Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > --== ۩ New Regional Boyolali A.K.A Kota Susu [Baca Rules Hal#1]۩ ==-- - Part 3
Total Views: 35234 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 55 of 286 | ‹ First  < 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 >  Last ›

Archdanz69 - 17/01/2012 08:41 AM
#1081

Quote:
Original Posted By Lord.FiaN
halo gan .
salken juga donk malus



weee pantesan .
mangkeh wonten kuliah praktek mboten nggih sing pasti ??
;o



njenengan niku adus sik to mas .
ambune ra adus ket wingi ya ngakaks


wonten kangmas..
prak SO
mangkat nggih..
danziel69 - 17/01/2012 08:43 AM
#1082

Quote:
Original Posted By Lord.FiaN
halo gan .
salken juga donk malus



weee pantesan .
mangkeh wonten kuliah praktek mboten nggih sing pasti ??
;o



njenengan niku adus sik to mas .
ambune ra adus ket wingi ya ngakaks


ngakaks
lha sampeyan niku sampun 4 th dereng adus
ngantos boloten Yb

Quote:
Original Posted By akhtiar
woh ngono yo, berarti di masak dewe seks hammer:

oke suwun inpone D


okokok kang..

Quote:
Original Posted By Archdanz69
badalah.
wes tak bedek metu omonganmu sing kui.

si silas mau nandi to?


la kui no nduwurmu.
kangen to kowe ngakaks
Archdanz69 - 17/01/2012 08:45 AM
#1083

Quote:
Original Posted By danziel69
ngakaks
lha sampeyan niku sampun 4 th dereng adus
ngantos boloten Yb



okokok kang..



la kui no nduwurmu.
kangen to kowe ngakaks


asem kowe..
yen mbak pinul ndi iki.
biasane wis on time rene..s
danziel69 - 17/01/2012 08:46 AM
#1084

Quote:
Original Posted By Archdanz69
asem kowe..
yen mbak pinul ndi iki.
biasane wis on time rene..s


wah..
kowe naksir toh, kok nekokne..
hayo ngaku...Yb
AmaPinul2 - 17/01/2012 08:47 AM
#1085

Quote:
Original Posted By Archdanz69
asem kowe..
yen mbak pinul ndi iki.
biasane wis on time rene..s


aku dateng jm8
msh sepi
ditinggal maem bubur ayam rame \(

opo kang?
kangen yah? malus
hammers
Archdanz69 - 17/01/2012 08:47 AM
#1086

Quote:
Original Posted By danziel69
wah..
kowe naksir toh, kok nekokne..
hayo ngaku...Yb


kowe ki koplak kok ndes..
edan, gur takok tok...tok...

alon2 we, mosok gur wong 2 ngejange..
Lord.FiaN - 17/01/2012 08:48 AM
#1087

Quote:
Original Posted By Archdanz69
wonten kangmas..
prak SO
mangkat nggih..


maksude sing jam 9 ohk kang .
lg males2 mangkat niki D

Quote:
Original Posted By danziel69
ngakaks
lha sampeyan niku sampun 4 th dereng adus
ngantos boloten Yb


okokok kang..


la kui no nduwurmu.
kangen to kowe ngakaks


wah malah diwalik .
asem yakk batas


===================

tiwas di ripres trus jebul wis walik page tok
capedes
Archdanz69 - 17/01/2012 08:48 AM
#1088

Quote:
Original Posted By AmaPinul2
aku dateng jm8
msh sepi
ditinggal maem bubur ayam rame \(

opo kang?
kangen yah? malus
hammers


weh, keluar juga kamu mbak.
enak men wes sarapan, aku durung ki.

ndak mbakyu, tanya aja kok..D
danziel69 - 17/01/2012 08:50 AM
#1089

Quote:
Original Posted By AmaPinul2
aku dateng jm8
msh sepi
ditinggal maem bubur ayam rame \(

opo kang?
kangen yah? malus
hammers


wah, diskriminasi iki, aku ra dikuot...
putus loh..D

Quote:
Original Posted By Archdanz69
kowe ki koplak kok ndes..
edan, gur takok tok...tok...

alon2 we, mosok gur wong 2 ngejange..


ngakaks
kowe ra isoh cepet tho..

Quote:
Original Posted By Lord.FiaN
maksude sing jam 9 ohk kang .
lg males2 mangkat niki D



wah malah diwalik .
asem yakk batas


===================

tiwas di ripres trus jebul wis walik page tok
capedes


ngakaks
makanya liat diri dulu..
======
koe ra cepet kok dab.
Archdanz69 - 17/01/2012 08:52 AM
#1090

Quote:
Original Posted By Lord.FiaN
maksude sing jam 9 ohk kang .
lg males2 mangkat niki D



wah malah diwalik .
asem yakk batas


===================

tiwas di ripres trus jebul wis walik page tok
capedes


ngakaks
lagi krungu kowe ngomong males las..
aneh D
------------
adus sek kono..D
AmaPinul2 - 17/01/2012 08:54 AM
#1091

Quote:
Original Posted By danziel69
wah, diskriminasi iki, aku ra dikuot...
putus loh..D



ngakaks
kowe ra isoh cepet tho..



ngakaks
makanya liat diri dulu..
======
koe ra cepet kok dab.


cup cup cup
sini sini sm kk
peluk
Archdanz69 - 17/01/2012 08:54 AM
#1092

Quote:
Original Posted By danziel69
wah, diskriminasi iki, aku ra dikuot...
putus loh..D



ngakaks
kowe ra isoh cepet tho..



ngakaks
makanya liat diri dulu..
======
koe ra cepet kok dab.


ngakaks
lali tak kuot,,
ndak nesu...D
AmaPinul2 - 17/01/2012 08:55 AM
#1093

Quote:
Original Posted By Archdanz69
weh, keluar juga kamu mbak.
enak men wes sarapan, aku durung ki.

ndak mbakyu, tanya aja kok..D


iya dong
aku keluar semua senang ngakaks
hammers
Archdanz69 - 17/01/2012 08:57 AM
#1094

Quote:
Original Posted By AmaPinul2
cup cup cup
sini sini sm kk
peluk


hahahahha
mau..mau...mau...D

lagi apa kk..
AmaPinul2 - 17/01/2012 08:57 AM
#1095

Quote:
Original Posted By Archdanz69
ngakaks
lali tak kuot,,
ndak nesu...D


kang danziel iku mesti kok
lekgak dikuot nesu D
Peace:
Archdanz69 - 17/01/2012 08:58 AM
#1096

Quote:
Original Posted By AmaPinul2
kang danziel iku mesti kok
lekgak dikuot nesu D
Peace:


iya ki...
dia aneh kok..
nih, buktine gak keluar Yb
AmaPinul2 - 17/01/2012 08:58 AM
#1097

Quote:
Original Posted By Archdanz69
hahahahha
mau..mau...mau...D

lagi apa kk..


lah iki
ngomong2 dewe
di kuot2 dewe
asem2 dewe capedes

lagi kerja kang malus
Lord.FiaN - 17/01/2012 08:59 AM
#1098

Quote:
Original Posted By AmaPinul2
aku dateng jm8
msh sepi
ditinggal maem bubur ayam rame \(

opo kang?
kangen yah? malus
hammers


wah iki durung kesapa .
halo beroohh / sis salke nggih shakehand

Quote:
Original Posted By danziel69
wah, diskriminasi iki, aku ra dikuot...
putus loh..D


ngakaks
kowe ra isoh cepet tho..


ngakaks
makanya liat diri dulu..
======
koe ra cepet kok dab.


aje gile ting mriki mlakune koyo sepur .
banter bgt hammer:

Quote:
Original Posted By Archdanz69
ngakaks
lagi krungu kowe ngomong males las..
aneh D
------------
adus sek kono..D


wah brati kulo terkenal rajin nggih .
cmiiw malus
niki mlebu opo ora ehk ?? wis jam 9 lhoh !
danziel69 - 17/01/2012 09:00 AM
#1099

Quote:
Original Posted By AmaPinul2
cup cup cup
sini sini sm kk
peluk


aku mau..ngakaks
lagi apa iki sist.

Quote:
Original Posted By Archdanz69
ngakaks
lali tak kuot,,
ndak nesu...D


mbejut koe ki.
sentimen karo aku..D

=============

hayo do ngomong paa ki..
danziel69 - 17/01/2012 09:01 AM
#1100

Quote:
Original Posted By AmaPinul2
lah iki
ngomong2 dewe
di kuot2 dewe
asem2 dewe capedes

lagi kerja kang malus


wkwkkwkwk
kleru sist..
weh, udah kerja ya..

Quote:
Original Posted By Lord.FiaN
wah iki durung kesapa .
halo beroohh / sis salke nggih shakehand



aje gile ting mriki mlakune koyo sepur .
banter bgt hammer:



wah brati kulo terkenal rajin nggih .
cmiiw malus
niki mlebu opo ora ehk ?? wis jam 9 lhoh !


wkwkkwkwkwkw
asem..
ora john, sante waee....
Page 55 of 286 | ‹ First  < 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > --== ۩ New Regional Boyolali A.K.A Kota Susu [Baca Rules Hal#1]۩ ==-- - Part 3