Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > --== ۩ New Regional Boyolali A.K.A Kota Susu [Baca Rules Hal#1]۩ ==-- - Part 3
Total Views: 35234 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 19 of 286 | ‹ First  < 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 >  Last ›

danziel69 - 10/01/2012 07:59 PM
#361

Quote:
Original Posted By shadows13
yoh :cool
tak tandingi army:


mangkat...:ngacir
arep mbahas opo iki...
mosok gur asbak...
AmaPinul2 - 10/01/2012 08:04 PM
#362

Quote:
Original Posted By danziel69


mangkat...:ngacir
arep mbahas opo iki...
mosok gur asbak...


Mangkat nang endi kang?
Tuh tak kuot kamu D --== ۩ New Regional Boyolali A.K.A Kota Susu [Baca Rules Hal#1]۩ ==-- - Part 3
danziel69 - 10/01/2012 08:06 PM
#363

Quote:
Original Posted By AmaPinul2
Mangkat nang endi kang?
Tuh tak kuot kamu D --== ۩ New Regional Boyolali A.K.A Kota Susu [Baca Rules Hal#1]۩ ==-- - Part 3


gak mangkat ning ngendi2 mbakyu...
cuman ngejak mangkat ngejunk..D
ngejang yuk...
AmaPinul2 - 10/01/2012 08:08 PM
#364

Quote:
Original Posted By danziel69


gak mangkat ning ngendi2 mbakyu...
cuman ngejak mangkat ngejunk..D
ngejang yuk...


Ayooo sumonggo kang
Tapi aku durung adus i D

Alon2 ae ya kang
Aku nggawe wap iki malus --== ۩ New Regional Boyolali A.K.A Kota Susu [Baca Rules Hal#1]۩ ==-- - Part 3
danziel69 - 10/01/2012 08:10 PM
#365

Quote:
Original Posted By AmaPinul2
Ayooo sumonggo kang
Tapi aku durung adus i D

Alon2 ae ya kang
Aku nggawe wap iki malus --== ۩ New Regional Boyolali A.K.A Kota Susu [Baca Rules Hal#1]۩ ==-- - Part 3


wkwkwkkw
okok..
alon2 kok....
nggawe wap piye mbakyu...D
AmaPinul2 - 10/01/2012 08:13 PM
#366

Quote:
Original Posted By danziel69


wkwkwkkw
okok..
alon2 kok....
nggawe wap piye mbakyu...D


Aku nggawe hape kang
Dadine yo rodhok suwe malus
Iki dipancal wong loro tok ta kang? --== ۩ New Regional Boyolali A.K.A Kota Susu [Baca Rules Hal#1]۩ ==-- - Part 3
AmaPinul2 - 10/01/2012 08:17 PM
#367

Tak tinggal adus disek ya kang
Entar lek wes mari, aku mbalek nang kene maneh --== ۩ New Regional Boyolali A.K.A Kota Susu [Baca Rules Hal#1]۩ ==-- - Part 3
danziel69 - 10/01/2012 08:18 PM
#368

Quote:
Original Posted By AmaPinul2
Aku nggawe hape kang
Dadine yo rodhok suwe malus
Iki dipancal wong loro tok ta kang? --== ۩ New Regional Boyolali A.K.A Kota Susu [Baca Rules Hal#1]۩ ==-- - Part 3


nggawe hape??? bingungs
kamsude piye kui sist...malus
danziel69 - 10/01/2012 08:18 PM
#369

Quote:
Original Posted By AmaPinul2
Tak tinggal adus disek ya kang
Entar lek wes mari, aku mbalek nang kene maneh --== ۩ New Regional Boyolali A.K.A Kota Susu [Baca Rules Hal#1]۩ ==-- - Part 3


okokkok
sante kemawon sist..'
tak enteni..D
shadows13 - 10/01/2012 08:32 PM
#370

Quote:
Original Posted By AmaPinul2
Mampir ke Boyolali bentar ya
Tok tok tok

Onok sopo ae saiki seng jek ol? --== ۩ New Regional Boyolali A.K.A Kota Susu [Baca Rules Hal#1]۩ ==-- - Part 3

monggo mbake \)
selamat malem shakehand

Quote:
Original Posted By danziel69
mangkat...:ngacir
arep mbahas opo iki...
mosok gur asbak...


lha opo? mosok mbahas koe seng dicipok banci ngakak
I_0ne - 10/01/2012 08:33 PM
#371

lha tibak'e wis pindah omah tho,wah sip2 hadiah selanjutnya dinggo top junker ning part 3 opo iki...







--== ۩ New Regional Boyolali A.K.A Kota Susu [Baca Rules Hal#1]۩ ==-- - Part 3
AmaPinul2 - 10/01/2012 08:34 PM
#372

Quote:
Original Posted By danziel69


okokkok
sante kemawon sist..'
tak enteni..D


Saya sudah kembali kk

=====

Aku ngaskus e iki pake hape
Dadi ne kuot e rodhok suwe kang --== ۩ New Regional Boyolali A.K.A Kota Susu [Baca Rules Hal#1]۩ ==-- - Part 3
AmaPinul2 - 10/01/2012 08:39 PM
#373

Quote:
Original Posted By I_0ne
lha tibak'e wis pindah omah tho,wah sip2 hadiah selanjutnya dinggo top junker ning part 3 opo iki...




--== ۩ New Regional Boyolali A.K.A Kota Susu [Baca Rules Hal#1]۩ ==-- - Part 3


Wah aku kurang tau kang
Baca pekiwan wae
Seng pntg rame ae reg iki kang malus
======
Iki wong2 e podo nang endi kabeh? bingungs --== ۩ New Regional Boyolali A.K.A Kota Susu [Baca Rules Hal#1]۩ ==-- - Part 3
chebyshev - 10/01/2012 08:50 PM
#374

ninggalke jejak dolo sebelum pindah kos :ngaicir
+1 dolo
D
AmaPinul2 - 10/01/2012 08:55 PM
#375

Quote:
Original Posted By chebyshev
ninggalke jejak dolo sebelum pindah kos :ngaicir
+1 dolo
D


Yah langsung minggat kang \(
Jejak dterima +1 juga Peace: --== ۩ New Regional Boyolali A.K.A Kota Susu [Baca Rules Hal#1]۩ ==-- - Part 3
I_0ne - 10/01/2012 08:56 PM
#376

Quote:
Original Posted By AmaPinul2
Wah aku kurang tau kang
Baca pekiwan wae
Seng pntg rame ae reg iki kang malus
======
Iki wong2 e podo nang endi kabeh? bingungs --== ۩ New Regional Boyolali A.K.A Kota Susu [Baca Rules Hal#1]۩ ==-- - Part 3


soyo cepet pindah part soyo apik mneh iki,lha si TS'e jarang mrene jee dadi'e ora rame....
--== ۩ New Regional Boyolali A.K.A Kota Susu [Baca Rules Hal#1]۩ ==-- - Part 3
AmaPinul2 - 10/01/2012 08:59 PM
#377

Quote:
Original Posted By I_0ne


soyo cepet pindah part soyo apik mneh iki,lha si TS'e jarang mrene jee dadi'e ora rame....
--== ۩ New Regional Boyolali A.K.A Kota Susu [Baca Rules Hal#1]۩ ==-- - Part 3


Bagus dong kalo cpt pindah e D
TS e iku sapa? Horoq iku? --== ۩ New Regional Boyolali A.K.A Kota Susu [Baca Rules Hal#1]۩ ==-- - Part 3
chebyshev - 10/01/2012 11:14 PM
#378

rampung juga sing usung2 D
saat nya +1 dolo malus
masih ada orang g nee??
danziel69 - 10/01/2012 11:38 PM
#379

Quote:
Original Posted By shadows13
monggo mbake \)
selamat malem shakehand



lha opo? mosok mbahas koe seng dicipok banci ngakak


Quote:
Original Posted By I_0ne
lha tibak'e wis pindah omah tho,wah sip2 hadiah selanjutnya dinggo top junker ning part 3 opo iki...







--== ۩ New Regional Boyolali A.K.A Kota Susu [Baca Rules Hal#1]۩ ==-- - Part 3


Quote:
Original Posted By AmaPinul2
Saya sudah kembali kk

=====

Aku ngaskus e iki pake hape
Dadi ne kuot e rodhok suwe kang --== ۩ New Regional Boyolali A.K.A Kota Susu [Baca Rules Hal#1]۩ ==-- - Part 3


wes sepi iki..
selamat malam sajo..
selamat bobok...
chebyshev - 11/01/2012 07:33 AM
#380

pagi mboyolali,,,
sebelum beraktivitas niggalin jejak dolo adja deh,, D
+1 dolo malus
Page 19 of 286 | ‹ First  < 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > --== ۩ New Regional Boyolali A.K.A Kota Susu [Baca Rules Hal#1]۩ ==-- - Part 3