Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > --== ۩ New Regional Boyolali A.K.A Kota Susu [Baca Rules Hal#1]۩ ==-- - Part 3
Total Views: 35234 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 73 of 286 | ‹ First  < 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 >  Last ›

shadows13 - 19/01/2012 11:28 AM
#1441

Quote:
Original Posted By AmaPinul2
lah iki kn wes wanliner kang ^^

lek aku kn gak malus

aku lho ngerti


yakin?
dicermati dulu,... D
punyaku tadi wanliner ga? ngakaks
AmaPinul2 - 19/01/2012 11:30 AM
#1442

Quote:
Original Posted By shadows13
galau itu apa yak? D
makanan bukan? --== ۩ New Regional Boyolali A.K.A Kota Susu [Baca Rules Hal#1]۩ ==-- - Part 3



maksusd so? eh maksud lo opo kang? bingungs


galau itu kayak kentang goreng
french fries hammers
iiendzloppe09 - 19/01/2012 11:30 AM
#1443

Quote:
Original Posted By AmaPinul2
emboh iku sist
dipikir aku butuh ta vm koyok ngunu capedes
gak butuh cak


ngakak
kali kali aja butuh shutup:
Peace:
pamit dulu ya kak D
gurunya dah dateng D

Quote:
Original Posted By shadows13
galau itu apa yak? D
makanan bukan? --== ۩ New Regional Boyolali A.K.A Kota Susu [Baca Rules Hal#1]۩ ==-- - Part 3


maksusd so? eh maksud lo opo kang? bingungs


saya ndak tau \)
pamit dulu kak D
shadows13 - 19/01/2012 11:32 AM
#1444

Quote:
Original Posted By AmaPinul2
galau itu kayak kentang goreng
french fries hammers

enak kui,.. D
karo tela-tela enak ndi yo? bingungs

Quote:
Original Posted By iiendzloppe09
ngakak
kali kali aja butuh shutup:
Peace:
pamit dulu ya kak D
gurunya dah dateng D



saya ndak tau \)
pamit dulu kak D


aku we yo juga ndak tau kok D
monggo,.. mampir sini lagi kpn2 \)
AmaPinul2 - 19/01/2012 11:32 AM
#1445

Quote:
Original Posted By shadows13
yakin?
dicermati dulu,... D
punyaku tadi wanliner ga? ngakaks


yakin kok
cuma ada yang putih2 aja gan D

Quote:
Original Posted By iiendzloppe09
ngakak
kali kali aja butuh shutup:
Peace:
pamit dulu ya kak D
gurunya dah dateng D



saya ndak tau \)
pamit dulu kak D


yang pinter ya sist \)
AmaPinul2 - 19/01/2012 11:34 AM
#1446

Quote:
Original Posted By shadows13
enak kui,.. D
karo tela-tela enak ndi yo? bingungs



aku we yo juga ndak tau kok D
monggo,.. mampir sini lagi kpn2 \)


koyok ane lebih enak "galau" iki kang
arek2 nom2 saiki podo galau galau galau ngunu e D
shadows13 - 19/01/2012 11:35 AM
#1447

Quote:
Original Posted By AmaPinul2
yakin kok
cuma ada yang putih2 aja gan D


yang pinter ya sist \)


wah,.. putih2 itu apa ya D
wkwkwk,...
eh, loppe09 ki cewek to? cd
tak kira cowok lho,... ih waw ih waw,... ngakaks
shadows13 - 19/01/2012 11:36 AM
#1448

Quote:
Original Posted By AmaPinul2
koyok ane lebih enak "galau" iki kang
arek2 nom2 saiki podo galau galau galau ngunu e D


nak kui ababil sist,...
sithik2 nulis status cinta2 cd

koyo ra ono gawean liyo wae,... hadehhh
AmaPinul2 - 19/01/2012 11:39 AM
#1449

Quote:
Original Posted By shadows13
wah,.. putih2 itu apa ya D
wkwkwk,...
eh, loppe09 ki cewek to? cd
tak kira cowok lho,... ih waw ih waw,... ngakaks


ya itu yang putih tadi kang D
iyo iku cewe kang sm kayak aku malus

Quote:
Original Posted By shadows13
nak kui ababil sist,...
sithik2 nulis status cinta2 cd

koyo ra ono gawean liyo wae,... hadehhh


hehehhehehehe D
jarno lho kang
lek ra seneng ojok di delok Peace:
kojotris - 19/01/2012 11:40 AM
#1450

Ehemmmm ehemmm

Quote:
Original Posted By iiendzloppe09
ngakak
kali kali aja butuh shutup:
Peace:
pamit dulu ya kak D
gurunya dah dateng D



saya ndak tau \)
pamit dulu kak D

Siang Sist, Apa Kabar??
Quote:
Original Posted By AmaPinul2
koyok ane lebih enak "galau" iki kang
arek2 nom2 saiki podo galau galau galau ngunu e D

Siang Nduk, wes rolasan durung?
Quote:
Original Posted By shadows13
wah,.. putih2 itu apa ya D
wkwkwk,...
eh, loppe09 ki cewek to? cd
tak kira cowok lho,... ih waw ih waw,... ngakaks

Siang Kang


--
Mlebu nyang regional awan2 ngene iki
biasane, bar aku mlebu.. malah liane do metu hammer
AmaPinul2 - 19/01/2012 11:47 AM
#1451

Quote:
Original Posted By kojotris
Ehemmmm ehemmm


Siang Sist, Apa Kabar??

Siang Nduk, wes ralasan durung

Siang Kang


--
Mlebu nyang regional awan2 ngene iki
biasane, bar aku mlebu.. malah liane do metu hammer


siang kang
iki mau rolasan malus
aku lek jam segini dan hari kerja selalu ready disini D
#lebay
AmaPinul2 - 19/01/2012 11:48 AM
#1452

Istirahat dl ya kang
Menghadap dulu
Punggung berasa sakit
wes koyok mbah2 \(
j4z - 19/01/2012 11:57 AM
#1453

numpang ngaskus dulu...
sebelum 4 raka'at menghadap Sang Pencipta
Yb
AmaPinul2 - 19/01/2012 12:20 PM
#1454

Quote:
Original Posted By j4z
numpang ngaskus dulu...
sebelum 4 raka'at menghadap Sang Pencipta
Yb


sumonggo kang
wes mari durung 4 rakaat nya?
j4z - 19/01/2012 12:28 PM
#1455

Quote:
Original Posted By AmaPinul2
sumonggo kang
wes mari durung 4 rakaat nya?


eh ada kakak... \)b
urung iki..malah PCku ra gelem di shutdown...
mau nguripke yo ndadak disk boot failure iki...
tinggal sik wae piye?

isih penasaran nggoleki gubug mboten kakak? Yb
nyoh tak wenehi ancer2..
[YOUTUBE]HHZ3IErvF9Y[/YOUTUBE]
topexstopexs - 19/01/2012 12:29 PM
#1456

Quote:
Original Posted By shadows13
sudah biarkan sadja :cool
namanya cari rejeki,... \)

menurutku rejekine ra halal kang shutup:

Quote:
Original Posted By AmaPinul2
menjengkelkan
mbencekno kabeh iku kang



apakah penolakan ku ini membuat kamu galau? D

sing sabar \)

Quote:
Original Posted By iiendzloppe09
ndak lha kamu hammer:



matabelo:
emang nggak pegel ya itu nge vm banyak hammer:
supeer sekali nubitol hammer:



suwun mas topik D


sami2
kojotris - 19/01/2012 12:41 PM
#1457

Quote:
Original Posted By AmaPinul2
siang kang
iki mau rolasan malus
aku lek jam segini dan hari kerja selalu ready disini D
#lebay


Aku ki lagek sadar apatarmu ki merek Ore* ta??
Padahal pas iklan kuwi aku seneng banget malus
AmaPinul2 - 19/01/2012 01:07 PM
#1458

Quote:
Original Posted By kojotris
Aku ki lagek sadar apatarmu ki merek Ore* ta??
Padahal pas iklan kuwi aku seneng banget malus


hahhhhh
nang endi ae se
capedes

Quote:
Original Posted By j4z
eh ada kakak... \)b
urung iki..malah PCku ra gelem di shutdown...
mau nguripke yo ndadak disk boot failure iki...
tinggal sik wae piye?

isih penasaran nggoleki gubug mboten kakak? Yb
nyoh tak wenehi ancer2..
[YOUTUBE]HHZ3IErvF9Y[/YOUTUBE]


emoooh
didelok teko gambare kok koyok maho gitu shutup:
desa gubug kecamatan ampel kang

Quote:
Original Posted By topexstopexs
menurutku rejekine ra halal kang shutup:


sing sabar \)



sami2


injih kang malus
kojotris - 19/01/2012 01:11 PM
#1459

Quote:
Original Posted By AmaPinul2
hahhhhh
nang endi ae se
capedes


emoooh
didelok teko gambare kok koyok maho gitu shutup:
desa gubug kecamatan ampel kang


injih kang malus


jenenge wae wong ora ngehhh
wes rolasan nduk?
AmaPinul2 - 19/01/2012 01:15 PM
#1460

Quote:
Original Posted By kojotris
jenenge wae wong ora ngehhh
wes rolasan nduk?


padahal seneng tapi gak ngeh
apik kn avatar ku malus
sampun kang
sampeyan sampun absen durung?
Page 73 of 286 | ‹ First  < 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > --== ۩ New Regional Boyolali A.K.A Kota Susu [Baca Rules Hal#1]۩ ==-- - Part 3