Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > --== ۩ New Regional Boyolali A.K.A Kota Susu [Baca Rules Hal#1]۩ ==-- - Part 3
Total Views: 35234 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 47 of 286 | ‹ First  < 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 >  Last ›

akhtiar - 15/01/2012 05:07 PM
#921

Quote:
Original Posted By danziel69
selamak sore temang temang..ngakaks
lali tak kuot...D
ayo ndang dijampi2..D


sore kang shakehand
suwun lho kuotane malu:
Archdanz69 - 15/01/2012 05:09 PM
#922

Quote:
Original Posted By danziel69
nang di ju...
nggonmu jik udan gak..


ngakaks
yo nandi ngono...
koe ssuk mlebu kul jam piro...D
j4z - 15/01/2012 05:10 PM
#923

Quote:
Original Posted By akhtiar
salken sek kang shakehand

TS jarang ngetok yo think:


salken jg..shakehand2
TS lagi dapet... Yb

Quote:
Original Posted By Archdanz69
salken gan..shakehand



ayo ju...


salken ugi.. shakehand2

Quote:
Original Posted By danziel69
nang di ju...
nggonmu jik udan gak..


sing iki rasah salken
ndak ngentekno krupuk
Yb
Archdanz69 - 15/01/2012 05:13 PM
#924

Quote:
Original Posted By j4z
salken jg..shakehand2
TS lagi dapet... Yb



salken ugi.. shakehand2



sing iki rasah salken
ndak ngentekno krupuk
Yb


nderek guyub mriki nggih kang...D
angsal tho nggih...malus
j4z - 15/01/2012 05:14 PM
#925

Quote:
Original Posted By Archdanz69
nderek guyub mriki nggih kang...D
angsal tho nggih...malus


lha nggih angsal toh den...
lhawong kulo wonten mriki nggih namung numpang
Yb
akhtiar - 15/01/2012 05:14 PM
#926

Quote:
Original Posted By j4z
salken jg..shakehand2
TS lagi dapet... Yb


salken ugi.. shakehand2


sing iki rasah salken
ndak ngentekno krupuk
Yb


msok lagi dapet hammers

suwe g jagongan ongleng o

Quote:
Original Posted By Archdanz69
nderek guyub mriki nggih kang...D
angsal tho nggih...malus


kulo jeh mampir teng mriki malu:
danziel69 - 15/01/2012 05:20 PM
#927

Quote:
Original Posted By akhtiar
sore kang shakehand
suwun lho kuotane malu:


halah...
biasa mawon kang..malus
pripun kabare..D

Quote:
Original Posted By Archdanz69
ngakaks
yo nandi ngono...
koe ssuk mlebu kul jam piro...D


ngakaks
jam 1 lha koe...
koe sesuk no kontrakan jam piro..



Quote:
Original Posted By j4z
salken jg..shakehand2
TS lagi dapet... Yb



salken ugi.. shakehand2



sing iki rasah salken
ndak ngentekno krupuk
Yb


enak yen karo tempe tho kang...D
akhtiar - 15/01/2012 05:28 PM
#928

Quote:
Original Posted By danziel69
halah...
biasa mawon kang..malus
pripun kabare..D


ngakaks
jam 1 lha koe...
koe sesuk no kontrakan jam piro..




enak yen karo tempe tho kang...D


kabarku apik2 wae ne kene malu:
boyolali udan deres hora rain:
Archdanz69 - 15/01/2012 05:31 PM
#929

Quote:
Original Posted By j4z
lha nggih angsal toh den...
lhawong kulo wonten mriki nggih namung numpang
Yb


malus
monggo kang sami guyub...D

Quote:
Original Posted By akhtiar
msok lagi dapet hammers

suwe g jagongan ongleng o



kulo jeh mampir teng mriki malu:


matur suwun kang..
panjenengan nggih tamu mriki nggih..

Quote:
Original Posted By danziel69
halah...
biasa mawon kang..malus
pripun kabare..D



ngakaks
jam 1 lha koe...
koe sesuk no kontrakan jam piro..





enak yen karo tempe tho kang...D


yo sesuk gmpng lah...
sesuk tak gawakne stick PES sing penak..D
akhtiar - 15/01/2012 05:32 PM
#930

Quote:
Original Posted By Archdanz69
malus
monggo kang sami guyub...D


matur suwun kang..
panjenengan nggih tamu mriki nggih..


yo sesuk gmpng lah...
sesuk tak gawakne stick PES sing penak..D


injeh kang D
saking karanganyar kulo malu:

---
opp adus seks ngacir:
AmaPinul2 - 15/01/2012 05:43 PM
#931

Mesti kok kene iku nakalan
Lek dtinggal rame
Dtunggoni sepi \( --== ۩ New Regional Boyolali A.K.A Kota Susu [Baca Rules Hal#1]۩ ==-- - Part 3
danziel69 - 15/01/2012 05:48 PM
#932

Quote:
Original Posted By akhtiar
kabarku apik2 wae ne kene malu:
boyolali udan deres hora --== ۩ New Regional Boyolali A.K.A Kota Susu [Baca Rules Hal#1]۩ ==-- - Part 3


wkwkwk
kene mau kang...
saiki wes terang..
nggonmu kono piye kang..
danziel69 - 15/01/2012 05:50 PM
#933

Quote:
Original Posted By AmaPinul2
Mesti kok kene iku nakalan
Lek dtinggal rame
Dtunggoni sepi \( --== ۩ New Regional Boyolali A.K.A Kota Susu [Baca Rules Hal#1]۩ ==-- - Part 3


cup...cup..cup...
aku jik ning kene sist...D
wkwkwkwk
jangan nangis..p
antzie - 15/01/2012 06:10 PM
#934

Quote:
Original Posted By j4z
golek sabun cair
ngakak
lha nek long distance relationship yo malah kari nyedak karo sing nggawe urip
disregepi sing ngibadah sinambi ndonga mugo2 diparingi gampang sing jejodonan
Yb
mah luwih penak toh drpd mben malem minggu ubyang-ubyung raono tujuan direwangi kodanan ra nganggo mantol ndadak nyeyup neng emperan toko tekan jam 1 mbengi?
opo ra tambah ngeleh nek ngono kuwi malahan?
Yb


wah iki koyone pengalaman pribadimu yo kang?
iyo kang... nglumpuke duit disik.. di enggo nglamar..
gen iso halal...
dongane ae kang..
JackNocan - 15/01/2012 06:12 PM
#935

Quote:
Original Posted By danziel69
cup...cup..cup...
aku jik ning kene sist...D
wkwkwkwk
jangan nangis..p


Quote:
Original Posted By AmaPinul2
Mesti kok kene iku nakalan
Lek dtinggal rame
Dtunggoni sepi \( --== ۩ New Regional Boyolali A.K.A Kota Susu [Baca Rules Hal#1]۩ ==-- - Part 3


Quote:
Original Posted By akhtiar
injeh kang D
saking karanganyar kulo malu:

---
opp adus seks ngacir:

met malam manteman
buat yang mslim monggo maqriban dolo


bar kui lanjot ngejunk D
akhtiar - 15/01/2012 06:07 PM
#936

Quote:
Original Posted By AmaPinul2
Mesti kok kene iku nakalan
Lek dtinggal rame
Dtunggoni sepi \( --== ۩ New Regional Boyolali A.K.A Kota Susu [Baca Rules Hal#1]۩ ==-- - Part 3


ono aku malu:

Quote:
Original Posted By danziel69
wkwkwk
kene mau kang...
saiki wes terang..
nggonmu kono piye kang..


kene deres bgt rain:
tambah listrik mati meneh capedes
AmaPinul2 - 15/01/2012 06:15 PM
#937

Quote:
Original Posted By antzie


wah iki koyone pengalaman pribadimu yo kang?
iyo kang... nglumpuke duit disik.. di enggo nglamar..
gen iso halal...
dongane ae kang..


Lho kamu LDR ya kang?
Ah samaaaa malus --== ۩ New Regional Boyolali A.K.A Kota Susu [Baca Rules Hal#1]۩ ==-- - Part 3
AmaPinul2 - 15/01/2012 06:16 PM
#938

Quote:
Original Posted By danziel69


cup...cup..cup...
aku jik ning kene sist...D
wkwkwkwk
jangan nangis..p


Permen disek kene
Biar gak nangis lagi D

=====

Wes ndang do maghriban sek kang
--== ۩ New Regional Boyolali A.K.A Kota Susu [Baca Rules Hal#1]۩ ==-- - Part 3
antzie - 15/01/2012 07:12 PM
#939

Quote:
Original Posted By AmaPinul2
Lho kamu LDR ya kang?
Ah samaaaa malus --== ۩ New Regional Boyolali A.K.A Kota Susu [Baca Rules Hal#1]۩ ==-- - Part 3


ya begitulah nasib nya...
harus bolak balik sukabumi-boyolali
AmaPinul2 - 15/01/2012 07:42 PM
#940

Quote:
Original Posted By antzie


ya begitulah nasib nya...
harus bolak balik sukabumi-boyolali


Berapa hari sekali berkinjungnya?
Perjalanan brp jam? --== ۩ New Regional Boyolali A.K.A Kota Susu [Baca Rules Hal#1]۩ ==-- - Part 3
Page 47 of 286 | ‹ First  < 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > --== ۩ New Regional Boyolali A.K.A Kota Susu [Baca Rules Hal#1]۩ ==-- - Part 3