Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > --== ۩ New Regional Boyolali A.K.A Kota Susu [Baca Rules Hal#1]۩ ==-- - Part 3
Total Views: 35234 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 283 of 286 | ‹ First  < 278 279 280 281 282 283 284 285 286 > 

AmaPinul2 - 02/10/2012 10:27 AM
#5641

Pagi Boyolali sun:

kangen rek gak tau mrene kissing:

mana iki kang jack, kang gallery dan sekutunya D
vagansza - 02/10/2012 01:00 PM
#5642

Quote:
Original Posted By AmaPinul2
Pagi Boyolali sun:

kangen rek gak tau mrene kissing:

mana iki kang jack, kang gallery dan sekutunya D


hhoo.. mbak nya nongol lagi dimari..

mbuh.. ga tau ngetok.. yawes gur seppi ngene iki dadine..
chebyshev - 02/10/2012 09:46 PM
#5643

Quote:
Original Posted By AmaPinul2
Pagi Boyolali sun:

kangen rek gak tau mrene kissing:

mana iki kang jack, kang gallery dan sekutunya D


halo cewekkkk,,
bagi ij2nya donk D

Quote:
Original Posted By vagansza
hhoo.. mbak nya nongol lagi dimari..

mbuh.. ga tau ngetok.. yawes gur seppi ngene iki dadine..



ayo di ramaikan to kang,,kang,,,
hajar bleh,,, ngakaks
vagansza - 03/10/2012 12:42 AM
#5644

Quote:
Original Posted By chebyshev
halo cewekkkk,,
bagi ij2nya donk D




ayo di ramaikan to kang,,kang,,,
hajar bleh,,, ngakaks


penake piye ki ben rame..

btw.. sebelum berganti hari..
selamat hari batik :selamat
chebyshev - 03/10/2012 12:48 AM
#5645

Quote:
Original Posted By vagansza
penake piye ki ben rame..

btw.. sebelum berganti hari..
selamat hari batik :selamat


lha emang hari batik to kang?
lha tiwas aku seharian muk kaosan tok ki ngakaks
vagansza - 03/10/2012 12:19 PM
#5646

Halo Boyolali..
wes do sarapan drung ikih

Quote:
Original Posted By chebyshev
lha emang hari batik to kang?
lha tiwas aku seharian muk kaosan tok ki ngakaks

walah.. kan nek neng old kaskus neng pojok kiri ya melu ngelingke, ana icon e.. tp mbuh nek neng betty ana po ra..
saiki yo jik ana kok logo ne..
topexstopexs - 03/10/2012 02:07 PM
#5647

mampir sik ah
selamat siang semuanya cool:
chebyshev - 03/10/2012 06:16 PM
#5648

Quote:
Original Posted By vagansza
Halo Boyolali..
wes do sarapan drung ikih
walah.. kan nek neng old kaskus neng pojok kiri ya melu ngelingke, ana icon e.. tp mbuh nek neng betty ana po ra..
saiki yo jik ana kok logo ne..


jane aku yo nggowo old, tapi rodo gak patio nggagas ngakaks
mlebune langsung ning nggon sing di subscribe tok ngakaks

Quote:
Original Posted By topexstopexs
mampir sik ah
selamat siang semuanya cool:


siang mbahh,, shakehand
D
topexstopexs - 03/10/2012 07:06 PM
#5649

Quote:
Original Posted By chebyshev
jane aku yo nggowo old, tapi rodo gak patio nggagas ngakaks
mlebune langsung ning nggon sing di subscribe tok ngakaks



siang mbahh,, shakehand
D


mbahh??
sopo kuwi?? think:
chebyshev - 03/10/2012 07:23 PM
#5650

Quote:
Original Posted By topexstopexs
mbahh??
sopo kuwi?? think:


ya wes tak ganti naknu,,
malem mbah uyutt,, ngakaks
D
topexstopexs - 03/10/2012 07:25 PM
#5651

Quote:
Original Posted By chebyshev
ya wes tak ganti naknu,,
malem mbah uyutt,, ngakaks
D


kok ra sisan mbahe mbah uyut nohope:

maen pes sik ngacir:
chebyshev - 03/10/2012 08:30 PM
#5652

Quote:
Original Posted By topexstopexs
kok ra sisan mbahe mbah uyut nohope:

maen pes sik ngacir:


yo ojo to yo,,,,
ketuan ntar,, *eh shutup:

aku yo wes maen ki sing 2013 D
topexstopexs - 03/10/2012 10:37 PM
#5653

Quote:
Original Posted By chebyshev
yo ojo to yo,,,,
ketuan ntar,, *eh shutup:

aku yo wes maen ki sing 2013 D


gonku sih 2012

ra duwe installer e nohope:
go vga onbrot kuat ra y think:
chebyshev - 04/10/2012 12:51 AM
#5654

Quote:
Original Posted By topexstopexs
gonku sih 2012

ra duwe installer e nohope:
go vga onbrot kuat ra y think:


on brot kuwat om,,
tapi gambare yo kotak2 ngono kae ngakaks
topexstopexs - 04/10/2012 01:31 AM
#5655

Quote:
Original Posted By chebyshev
on brot kuwat om,,
tapi gambare yo kotak2 ngono kae ngakaks

pes 2012 kuat kok shutup:

tak kiro segitiga opo bunder ngakaks

rung kuwat tuku vga nohope:
pengin ngupgrade psu sik think:
chebyshev - 04/10/2012 02:33 AM
#5656

Quote:
Original Posted By topexstopexs
pes 2012 kuat kok shutup:

tak kiro segitiga opo bunder ngakaks

rung kuwat tuku vga nohope:
pengin ngupgrade psu sik think:


cob asek sing 2013,,,
luwih smut kae kok perasaan ngakaks

nek masalah vga nyewo wae om,, D
menowo ana nggon sewanan,, hammer
topexstopexs - 04/10/2012 02:39 AM
#5657

Quote:
Original Posted By chebyshev
cob asek sing 2013,,,
luwih smut kae kok perasaan ngakaks

nek masalah vga nyewo wae om,, D
menowo ana nggon sewanan,, hammer


mosok??
kapan2 tak cobane

anane sewa peranen kana a.k.a tuku nohope:
chebyshev - 04/10/2012 02:43 AM
#5658

Quote:
Original Posted By topexstopexs
mosok??
kapan2 tak cobane

anane sewa peranen kana a.k.a tuku nohope:


koyo opo wae kok nganggo dicoba,, ngakaks

lha kuwi yo mudeng nu,, ngakaks
golek sing isa di cicil wae om,, *eh shutup:
topexstopexs - 04/10/2012 02:47 AM
#5659

Quote:
Original Posted By chebyshev
koyo opo wae kok nganggo dicoba,, ngakaks

lha kuwi yo mudeng nu,, ngakaks
golek sing isa di cicil wae om,, *eh shutup:


lha y kudu dicoba kang
yn ra dicoba ra ngerti kuat orane ngakaks

masalahe ra ana sing dienggo nyicil nohope:
chebyshev - 04/10/2012 01:47 PM
#5660

Quote:
Original Posted By topexstopexs
lha y kudu dicoba kang
yn ra dicoba ra ngerti kuat orane ngakaks

masalahe ra ana sing dienggo nyicil nohope:


nek gak kuwat yo tinggal ngombe hemapiton jreng ngakaks

yo adol2 sempak sek kono to kang shutup:
Page 283 of 286 | ‹ First  < 278 279 280 281 282 283 284 285 286 > 
Home > Kaskuser Regional > --== ۩ New Regional Boyolali A.K.A Kota Susu [Baca Rules Hal#1]۩ ==-- - Part 3