wonten, tapi taksih disinggahaken kaliyan ts e mbok menawi.
mboteno absen dateng buku tamu, menawi mlebetipun sae2 kemawon nggih sederek tulungagung nyumanggaaken kok mas gan :2thumbup

blitaripun ingkang pundi mas gan?
Fuad83 - 06/02/2012 10:31 AM
#2904

Quote:
Original Posted By camang


kadose nggih wonten, tapi taksih disinggahaken kaliyan ts e mbok menawi.
mboteno absen dateng buku tamu, menawi mlebetipun sae2 kemawon nggih sederek tulungagung nyumanggaaken kok mas gan :2thumbup

blitaripun ingkang pundi mas gan?


ngoten njih mas gan...
Niate niki nambah konco lan pengetahuan mawon kog mas gan,,
Kulo wlingi-selopuro mas gan..lha jenengan? ( share & all about ) TULUNGAGUNG [KASTAG] - Part 2
camang - 06/02/2012 11:29 AM
#2905

Quote:
Original Posted By Fuad83
ngoten njih mas gan...
Niate niki nambah konco lan pengetahuan mawon kog mas gan,,
Kulo wlingi-selopuro mas gan..lha jenengan? ( share & all about ) TULUNGAGUNG [KASTAG] - Part 2


ouw, niku pundi mas gan? kaliyan peken taksih tebih?

kulo kauman kalangbret tulungagung mas gan.
Fuad83 - 06/02/2012 11:51 AM
#2906

Quote:
Original Posted By camang


ouw, niku pundi mas gan? kaliyan peken taksih tebih?

kulo kauman kalangbret tulungagung mas gan.


cela'e peken wlingi mas gan...lek kerjone teng peken selopuro..
Ow jenengan kalangbret njih mas gan?
Jenengan nyambut damel nopo kuliah? ( share & all about ) TULUNGAGUNG [KASTAG] - Part 2
camang - 06/02/2012 11:51 AM
#2907

Quote:
Original Posted By Fuad83
cela'e peken wlingi mas gan...lek kerjone teng peken selopuro..
Ow jenengan kalangbret njih mas gan?
Jenengan nyambut damel nopo kuliah? ( share & all about ) TULUNGAGUNG [KASTAG] - Part 2


kulo kerjo mas gan, ooo,,, kawedanan nggih kang?

kok koyok ngene, sepine sub reg iki....
ngacir2
Fuad83 - 06/02/2012 12:01 PM
#2908

Quote:
Original Posted By camang


kulo kerjo mas gan, ooo,,, kawedanan nggih kang?

kok koyok ngene, sepine sub reg iki....
ngacir2


nyambut damel tng pundi mas gan?kulo sisih kidul mas gan,,,pedalaman,malus

Smpyan kog weruh kawedanan mas gan?

Sami teng gene kulo sepine...ingkang rame malang,,kulo nembe dolin mriko ( share & all about ) TULUNGAGUNG [KASTAG] - Part 2
camang - 06/02/2012 12:04 PM
#2909

Quote:
Original Posted By Fuad83
nyambut damel tng pundi mas gan?kulo sisih kidul mas gan,,,pedalaman,malus

Smpyan kog weruh kawedanan mas gan?

Sami teng gene kulo sepine...ingkang rame malang,,kulo nembe dolin mriko ( share & all about ) TULUNGAGUNG [KASTAG] - Part 2


lha inggih gan, jan suepi mamring, padahal nembe kemawon gathering
niki kulo nyambut damel teng sby mas gan

wah lha niku kan nggih terkenal mas gan,
Fuad83 - 06/02/2012 12:14 PM
#2910

Quote:
Original Posted By camang


lha inggih gan, jan suepi mamring, padahal nembe kemawon gathering
niki kulo nyambut damel teng sby mas gan

wah lha niku kan nggih terkenal mas gan,


paling tekseh kekeselen gath wingi mas gan...
Lek smpyan dolin teng wlingi,kulo aturi pinarak

Nggo mas gan ricebowl: rumiyen.,
Ditumbasne bakso bos e... ( share & all about ) TULUNGAGUNG [KASTAG] - Part 2
camang - 06/02/2012 12:40 PM
#2911

Quote:
Original Posted By Fuad83
paling tekseh kekeselen gath wingi mas gan...
Lek smpyan dolin teng wlingi,kulo aturi pinarak

Nggo mas gan ricebowl: rumiyen.,
Ditumbasne bakso bos e... ( share & all about ) TULUNGAGUNG [KASTAG] - Part 2


monggo monggo gan, muatur nuwun sanget.

niki kulo nggih bade siap2 melahap nasi bekal, hehehehe
ve.chan - 06/02/2012 01:01 PM
#2912

selamat siang warga KASTAG iloveindonesia

ki kaose sing rung dijupuk tak gawe ae yoh ngacir2
camang - 06/02/2012 01:11 PM
#2913

Quote:
Original Posted By ve.chan
selamat siang warga KASTAG iloveindonesia

ki kaose sing rung dijupuk tak gawe ae yoh ngacir2


mesti
lek dikongkon gawe
semangate ra eram
cd
camang - 06/02/2012 02:02 PM
#2914

biyuh biyuh suepiiine jjannn jan,,,
:mewek
ve.chan - 06/02/2012 02:30 PM
#2915

Quote:
Original Posted By camang
mesti
lek dikongkon gawe
semangate ra eram
cd

lha salah e ga dijupuk ngakak
Quote:
Original Posted By camang
biyuh biyuh suepiiine jjannn jan,,,
:mewek

sik enek ki lho :request
camang - 06/02/2012 02:34 PM
#2916

Quote:
Original Posted By ve.chan
lha salah e ga dijupuk ngakak

sik enek ki lho :request


ko ngendi to mbak ve?
ket maeng aku nunggu ndepipil neng pojokan, karo kademen
anggakopai - 06/02/2012 02:45 PM
#2917

absen sik lur D

sik enek wong e ora ndek kene? :travel
ve.chan - 06/02/2012 02:45 PM
#2918

Quote:
Original Posted By camang
ko ngendi to mbak ve?
ket maeng aku nunggu ndepipil neng pojokan, karo kademen

sik enek urusan mas malu

weh, lha karo ngomong "pak.. minta pak.." ngakak
camang - 06/02/2012 02:50 PM
#2919

Quote:
Original Posted By anggakopai
absen sik lur D

sik enek wong e ora ndek kene? :travel


ngga cah moklet17 enek sing melu kastag ye?

Quote:
Original Posted By ve.chan
sik enek urusan mas malu

weh, lha karo ngomong "pak.. minta pak.." ngakak


ngakak

uwes ngono mbak ve, tapi ora enek sing nganggep :mewek
ve.chan - 06/02/2012 02:56 PM
#2920

Quote:
Original Posted By camang
ngakak

uwes ngono mbak ve, tapi ora enek sing nganggep :mewek

ga pantes lho mas sampean ngunu malu

pantes e kan ndek bis opo ndek sepur ngunu ngakak
Page 146 of 479 | ‹ First  < 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JAWA TIMUR & BALI > Karesidenan Kediri > ( share & all about ) TULUNGAGUNG [KASTAG] - Part 2