Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > --== ۩ New Regional Boyolali A.K.A Kota Susu [Baca Rules Hal#1]۩ ==-- - Part 3
Total Views: 35234 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 36 of 286 | ‹ First  < 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 >  Last ›

kojotris - 13/01/2012 10:30 AM
#701

Quote:
Original Posted By antzie
senggoli sik sing ketok...
sing ura ketok yo sori2 jek..
ayo ndang turu \(


Selamat Siang Kang Anzie
Quote:
Original Posted By AmaPinul2
Unapproved Visitor messages itu gimana se kang?
trus di VM ku kok ada tulisan ne
This Message is Moderated

iku piye se??

trus masih aja ada tanda merah nya, padahal udah dibuka dan udah dibales juga.
iku kenek opo se kang?

=======

Baidewee
selamat pagi Boyolali sun:

selamat siang mbak minul hammers
Quote:
Original Posted By I_0ne
wah sist amapinul esuk2 wis ngejunk nang kne ikh....
--== ۩ New Regional Boyolali A.K.A Kota Susu [Baca Rules Hal#1]۩ ==-- - Part 3

Selamat siang Kang Iwan


Apa kabar kalian semua beer:
AmaPinul2 - 13/01/2012 10:35 AM
#702

@atas aku yang tak disebut nama nya D
bukan minul, pinul kang \(

Quote:
Original Posted By I_0ne
wah aku g ngerti jee sist,cbo tekok kang jack apa cheby.
emang ku wi peristiwane py sih,kok ak iseh tetep g mudeng yah,apa jgn2 ak sing lola... hammer
--== ۩ New Regional Boyolali A.K.A Kota Susu [Baca Rules Hal#1]۩ ==-- - Part 3


wong e jek turu kang D
hehehhehehe
aku gak ngerti kang
biasa ne lho gak ngunu \(

Spoiler for contoh
--== ۩ New Regional Boyolali A.K.A Kota Susu [Baca Rules Hal#1]۩ ==-- - Part 3
I_0ne - 13/01/2012 11:15 AM
#703

Quote:
Original Posted By kojotris
Selamat Siang Kang Anzie

selamat siang mbak minul hammers

Selamat siang Kang Iwan


Apa kabar kalian semua beer:

selamat siang juga kang,kmrn thnk's buat ijo2 nya....beer:
Quote:
Original Posted By AmaPinul2
@atas aku yang tak disebut nama nya D
bukan minul, pinul kang \(



wong e jek turu kang D
hehehhehehe
aku gak ngerti kang
biasa ne lho gak ngunu \(

Spoiler for contoh
--== ۩ New Regional Boyolali A.K.A Kota Susu [Baca Rules Hal#1]۩ ==-- - Part 3


waduh sory sist ak g pernah ethuk pesan kyk gt jee.....
--== ۩ New Regional Boyolali A.K.A Kota Susu [Baca Rules Hal#1]۩ ==-- - Part 3
AmaPinul2 - 13/01/2012 11:33 AM
#704

Quote:
Original Posted By I_0ne
selamat siang juga kang,kmrn thnk's buat ijo2 nya....beer:


waduh sory sist ak g pernah ethuk pesan kyk gt jee.....
--== ۩ New Regional Boyolali A.K.A Kota Susu [Baca Rules Hal#1]۩ ==-- - Part 3


kok aku oleh seng koyok ngunu ya?
iku opo'o se??

ayo2 seng merasa laki muslim ndang jumatan
Deathdee - 13/01/2012 12:48 PM
#705

Quote:
Original Posted By AmaPinul2
kok aku oleh seng koyok ngunu ya?
iku opo'o se??

ayo2 seng merasa laki muslim ndang jumatan


niki sampun bibar jumatan
sinambi nenggo giliran absen siang ah...!!
AmaPinul2 - 13/01/2012 01:02 PM
#706

Quote:
Original Posted By Deathdee
niki sampun bibar jumatan
sinambi nenggo giliran absen siang ah...!!


Astaghfirullah
ampun nggeh kang
kulo lali lek kudu nggawe boso kromo
sepurane nggeh kang \(
kojotris - 13/01/2012 01:28 PM
#707

Quote:
Original Posted By AmaPinul2
Astaghfirullah
ampun nggeh kang
kulo lali lek kudu nggawe boso kromo
sepurane nggeh kang \(


Kulo nggih kesupen D
Malah kolowau, kawulo ngagem boso Indonesia
--
Sugeng Siang Mbak Pinul2, Pinul1 apa kabarnya? D
AmaPinul2 - 13/01/2012 01:54 PM
#708

Quote:
Original Posted By kojotris
Kulo nggih kesupen D
Malah kolowau, kawulo ngagem boso Indonesia
--
Sugeng Siang Mbak Pinul2, Pinul1 apa kabarnya? D


lho sami2 kesupen nggeh malus
injih sampeyan ngagem boso Indonesia

mboten wonten niku seng jenenge pinul1 kang hammers
GalleryPhoneBYL - 13/01/2012 02:25 PM
#709

selamat sore...

bgmn kabarnya?
AmaPinul2 - 13/01/2012 02:39 PM
#710

Quote:
Original Posted By GalleryPhoneBYL
selamat sore...

bgmn kabarnya?


selamat sore kang gallery
jumat harus e ngagem boso kromo kang malus
kojotris - 13/01/2012 03:36 PM
#711

Quote:
Original Posted By AmaPinul2
lho sami2 kesupen nggeh malus
injih sampeyan ngagem boso Indonesia

mboten wonten niku seng jenenge pinul1 kang hammers


hahahaha... soalipun ada Pinul2 D

Kok saweg sepi mekaten, sami tindak pundi nggih?

cekpms nul !! p
AmaPinul2 - 13/01/2012 03:45 PM
#712

Quote:
Original Posted By kojotris
hahahaha... soalipun ada Pinul2 D

Kok saweg sepi mekaten, sami tindak pundi nggih?

cekpms nul !! p


dulu amapinul tp kesupen password e D
sak niki dadi amapinul2
sampun setunggal id mawon malus

sampun diterima kang
kojotris - 13/01/2012 03:50 PM
#713

Quote:
Original Posted By AmaPinul2
dulu amapinul tp kesupen password e D
sak niki dadi amapinul2
sampun setunggal id mawon malus

sampun diterima kang


Critanipun, kulo angsal cendol kedua saking penjenengan
ngaten nggih Diajeng??
AmaPinul2 - 13/01/2012 04:03 PM
#714

Quote:
Original Posted By kojotris
Critanipun, kulo angsal cendol kedua saking penjenengan
ngaten nggih Diajeng??


injih kang
cendol pertamax niku khusus kagem seng sepesial malus

injih ngaten
kojotris - 13/01/2012 04:09 PM
#715

Quote:
Original Posted By AmaPinul2
injih kang
cendol pertamax niku khusus kagem seng sepesial malus

injih ngaten


hahahha...

mboten angsal cendol prawane jeng Pinul shutup:
--
kok sepi sami tenpundi nggih..




[SIZE="3"]WOOOIII, Gondes2 sedoyo... Ampun sami midangetaken thok cah!!
Mriki Mlebet, kajenge Rame. mads [/SIZE]


*) kok muni2 ne wagu ya nganggo boso alus hammer
AmaPinul2 - 13/01/2012 04:12 PM
#716

Quote:
Original Posted By kojotris
hahahha...

mboten angsal cendol prawane jeng Pinul shutup:
--
kok sepi sami tenpundi nggih..




WOOOIII, Gondes2 sedoyo... Ampun sami midangetaken thok cah!!
Mriki Mlebet, kajenge Rame. mads

*) kok muni2 ne wagu ya nganggo boso alus hammer


oooh mboten angsal kang
iku sepesial pokok e

niku tulisan ingkang tebel artine nopo? bingungs
kojotris - 13/01/2012 04:13 PM
#717

Quote:
Original Posted By AmaPinul2
oooh mboten angsal kang
iku sepesial pokok e

niku tulisan ingkang tebel artine nopo? bingungs


"WOIII, Gondes2... jangan cuma nyimak doang.. sini masuk biar rame"

kirang luwih mekaten diajeng D
GalleryPhoneBYL - 13/01/2012 04:10 PM
#718

Quote:
Original Posted By AmaPinul2
selamat sore kang gallery
jumat harus e ngagem boso kromo kang malus


iyo sis,.

kula lali sis.

saiki dinten jumat.

ngakak
kojotris - 13/01/2012 04:15 PM
#719

Quote:
Original Posted By GalleryPhoneBYL
iyo sis,.

kula lali sis.

saiki dinten jumat.

ngakak


Niki-niki contonipun
menawi di bengoki nembe njedul mak beduduk.
GalleryPhoneBYL - 13/01/2012 04:18 PM
#720

Quote:
Original Posted By kojotris
Niki-niki contonipun
menawi di bengoki nembe njedul mak beduduk.


nopo kang?

mboten rame nggih regboy niki...
Page 36 of 286 | ‹ First  < 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > --== ۩ New Regional Boyolali A.K.A Kota Susu [Baca Rules Hal#1]۩ ==-- - Part 3