Karesidenan Kediri
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JAWA TIMUR & BALI > Karesidenan Kediri > ( share & all about ) TULUNGAGUNG [KASTAG] - Part 2
Total Views: 44917 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 147 of 479 | ‹ First  < 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 >  Last ›

anggakopai - 06/02/2012 02:57 PM
#2921

Quote:
Original Posted By camang
ngga cah moklet17 enek sing melu kastag ye?



ngakak

uwes ngono mbak ve, tapi ora enek sing nganggep :mewek


enek arek 1.golek ono nang page one opo nang SG sam D
ojo dikamplengi lo arek e? ngakaks
ve.chan - 06/02/2012 02:59 PM
#2922

Quote:
Original Posted By anggakopai
enek arek 1.golek ono nang page one opo nang SG sam D
ojo dikamplengi lo arek e? ngakaks

waduh waduh..

enek opo iki kok kampleng2 an barang takut
camang - 06/02/2012 03:02 PM
#2923

Quote:
Original Posted By ve.chan
ga pantes lho mas sampean ngunu malu

pantes e kan ndek bis opo ndek sepur ngunu ngakak

:mewek malah luweh parah,.
tapi daripada ngono mending ngamen mbak ve, tapi saurane sing apik. :2thumbup

Quote:
Original Posted By anggakopai
enek arek 1.golek ono nang page one opo nang SG sam D
ojo dikamplengi lo arek e? ngakaks


ngakak wah, yo ora, aku iki kan kakak yang penuh suri tauladan
anggakopai - 06/02/2012 03:02 PM
#2924

Quote:
Original Posted By ve.chan
waduh waduh..

enek opo iki kok kampleng2 an barang takut


hahaha..ora enek opo2 kok ve D

enek awakmu maleh meneng saiki D
zenlaw - 06/02/2012 03:09 PM
#2925

selamat sore kastag
baru pulang sekolah dan setengah 4 musti balik lgi ke tulungagung hammer
ve.chan - 06/02/2012 03:09 PM
#2926

Quote:
Original Posted By camang
:mewek malah luweh parah,.
tapi daripada ngono mending ngamen mbak ve, tapi saurane sing apik. :2thumbup

saurane opo suarane mas ngakak
Quote:
Original Posted By camang
ngakak wah, yo ora, aku iki kan kakak yang penuh suri tauladan

percoyo aku mas malu
Quote:
Original Posted By anggakopai
hahaha..ora enek opo2 kok ve D

enek awakmu maleh meneng saiki D

woala, tak pikir lek enek opo ang :nohope

btw wes eruh FR e ndek ingi po rung :cool
ve.chan - 06/02/2012 03:11 PM
#2927

Quote:
Original Posted By zenlaw
selamat sore kastag
baru pulang sekolah dan setengah 4 musti balik lgi ke tulungagung hammer

selamat sore zenlaw :toast

lah emang dirimu ndek luar kota ye saiki bingung
camang - 06/02/2012 03:13 PM
#2928

Quote:
Original Posted By zenlaw
selamat sore kastag
baru pulang sekolah dan setengah 4 musti balik lgi ke tulungagung hammer

sore kang
weh iki sekolah neng ndi mas?
mbok aku yo diajak sekolah, sik nubie iki
Quote:
Original Posted By ve.chan
saurane opo suarane mas ngakak

percoyo aku mas malu

woala, tak pikir lek enek opo ang :nohope

btw wes eruh FR e ndek ingi po rung :cool

ups, suarane mbak ve malu
mbak ve, wes sampean delok? malu
psychl0n3 - 06/02/2012 03:15 PM
#2929

Join ya bro,,, Salam kenal...
Ane dr tulung agung tinggal di Jakarta...
zenlaw - 06/02/2012 03:16 PM
#2930

Quote:
Original Posted By ve.chan
selamat sore zenlaw :toast

lah emang dirimu ndek luar kota ye saiki bingung


ak nek omah mbak.. tpi kan omahku nek ngunut.. minggat maneh nek tulungagung... kesel wira wiri hammer

Quote:
Original Posted By camang
sore kang
weh iki sekolah neng ndi mas?
mbok aku yo diajak sekolah, sik nubie iki

ups, suarane mbak ve malu
mbak ve, wes sampean delok? malu


hahah nek smuboy gan... nubie piye loh... ak yo nubie iki malu
anggakopai - 06/02/2012 03:16 PM
#2931

Quote:
Original Posted By camang
:mewek malah luweh parah,.
tapi daripada ngono mending ngamen mbak ve, tapi saurane sing apik. :2thumbup



ngakak wah, yo ora, aku iki kan kakak yang penuh suri tauladan


wkwkwk..mosok sih?kok aku ora tau ngerti yo ngakaks

Quote:
Original Posted By ve.chan
saurane opo suarane mas ngakak

percoyo aku mas malu

woala, tak pikir lek enek opo ang :nohope

btw wes eruh FR e ndek ingi po rung :cool


uwes ngerti trit e tapi gung iso bukak pic ne D
tapi wes moco2 sitik ngakaks
anggakopai - 06/02/2012 03:17 PM
#2932

Quote:
Original Posted By psychl0n3
Join ya bro,,, Salam kenal...
Ane dr tulung agung tinggal di Jakarta...


wah ada yang senasib nih D
sama bro.sampean tinggal jakarta mana?

shakehand2
camang - 06/02/2012 03:21 PM
#2933

Quote:
Original Posted By zenlaw
ak nek omah mbak.. tpi kan omahku nek ngunut.. minggat maneh nek tulungagung... kesel wira wiri hammer



hahah nek smuboy gan... nubie piye loh... ak yo nubie iki malu

wah smuboy ayu2 bocahe gan?
aku nubie masalah cewek malu
Quote:
Original Posted By psychl0n3
Join ya bro,,, Salam kenal...
Ane dr tulung agung tinggal di Jakarta...


monggo gan. shakehand
ve.chan - 06/02/2012 03:23 PM
#2934

Quote:
Original Posted By camang
ups, suarane mbak ve malu
mbak ve, wes sampean delok? malu

nyanyi o jale mas malu
Quote:
Original Posted By psychl0n3
Join ya bro,,, Salam kenal...
Ane dr tulung agung tinggal di Jakarta...

salken juga gan shakehand2

ane vetri o
Quote:
Original Posted By zenlaw
ak nek omah mbak.. tpi kan omahku nek ngunut.. minggat maneh nek tulungagung... kesel wira wiri hammer

loh, sejak kapan Ngunut ki dudu Tulungagung bingung
Quote:
Original Posted By anggakopai

uwes ngerti trit e tapi gung iso bukak pic ne D
tapi wes moco2 sitik ngakaks

lha kok ngono ang? di blok maneh ye ngakak
anggakopai - 06/02/2012 03:26 PM
#2935

Quote:
Original Posted By ve.chan
nyanyi o jale mas malu

salken juga gan shakehand2

ane vetri o

loh, sejak kapan Ngunut ki dudu Tulungagung bingung

lha kok ngono ang? di blok maneh ye ngakak


ora diblok iki
gara2 digawe donloat lemot e koyok keong racun ngakaks
ve.chan - 06/02/2012 03:37 PM
#2936

Quote:
Original Posted By camang
wah smuboy ayu2 bocahe gan?
aku nubie masalah cewek malu


monggo gan. shakehand

sing kemau wis tak buka mas :matabelo

terharu aq peluk kiss
Quote:
Original Posted By anggakopai
ora diblok iki
gara2 digawe donloat lemot e koyok keong racun ngakaks

woala, donlot opo ang wowcantik
camang - 06/02/2012 03:44 PM
#2937

Quote:
Original Posted By ve.chan
sing kemau wis tak buka mas :matabelo

terharu aq peluk kiss

woala, donlot opo ang wowcantik


:matabelo aku juga terharu mbak ve

lek muleh neng tulungagung kiro2 dijak neng ub neh po ra yo? :mewek
ve.chan - 06/02/2012 03:54 PM
#2938

Quote:
Original Posted By camang
:matabelo aku juga terharu mbak ve

lek muleh neng tulungagung kiro2 dijak neng ub neh po ra yo? :mewek

carane gawe piye mas :matabelo

arep bales tapi ga iso cara gawene e \(

yo liyane ub to mas o
camang - 06/02/2012 04:08 PM
#2939

Quote:
Original Posted By ve.chan
carane gawe piye mas :matabelo

arep bales tapi ga iso cara gawene e \(

yo liyane ub to mas o


wah, pengen,,, :mewek

neng halte koyoke penak mbak ve :matabelo
camang - 06/02/2012 04:36 PM
#2940

dulur, nderek wangsul rumiyin nggih?

wassalamu'alaikum.... sugeng sonten ingkang asrep sanget.
mathuke ngunjuk kopi ingkang anget.... coffee:
"salam satu lepek, nyethe bareng, ngopi bareng ngetokne lek cah tulungagung kui rukun2"
Page 147 of 479 | ‹ First  < 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JAWA TIMUR & BALI > Karesidenan Kediri > ( share & all about ) TULUNGAGUNG [KASTAG] - Part 2