Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > --== ۩ New Regional Boyolali A.K.A Kota Susu [Baca Rules Hal#1]۩ ==-- - Part 3
Total Views: 35234 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 56 of 286 | ‹ First  < 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 >  Last ›

AmaPinul2 - 17/01/2012 09:01 AM
#1101

Quote:
Original Posted By Archdanz69
iya ki...
dia aneh kok..
nih, buktine gak keluar Yb


jek sibuk paleng
kmrn seng bilang mau bikin blog iku sopo yo?
aku kok lali bingungs
Lord.FiaN - 17/01/2012 09:02 AM
#1102

Quote:
Original Posted By danziel69
wkwkkwkwk
kleru sist..
weh, udah kerja ya..


wkwkkwkwkwkw
asem..
ora john, sante waee....


opo ora kelaparan mas ??
golek cuwilan2 sego sik ki kudhu malus
Archdanz69 - 17/01/2012 09:02 AM
#1103

Quote:
Original Posted By AmaPinul2
lah iki
ngomong2 dewe
di kuot2 dewe
asem2 dewe capedes

lagi kerja kang malus


ngakaks
kleru kulo sist..malus

kerja dimana sist..

Quote:
Original Posted By Lord.FiaN
wah iki durung kesapa .
halo beroohh / sis salke nggih shakehand



aje gile ting mriki mlakune koyo sepur .
banter bgt hammer:



wah brati kulo terkenal rajin nggih .
cmiiw malus
niki mlebu opo ora ehk ?? wis jam 9 lhoh !


ora2..
kok koe panik men, koyo maen PES.
Archdanz69 - 17/01/2012 09:03 AM
#1104

Quote:
Original Posted By AmaPinul2
jek sibuk paleng
kmrn seng bilang mau bikin blog iku sopo yo?
aku kok lali bingungs


yo si danziel iku tho...
ntar paling yen gak bisa dadi ****** Yb
AmaPinul2 - 17/01/2012 09:03 AM
#1105

Quote:
Original Posted By Lord.FiaN
wah iki durung kesapa .
halo beroohh / sis salke nggih shakehand



aje gile ting mriki mlakune koyo sepur .
banter bgt hammer:



wah brati kulo terkenal rajin nggih .
cmiiw malus
niki mlebu opo ora ehk ?? wis jam 9 lhoh !


halo kang malus
salken ya kang shakehand
kene kadang rame
yo kadang sepi
hura mesti kok kang
AmaPinul2 - 17/01/2012 08:58 AM
#1106

Quote:
Original Posted By danziel69
aku mau..ngakaks
lagi apa iki sist.



mbejut koe ki.
sentimen karo aku..D

=============

hayo do ngomong paa ki..


sini sini kang D
aku lagi kerja kang
mumpung spv blm dtg
ngejang disek D
AmaPinul2 - 17/01/2012 09:06 AM
#1107

Quote:
Original Posted By Archdanz69
yo si danziel iku tho...
ntar paling yen gak bisa dadi ****** Yb


dadi opo iku kang??
aku msh kecil blm tau apa2 kk malus
danziel69 - 17/01/2012 09:07 AM
#1108

Quote:
Original Posted By AmaPinul2
jek sibuk paleng
kmrn seng bilang mau bikin blog iku sopo yo?
aku kok lali bingungs


aku sist sing buat blog..D

Quote:
Original Posted By Lord.FiaN
opo ora kelaparan mas ??
golek cuwilan2 sego sik ki kudhu malus


aku mangan iki..

Quote:
Original Posted By AmaPinul2
sini sini kang D
aku lagi kerja kang
mumpung spv blm dtg
ngejang disek D


ngakaks
mugo2 wae rung teko tho sist..D

=====================

SAMBI MANAGN DULU YAK..D
Archdanz69 - 17/01/2012 09:08 AM
#1109

Quote:
Original Posted By AmaPinul2
dadi opo iku kang??
aku msh kecil blm tau apa2 kk malus


wah, ada orange sist...
ntar nesu..D
Lord.FiaN - 17/01/2012 09:11 AM
#1110

Quote:
Original Posted By Archdanz69
ngakaks
kleru kulo sist..malus

kerja dimana sist..


ora2..
kok koe panik men, koyo maen PES.


wah ayo PES mas.
D

Quote:
Original Posted By AmaPinul2
halo kang malus
salken ya kang shakehand
kene kadang rame
yo kadang sepi
hura mesti kok kang


ohh ngonten ..
niki berohh npo sista nggih ?
o

Quote:
Original Posted By danziel69
aku sist sing buat blog..D


aku mangan iki..


ngakaks
mugo2 wae rung teko tho sist..D

=====================

SAMBI MANAGN DULU YAK..D


mesti menune podho ki :ngakas
AmaPinul2 - 17/01/2012 09:11 AM
#1111

Quote:
Original Posted By Archdanz69
wah, ada orange sist...
ntar nesu..D


hehehhehehe D
wes kang ojok disebut maneh shutup:

Quote:
Original Posted By danziel69
aku sist sing buat blog..D



aku mangan iki..



ngakaks
mugo2 wae rung teko tho sist..D

=====================

SAMBI MANAGN DULU YAK..D


sumonggo kang
pelan2 nggeh maem e
AmaPinul2 - 17/01/2012 09:14 AM
#1112

Quote:
Original Posted By Lord.FiaN
wah ayo PES mas.
D



ohh ngonten ..
niki berohh npo sista nggih ?
o



mesti menune podho ki :ngakas


niki sista kang malus
sampeyan masbro apa mbaksist?
iiendzloppe09 - 17/01/2012 09:14 AM
#1113

met pagi semua \)
semangat pagi \)
happy posting \)
.
ijin main di mari yaa
Archdanz69 - 17/01/2012 09:17 AM
#1114

Quote:
Original Posted By Lord.FiaN
wah ayo PES mas.
D



ohh ngonten ..
niki berohh npo sista nggih ?
o



mesti menune podho ki :ngakas


kosek kang, durung tekan kontrakan..D

Quote:
Original Posted By AmaPinul2
hehehhehehe D
wes kang ojok disebut maneh shutup:



sumonggo kang
pelan2 nggeh maem e


nggih mbakyu, sssstttttt D

Quote:
Original Posted By iiendzloppe09
met pagi semua \)
semangat pagi \)
happy posting \)
.
ijin main di mari yaa


monggo kang...
sami guyub.
AmaPinul2 - 17/01/2012 09:17 AM
#1115

Quote:
Original Posted By iiendzloppe09
met pagi semua \)
semangat pagi \)
happy posting \)
.
ijin main di mari yaa


met pagi juga gan sun:
sumonggo maen2 gan malus
Lord.FiaN - 17/01/2012 09:17 AM
#1116

Quote:
Original Posted By AmaPinul2
niki sista kang malus
sampeyan masbro apa mbaksist?


niki mas beroohhh mbak sist .
ekekekeke D

Quote:
Original Posted By iiendzloppe09
met pagi semua \)
semangat pagi \)
happy posting \)
.
ijin main di mari yaa


halo selamat pagii D
danziel69 - 17/01/2012 09:18 AM
#1117

Quote:
Original Posted By Lord.FiaN
wah ayo PES mas.
D



ohh ngonten ..
niki berohh npo sista nggih ?
o



mesti menune podho ki :ngakas


la wong tuku wong 2 mesti podone tho..wkwkkwkwk

Quote:
Original Posted By AmaPinul2
hehehhehehe D
wes kang ojok disebut maneh shutup:



sumonggo kang
pelan2 nggeh maem e


aku wes rampung...D

Quote:
Original Posted By iiendzloppe09
met pagi semua \)
semangat pagi \)
happy posting \)
.
ijin main di mari yaa


ayo2..
dolan kene.
kne ben rame..:salken
iiendzloppe09 - 17/01/2012 09:19 AM
#1118

Quote:
Original Posted By Archdanz69
kosek kang, durung tekan kontrakan..D


nggih mbakyu, sssstttttt D


monggo kang...
sami guyub.


matur suwun o

Quote:
Original Posted By AmaPinul2
met pagi juga gan sun:
sumonggo maen2 gan malus


matur suwun kang o

Quote:
Original Posted By Lord.FiaN
niki mas beroohhh mbak sist .
ekekekeke D


halo selamat pagii D


kamu kok nggak pulang ke regional o

FYI saya cewe loh yaa :angel
danziel69 - 17/01/2012 09:21 AM
#1119

Quote:
Original Posted By iiendzloppe09
matur suwun o



matur suwun kang o



kamu kok nggak pulang ke regional o

FYI saya cewe loh yaa :angel


aku gak dikuot ki..
ki sista juga toh..
sampun isi buku tamu dereng..
AmaPinul2 - 17/01/2012 09:16 AM
#1120

Quote:
Original Posted By iiendzloppe09
matur suwun o



matur suwun kang o



kamu kok nggak pulang ke regional o

FYI saya cewe loh yaa :angel


wah sama sist
aku jg cewelho kisss
Page 56 of 286 | ‹ First  < 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > --== ۩ New Regional Boyolali A.K.A Kota Susu [Baca Rules Hal#1]۩ ==-- - Part 3