Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > --== ۩ New Regional Boyolali A.K.A Kota Susu [Baca Rules Hal#1]۩ ==-- - Part 3
Total Views: 35234 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 28 of 286 | ‹ First  < 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 >  Last ›

I_0ne - 12/01/2012 10:17 AM
#541

Quote:
Original Posted By j4z
wah nek kowe aku trimo ngalah le...
ndak ketularan jampes!!
ngakak

ngece ak ndak ketularan jampes ikh,wo omah mu tak walik ngetan kapok kowe...hammer
Quote:
Original Posted By kojotris
Mangkanya belajar Peace:
--
ngrembug Kang Jaz Kang


emang ada apa dgn kang jaz,opo mergo foto sing nang pesbuk kuwi pho...
--== ۩ New Regional Boyolali A.K.A Kota Susu [Baca Rules Hal#1]۩ ==-- - Part 3
JackNocan - 12/01/2012 10:18 AM
#542

Quote:
Original Posted By kojotris
Program opo iki Kang??
kok sajake sesuatu banget


kasih tau gak eaaaaa....
ini khusus area mbolali lan sakcedake kang
wkwakwkwakwwkkk....
danziel69 - 12/01/2012 10:18 AM
#543

Quote:
Original Posted By AmaPinul2
sek gan pelan2 disek


======


ayo sopo seng bisa buatin kau ava gerak entar ada +3
kebetulan ada temen ku seng cendol nya nganggur


ni sini....
mana bahane sist....
share ato cekpm
JackNocan - 12/01/2012 10:20 AM
#544

Quote:
Original Posted By I_0ne
ngece ak ndak ketularan jampes ikh,wo omah mu tak walik ngetan kapok kowe...hammer

emang ada apa dgn kang jaz,opo mergo foto sing nang pesbuk kuwi pho...
--== ۩ New Regional Boyolali A.K.A Kota Susu [Baca Rules Hal#1]۩ ==-- - Part 3


omahe junjung pindah sarkayu wae
malah keren kui D
AmaPinul2 - 12/01/2012 10:22 AM
#545

Quote:
Original Posted By danziel69
ni sini....
mana bahane sist....
share ato cekpm


share aja ya kk
lumayun+1 Peace:
I_0ne - 12/01/2012 10:22 AM
#546

Quote:
Original Posted By JackNocan
omahe junjung pindah sarkayu wae
malah keren kui D


karep ku sih ngono,di pindah ke nang sanggar pakenthon(sarkayu).
tp mesak'e perek'e kno mengko ndak kalah saingan karo kang jaz....ngakak Peace:
--== ۩ New Regional Boyolali A.K.A Kota Susu [Baca Rules Hal#1]۩ ==-- - Part 3
AmaPinul2 - 12/01/2012 10:25 AM
#547

Quote:
Original Posted By I_0ne
karep ku sih ngono,di pindah ke nang sanggar pakenthon(sarkayu).
tp mesak'e perek'e kno mengko ndak kalah saingan karo kang jaz....ngakak Peace:
--== ۩ New Regional Boyolali A.K.A Kota Susu [Baca Rules Hal#1]۩ ==-- - Part 3


:matabelo
sarkayu iku tempat e orang2 kayak gt kang?
danziel69 - 12/01/2012 10:26 AM
#548

Quote:
Original Posted By AmaPinul2
share aja ya kk
lumayun+1 Peace:


okokkok....
di pm aje...D

aku kok ra di kuot karo gans2 lioyane....:mewek
I_0ne - 12/01/2012 10:28 AM
#549

Quote:
Original Posted By AmaPinul2
:matabelo
sarkayu iku tempat e orang2 kayak gt kang?


iya sist,hehehe tmpt'e lor omah ku pas.
y isine orang2 main judi,lan sak panunggalan'e....
--== ۩ New Regional Boyolali A.K.A Kota Susu [Baca Rules Hal#1]۩ ==-- - Part 3
AmaPinul2 - 12/01/2012 10:31 AM
#550

Quote:
Original Posted By I_0ne
iya sist,hehehe tmpt'e lor omah ku pas.
y isine orang2 main judi,lan sak panunggalan'e....
--== ۩ New Regional Boyolali A.K.A Kota Susu [Baca Rules Hal#1]۩ ==-- - Part 3


walah cedek banget nu kang
sering mampir mrunu hura?
danziel69 - 12/01/2012 10:32 AM
#551

Quote:
Original Posted By I_0ne
iya sist,hehehe tmpt'e lor omah ku pas.
y isine orang2 main judi,lan sak panunggalan'e....
--== ۩ New Regional Boyolali A.K.A Kota Susu [Baca Rules Hal#1]۩ ==-- - Part 3


aku ket mau ra di kuot ki..marah


aku kok ra digagas...
AmaPinul2 - 12/01/2012 10:33 AM
#552

Quote:
Original Posted By danziel69
okokkok....
di pm aje...D

aku kok ra di kuot karo gans2 lioyane....:mewek


opo se kang
iki wes tak kuot ya malus
I_0ne - 12/01/2012 10:34 AM
#553

Quote:
Original Posted By AmaPinul2
walah cedek banget nu kang
sering mampir mrunu hura?

wah ak kan masih dibawah 17 tahun sist,dadi drung oleh ethuk sing ++ .....malu
Quote:
Original Posted By danziel69
aku ket mau ra di kuot ki..marah


aku kok ra digagas...


Iki kang tak kuot anggre ora sah nangis loh...Peace:
--== ۩ New Regional Boyolali A.K.A Kota Susu [Baca Rules Hal#1]۩ ==-- - Part 3
danziel69 - 12/01/2012 10:34 AM
#554

Quote:
Original Posted By AmaPinul2
opo se kang
iki wes tak kuot ya malus


sanes panjenengan mbakyu...
tiyang liyane kok mboten nguot kulo...D
j4z - 12/01/2012 10:34 AM
#555

Quote:
Original Posted By JackNocan
kasih tau gak eaaaaa....
ini khusus area mbolali lan sakcedake kang
wkwakwkwakwwkkk....


wedi ndak kasbon lali sing nyahur...
lhawong area mbolali wae sing nyahur suwe...
capedes
AmaPinul2 - 12/01/2012 10:35 AM
#556

Quote:
Original Posted By I_0ne
iya sist,hehehe tmpt'e lor omah ku pas.
y isine orang2 main judi,lan sak panunggalan'e....
--== ۩ New Regional Boyolali A.K.A Kota Susu [Baca Rules Hal#1]۩ ==-- - Part 3


waduh kang location mu kok
Location: Sembir-sarkayu-sarkem PP

iku tempat2 e satu tema semua?
kojotris - 12/01/2012 10:36 AM
#557

Quote:
Original Posted By danziel69
ni sini....
mana bahane sist....
share ato cekpm


Quote:
Original Posted By danziel69
okokkok....
di pm aje...D

aku kok ra di kuot karo gans2 lioyane....:mewek


Quote:
Original Posted By danziel69
aku ket mau ra di kuot ki..marah


aku kok ra digagas...



tak kuot akeh banget Kang
cendole no p
danziel69 - 12/01/2012 10:36 AM
#558

Quote:
Original Posted By I_0ne
wah ak kan masih dibawah 17 tahun sist,dadi drung oleh ethuk sing ++ .....malu


Iki kang tak kuot anggre ora sah nangis loh...Peace:
--== ۩ New Regional Boyolali A.K.A Kota Susu [Baca Rules Hal#1]۩ ==-- - Part 3


sory noh...
aku ra cengeng...ngakaks

koe po ra sekolah...
I_0ne - 12/01/2012 10:37 AM
#559

Quote:
Original Posted By AmaPinul2
waduh kang location mu kok
Location: Sembir-sarkayu-sarkem PP

iku tempat2 e satu tema semua?


y gpp sist,iseng2 wae bingung masalah'e meh ngisi location'e opo...malus
--== ۩ New Regional Boyolali A.K.A Kota Susu [Baca Rules Hal#1]۩ ==-- - Part 3
AmaPinul2 - 12/01/2012 10:38 AM
#560

Quote:
Original Posted By danziel69
sanes panjenengan mbakyu...
tiyang liyane kok mboten nguot kulo...D


wah guduk aku ya malus
gak popo wes
lumayun +1 Peace:
Page 28 of 286 | ‹ First  < 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > --== ۩ New Regional Boyolali A.K.A Kota Susu [Baca Rules Hal#1]۩ ==-- - Part 3