Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > --== ۩ New Regional Boyolali A.K.A Kota Susu [Baca Rules Hal#1]۩ ==-- - Part 3
Total Views: 35234 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 37 of 286 | ‹ First  < 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 >  Last ›

kojotris - 13/01/2012 04:21 PM
#721

Quote:
Original Posted By GalleryPhoneBYL
nopo kang?

mboten rame nggih regboy niki...


Jane, ten pundi mawon kok yahketen nembe njedol?
Kayanipun sibuk saestu sampeyan Kang?
AmaPinul2 - 13/01/2012 04:21 PM
#722

Quote:
Original Posted By kojotris
"WOIII, Gondes2... jangan cuma nyimak doang.. sini masuk biar rame"

kirang luwih mekaten diajeng D


olawah ngoten niku nggeh artine
sesuatuu

niki lek wonten agan gallery dadi ne heob
GalleryPhoneBYL - 13/01/2012 04:25 PM
#723

Quote:
Original Posted By kojotris
Niki-niki contonipun
menawi di bengoki nembe njedul mak beduduk.


enggih kang.

regboy sepi2 mawon nggeh?
GalleryPhoneBYL - 13/01/2012 04:26 PM
#724

Quote:
Original Posted By kojotris
Jane, ten pundi mawon kok yahketen nembe njedol?
Kayanipun sibuk saestu sampeyan Kang?


mboten gadah laptop kang.

sampun di dol niki.

soo,,, klau kuliah mboten saget ngenet.

rencang2 sampeyan wonten bade ngedol laptop?
GalleryPhoneBYL - 13/01/2012 04:28 PM
#725

Quote:
Original Posted By AmaPinul2
olawah ngoten niku nggeh artine
sesuatuu

niki lek wonten agan gallery dadi ne heob


sis, sampun iso nggeh?

ngebut banget sis, kula mawon dereng sampe iso...
kojotris - 13/01/2012 04:28 PM
#726

Quote:
Original Posted By AmaPinul2
Unapproved Visitor messages itu gimana se kang?
trus di VM ku kok ada tulisan ne
This Message is Moderated

iku piye se??

trus masih aja ada tanda merah nya, padahal udah dibuka dan udah dibales juga.
iku kenek opo se kang?

=======

Baidewee
selamat pagi Boyolali sun:


Quote:
Original Posted By AmaPinul2
@atas aku yang tak disebut nama nya D
bukan minul, pinul kang \(



wong e jek turu kang D
hehehhehehe
aku gak ngerti kang
biasa ne lho gak ngunu \(

Spoiler for contoh
--== ۩ New Regional Boyolali A.K.A Kota Susu [Baca Rules Hal#1]۩ ==-- - Part 3


Quote:
Original Posted By AmaPinul2
olawah ngoten niku nggeh artine
sesuatuu

niki lek wonten agan gallery dadi ne heob


Betul itu Jeng
--
btw anw bswy, ingkang tak kuwot niku, sampun pikantuk jawabanipun Diajeng??
AmaPinul2 - 13/01/2012 04:29 PM
#727

suroboyo udah, boyolali udan nopo mboten?
bade mantok, wedi \(
kojotris - 13/01/2012 04:30 PM
#728

Quote:
Original Posted By GalleryPhoneBYL
mboten gadah laptop kang.

sampun di dol niki.

soo,,, klau kuliah mboten saget ngenet.

rencang2 sampeyan wonten bade ngedol laptop?


Sami mawon Kang
Kulo nggeh mboten mawi leptop
niki ngenet nunut ten nggen tempat buruh. D
AmaPinul2 - 13/01/2012 04:31 PM
#729

Quote:
Original Posted By kojotris
Betul itu Jeng
--
btw anw bswy, ingkang tak kuwot niku, sampun pikantuk jawabanipun Diajeng??


tasek dereng kang \(
sampeyan saget bantu jawab??
beberapa id koyok ngoten
beberapa mboten
kojotris - 13/01/2012 04:28 PM
#730

Quote:
Original Posted By AmaPinul2
suroboyo udah, boyolali udan nopo mboten?
bade mantok, wedi \(


Jakarta Medung, bibar udan
Dalan tesih jemek D
kojotris - 13/01/2012 04:35 PM
#731

Quote:
Original Posted By AmaPinul2
tasek dereng kang \(
sampeyan saget bantu jawab??
beberapa id koyok ngoten
beberapa mboten


Kawulo nggeh angsal message niku
ingkang pisitor message saking Genduk Pinul wonten kados ngatenipun D
AmaPinul2 - 13/01/2012 04:37 PM
#732

Quote:
Original Posted By kojotris
Jakarta Medung, bibar udan
Dalan tesih jemek D


oh sampeyan dateng jakarta (maaf ya kalo bahasaku salah)
jakarta pundi kang?
mas kulo nggeh teng jakarta malus
#mbotenwontensengtakok
AmaPinul2 - 13/01/2012 04:39 PM
#733

Quote:
Original Posted By kojotris
Kawulo nggeh angsal message niku
ingkang pisitor message saking Genduk Pinul wonten kados ngatenipun D


hehehehhehehe D
jarno wae kang
mungkin tasek maintenis kaskus e capedes
kojotris - 13/01/2012 04:39 PM
#734

Quote:
Original Posted By AmaPinul2
oh sampeyan dateng jakarta (maaf ya kalo bahasaku salah)
jakarta pundi kang?
mas kulo nggeh teng jakarta malus
#mbotenwontensengtakok


Hahahahha..
Buruhe ten Senayan
menawi sarenipun ten Mbintaro
--
lha Kangmas Diajeng jakartanipun pundi?
GalleryPhoneBYL - 13/01/2012 04:39 PM
#735

Quote:
Original Posted By kojotris
Sami mawon Kang
Kulo nggeh mboten mawi leptop
niki ngenet nunut ten nggen tempat buruh. D


nggeh kang.

kudu cepet2 tuku laptop disik kang.

golek sing rego murah.


ngakak
AmaPinul2 - 13/01/2012 04:37 PM
#736

Quote:
Original Posted By kojotris
Hahahahha..
Buruhe ten Senayan
menawi sarenipun ten Mbintaro
--
lha Kangmas Diajeng jakartanipun pundi?


sarenipun (apa itu artinya)
buruh cabuti rumput e senayan Peace:

teng daerah cipete mriku kang malus
AmaPinul2 - 13/01/2012 04:43 PM
#737

Quote:
Original Posted By GalleryPhoneBYL
nggeh kang.

kudu cepet2 tuku laptop disik kang.

golek sing rego murah.


ngakak


seng kredit wonten mboten gan? malus
mekso nduwe laptop hammers
GalleryPhoneBYL - 13/01/2012 04:44 PM
#738

Quote:
Original Posted By AmaPinul2
sarenipun (apa itu artinya)
buruh cabuti rumput e senayan Peace:

teng daerah cipete mriku kang malus


sampeyan kerjo nopo sis?

kok online terus pendak dinten.
GalleryPhoneBYL - 13/01/2012 04:46 PM
#739

Quote:
Original Posted By AmaPinul2
seng kredit wonten mboten gan? malus
mekso nduwe laptop hammers


mboten ngono sis.

kula kan jual beli laptop juga.

jadi lumrah yen cari laptop.

kalau blm laku ya dipake dewe disik
kojotris - 13/01/2012 04:49 PM
#740

Quote:
Original Posted By AmaPinul2
sarenipun (apa itu artinya)
buruh cabuti rumput e senayan Peace:

teng daerah cipete mriku kang malus


Bobok also.know.as Turu
--
enjih diajeng buruh ngecat rumput, kajenge lurik2 also.know.as belang2 kados sarung
--
ohh.. cipete.. lha sampeyan mboten nate tindak jakarta Jeng??
Page 37 of 286 | ‹ First  < 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > --== ۩ New Regional Boyolali A.K.A Kota Susu [Baca Rules Hal#1]۩ ==-- - Part 3