Minangkabau
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > SUMATERA > Minangkabau > ۞ Penikmat Otomotif ۞
Total Views: 10245 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 6 of 32 |  < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 >  Last ›

HRPjunior - 19/01/2012 05:31 AM
#101

PT. Skuterindo Mandiri Lestari, distributor Piaggio dan Vespa untuk wilayah Sumatera dan Jawa Tengah
Kabanyo lah ado untuak cabang Padang/Sumatera Barat..lokasinyo di gunuang pangilun..
Untuak info alamat pasti alun dapek lai..beko di update baliak... malus ۞ Penikmat Otomotif ۞
regeh - 19/01/2012 09:44 AM
#102

Quote:
Original Posted By HRPjunior
PT. Skuterindo Mandiri Lestari, distributor Piaggio dan Vespa untuk wilayah Sumatera dan Jawa Tengah
Kabanyo lah ado untuak cabang Padang/Sumatera Barat..lokasinyo di gunuang pangilun..
Untuak info alamat pasti alun dapek lai..beko di update baliak... malus ۞ Penikmat Otomotif ۞


jadilah D
kabanyo ada tipe vespa 550D ya hammer:
muchsex - 19/01/2012 10:49 AM
#103

Quote:
Original Posted By HRPjunior
PT. Skuterindo Mandiri Lestari, distributor Piaggio dan Vespa untuk wilayah Sumatera dan Jawa Tengah
Kabanyo lah ado untuak cabang Padang/Sumatera Barat..lokasinyo di gunuang pangilun..
Untuak info alamat pasti alun dapek lai..beko di update baliak... malus ۞ Penikmat Otomotif ۞



yang uda maksud tu sedang bukak pameran di basko[m] kini ma da o
cuma untuak caliak2 se ndak bisa di test drive vespa matic nyo tu doh nohope:


Quote:
Original Posted By aalsky
wau motor agan muchsex keyen:matabelo
oiyo cek disiko sanak " >target="_blank"http://www.jatayumotor.comD


iyu kan contoh se nyo sanak o

banyak ratjun di tkp genit: goyang iman wak genit:




ooh iyo, kok ado kawan-kawan nan punyo bengkel rekomen bagi-bagi lah di siko. sekalian samo montirnyo yo \)

bia ndak panyah bana nyari tampek lai D


jan sagan2 manyabuikan harago utk jasa samo barang nan di pakai
aalsky - 19/01/2012 01:02 PM
#104

Quote:
Original Posted By muchsex
yang uda maksud tu sedang bukak pameran di basko[m] kini ma da o
cuma untuak caliak2 se ndak bisa di test drive vespa matic nyo tu doh nohope:




iyu kan contoh se nyo sanak o

banyak ratjun di tkp genit: goyang iman wak genit:


jan sampai dakadai kolornyo sanakngakakngakak
HRPjunior - 19/01/2012 02:36 PM
#105

Quote:
Original Posted By muchsex
yang uda maksud tu sedang bukak pameran di basko[m] kini ma da o
cuma untuak caliak2 se ndak bisa di test drive vespa matic nyo tu doh nohope:




iyu kan contoh se nyo sanak o

banyak ratjun di tkp genit: goyang iman wak genit:




ooh iyo, kok ado kawan-kawan nan punyo bengkel rekomen bagi-bagi lah di siko. sekalian samo montirnyo yo \)

bia ndak panyah bana nyari tampek lai D


jan sagan2 manyabuikan harago utk jasa samo barang nan di pakai


iyo da..sedang ado pameran..
tapi awak lah dapek alamat kantua nyo..

Skuterindo Padang
jl. Gajah Mada no. 59 Padang
Phone : (0751) 4488955 Fax : (0751) 4488911



VESPA The Icon of Style D
Asrikovart17 - 19/01/2012 02:54 PM
#106

Quote:
Original Posted By HRPjunior
iyo da..sedang ado pameran..
tapi awak lah dapek alamat kantua nyo..

Skuterindo Padang
jl. Gajah Mada no. 59 Padang
Phone : (0751) 4488955 Fax : (0751) 4488911



VESPA The Icon of Style D


bang, aku boleh tanya satu bang
itu vespa merek piaggio itu turunan dari vespa juga ya bang ? itu kayak vespa tapi modern-classic cemana pulak tu modelnya bingungs
HRPjunior - 19/01/2012 08:04 PM
#107

Quote:
Original Posted By Asrikovart17
bang, aku boleh tanya satu bang
itu vespa merek piaggio itu turunan dari vespa juga ya bang ? itu kayak vespa tapi modern-classic cemana pulak tu modelnya bingungs


vespa itu varian dari piaggio...
merek utama adalah paiggio mas da om asri... D
iya..

varian semi-modern nya non matik itu New PX,masih 2 tak...ini keluaran terakhir yang masih sama sistemnya dengan Vespa jadul..tapi bodynya lebih modern..

setelah tuh produksinya udah mulai masuk matik,yang dianggap lebih ramah lingkungan dengan standart EURO 2..

۞ Penikmat Otomotif ۞
regeh - 19/01/2012 08:14 PM
#108

Quote:
Original Posted By HRPjunior
vespa itu varian dari piaggio...
merek utama adalah paiggio mas da om asri... D
iya..

varian semi-modern nya non matik itu New PX,masih 2 tak...ini keluaran terakhir yang masih sama sistemnya dengan Vespa jadul..tapi bodynya lebih modern..

setelah tuh produksinya udah mulai masuk matik,yang dianggap lebih ramah lingkungan dengan standart EURO 2..

۞ Penikmat Otomotif ۞


gitu ya
HRPjunior - 19/01/2012 08:15 PM
#109

Quote:
Original Posted By regeh
gitu ya


iya da....

katanya ada Vespa 550D..dimana cari tuh da? hammer:









ngacir:
regeh - 19/01/2012 08:21 PM
#110

Quote:
Original Posted By HRPjunior
iya da....

katanya ada Vespa 550D..dimana cari tuh da? hammer:









ngacir:


murah sih harganya...
aksesorisnya yang mahal itu ngakaks
sutanz - 20/01/2012 07:32 AM
#111

da TS lai bisa di posting ciek jadwal MotoGP di Sepang Malaysia 2012 ....
lai ado warga RM yg berencana ke Sepang ....? ..buliah gabung..?
ruderude - 20/01/2012 08:55 AM
#112

Quote:
Original Posted By sutanz
da TS lai bisa di posting ciek jadwal MotoGP di Sepang Malaysia 2012 ....
lai ado warga RM yg berencana ke Sepang ....? ..buliah gabung..?


ado yg ngecek mulai tggl 8, ado jo yg tggl 15 da, antalah ko ha.. Peace:

Quote:
[CENTER]in memoriam berdukas
۞ Penikmat Otomotif ۞
[/CENTER]

Jadwal MotoGP 2012

8 April, Jadwal MotoGP Doha/Losail Qatar*
29 April, Jadwal MotoGP Jerez de la Frontera Spanyol
6 Mei, Jadwal MotoGP Estoril Portugal (STC)
20 Mei, Jadwal MotoGP Le Mans France
3 Juni, Jadwal MotoGP Catalunya – Catalunya
17 Juni, Jadwal MotoGP Silverstone Inggris Great Britain
30 Juni, Jadwal MotoGP Assen Belanda**
8 Juli, Jadwal MotoGP Sachsenring Jerman (STC)
15 Juli, Jadwal MotoGP Mugello Italia
29 Juli, Jadwal MotoGP Laguna Seca United States***
19 Agustus, Jadwal MotoGP Indianapolis Indianapolis
26 Agustus, Jadwal MotoGP Brno Czech Rep.
16 September, Jadwal MotoGP Misano San Marino & Riviera di Rimini
30 September, Jadwal MotoGP Motorland Aragon
14 Oktober, Jadwal MotoGP Motegi Japan
21 Oktober, Jadwal MotoGP Sepang Malaysia
28 Oktober, Jadwal MotoGP Phillip Island Australia
11 November, Jadwal MotoGP Ricardo Tormo Valencia – Valencia
* Race Malam
** Race Hari Sabtu
*** Kelas MotoGP saja

atau ini yg tggl 15 D
Spoiler for huiui
۞ Penikmat Otomotif ۞


yg berencana ke sepang ado kyknyo tumah.. siul:
ngacir:
Big_banana - 20/01/2012 03:50 PM
#113

Quote:
Original Posted By sutanz
da TS lai bisa di posting ciek jadwal MotoGP di Sepang Malaysia 2012 ....
lai ado warga RM yg berencana ke Sepang ....? ..buliah gabung..?


ikut om.
ngacir:
regeh - 20/01/2012 03:52 PM
#114

Quote:
Original Posted By sutanz
da TS lai bisa di posting ciek jadwal MotoGP di Sepang Malaysia 2012 ....
lai ado warga RM yg berencana ke Sepang ....? ..buliah gabung..?


lai sananyo ka pai D
HRPjunior - 20/01/2012 04:30 PM
#115

Quote:
Original Posted By sutanz
da TS lai bisa di posting ciek jadwal MotoGP di Sepang Malaysia 2012 ....
lai ado warga RM yg berencana ke Sepang ....? ..buliah gabung..?


Ikut ya om.. D

Nabung2..skalian di tongkrongin tiket AA ke LCCT...hahahahaha ۞ Penikmat Otomotif ۞
rendang.basi - 20/01/2012 04:32 PM
#116

siapa ke sepang ??

mahal ndak ?



cari velg dulu ngacir:
regeh - 20/01/2012 10:33 PM
#117

Quote:
Original Posted By rendang.basi
siapa ke sepang ??

mahal ndak ?



cari velg dulu ngacir:


tapi tis abis.. pelg lo ka dibali D
ruderude - 20/01/2012 10:59 PM
#118

Quote:
Original Posted By regeh
lai sananyo ka pai D


awak ikuik yo om... malu:
beko wak nyuruak se dalam koper.. \(
muchsex - 21/01/2012 08:57 PM
#119

Quote:
Original Posted By aalsky
jan sampai dakadai kolornyo sanakngakakngakak



kebetulan awak sedang ndak pakai kolor


malu:

hahaha..

pajang lah kereta tu sanak p

Quote:
Original Posted By HRPjunior
iyo da..sedang ado pameran..
tapi awak lah dapek alamat kantua nyo..

Skuterindo Padang
jl. Gajah Mada no. 59 Padang
Phone : (0751) 4488955 Fax : (0751) 4488911



VESPA The Icon of Style D



alah cibo raso vespa baru tu da o
HRPjunior - 21/01/2012 11:04 PM
#120

Quote:
Original Posted By muchsex



kebetulan awak sedang ndak pakai kolor


malu:

hahaha..

pajang lah kereta tu sanak p




alah cibo raso vespa baru tu da o

Kalo yang matik skali luruih se nyo wak pernah cubo da.. malus kurang dapek greget Vespanyo...
Itu pun punyo kawan..
Tapi kalo yang new PX beda lo sensasi baoknyo...pakai rem cakram dimuko... D
IMHO..
Menurut nubi da.... malus ۞ Penikmat Otomotif ۞
Page 6 of 32 |  < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > SUMATERA > Minangkabau > ۞ Penikmat Otomotif ۞