Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
Total Views: 34594 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 11 of 396 | ‹ First  < 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 >  Last ›

CharedockSpeeD - 31/01/2012 02:45 PM
#201

Quote:
Original Posted By PlusOneAddict
Emang saha kang
Artis anu meninggal na ? -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4

ade namnung kang..
anu ageung tea kang \)
r4fh - 31/01/2012 02:46 PM
#202

Quote:
Original Posted By .duatilu.
Kenteng nukumaha kang..
Emang ngangge kenteng amazed: -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4

can beres sadayana kang D
kantun ka tungtunakeun malus

Quote:
Original Posted By kiki260980
Pantesan atuh teu tiasa dibuka D

@r4fh
Sakalian turunkeun kabeh meh lulus sadayana D -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4

sieun ganti part kang \(
ke teu aya tempat deui kanggo sakola \(
PlusOneAddict - 31/01/2012 02:47 PM
#203

Quote:
Original Posted By kiki260980

Pantesan atuh teu tiasa dibuka D

@r4fh
Sakalian turunkeun kabeh meh lulus sadayana D

Atos kang anu abdi mah sadayana
Tikamari oge ngakaks -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
CharedockSpeeD - 31/01/2012 02:47 PM
#204

Quote:
Original Posted By r4fh
can beres sadayana kang D
kantun ka tungtunakeun malus


sieun ganti part kang \(
ke teu aya tempat deui kanggo sakola \(

padahan seueur kang jang nyakolakeun mah D
sok weh ameng kamana2 pasti tereh lulus D
kiki260980 - 31/01/2012 02:48 PM
#205

Quote:
Original Posted By r4fh

aya keneh abdimah kang malus


pekina kang D
rek monolog siga akang bareto ngakaks


Kreatif tah kang nu monolog D
Sok turutan kang D -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
PlusOneAddict - 31/01/2012 02:48 PM
#206

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD

ade namnung kang..
anu ageung tea kang \)

Oh muhun uninga kang o
Duh kakarak apal yeuh o -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
CharedockSpeeD - 31/01/2012 02:49 PM
#207

Quote:
Original Posted By kiki260980
Kreatif tah kang nu monolog D
Sok turutan kang D -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4

siap kang..
ku abdipan diturutan lah nupentingmah tereh tur aman D
CharedockSpeeD - 31/01/2012 02:50 PM
#208

Quote:
Original Posted By PlusOneAddict
Oh muhun uninga kang o
Duh kakarak apal yeuh o -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4

naha teu aya anu ngaBM kitu ka akang??
ka abdi mah aya da \)
kiki260980 - 31/01/2012 02:51 PM
#209

Quote:
Original Posted By PlusOneAddict

Atos kang anu abdi mah sadayana
Tikamari oge ngakaks


Wakakaka akang mah ngolokeun ngakaks

@r4fh
Alus pan jadi tritna anyar terus ngakaks -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
r4fh - 31/01/2012 02:51 PM
#210

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD
padahan seueur kang jang nyakolakeun mah D
sok weh ameng kamana2 pasti tereh lulus D

paling oge di #21 nya kang D
tapi teu resep da teu ngobrol didinyamah \(

Quote:
Original Posted By kiki260980
Kreatif tah kang nu monolog D
Sok turutan kang D -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4

ke weh mun teu aya rencang kang malus

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD
siap kang..
ku abdipan diturutan lah nupentingmah tereh tur aman D

pan tos pernah oge akangmah p
PlusOneAddict - 31/01/2012 02:52 PM
#211

Quote:
Original Posted By kiki260980


Kreatif tah kang nu monolog D
Sok turutan kang D


Sok atuh contoan heula
Ke abdi nurutan nya ngakaks -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
r4fh - 31/01/2012 02:52 PM
#212

Quote:
Original Posted By kiki260980
Wakakaka akang mah ngolokeun ngakaks

@r4fh
Alus pan jadi tritna anyar terus ngakaks -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4


sieun ku MJ ah kang takuts

tumben make wap? p
CharedockSpeeD - 31/01/2012 02:52 PM
#213

Quote:
Original Posted By r4fh
paling oge di #21 nya kang D
tapi teu resep da teu ngobrol didinyamah \(


ke weh mun teu aya rencang kang malus


pan tos pernah oge akangmah p

muhun kang di 21 D
pernah naon kang?
di ben kitu think:
.duatilu. - 31/01/2012 02:53 PM
#214

Quote:
Original Posted By r4fh

can beres sadayana kang D
kantun ka tungtunakeun malus


sieun ganti part kang \(
ke teu aya tempat deui kanggo sakola \(

Wah hebat eung..
Tos bde pinuh
:matabelo -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
kiki260980 - 31/01/2012 02:55 PM
#215

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD

siap kang..
ku abdipan diturutan lah nupentingmah tereh tur aman D

Tah sae kang jadi moal sia2 ramo barareuh ge ngakaks

Sok hajar terus (kalah ngomporan teu bener hammer\) -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
PlusOneAddict - 31/01/2012 02:55 PM
#216

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD

naha teu aya anu ngaBM kitu ka akang??
ka abdi mah aya da \)

Teu aya kang o
Aya oge anu demo di jalan tol tos bubar cenah
Pedah polisi miwarang ka c apriyanti sina mawa mobil xenia di jalan tol eta
ngakak -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
r4fh - 31/01/2012 02:55 PM
#217

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD
muhun kang di 21 D
pernah naon kang?
di ben kitu think:

akang pernah monolog lin ngakaks
ari jadi pemaen band atos pernah acan?

Quote:
Original Posted By .duatilu.
Wah hebat eung..
Tos bde pinuh
:matabelo -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4

pandibantuan ku menejer kang malus
CharedockSpeeD - 31/01/2012 02:56 PM
#218

Quote:
Original Posted By .duatilu.
Wah hebat eung..
Tos bde pinuh
:matabelo -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4

naonna kang anu pinuh?
abdimah abu keneh sok tinggal ku akang D
CharedockSpeeD - 31/01/2012 02:57 PM
#219

Quote:
Original Posted By r4fh
akang pernah monolog lin ngakaks
ari jadi pemaen band atos pernah acan?


pandibantuan ku menejer kang malus

atos kang,,
si april tea pan D

haha ayeuna ge sering kang abdi monolog di 21 mah lamun di reg sepi D
PlusOneAddict - 31/01/2012 02:58 PM
#220

Quote:
Original Posted By kiki260980


Wakakaka akang mah ngolokeun ngakaks

@r4fh
Alus pan jadi tritna anyar terus ngakaks

Wkwkwkwkwkwkkwkwkwk
Duh abdi jadi di cap japar alias jahat parab yeuh ngakak
-o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
Page 11 of 396 | ‹ First  < 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4