Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > --== ۩ New Regional Boyolali A.K.A Kota Susu [Baca Rules Hal#1]۩ ==-- - Part 3
Total Views: 35234 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 45 of 286 | ‹ First  < 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 >  Last ›

GalleryPhoneBYL - 15/01/2012 12:58 PM
#881

Quote:
Original Posted By buagus
wis tak isi suwi koq om... o
-
coba di cek aja.. o


seep...

asli mana kau kang?
danziel69 - 15/01/2012 12:58 PM
#882

Quote:
Original Posted By GalleryPhoneBYL
ndangg...

cepet.

pengen nntn peringkatku.

mau tak coba malah bingung kang.


sabar tho..D

Quote:
Original Posted By Archdanz69
wkwkkwkwkw
yo wes ayo lah...
siapa takut..D


ngakaks
koe sesuk turu kontrakan tho pik..D

top ten junker
User Name Posts
AmaPinul2 249
danziel69 97
chebyshev 90
j4z 76
shadows13 67
kojotris 61
GalleryPhoneBYL 59
JackNocan 47
antzie 25
I_0ne 25
Archdanz69 - 15/01/2012 01:01 PM
#883

Quote:
Original Posted By danziel69
sabar tho..D



ngakaks
koe sesuk turu kontrakan tho pik..D

top ten junker
User Name Posts
AmaPinul2 249
danziel69 97
chebyshev 90
j4z 76
shadows13 67
kojotris 61
GalleryPhoneBYL 59
JackNocan 47
antzie 25
I_0ne 25


yo..
koyone sido sih...
aku kul padet tenan sesuk ki..D
GalleryPhoneBYL - 15/01/2012 12:56 PM
#884

Quote:
Original Posted By danziel69
sabar tho..D



ngakaks
koe sesuk turu kontrakan tho pik..D

top ten junker
User Name Posts
AmaPinul2 249
danziel69 97
chebyshev 90
j4z 76
shadows13 67
kojotris 61
GalleryPhoneBYL 59
JackNocan 47
antzie 25
I_0ne 25


koyone sing dadi top junk

mengko pinul kuwi....
GalleryPhoneBYL - 15/01/2012 01:04 PM
#885

angsapura satyawacana

maen nang antv saiki.

sing meh nntn do nntono...
danziel69 - 15/01/2012 01:05 PM
#886

Quote:
Original Posted By Archdanz69
yo..
koyone sido sih...
aku kul padet tenan sesuk ki..D


ngakaks
wah, mengko mesti PES ra ngerti wayah..ngakaks

Quote:
Original Posted By GalleryPhoneBYL
koyone sing dadi top junk

mengko pinul kuwi....


sante bro..
sih ono wektu suwe..
yen gak ono hadiah ki yo hampa rasane..D

jik nunggu soko nggone bangbrows iki..D
danziel69 - 15/01/2012 01:06 PM
#887

Quote:
Original Posted By Archdanz69
yo..
koyone sido sih...
aku kul padet tenan sesuk ki..D


ngakaks
wah, mengko mesti PES ra ngerti wayah..ngakaks

Quote:
Original Posted By GalleryPhoneBYL
koyone sing dadi top junk

mengko pinul kuwi....


sante bro..
sih ono wektu suwe..
yen gak ono hadiah ki yo hampa rasane..D

jik nunggu soko nggone bangbrows iki..D
GalleryPhoneBYL - 15/01/2012 01:06 PM
#888

Quote:
Original Posted By danziel69
ngakaks
wah, mengko mesti PES ra ngerti wayah..ngakaks



sante bro..
sih ono wektu suwe..
yen gak ono hadiah ki yo hampa rasane..D

jik nunggu soko nggone bangbrows iki..D


podo kang.

aq yo lagi nunggu bonus e...
danziel69 - 15/01/2012 01:02 PM
#889

Quote:
Original Posted By GalleryPhoneBYL
angsapura satyawacana

maen nang antv saiki.

sing meh nntn do nntono...


Quote:
Original Posted By GalleryPhoneBYL
podo kang.

aq yo lagi nunggu bonus e...


ben maen angsapura..D

wes ditunggu sek wae..ngakaks
GalleryPhoneBYL - 15/01/2012 01:10 PM
#890

Quote:
Original Posted By danziel69
ben maen angsapura..D

wes ditunggu sek wae..ngakaks


wah ra ono jiwa.

satyawacana koe.

ngakak
Archdanz69 - 15/01/2012 01:13 PM
#891

Quote:
Original Posted By GalleryPhoneBYL
angsapura satyawacana

maen nang antv saiki.

sing meh nntn do nntono...


ben maen..p

Quote:
Original Posted By danziel69
ngakaks
wah, mengko mesti PES ra ngerti wayah..ngakaks



sante bro..
sih ono wektu suwe..
yen gak ono hadiah ki yo hampa rasane..D

jik nunggu soko nggone bangbrows iki..D


wkkwkwk
aku ra kuat yen ngasi esuk...
ra nyonggah..D.
GalleryPhoneBYL - 15/01/2012 01:16 PM
#892

Quote:
Original Posted By Archdanz69
ben maen..p



wkkwkwk
aku ra kuat yen ngasi esuk...
ra nyonggah..D.


kapan

meh do sukir?
danziel69 - 15/01/2012 01:20 PM
#893

Quote:
Original Posted By GalleryPhoneBYL
wah ra ono jiwa.

satyawacana koe.

ngakak


ngakaks
lha koe yo aneh..
ngomong angsapura tok..
yen satya wacana mbok celuk aku maen..
danziel69 - 15/01/2012 01:22 PM
#894

Quote:
Original Posted By Archdanz69
ben maen..p



wkkwkwk
aku ra kuat yen ngasi esuk...
ra nyonggah..D.


wkwkkwkwk
betul..
koe mesti wes njingkrung koyo udang..D
Archdanz69 - 15/01/2012 01:26 PM
#895

sementara satya wacana unggul 12 - 9 noh...
mugo2 menang yoh...D
AmaPinul2 - 15/01/2012 01:34 PM
#896

Wah dtinggal turu wes malek beberapa peki matabelo:
Ngejang hura ngajak2 iki \(
D --== ۩ New Regional Boyolali A.K.A Kota Susu [Baca Rules Hal#1]۩ ==-- - Part 3
danziel69 - 15/01/2012 01:43 PM
#897

Quote:
Original Posted By AmaPinul2
Wah dtinggal turu wes malek beberapa peki matabelo:
Ngejang hura ngajak2 iki \(
D --== ۩ New Regional Boyolali A.K.A Kota Susu [Baca Rules Hal#1]۩ ==-- - Part 3


halo sist...
cek VM sist...
ava wes dadi....
ki lagi ndelok basket D
Archdanz69 - 15/01/2012 01:45 PM
#898

Quote:
Original Posted By AmaPinul2
Wah dtinggal turu wes malek beberapa peki matabelo:
Ngejang hura ngajak2 iki \(
D --== ۩ New Regional Boyolali A.K.A Kota Susu [Baca Rules Hal#1]۩ ==-- - Part 3


halo sista...
salken nggih...D
AmaPinul2 - 15/01/2012 01:46 PM
#899

Quote:
Original Posted By danziel69


halo sist...
cek VM sist...
ava wes dadi....
ki lagi ndelok basket D


VM ku gak onok seng dari kamu i kang bingungs
Kirim imel wae isok gak? D

Basket nang antv iku ya?
Iku DBL ta kang?
Live dari Solo --== ۩ New Regional Boyolali A.K.A Kota Susu [Baca Rules Hal#1]۩ ==-- - Part 3
AmaPinul2 - 15/01/2012 01:48 PM
#900

Quote:
Original Posted By Archdanz69


halo sista...
salken nggih...D


Halo kang
Salken jg
Pinul disini, sampeyan siapa? shakehand --== ۩ New Regional Boyolali A.K.A Kota Susu [Baca Rules Hal#1]۩ ==-- - Part 3
Page 45 of 286 | ‹ First  < 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > --== ۩ New Regional Boyolali A.K.A Kota Susu [Baca Rules Hal#1]۩ ==-- - Part 3