Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > --== ۩ New Regional Boyolali A.K.A Kota Susu [Baca Rules Hal#1]۩ ==-- - Part 3
Total Views: 35234 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 54 of 286 | ‹ First  < 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 >  Last ›

Archdanz69 - 17/01/2012 08:19 AM
#1061

Quote:
Original Posted By Lord.FiaN
wah dadi icin iki akuuu . hehe malus



selamat pagi gan .
hola apa aktivitas hari ini D



weee arek iki isuk2 wis ol wae .
ekekekk o



wah ono mas imut barang toh ting mriki jebul D


eh,, mas SM*SH dolan kene barang to..
wah, gak ajak2 sampeyan. ngakaks
GalleryPhoneBYL - 17/01/2012 08:25 AM
#1062

Quote:
Original Posted By Archdanz69


ngakaks
kulo nggih sami dereng sarapan kang...
wonten mriki rame nggih.



wkwkwkwkwkwk
raup muka saja sudah selesai.
gosok gigi juga..D


Wah do nggilani kabeh.

Ra do adus!!! --== ۩ New Regional Boyolali A.K.A Kota Susu [Baca Rules Hal#1]۩ ==-- - Part 3
danziel69 - 17/01/2012 08:27 AM
#1063

Quote:
Original Posted By Lord.FiaN
wah dadi icin iki akuuu . hehe malus



selamat pagi gan .
hola apa aktivitas hari ini D



weee arek iki isuk2 wis ol wae .
ekekekk o



wah ono mas imut barang toh ting mriki jebul D

==================

oya selamat pagi para sepuh boyolali .
selamat beraktivitas malus


eh mas lahu..
wes tusbol durung karo kebo..Yb

Quote:
Original Posted By Archdanz69
cerewet...
dosenku IGO ndes.
semangat kuliah yen ngene iki.ngakaks


ngakaks
mending dosenku BIP4 john..
mantab..D
Archdanz69 - 17/01/2012 08:28 AM
#1064

Quote:
Original Posted By j4z
nggih lumayan kangs
sarapan rohani mawon...
Yb


ngakaks
nggih kang, kersane ati tentrem nggih.

Quote:
Original Posted By GalleryPhoneBYL
Wah do nggilani kabeh.

Ra do adus!!! --== ۩ New Regional Boyolali A.K.A Kota Susu [Baca Rules Hal#1]۩ ==-- - Part 3


wah, mahos metu. Yb

Quote:
Original Posted By danziel69
eh mas lahu..
wes tusbol durung karo kebo..Yb



ngakaks
mending dosenku BIP4 john..
mantab..D


hasayah...
wes bosen ndeng, mosok kae terus..
GalleryPhoneBYL - 17/01/2012 08:28 AM
#1065

Quote:
Original Posted By Archdanz69


ngakaks
kulo nggih sami dereng sarapan kang...
wonten mriki rame nggih.



wkwkwkwkwkwk
raup muka saja sudah selesai.
gosok gigi juga..D


Wah do nggilani kabeh.

Ra do adus!!! --== ۩ New Regional Boyolali A.K.A Kota Susu [Baca Rules Hal#1]۩ ==-- - Part 3
Archdanz69 - 17/01/2012 08:29 AM
#1066

Quote:
Original Posted By GalleryPhoneBYL
Wah do nggilani kabeh.

Ra do adus!!! --== ۩ New Regional Boyolali A.K.A Kota Susu [Baca Rules Hal#1]۩ ==-- - Part 3


koe mesti jik ngangsu golek banyu to..ngakaks
mesakke men.
danziel69 - 17/01/2012 08:30 AM
#1067

Quote:
Original Posted By Archdanz69
ngakaks
nggih kang, kersane ati tentrem nggih.



wah, mahos metu. Yb



hasayah...
wes bosen ndeng, mosok kae terus..


hahahaha
penting manteb,,
koe mesti yo jik gelem we..p

Quote:
Original Posted By GalleryPhoneBYL
Wah do nggilani kabeh.

Ra do adus!!! --== ۩ New Regional Boyolali A.K.A Kota Susu [Baca Rules Hal#1]۩ ==-- - Part 3


eh, mas maho
wes tusbol karo ganep koe..ngakaks
j4z - 17/01/2012 08:31 AM
#1068

bola bali tak ripres
jebul wes malik
capedes
akhtiar - 17/01/2012 08:32 AM
#1069

ameh takon kalo wargo boyolali malu:

susu segar kuwi ne boyolali seliter pironan ya bingungs
danziel69 - 17/01/2012 08:32 AM
#1070

Quote:
Original Posted By j4z
bola bali tak ripres
jebul wes malik
capedes


ngakaks
malah joss tho kang..
dadi sesuatu banget esuk2 ngejang..D
danziel69 - 17/01/2012 08:33 AM
#1071

Quote:
Original Posted By akhtiar
ameh takon kalo wargo boyolali malu:

susu segar kuwi ne boyolali seliter pironan ya bingungs


ngakaks
saiki yo paling 5ewu kang..
tapi mbuh liyane podo gak..D
Lord.FiaN - 17/01/2012 08:33 AM
#1072

Quote:
Original Posted By Archdanz69
eh,, mas SM*SH dolan kene barang to..
wah, gak ajak2 sampeyan. ngakaks


wah ojo ngonten to mas .
lha jare sampeyan kuliah malus

Quote:
Original Posted By danziel69
eh mas lahu..
wes tusbol durung karo kebo..Yb


ngakaks
mending dosenku BIP4 john..
mantab..D


wah iki yo podho wae karo arek sing nduwur mau .
hammer:

Quote:
Original Posted By j4z
bola bali tak ripres
jebul wes malik
capedes


ehh halo gan , belum tersapa ni .
Salken gan shakehand
akhtiar - 17/01/2012 08:34 AM
#1073

Quote:
Original Posted By danziel69
ngakaks
saiki yo paling 5ewu kang..
tapi mbuh liyane podo gak..D


5ewu kuwi wes mateng hora eek:
kuwi langsung ko peternak'e yo eek:
Archdanz69 - 17/01/2012 08:35 AM
#1074

Quote:
Original Posted By danziel69
hahahaha
penting manteb,,
koe mesti yo jik gelem we..p



eh, mas maho
wes tusbol karo ganep koe..ngakaks


ngakaks
wes mesti to ju...
koe yo gelem mesti. D

Quote:
Original Posted By j4z
bola bali tak ripres
jebul wes malik
capedes


ngakaks
monggo kang.

Quote:
Original Posted By Lord.FiaN
wah ojo ngonten to mas .
lha jare sampeyan kuliah malus



wah iki yo podho wae karo arek sing nduwur mau .
hammer:



ehh halo gan , belum tersapa ni .
Salken gan shakehand


kulo lewat wi fi niki. p
danziel69 - 17/01/2012 08:36 AM
#1075

Quote:
Original Posted By Lord.FiaN
wah ojo ngonten to mas .
lha jare sampeyan kuliah malus



wah iki yo podho wae karo arek sing nduwur mau .
hammer:



ehh halo gan , belum tersapa ni .
Salken gan shakehand


podho piye..
benten mawon.

Quote:
Original Posted By akhtiar
5ewu kuwi wes mateng hora eek:
kuwi langsung ko peternak'e yo eek:


durung tho kang..
sing mateng jarang.
soko peternak malah isoh kurang yak'e.

Quote:
Original Posted By Archdanz69
ngakaks
wes mesti to ju...
koe yo gelem mesti. D



ngakaks
monggo kang.



kulo lewat wi fi niki. p


aku turah gelem..ngakaks
Archdanz69 - 17/01/2012 08:38 AM
#1076

Quote:
Original Posted By danziel69
podho piye..
benten mawon.



durung tho kang..
sing mateng jarang.
soko peternak malah isoh kurang yak'e.



aku turah gelem..ngakaks


benjut..
koplak koe ki.
sopo2 gelm yen kowe ki.

seh do turu??
danziel69 - 17/01/2012 08:39 AM
#1077

Quote:
Original Posted By Archdanz69
benjut..
koplak koe ki.
sopo2 gelm yen kowe ki.

seh do turu??


yo ben..
prinsip ALOHA. ngakak

ijek, arep mbok keloni piye..Yb
Lord.FiaN - 17/01/2012 08:39 AM
#1078

Quote:
Original Posted By akhtiar
ameh takon kalo wargo boyolali malu:

susu segar kuwi ne boyolali seliter pironan ya bingungs


halo gan .
salken juga donk malus

Quote:
Original Posted By Archdanz69
ngakaks
wes mesti to ju...
koe yo gelem mesti. D


ngakaks
monggo kang.


kulo lewat wi fi niki. p


weee pantesan .
mangkeh wonten kuliah praktek mboten nggih sing pasti ??
;o

Quote:
Original Posted By danziel69
podho piye..
benten mawon.


durung tho kang..
sing mateng jarang.
soko peternak malah isoh kurang yak'e.


aku turah gelem..ngakaks


njenengan niku adus sik to mas .
ambune ra adus ket wingi ya ngakaks
akhtiar - 17/01/2012 08:40 AM
#1079

Quote:
Original Posted By danziel69
podho piye..
benten mawon.


durung tho kang..
sing mateng jarang.
soko peternak malah isoh kurang yak'e.


aku turah gelem..ngakaks


woh ngono yo, berarti di masak dewe seks hammer:

oke suwun inpone D
Archdanz69 - 17/01/2012 08:40 AM
#1080

Quote:
Original Posted By danziel69
yo ben..
prinsip ALOHA. ngakak

ijek, arep mbok keloni piye..Yb


badalah.
wes tak bedek metu omonganmu sing kui.

si silas mau nandi to?
Page 54 of 286 | ‹ First  < 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > --== ۩ New Regional Boyolali A.K.A Kota Susu [Baca Rules Hal#1]۩ ==-- - Part 3