Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
Total Views: 34594 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 120 of 396 | ‹ First  < 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 >  Last ›

CharedockSpeeD - 16/02/2012 02:58 PM
#2381

Quote:
Original Posted By blint`
anu ieu kang,,
eta nu dihandap postingan akang sanes,, malu:
https://www.kaskus.co.id/showthread.php?t=12042321



sanes kang,,
ngkin lah mun aya pc 2 jutaan, ngakaks
lumayan keur nonton tipi ongkoh,, genit:

muhun kang \)
aya 2 kang anu abdi..
kunaon kitu kang??
piwarang di spoiler??
rothmanz - 16/02/2012 03:00 PM
#2382

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD
ngakak naha kitu kang?

ah keun wae ah kang...
abdina sasih februari mah nuju teu purun yeuh..
alakadarna weh ngepost oge ieu teh D


enya kang abdi oge teu purun yeuh
da eta sih teu ngiringan arisan deuih ngakaks
blint` - 16/02/2012 03:02 PM
#2383

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD
muhun kang \)
aya 2 kang anu abdi..
kunaon kitu kang??
piwarang di spoiler??


hammer:
pami teu ngarepotkeun kang,, malu:
ai repot mah nya ulah,, ngakak
mending lanjut balap didieu,, genit:
lloll - 16/02/2012 03:02 PM
#2384

Quote:
Original Posted By rothmanz
enya kang abdi oge teu purun yeuh
da eta sih teu ngiringan arisan deuih ngakaks


ngakak
muhun yeuh..
tapi ayeunateh hoyong naekeun anu ID tantx tea kang ngakaks
rothmanz - 16/02/2012 03:04 PM
#2385

Quote:
Original Posted By lloll
ngakak
muhun yeuh..
tapi ayeunateh hoyong naekeun anu ID tantx tea kang ngakaks

eh aya c akang elol geningan D
enya atuh kang sok lah
ameh iso pan harga jual na jadi naek lamun iso mah ngakaks
r4fh - 16/02/2012 03:05 PM
#2386

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD
haha muhun kang..
pan asa pincang ayeuna,ah teu aya layan na pan malu:

pan aya si ucup bisa dijadikeun layan tuh D

Quote:
Original Posted By blint`
anu ieu kang,,
eta nu dihandap postingan akang sanes,, malu:
https://www.kaskus.co.id/showthread.php?t=12042321



sanes kang,,
ngkin lah mun aya pc 2 jutaan, ngakaks
lumayan keur nonton tipi ongkoh,, genit:

aya cup D
kamari rerencangan ngical netbook HP second ngan 1,3 D
rothmanz - 16/02/2012 03:05 PM
#2387

Quote:
Original Posted By blint`
hammer:
pami teu ngarepotkeun kang,, malu:
ai repot mah nya ulah,, ngakak
mending lanjut balap didieu,, genit:


wah aya tukang balap
moal kalayanan yeuh ari jeung donat mah ah malus
rothmanz - 16/02/2012 03:06 PM
#2388

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD
muhun kang \)
aya 2 kang anu abdi..
kunaon kitu kang??
piwarang di spoiler??


heunteu kang
wios lah
yang berlalu biarkan lah berlalu D
blint` - 16/02/2012 03:07 PM
#2389

Quote:
Original Posted By r4fh
pan aya si ucup bisa dijadikeun layan tuh D


aya cup D
kamari rerencangan ngical netbook HP second ngan 1,3 D

ah netbook,, o
hoyong pc,, genit:
Quote:
Original Posted By rothmanz
wah aya tukang balap
moal kalayanan yeuh ari jeung donat mah ah malus


sanes kang,, hammers
sok kabur kaburan abdi mah,, Peace:
CharedockSpeeD - 16/02/2012 03:08 PM
#2390

Quote:
Original Posted By rothmanz
eh aya c akang elol geningan D
enya atuh kang sok lah
ameh iso pan harga jual na jadi naek lamun iso mah ngakaks

haha emang ayeuna harga iso naek deui nyak??
mantep atuh ngakak
Quote:
Original Posted By r4fh
pan aya si ucup bisa dijadikeun layan tuh D


aya cup D
kamari rerencangan ngical netbook HP second ngan 1,3 D


hooh kang emang ol tiap hari kang ucup na??
CharedockSpeeD - 16/02/2012 03:09 PM
#2391

Quote:
Original Posted By rothmanz
heunteu kang
wios lah
yang berlalu biarkan lah berlalu D

haha muhun kang..
tp da atos diedit kang D
blint` - 16/02/2012 03:11 PM
#2392

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD
haha muhun kang..
tp da atos diedit kang D


nuhun tos diedit kang,, shakehand2
jadi rapih katingalina,, malu:
nuhun kang,, o
r4fh - 16/02/2012 03:12 PM
#2393

Quote:
Original Posted By blint`
ah netbook,, o
hoyong pc,, genit:


sanes kang,, hammers
sok kabur kaburan abdi mah,, Peace:

PC mah komo gampang cup D
ngarakit weh nyicil meulina D

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD
haha emang ayeuna harga iso naek deui nyak??
mantep atuh ngakak


hooh kang emang ol tiap hari kang ucup na??

tiap hari manehnamah OL D
teu siga abdi aya horeamna nohope:
blint` - 16/02/2012 03:16 PM
#2394

Quote:
Original Posted By r4fh
PC mah komo gampang cup D
ngarakit weh nyicil meulina D


tiap hari manehnamah OL D
teu siga abdi aya horeamna nohope:


muhun kang,,
tinggal miwarang ka batur,, ngakaks
soalna teu ngarti abdi mah,, amazed:
rothmanz - 16/02/2012 03:17 PM
#2395

Quote:
Original Posted By blint`
ah netbook,, o
hoyong pc,, genit:


sanes kang,, hammers
sok kabur kaburan abdi mah,, Peace:

emang buronan nya c akang teh D Peace:

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD
haha emang ayeuna harga iso naek deui nyak??
mantep atuh ngakak


hooh kang emang ol tiap hari kang ucup na??


naek kang
komo lamun aya taraje mah, gancang tah naek na D
r4fh - 16/02/2012 03:18 PM
#2396

Quote:
Original Posted By blint`
muhun kang,,
tinggal miwarang ka batur,, ngakaks
soalna teu ngarti abdi mah,, amazed:


jiah hammer:
atuh kitumah tetep moal bisa nyicil D
CharedockSpeeD - 16/02/2012 03:18 PM
#2397

Quote:
Original Posted By blint`
nuhun tos diedit kang,, shakehand2
jadi rapih katingalina,, malu:
nuhun kang,, o

ah naha gningan nuhun mungkul..
cik sagelas alungkeun atuh D
Quote:
Original Posted By r4fh
PC mah komo gampang cup D
ngarakit weh nyicil meulina D


tiap hari manehnamah OL D
teu siga abdi aya horeamna nohope:

haha sami ayeuna ge abdi aya horeamna ngepost teh.. ngakak
Quote:
Original Posted By rothmanz
emang buronan nya c akang teh D Peace:



naek kang
komo lamun aya taraje mah, gancang tah naek na D

pasti kang..
sakantenan weh naek lip nyak ngakak
rothmanz - 16/02/2012 03:20 PM
#2398

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD
haha muhun kang..
tp da atos diedit kang D


wah nyaan yeuh ayeuna mah jadi lungguh
teu siga bareto D
nyaan yeuh rek nikah teh o
rothmanz - 16/02/2012 03:23 PM
#2399

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD
ah naha gningan nuhun mungkul..
cik sagelas alungkeun atuh D

haha sami ayeuna ge abdi aya horeamna ngepost teh.. ngakak

pasti kang..
sakantenan weh naek lip nyak ngakak


wkwkwkwkwkwkwkwk
tos tembus deui 100K kang ayeunamah
soalna buyer karapok cenah meser tina bot mah D
blint` - 16/02/2012 03:24 PM
#2400

Quote:
Original Posted By rothmanz
emang buronan nya c akang teh D Peace:


naek kang
komo lamun aya taraje mah, gancang tah naek na D

muhun kang,,
sok dicarekan ku tees,, hammers
Quote:
Original Posted By r4fh
jiah hammer:
atuh kitumah tetep moal bisa nyicil D

kan cash, cool:
ngakaks
mudah mudahan weh lah,, D
Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD
ah naha gningan nuhun mungkul..
cik sagelas alungkeun atuh D

haha sami ayeuna ge abdi aya horeamna ngepost teh.. ngakak

pasti kang..
sakantenan weh naek lip nyak ngakak


hammer:
dipajak sepuh,, takuts
abu teu nanaon?? ngakaks
Page 120 of 396 | ‹ First  < 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4