Karesidenan Kediri
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JAWA TIMUR & BALI > Karesidenan Kediri > ( share & all about ) TULUNGAGUNG [KASTAG] - Part 2
Total Views: 44917 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 15 of 479 | ‹ First  < 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 >  Last ›

indrakula82 - 31/12/2011 11:10 AM
#281

Quote:
Original Posted By prozerus
koneksi q mambet + kaskus overposting.... jan g bois cd


hla iyo iku mas kyke wes suwe bgt..D


nang kene terus wae lak aku kie D
AG545471 - 31/12/2011 11:10 AM
#282

Quote:
Original Posted By ringinseven
lek gak kerjo gak entok duwek mas \(

lek gak duwe duwek gak iso dolan engko D


kate nang ndi?jarene malem minggu ora iso metu awakmu? ngakaks
indrakula82 - 31/12/2011 11:11 AM
#283

Quote:
Original Posted By prozerus
aq manut ae mas, lek mang iDelete yo monggo aq cuma takok neng wonge.
ngko sembrg manut cah" wae...



onk suket gan nganggur neng kne arep thA??ngakak


iyoh wes kae ng pekiwan wes enek D

ndang booked selak kentekan engko ngakak
ringinseven - 31/12/2011 11:11 AM
#284

Quote:
Original Posted By prozerus
aq manut ae mas, lek mang iDelete yo monggo aq cuma takok neng wonge.
ngko sembrg manut cah" wae...



onk suket gan nganggur neng kne arep thA??ngakak


ngakak

boleh tuh mas

tau aja aku vegetarian kiss
prozerus - 31/12/2011 11:11 AM
#285

Quote:
Original Posted By indrakula82
nang kene terus wae lak aku kie D


iyo mas sman lak penjaga rumah seh, lali aq..ngakak

Quote:
Original Posted By AG545471
kate nang ndi?jarene malem minggu ora iso metu awakmu? ngakaks

taon baruan neng di iki podo an?
indrakula82 - 31/12/2011 11:12 AM
#286

Quote:
Original Posted By prozerus
iyo mas sman lak penjaga rumah seh, lali aq..ngakak


taon baruan neng di iki podo an?


yoh iyoh nhu D

nanging saiki wes akeh enek asisten e Yb

tak tinggal wes ora samar ngakak
ringinseven - 31/12/2011 11:13 AM
#287

Quote:
Original Posted By AG545471
kate nang ndi?jarene malem minggu ora iso metu awakmu? ngakaks


ngakak lek tau baru oleh mas


golek gon sepi :kimpoingakak
indrakula82 - 31/12/2011 11:13 AM
#288

wes sik yoh D

pan kapan metu maneh ID ne kie ngacir:
ringinseven - 31/12/2011 11:13 AM
#289

Quote:
Original Posted By AG545471
kate nang ndi?jarene malem minggu ora iso metu awakmu? ngakaks


ngakak lek tau baru oleh mas


golek gon sepi :kimpoingakak
prozerus - 31/12/2011 11:14 AM
#290

Quote:
Original Posted By indrakula82
iyoh wes kae ng pekiwan wes enek D

ndang booked selak kentekan engko ngakak

siap mas. tapi nunggu sek lek wes akeh ae...army:

Quote:
Original Posted By ringinseven
ngakak

boleh tuh mas

tau aja aku vegetarian kiss


mreneo laknu gan ngko tak wenehi, akeh ko sante wae g bkalan kehabisa,,,ngakak
prozerus - 31/12/2011 11:15 AM
#291

Quote:
Original Posted By indrakula82
iyoh wes kae ng pekiwan wes enek D

ndang booked selak kentekan engko ngakak

siap mas. tapi nunggu sek lek wes akeh ae...army:

Quote:
Original Posted By ringinseven
ngakak

boleh tuh mas

tau aja aku vegetarian kiss


mreneo laknu gan ngko tak wenehi, akeh ko sante wae g bkalan kehabisa,,,ngakak
ringinseven - 31/12/2011 11:15 AM
#292

Quote:
Original Posted By prozerus
siap mas. tapi nunggu sek lek wes akeh ae...army:



mreneo laknu gan ngko tak wenehi, akeh ko sante wae g bkalan kehabisa,,,ngakak


ntar malem ya

buat diner kita berduA :genit
prozerus - 31/12/2011 11:16 AM
#293

Quote:
Original Posted By prozerus
siap mas. tapi nunggu sek lek wes akeh ae...army:


mreneo laknu gan ngko tak wenehi, akeh ko sante wae g bkalan kehabisa,,,ngakak


Quote:
Original Posted By prozerus
siap mas. tapi nunggu sek lek wes akeh ae...army:


mreneo laknu gan ngko tak wenehi, akeh ko sante wae g bkalan kehabisa,,,ngakak


hlo ko dopost maneh????cd
prozerus - 31/12/2011 11:17 AM
#294

Quote:
Original Posted By ringinseven
ntar malem ya

buat diner kita berduA maho


wew takut
aq masih normal gan......ngakak
ringinseven - 31/12/2011 11:18 AM
#295

Quote:
Original Posted By prozerus
wew takut
aq masih normal gan......ngakak


ah biasa maen belakang aja gan


:genit
ringinseven - 31/12/2011 11:19 AM
#296

Quote:
Original Posted By indrakula82
wes sik yoh D

pan kapan metu maneh ID ne kie ngacir:


iki toh bos bos an ne shakehand2
prozerus - 31/12/2011 11:21 AM
#297

Quote:
Original Posted By ringinseven
ah biasa maen belakang aja gan


maho


hlo emote ko g metu lek tak quot, tapi ko metu lek mbok post dewe...bingung

Quote:
Original Posted By ringinseven
iki toh bos bos an ne shakehand2


bukan, dia hanya sebagai penjaga rumah saja....
mariki lak metu bos e ditunggu wae....ngakak
ve.chan - 31/12/2011 11:21 AM
#298

Quote:
Original Posted By ringinseven
ngakak lek tau baru oleh mas


golek gon sepi :kimpoingakak

Golek panggon sepi arep nyapo wi

ngakak ngakak
prozerus - 31/12/2011 11:22 AM
#299

Quote:
Original Posted By ve.chan
Golek panggon sepi arep nyapo wi

ngakak ngakak


arep ngepet plg wi...ngakak
ringinseven - 31/12/2011 11:29 AM
#300

Quote:
Original Posted By prozerus
hlo emote ko g metu lek tak quot, tapi ko metu lek mbok post dewe...bingung



bukan, dia hanya sebagai penjaga rumah saja....
mariki lak metu bos e ditunggu wae....ngakak


iku ajaib e posku ngakak


owalah ceritane mas indra iku satpam
Yb
Page 15 of 479 | ‹ First  < 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JAWA TIMUR & BALI > Karesidenan Kediri > ( share & all about ) TULUNGAGUNG [KASTAG] - Part 2