Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > --== ۩ New Regional Boyolali A.K.A Kota Susu [Baca Rules Hal#1]۩ ==-- - Part 3
Total Views: 35234 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 284 of 286 | ‹ First  < 279 280 281 282 283 284 285 286 > 

topexstopexs - 04/10/2012 08:38 PM
#5661

Quote:
Original Posted By chebyshev
nek gak kuwat yo tinggal ngombe hemapiton jreng ngakaks

yo adol2 sempak sek kono to kang shutup:


tuku hemapiton we gak kuwat nohope:

sepine rek nohope:
vagansza - 04/10/2012 10:08 PM
#5662

sugeng dalu boyolali..

wes do mangan rung ki bengi?
topexstopexs - 04/10/2012 10:43 PM
#5663

Quote:
Original Posted By vagansza
sugeng dalu boyolali..

wes do mangan rung ki bengi?


malem kang
uwes kang
lha koe uwes durung?? think:
vagansza - 04/10/2012 11:06 PM
#5664

Quote:
Original Posted By topexstopexs
malem kang
uwes kang
lha koe uwes durung?? think:


uwes yoan kang..
post mau kae ngpost e nyambi mangan
topexstopexs - 05/10/2012 11:32 AM
#5665

selamat pagi semuanya D
selamat beraktivitas D
vagansza - 05/10/2012 12:17 PM
#5666

Quote:
Original Posted By topexstopexs
selamat pagi semuanya D
selamat beraktivitas D


sugeng enjing..
mongo ingkang badhe jumatan siap-siap rumiyin..
chebyshev - 05/10/2012 06:27 PM
#5667

haloo,,
selamat sore mboyolai,,,
wilujeng sonten ing jemuah puniko,,,
malus
horoq - 05/10/2012 06:29 PM
#5668

Quote:
Original Posted By chebyshev
haloo,,
selamat sore mboyolai,,,
wilujeng sonten ing jemuah puniko,,,
malus


wilujeng sonten kang...

dangu mboten tapang, sak niki tambah dowo mawon....najiss

dowo cendole
chebyshev - 05/10/2012 07:16 PM
#5669

Quote:
Original Posted By horoq
wilujeng sonten kang...

dangu mboten tapang, sak niki tambah dowo mawon....najiss

dowo cendole


napanipun sing dowo mbahh? malus
ususe nggih??
pripun? lak nggih sehat to?
topexstopexs - 06/10/2012 08:32 AM
#5670

selamat pagi semuanya D
selamat beraktivitas \)
sundul sik ah
chebyshev - 06/10/2012 03:37 PM
#5671

selamat siang semuwah,,,,,,
wareg rasane bar prasmanan ning ngantenan malus
tamune huayu huayu wowcantik:
topexstopexs - 06/10/2012 07:35 PM
#5672

Quote:
Original Posted By chebyshev
selamat siang semuwah,,,,,,
wareg rasane bar prasmanan ning ngantenan malus
tamune huayu huayu wowcantik:


wes bengi kang

lha ana sing nyantol ra kang?? shutup:
horoq - 07/10/2012 08:37 AM
#5673

Selamat Pagi Boyolali beer:


Quote:
Original Posted By chebyshev
selamat siang semuwah,,,,,,
wareg rasane bar prasmanan ning ngantenan malus
tamune huayu huayu wowcantik:


tumben ngerti wong huayu kang...shutup:

Quote:
Original Posted By topexstopexs


wes bengi kang

lha ana sing nyantol ra kang?? shutup:


saiki malah wes esuk meneh kang D

topexstopexs - 07/10/2012 08:48 AM
#5674

Quote:
Original Posted By horoq
Selamat Pagi Boyolali beer:




tumben ngerti wong huayu kang...shutup:



saiki malah wes esuk meneh kang D


iyo kang
wayahe golek sarapan D
chebyshev - 07/10/2012 12:37 PM
#5675

Quote:
Original Posted By horoq
Selamat Pagi Boyolali beer:




tumben ngerti wong huayu kang...shutup:



saiki malah wes esuk meneh kang D


hehhe,,,,
ya kan akune normal kang,
sing di deleng wong2 sing ayu to yoo malus

Quote:
Original Posted By topexstopexs
wes bengi kang

lha ana sing nyantol ra kang?? shutup:


sayange durung ono om :mewek:
rak beruntung banget akune ngakaks
topexstopexs - 07/10/2012 01:45 PM
#5676

Quote:
Original Posted By chebyshev
hehhe,,,,
ya kan akune normal kang,
sing di deleng wong2 sing ayu to yoo malus



sayange durung ono om :mewek:
rak beruntung banget akune ngakaks


elaek, mesakne tenan ngakaks

met siang D
vagansza - 08/10/2012 11:30 AM
#5677

pagi boyolali..
beberapa hari kemarin ga mampir dimari..

uda ujan blom boyolali?
topexstopexs - 08/10/2012 09:44 PM
#5678

Quote:
Original Posted By vagansza
pagi boyolali..
beberapa hari kemarin ga mampir dimari..

uda ujan blom boyolali?


wes bengi kang shutup:

yen ng bandung udan terus nohope:
bangbrows - 09/10/2012 03:39 AM
#5679

Quote:
Original Posted By horoq
Selamat Pagi Boyolali beer:




tumben ngerti wong huayu kang...shutup:



saiki malah wes esuk meneh kang D


tumben aktifmen
selmat pagi semua malus
chebyshev - 09/10/2012 11:12 AM
#5680

halo,,,
selamat pagi rekan2 mboyolali,,
kiss kiss
Page 284 of 286 | ‹ First  < 279 280 281 282 283 284 285 286 > 
Home > Kaskuser Regional > --== ۩ New Regional Boyolali A.K.A Kota Susu [Baca Rules Hal#1]۩ ==-- - Part 3