Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
Total Views: 34594 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 10 of 396 | ‹ First  < 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 >  Last ›

.duatilu. - 31/01/2012 02:29 PM
#181

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD

naha kang maek teu teurang..
aduh ieu tunduh meuni teu kita ditahan2n yeuh :mewek

Hilpa kang D
Naha teu acna bobo kangD -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
r4fh - 31/01/2012 02:30 PM
#182

Quote:
Original Posted By kiki260980
abdi mah muka teh kaluarna kieu hammer:

Invalid Thread specified. If you followed a valid link, please notify the administrator
Check Kaskus Archive.
click here

geus didelete kang ngakak

Quote:
Original Posted By .duatilu.
Hebat akang ath..
Teu acan sgitu tapi tos 2 nu fb na :matabelo -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4

2 mana horeng kagets:
karek hiji kang \(\(
r4fh - 31/01/2012 02:31 PM
#183

Quote:
Original Posted By kiki260980
abdi mah muka teh kaluarna kieu hammer:

Invalid Thread specified. If you followed a valid link, please notify the administrator
Check Kaskus Archive.
click here

geus didelete kang ngakak

Quote:
Original Posted By .duatilu.
Hebat akang ath..
Teu acan sgitu tapi tos 2 nu fb na :matabelo -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4

2 mana horeng kagets:
karek hiji kang \(\(
.duatilu. - 31/01/2012 02:31 PM
#184

Quote:
Original Posted By r4fh

geus didelete kang ngakak


2 mana horeng kagets:
karek hiji kang \(\(

Oh teu acan nya..
Ai nubeureum kan atos amazed: -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
kiki260980 - 31/01/2012 02:33 PM
#185

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD
jiakakakakkaa ngakak
da telat kang..tos di tutup Peace:


naha berita duka didelete kang think:

Quote:
Original Posted By r4fh
geus didelete kang ngakak


2 mana horeng kagets:
karek hiji kang \(\(


Quote:
Original Posted By r4fh
geus didelete kang ngakak


2 mana horeng kagets:
karek hiji kang \(\(


diborong kabeh :matabelo
CharedockSpeeD - 31/01/2012 02:35 PM
#186

Quote:
Original Posted By kiki260980
naha berita duka didelete kang think:





diborong kabeh :matabelo

hehe..
muhun kang...
duka kang loba teuing berita serupa mreun kang D
CharedockSpeeD - 31/01/2012 02:36 PM
#187

Quote:
Original Posted By .duatilu.
Hilpa kang D
Naha teu acna bobo kangD -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4

teu acan kang..
nuju jaga keneh kang D
r4fh - 31/01/2012 02:39 PM
#188

Quote:
Original Posted By .duatilu.
Oh teu acan nya..
Ai nubeureum kan atos amazed: -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4

acan aya kentengan kang \(

Quote:
Original Posted By kiki260980
naha berita duka didelete kang think:

diborong kabeh :matabelo

kagok lah tadinamah rek diseepkeun sadayana ngakaks
PlusOneAddict - 31/01/2012 02:39 PM
#189

Araya keneh teu nya ?
Wah tukang karedok mah
Sigana tereh tutup yeuh D -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
CharedockSpeeD - 31/01/2012 02:40 PM
#190

Quote:
Original Posted By r4fh
acan aya kentengan kang \(


kagok lah tadinamah rek diseepkeun sadayana ngakaks

naon kang anu diseepkeun teh??
postinganana D
.duatilu. - 31/01/2012 02:41 PM
#191

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD

teu acan kang..
nuju jaga keneh kang D

Oh nuju jaga o
Eueut kopi ath kang D -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
PlusOneAddict - 31/01/2012 02:42 PM
#192

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD

hehe..
muhun kang...
duka kang loba teuing berita serupa mreun kang D

Wah aya berita naon kang ?
Wartosan lah abdi
Pan katinggaleun yeuh malus -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
CharedockSpeeD - 31/01/2012 02:43 PM
#193

Quote:
Original Posted By PlusOneAddict
Wah aya berita naon kang ?
Wartosan lah abdi
Pan katinggaleun yeuh malus -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4

eta biasa kang artis meninggal kang.,.
padahal abdi nuju ngantosan berita banjir tea kang malu:
PlusOneAddict - 31/01/2012 02:43 PM
#194

Quote:
Original Posted By .duatilu.

Oh nuju jaga o
Eueut kopi ath kang D

Kirang raos kang ari kopi hungkul mah
Mendingan kopi susu
Tah kopina di eueut sok susuna di coo ngakaks -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
.duatilu. - 31/01/2012 02:43 PM
#195

Quote:
Original Posted By r4fh

acan aya kentengan kang \(


kagok lah tadinamah rek diseepkeun sadayana ngakaks

Kenteng nukumaha kang..
Emang ngangge kenteng amazed: -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
CharedockSpeeD - 31/01/2012 02:44 PM
#196

Quote:
Original Posted By PlusOneAddict
Kirang raos kang ari kopi hungkul mah
Mendingan kopi susu
Tah kopina di eueut sok susuna di coo ngakaks -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4

wkwkkw..
sareng donat kang..
donat lonjong rada hideung kitu kang ngakaks
PlusOneAddict - 31/01/2012 02:44 PM
#197

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD

eta biasa kang artis meninggal kang.,.
padahal abdi nuju ngantosan berita banjir tea kang malu:

Emang saha kang
Artis anu meninggal na ? -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
.duatilu. - 31/01/2012 02:45 PM
#198

Quote:
Original Posted By PlusOneAddict

Kirang raos kang ari kopi hungkul mah
Mendingan kopi susu
Tah kopina di eueut sok susuna di coo ngakaks
alah muhun ath kang
Eta mah numero uno ngakaks -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
kiki260980 - 31/01/2012 02:45 PM
#199

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD

hehe..
muhun kang...
duka kang loba teuing berita serupa mreun kang D

Pantesan atuh teu tiasa dibuka D

@r4fh
Sakalian turunkeun kabeh meh lulus sadayana D -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
r4fh - 31/01/2012 02:45 PM
#200

Quote:
Original Posted By PlusOneAddict
Araya keneh teu nya ?
Wah tukang karedok mah
Sigana tereh tutup yeuh D -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4

aya keneh abdimah kang malus

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD
naon kang anu diseepkeun teh??
postinganana D

pekina kang D
rek monolog siga akang bareto ngakaks
Page 10 of 396 | ‹ First  < 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4