Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > --== ۩ New Regional Boyolali A.K.A Kota Susu [Baca Rules Hal#1]۩ ==-- - Part 3
Total Views: 35234 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 43 of 286 | ‹ First  < 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 >  Last ›

dakochan26 - 15/01/2012 09:14 AM
#841

Quote:
Original Posted By AmaPinul2
Sulamat pagi Boyolali sun:
Ayooo ndang podo lari pagi

Hari yg cerah buat ngejang tp gak onok koncone \( --== ۩ New Regional Boyolali A.K.A Kota Susu [Baca Rules Hal#1]۩ ==-- - Part 3


pagiiiiiiisun:
kene jane juga cerahrainbow:
tapi sibuk ngajaari anku wedok belajar jalancendolb
AmaPinul2 - 15/01/2012 10:53 AM
#842

Quote:
Original Posted By dakochan26


pagiiiiiiisun:
kene jane juga cerahrainbow:
tapi sibuk ngajaari anku wedok belajar jalancendolb


Umur piro kang?
Gi lucu2 ne iku
Ati2 kang,sakno anak e lek tibo terus
Jenenge sopo kang? --== ۩ New Regional Boyolali A.K.A Kota Susu [Baca Rules Hal#1]۩ ==-- - Part 3
shadows13 - 15/01/2012 10:59 AM
#843

kulonuwun,... D
tak tinggal nyinom sek we,... ngakaks
dakochan26 - 15/01/2012 11:05 AM
#844

Quote:
Original Posted By AmaPinul2
Umur piro kang?
Gi lucu2 ne iku
Ati2 kang,sakno anak e lek tibo terus
Jenenge sopo kang? --== ۩ New Regional Boyolali A.K.A Kota Susu [Baca Rules Hal#1]۩ ==-- - Part 3


lagi setaon mbak thumbup:
durung isa di lepas, kudu di tetah disikYb
danziel69 - 15/01/2012 11:13 AM
#845

Quote:
Original Posted By dakochan26
pagiiiiiiisun:
kene jane juga cerahrainbow:
tapi sibuk ngajaari anku wedok belajar jalancendolb


Quote:
Original Posted By AmaPinul2
Umur piro kang?
Gi lucu2 ne iku
Ati2 kang,sakno anak e lek tibo terus
Jenenge sopo kang? --== ۩ New Regional Boyolali A.K.A Kota Susu [Baca Rules Hal#1]۩ ==-- - Part 3


Quote:
Original Posted By shadows13
kulonuwun,... D
tak tinggal nyinom sek we,... ngakaks


Quote:
Original Posted By dakochan26
lagi setaon mbak thumbup:
durung isa di lepas, kudu di tetah disikYb


sugeng siang sederek boyolali..
pripun niki kabare...D
sae2 mawon tho...
Archdanz69 - 15/01/2012 12:01 PM
#846

Quote:
Original Posted By dakochan26
pagiiiiiiisun:
kene jane juga cerahrainbow:
tapi sibuk ngajaari anku wedok belajar jalancendolb


Quote:
Original Posted By AmaPinul2
Umur piro kang?
Gi lucu2 ne iku
Ati2 kang,sakno anak e lek tibo terus
Jenenge sopo kang? --== ۩ New Regional Boyolali A.K.A Kota Susu [Baca Rules Hal#1]۩ ==-- - Part 3


Quote:
Original Posted By shadows13
kulonuwun,... D
tak tinggal nyinom sek we,... ngakaks


Quote:
Original Posted By dakochan26
lagi setaon mbak thumbup:
durung isa di lepas, kudu di tetah disikYb


Quote:
Original Posted By danziel69
sugeng siang sederek boyolali..
pripun niki kabare...D
sae2 mawon tho...


SELAMAT SIANG SODARA2 BOYOLALI
BADHE NDEREK NIMBRUNG MRIKI ANGSAL NGGGIH...D
SALKEN SEDAYA MAWON shakehand

kulo sampun ngisi buku tamu nggih.,..

Spoiler for cek
danziel69 - 15/01/2012 12:22 PM
#847

Quote:
Original Posted By Archdanz69
SELAMAT SIANG SODARA2 BOYOLALI
BADHE NDEREK NIMBRUNG MRIKI ANGSAL NGGGIH...D
SALKEN SEDAYA MAWON shakehand

kulo sampun ngisi buku tamu nggih.,..



eh kang archdanz udah nyampe sini juga,,,
apa kabar kang..
wah, blusukan tekan kene barang koe..D
Archdanz69 - 15/01/2012 12:25 PM
#848

Quote:
Original Posted By danziel69
eh kang archdanz udah nyampe sini juga,,,
apa kabar kang..
wah, blusukan tekan kene barang koe..D


wkwkwkkwk
aku nunut melu ning kene yo kang...
bingungs meh nandi meneh...
entuk tho...D
danziel69 - 15/01/2012 12:27 PM
#849

Quote:
Original Posted By Archdanz69
wkwkwkkwk
aku nunut melu ning kene yo kang...
bingungs meh nandi meneh...
entuk tho...D


ngakaks
entuk2 wae toh...sing gak entukke sopo..
wah jane biasane iki si asenk karo gasbus metu ben tambah gayeng..D
GalleryPhoneBYL - 15/01/2012 12:27 PM
#850

selamat siang.

siang2 sudah hujan...
GalleryPhoneBYL - 15/01/2012 12:28 PM
#851

Quote:
Original Posted By danziel69
ngakaks
entuk2 wae toh...sing gak entukke sopo..
wah jane biasane iki si asenk karo gasbus metu ben tambah gayeng..D


aq wis metu kang....

kangen yo..
ngakak
Archdanz69 - 15/01/2012 12:28 PM
#852

Quote:
Original Posted By danziel69
ngakaks
entuk2 wae toh...sing gak entukke sopo..
wah jane biasane iki si asenk karo gasbus metu ben tambah gayeng..D


ngakaks
okokokk ayo...
arep ngopo iki...

Quote:
Original Posted By GalleryPhoneBYL
selamat siang.

siang2 sudah hujan...


iki mesti si asenk...D
danziel69 - 15/01/2012 12:30 PM
#853

Quote:
Original Posted By GalleryPhoneBYL
selamat siang.

siang2 sudah hujan...


Quote:
Original Posted By GalleryPhoneBYL
aq wis metu kang....

kangen yo..
ngakak


:hoax
sudimen kangen koe...D
mnding kangen karo sesuatu...wkwkkwkw
GalleryPhoneBYL - 15/01/2012 12:31 PM
#854

Quote:
Original Posted By Archdanz69
ngakaks
okokokk ayo...
arep ngopo iki...



iki mesti si asenk...D


ngejunk wae wess...

disana hujan kgk?
danziel69 - 15/01/2012 12:31 PM
#855

Quote:
Original Posted By Archdanz69
ngakaks
okokokk ayo...
arep ngopo iki...



iki mesti si asenk...D


yo wes...
ngomong2 rusuh kene..ngakaks
setuju tho...D
GalleryPhoneBYL - 15/01/2012 12:31 PM
#856

Quote:
Original Posted By danziel69
:hoax
sudimen kangen koe...D
mnding kangen karo sesuatu...wkwkkwkw


kangen karo tabrakan...

mesti...

wkwkwkwk.

tabrakan nang ndi kang?
GalleryPhoneBYL - 15/01/2012 12:33 PM
#857

Quote:
Original Posted By danziel69
yo wes...
ngomong2 rusuh kene..ngakaks
setuju tho...D



males e yen udan...

ngopo2 ra isoh...
Archdanz69 - 15/01/2012 12:34 PM
#858

Quote:
Original Posted By GalleryPhoneBYL
ngejunk wae wess...

disana hujan kgk?


kene ujan deres banget ki..
nggonmu udan kagak..

Quote:
Original Posted By danziel69
yo wes...
ngomong2 rusuh kene..ngakaks
setuju tho...D


ngakaks
setuju wae yoh...
mumpung udan..D
GalleryPhoneBYL - 15/01/2012 12:35 PM
#859

Quote:
Original Posted By Archdanz69
kene ujan deres banget ki..
nggonmu udan kagak..



ngakaks
setuju wae yoh...
mumpung udan..D


wis daftar.

nang daftar tamu durung koe?
Archdanz69 - 15/01/2012 12:36 PM
#860

Quote:
Original Posted By GalleryPhoneBYL
kangen karo tabrakan...

mesti...

wkwkwkwk.

tabrakan nang ndi kang?


Quote:
Original Posted By GalleryPhoneBYL
males e yen udan...

ngopo2 ra isoh...


kangen tabrakan gundulmu kui marah
wes ngejunk wae, ben ndang koe ISO
Page 43 of 286 | ‹ First  < 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > --== ۩ New Regional Boyolali A.K.A Kota Susu [Baca Rules Hal#1]۩ ==-- - Part 3