Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > --== ۩ New Regional Boyolali A.K.A Kota Susu [Baca Rules Hal#1]۩ ==-- - Part 3
Total Views: 35234 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 44 of 286 | ‹ First  < 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 >  Last ›

danziel69 - 15/01/2012 12:38 PM
#861

Quote:
Original Posted By GalleryPhoneBYL
kangen karo tabrakan...

mesti...

wkwkwkwk.

tabrakan nang ndi kang?


Quote:
Original Posted By GalleryPhoneBYL
males e yen udan...

ngopo2 ra isoh...


senengmen yen kancane tibo ki..marah

Quote:
Original Posted By Archdanz69
kene ujan deres banget ki..
nggonmu udan kagak..



ngakaks
setuju wae yoh...
mumpung udan..D


nggonku yo udan..
ayo...
koe rung tau ngejunk tho..D
GalleryPhoneBYL - 15/01/2012 12:38 PM
#862

Quote:
Original Posted By Archdanz69
kangen tabrakan gundulmu kui marah
wes ngejunk wae, ben ndang koe ISO


okeee...

tabrakan nang ndi toh jane?
Archdanz69 - 15/01/2012 12:40 PM
#863

Quote:
Original Posted By GalleryPhoneBYL
wis daftar.

nang daftar tamu durung koe?


wes ndes,, cek kui post pertamaku..

Quote:
Original Posted By danziel69
senengmen yen kancane tibo ki..marah



nggonku yo udan..
ayo...
koe rung tau ngejunk tho..D


ngakaks
iyo john...
ayo, aku diewangi, kan jik nubie..D

Quote:
Original Posted By GalleryPhoneBYL
okeee...

tabrakan nang ndi toh jane?


wah, jo takok aku..
mbok takok wonge dewe...D
GalleryPhoneBYL - 15/01/2012 12:41 PM
#864

Quote:
Original Posted By danziel69
senengmen yen kancane tibo ki..marah



nggonku yo udan..
ayo...
koe rung tau ngejunk tho..D


ora seneng brooo...

carane niliki top junk piye?
GalleryPhoneBYL - 15/01/2012 12:42 PM
#865

Quote:
Original Posted By Archdanz69
wes ndes,, cek kui post pertamaku..



ngakaks
iyo john...
ayo, aku diewangi, kan jik nubie..D



wah, jo takok aku..
mbok takok wonge dewe...D


koe ro wonge kan sama.

sama2 mahoosss...

ngakak
danziel69 - 15/01/2012 12:45 PM
#866

Quote:
Original Posted By Archdanz69
wes ndes,, cek kui post pertamaku..



ngakaks
iyo john...
ayo, aku diewangi, kan jik nubie..D



wah, jo takok aku..
mbok takok wonge dewe...D


ngakaks
ayo bahas opo ngono..
nduwe inspirasi kagak..D

Quote:
Original Posted By GalleryPhoneBYL
ora seneng brooo...

carane niliki top junk piye?


mlebu profile TS
terus klik nggon post sing part iki...
Archdanz69 - 15/01/2012 12:46 PM
#867

Quote:
Original Posted By GalleryPhoneBYL
koe ro wonge kan sama.

sama2 mahoosss...

ngakak


gundulmu peyang kui...
mahos kan koe karo si ganep tho...ngakaks
buagus - 15/01/2012 12:47 PM
#868

wah...
minggu2 koq rame ki... D
-
melu njagong ahh.. o
Archdanz69 - 15/01/2012 12:47 PM
#869

Quote:
Original Posted By danziel69
ngakaks
ayo bahas opo ngono..
nduwe inspirasi kagak..D



mlebu profile TS
terus klik nggon post sing part iki...


malah takok aku..
ku kan juga bingungs ngakaks
wes kono sak karepe arep mbahas opo..
Archdanz69 - 15/01/2012 12:48 PM
#870

Quote:
Original Posted By buagus
wah...
minggu2 koq rame ki... D
-
melu njagong ahh.. o


halo kang...
salken nggih..shakehand
kula tamu wonten mriki..D
GalleryPhoneBYL - 15/01/2012 12:49 PM
#871

Quote:
Original Posted By danziel69
ngakaks
ayo bahas opo ngono..
nduwe inspirasi kagak..D



mlebu profile TS
terus klik nggon post sing part iki...


ora isoh kang.

koe klik en .

yen wis metu. copas wae url e kang.
GalleryPhoneBYL - 15/01/2012 12:50 PM
#872

Quote:
Original Posted By buagus
wah...
minggu2 koq rame ki... D
-
melu njagong ahh.. o


wah iki sopo?

kok gak pernah ngerti ya?
danziel69 - 15/01/2012 12:51 PM
#873

Quote:
Original Posted By buagus
wah...
minggu2 koq rame ki... D
-
melu njagong ahh.. o


ayo kang...
rame2 ning kene wae..D

Quote:
Original Posted By Archdanz69
malah takok aku..
ku kan juga bingungs ngakaks
wes kono sak karepe arep mbahas opo..


wkwkwkkkw
wes sak cangkem2me we yak..D

Quote:
Original Posted By GalleryPhoneBYL
ora isoh kang.

koe klik en .

yen wis metu. copas wae url e kang.


wah,, if else gak maen iki..D
GalleryPhoneBYL - 15/01/2012 12:52 PM
#874

Quote:
Original Posted By danziel69
ayo kang...
rame2 ning kene wae..D



wkwkwkkkw
wes sak cangkem2me we yak..D



wah,, if else gak maen iki..D


ndangg...

cepet.

pengen nntn peringkatku.

mau tak coba malah bingung kang.
buagus - 15/01/2012 12:52 PM
#875

Quote:
Original Posted By Archdanz69
halo kang...
salken nggih..shakehand
kula tamu wonten mriki..D


sami2 tamu bearti om.. D
-
salken ya.. shakehand
buagus - 15/01/2012 12:53 PM
#876

Quote:
Original Posted By GalleryPhoneBYL
wah iki sopo?

kok gak pernah ngerti ya?


salken wis om.. shakehand
-
aq nubi om...
dadi rung tau weruh.. malu:
GalleryPhoneBYL - 15/01/2012 12:54 PM
#877

Quote:
Original Posted By buagus
salken wis om.. shakehand
-
aq nubi om...
dadi rung tau weruh.. malu:


salken.

daftar tamu wis di isi durung?
Archdanz69 - 15/01/2012 12:55 PM
#878

Quote:
Original Posted By danziel69
ayo kang...
rame2 ning kene wae..D



wkwkwkkkw
wes sak cangkem2me we yak..D



wah,, if else gak maen iki..D


wkwkkwkwkw
yo wes ayo lah...
siapa takut..D
Archdanz69 - 15/01/2012 12:56 PM
#879

Quote:
Original Posted By buagus
sami2 tamu bearti om.. D
-
salken ya.. shakehand


weh...
saya kira sampeyan warga mriki kang...D
monggo kang?
buagus - 15/01/2012 12:57 PM
#880

Quote:
Original Posted By GalleryPhoneBYL
salken.

daftar tamu wis di isi durung?


wis tak isi suwi koq om... o
-
coba di cek aja.. o
Page 44 of 286 | ‹ First  < 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > --== ۩ New Regional Boyolali A.K.A Kota Susu [Baca Rules Hal#1]۩ ==-- - Part 3