Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
Total Views: 34594 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 12 of 396 | ‹ First  < 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 >  Last ›

CharedockSpeeD - 31/01/2012 02:58 PM
#221

Quote:
Original Posted By PlusOneAddict
Teu aya kang o
Aya oge anu demo di jalan tol tos bubar cenah
Pedah polisi miwarang ka c apriyanti sina mawa mobil xenia di jalan tol eta
ngakak -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4

wkwkwkwk,,,suganteh leres euy boronamah dibaca serius ngakak

pasti nyalingkir da sarieun di tabrak nyak ngakaks
r4fh - 31/01/2012 02:58 PM
#222

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD
atos kang,,
si april tea pan D

haha ayeuna ge sering kang abdi monolog di 21 mah lamun di reg sepi D


Insya Allah ayeunamah moal sepi deui kang D
da aya missi cenah matabelo:
kiki260980 - 31/01/2012 02:59 PM
#223

Quote:
Original Posted By r4fh


sieun ku MJ ah kang takuts

tumben make wap? p

Gampang kang bere kelek wae shutup:

Warneuna pinuh kang, kapaksa bari jeung ribet oge hammer: -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
CharedockSpeeD - 31/01/2012 02:59 PM
#224

Quote:
Original Posted By r4fh
Insya Allah ayeunamah moal sepi deui kang D
da aya missi cenah matabelo:

missi teh pemaen bola tea sanes kang??
abdi salasatu penggemarna kang \(^.^)/
r4fh - 31/01/2012 03:02 PM
#225

Quote:
Original Posted By kiki260980
Gampang kang bere kelek wae shutup:

Warneuna pinuh kang, kapaksa bari jeung ribet oge hammer: -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4

pasti langsung ngabret tah kang ngakaks
da kelek akangmah bau haseum najiss berbusa:

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD
missi teh pemaen bola tea sanes kang??
abdi salasatu penggemarna kang \(^.^)/

etamah messi atuh kang capedes
PlusOneAddict - 31/01/2012 03:03 PM
#226

Quote:
Original Posted By r4fh

akang pernah monolog lin ngakaks
ari jadi pemaen band atos pernah acan?


pandibantuan ku menejer kang malus

Abdi mah can pernah kang
Jadi pemain band mah malus -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
kiki260980 - 31/01/2012 03:03 PM
#227

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD

missi teh pemaen bola tea sanes kang??
abdi salasatu penggemarna kang \(^.^)/

Salah atuh kang mad:
Misi the kepanjangana punten D -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
r4fh - 31/01/2012 03:03 PM
#228

Quote:
Original Posted By kiki260980
Gampang kang bere kelek wae shutup:

Warneuna pinuh kang, kapaksa bari jeung ribet oge hammer: -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4

pasti langsung ngabret tah kang ngakaks
da kelek akangmah bau haseum najiss berbusa:

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD
missi teh pemaen bola tea sanes kang??
abdi salasatu penggemarna kang \(^.^)/

etamah messi atuh kang capedes
CharedockSpeeD - 31/01/2012 03:06 PM
#229

Quote:
Original Posted By r4fh
pasti langsung ngabret tah kang ngakaks
da kelek akangmah bau haseum najiss berbusa:


etamah messi atuh kang capedes




Quote:
Original Posted By r4fh
pasti langsung ngabret tah kang ngakaks
da kelek akangmah bau haseum najiss berbusa:


etamah messi atuh kang capedes

salah nya kang \(
Quote:
Original Posted By kiki260980
Salah atuh kang mad:
Misi the kepanjangana punten D -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4

walah si akang ieu tiasaan euy :matabelo
PlusOneAddict - 31/01/2012 03:06 PM
#230

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD

wkwkwkwk,,,suganteh leres euy boronamah dibaca serius ngakak

pasti nyalingkir da sarieun di tabrak nyak ngakaks

Tuh kang
Versi aslina tos di kirim nya via BM -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
r4fh - 31/01/2012 03:07 PM
#231

Quote:
Original Posted By PlusOneAddict
Abdi mah can pernah kang
Jadi pemain band mah malus -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4


sae atuh pami acan pernah jadi pemaen band mah kang D
abdi oge alim da D
kiki260980 - 31/01/2012 03:07 PM
#232

Quote:
Original Posted By r4fh

pasti langsung ngabret tah kang ngakaks
da kelek akangmah bau haseum najiss berbusa:


etamah messi atuh kang capedes

Beda arinu biasa ngisepan kelek abdi mah D

Mani ka apal aromana, raraoseun waenya kang ngakaks -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
r4fh - 31/01/2012 03:09 PM
#233

Quote:
Original Posted By kiki260980
Beda arinu biasa ngisepan kelek abdi mah D

Mani ka apal aromana, raraoseun waenya kang ngakaks -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4

etamah istri akang meureun p
teu hayang teuing hammer:
kiki260980 - 31/01/2012 03:11 PM
#234

Quote:
Original Posted By r4fh

etamah istri akang meureun p
teu hayang teuing hammer:

Ari eta mah geus puguh atuh ngakaks

Wah sok pura pura wae yeuh D -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
r4fh - 31/01/2012 03:13 PM
#235

Quote:
Original Posted By kiki260980
Ari eta mah geus puguh atuh ngakaks

Wah sok pura pura wae yeuh D -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4


puguh naon hea ieuteh?
ari puguh kanu kelek akangmah, teu hayang teuing mad:
kiki260980 - 31/01/2012 03:14 PM
#236

Wah geus jempling yeuh think:
Pada kamarana ieu the, wah pindah ka lonji ah ngacir: -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
PlusOneAddict - 31/01/2012 03:15 PM
#237

Quote:
Original Posted By r4fh


sae atuh pami acan pernah jadi pemaen band mah kang D
abdi oge alim da D

Soalna abdimah apanan
Teu aya alat musik anu di kuasai
Teras ari janten vocalis da matak bubar anu ngadangukeun na oge D -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
r4fh - 31/01/2012 03:17 PM
#238

Quote:
Original Posted By kiki260980
Wah geus jempling yeuh think:
Pada kamarana ieu the, wah pindah ka lonji ah ngacir: -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4

abdimah aya keneh kang malus
hayu sareng ka lonjina kang :travel

Quote:
Original Posted By PlusOneAddict
Soalna abdimah apanan
Teu aya alat musik anu di kuasai
Teras ari janten vocalis da matak bubar anu ngadangukeun na oge D -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4

abdimah komo teu tiasa kana alat music kang hammer:
PlusOneAddict - 31/01/2012 03:18 PM
#239

Quote:
Original Posted By kiki260980

Ari eta mah geus puguh atuh ngakaks

Wah sok pura pura wae yeuh D

Teu pura2 kang
Pan biasana sok kana embe ngakaks -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
kiki260980 - 31/01/2012 03:19 PM
#240

Quote:
Original Posted By r4fh


puguh naon hea ieuteh?
ari puguh kanu kelek akangmah, teu hayang teuing mad:

Geus puguh ari pamajikan mah D
Jgdi resep keneh kana kelekna sikorongnya ngakaks -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
Page 12 of 396 | ‹ First  < 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4