Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > --== ۩ New Regional Boyolali A.K.A Kota Susu [Baca Rules Hal#1]۩ ==-- - Part 3
Total Views: 35234 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 39 of 286 | ‹ First  < 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 >  Last ›

GalleryPhoneBYL - 14/01/2012 09:22 AM
#761

Quote:
Original Posted By dakochan26
pagi juga gan Peace:
mana cemilanya???? malus


oooo ayoooooooooooooooo.....ngakak ngakak


gak perlu cemilan.

langsung makan besar aja....

ngakak

Quote:
Original Posted By chebyshev
tuku korek ke tanjung kimpul..
ayo rek ndang podo ngumpul,,, D



ayoooo
AmaPinul2 - 14/01/2012 09:50 AM
#762

j4z - 14/01/2012 11:03 AM
#763

awan2 mendung ngene penake ngopo kangs?
gawean ra rampung2..hurung sarapan... capedes
owalah beybeh...
Yb
GalleryPhoneBYL - 14/01/2012 11:09 AM
#764

Quote:
Original Posted By j4z
awan2 mendung ngene penake ngopo kangs?
gawean ra rampung2..hurung sarapan... capedes
owalah beybeh...
Yb


ngopo wae kang ...

pokoke sing anget2.

ngakak
AmaPinul2 - 14/01/2012 11:19 AM
#765

selamat pagi Boyolali sun:

aku onok tawaran buat ISO in orang
post nya dia 340
udah dpt 2bar

kalo ISO, aku mau dikasih pulsa 50K
menurut akang2 Boyolali yaopo?
diterima enggak?
chebyshev - 14/01/2012 11:36 AM
#766

awan2 goreng ndog dadar,,,
piye yen sesuk sore kopdar,, D

===================

ndogke dadar diuntal faisal...
ayo kopdar, sisan futsal,,,
j4z - 14/01/2012 11:39 AM
#767

Quote:
Original Posted By GalleryPhoneBYL
ngopo wae kang ...

pokoke sing anget2.

ngakak


sing anget onone mung knalpot kie kang.. capedes
njut piye jal? Yb

Quote:
Original Posted By AmaPinul2
selamat pagi Boyolali sun:

aku onok tawaran buat ISO in orang
post nya dia 340
udah dpt 2bar

kalo ISO, aku mau dikasih pulsa 50K
menurut akang2 Boyolali yaopo?
diterima enggak?


rep dadi joki kie critane?
sisan ISO'no nggonaku piye?
postingane wes lumayan...
mengko tak kirimi pulsa 15K ngakak
soyo gampang lho...mung kari pirang postingan jal? Yb
j4z - 14/01/2012 11:41 AM
#768

Quote:
Original Posted By chebyshev
awan2 goreng ndog dadar,,,
piye yen sesuk sore kopdar,, D

===================

ndogke dadar diuntal faisal...
ayo kopdar, sisan futsal,,,


endog dadar bumbune mentega
sesuk raisoh kopdar, ono acara keluarga
Yb
antzie - 14/01/2012 11:51 AM
#769

Quote:
Original Posted By AmaPinul2
selamat pagi Boyolali sun:

aku onok tawaran buat ISO in orang
post nya dia 340
udah dpt 2bar

kalo ISO, aku mau dikasih pulsa 50K
menurut akang2 Boyolali yaopo?
diterima enggak?

jebule eneng joki iso...
Quote:
Original Posted By chebyshev
awan2 goreng ndog dadar,,,
piye yen sesuk sore kopdar,, D

===================

ndogke dadar diuntal faisal...
ayo kopdar, sisan futsal,,,

kopdare minggu ngarep ae
Quote:
Original Posted By j4z
sing anget onone mung knalpot kie kang.. capedes
njut piye jal? Yb


rep dadi joki kie critane?
sisan ISO'no nggonaku piye?
postingane wes lumayan...
mengko tak kirimi pulsa 15K ngakak
soyo gampang lho...mung kari pirang postingan jal? Yb

:addfriends
AmaPinul2 - 14/01/2012 11:52 AM
#770

Quote:
Original Posted By chebyshev
awan2 goreng ndog dadar,,,
piye yen sesuk sore kopdar,, D

===================

ndogke dadar diuntal faisal...
ayo kopdar, sisan futsal,,,


faisal lho mau isuk maem mie ayam kang D

wah mau kopdar ya?
apa gak trlalu mendadak?
chebyshev - 14/01/2012 11:52 AM
#771

Quote:
Original Posted By j4z
endog dadar bumbune mentega
sesuk raisoh kopdar, ono acara keluarga
Yb


mas dodo jualan capung,,,
aku yo podo, ning sore wes rampung,, D
===================

weten ngelih, dipakani dempul,,,
tiwas aku mulih, ternyara rak do ngumpul hammer
chebyshev - 14/01/2012 11:53 AM
#772

Quote:
Original Posted By AmaPinul2
faisal lho mau isuk maem mie ayam kang D

wah mau kopdar ya?
apa gak trlalu mendadak?


faisal ki tonggone mas galih,,,
ngko bengi aku meh mulih,, malus
antzie - 14/01/2012 11:55 AM
#773

Quote:
Original Posted By AmaPinul2
buat om kojotris

https://www.kaskus.co.id/showpost.php?p=...postcount=3302


soko url kui dadi pertanyaan adalah
ko entuk nganggo clone...
jarene aturane gak entuk ternak clone
po meneh kie sing posting hansip
https://www.kaskus.co.id/showpost.php?p=620284254&postcount=1
chebyshev - 14/01/2012 11:52 AM
#774

Quote:
Original Posted By antzie
jebule eneng joki iso...

kopdare minggu ngarep ae

:addfriends


sarung mambu punyane mbah sarno,,
diuntel2 ngge adah dupo
minggu ngarep yo keno,,,
minggu iki yo rapopo D
j4z - 14/01/2012 11:59 AM
#775

Quote:
Original Posted By antzie
jebule eneng joki iso...

kopdare minggu ngarep ae

:addfriends


minggu ngarep tambah raisoh...
wes dibuking dari sabtu pagi sampe minggu sore
Yb

Quote:
Original Posted By AmaPinul2
faisal lho mau isuk maem mie ayam kang D

wah mau kopdar ya?
apa gak trlalu mendadak?


ho'oh kie si cecep ngejak kopdar koyo ke-peace-ing capedes

Quote:
Original Posted By chebyshev
mas dodo jualan capung,,,
aku yo podo, ning sore wes rampung,, D
===================

weten ngelih, dipakani dempul,,,
tiwas aku mulih, ternyara rak do ngumpul hammer


sayonara, sampai jumpa kawan
dasar omnivora, dempul yo melu dipangan
chebyshev - 14/01/2012 12:03 PM
#776

Quote:
Original Posted By j4z
minggu ngarep tambah raisoh...
wes dibuking dari sabtu pagi sampe minggu sore
Yb



ho'oh kie si cecep ngejak kopdar koyo ke-peace-ing capedes



sayonara, sampai jumpa kawan
dasar omnivora, dempul yo melu dipangan


mas galih tuku tali,,
aku ngko mulih, ssk tekan mbolali,, malus
-------------------------------
ning bangsal ono wit sagu,,
ayo cah ssk futsal, mumpung dino minggu \)
AmaPinul2 - 14/01/2012 12:16 PM
#777

Quote:
Original Posted By antzie
jebule eneng joki iso...

kopdare minggu ngarep ae

:addfriends


emoh kang lek mong pulsa 50k ato pn 15k
aku lho pulsa wes oleh gratis tekan kerjoan shutup:

lha dipikir ISO iku gampang
iku ae aku ampe keriting kok tanganku

aku bukan joki ISO kang \(
buat klonengan ae males capedes
AmaPinul2 - 14/01/2012 12:18 PM
#778

Quote:
Original Posted By antzie
soko url kui dadi pertanyaan adalah
ko entuk nganggo clone...
jarene aturane gak entuk ternak clone
po meneh kie sing posting hansip
https://www.kaskus.co.id/showpost.php?p=620284254&postcount=1


klon apa yo?
iku aku wingi oleh pm kok
iku tony jg buka id klonengan
prime id kok
j4z - 14/01/2012 12:20 PM
#779

Quote:
Original Posted By chebyshev
mas galih tuku tali,,
aku ngko mulih, ssk tekan mbolali,, malus
-------------------------------
ning bangsal ono wit sagu,,
ayo cah ssk futsal, mumpung dino minggu \)


sayur lodeh sayur lobak
baliko bandung meneh, mbolali ndak tambah kebak
Yb

Quote:
Original Posted By AmaPinul2
emoh kang lek mong pulsa 50k ato pn 15k
aku lho pulsa wes oleh gratis tekan kerjoan shutup:

lha dipikir ISO iku gampang
iku ae aku ampe keriting kok tanganku

aku bukan joki ISO kang \(
buat klonengan ae males capedes


iyo kie yoh?
rambutku jg ampe kriting gini gara2 ngejar ISO
AmaPinul2 - 14/01/2012 12:23 PM
#780

Quote:
Original Posted By j4z
sayur lodeh sayur lobak
baliko bandung meneh, mbolali ndak tambah kebak
Yb



iyo kie yoh?
rambutku jg ampe kriting gini gara2 ngejar ISO


aiiiss wong Boyolali pinter parik an (pantun)
he em kang \(
tangan keriting iki
entar jam 13.00 jadwal bayar utang cendol
Page 39 of 286 | ‹ First  < 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > --== ۩ New Regional Boyolali A.K.A Kota Susu [Baca Rules Hal#1]۩ ==-- - Part 3