Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
Total Views: 34594 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 128 of 396 | ‹ First  < 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 >  Last ›

.duatilu. - 17/02/2012 04:50 PM
#2541

Quote:
Original Posted By rothmanz
sok we milih kang
bade ku kompor gas
atawa ku setrikaan D Peace:


wkwkkwkwkw

pami tiasa mah ku istrikaan nu ngangge gas kang ngakaks
.duatilu. - 17/02/2012 04:51 PM
#2542

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD
teu kunanaon kang..
ku akang bade??

haha pan akang mah tos lulus D


wah ku abi mah teu tiasa kang D

ku dinu ava abi weh ngakaks
rothmanz - 17/02/2012 04:59 PM
#2543

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD
teu kunanaon kang..
ku akang bade??

haha pan akang mah tos lulus D

hahahahahahahaha
iraha nya damel lami pere ngakaks

Quote:
Original Posted By .duatilu.
wkwkkwkwkw

pami tiasa mah ku istrikaan nu ngangge gas kang ngakaks


sok we aya
bade anu 3kg atawa 12 kg
.duatilu. - 17/02/2012 05:00 PM
#2544

Quote:
Original Posted By rothmanz
hahahahahahahaha
iraha nya damel lami pere ngakaks


sok we aya
bade anu 3kg atawa 12 kg


anu sakilo 4 we kang o

meh raos digoreng garing malus
CharedockSpeeD - 17/02/2012 05:02 PM
#2545

Quote:
Original Posted By .duatilu.
wah ku abi mah teu tiasa kang D

ku dinu ava abi weh ngakaks

alim ah kang..
alit keneh \)
.duatilu. - 17/02/2012 05:03 PM
#2546

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD
alim ah kang..
alit keneh \)


alah muhun nya kang D

ai ngadonlod kumaha kang ngakaks
CharedockSpeeD - 17/02/2012 05:12 PM
#2547

Quote:
Original Posted By .duatilu.
alah muhun nya kang D

ai ngadonlod kumaha kang ngakaks

teu kukumaha kang..
teu acan sempet yeuh ngadongdot na ngakak
.duatilu. - 17/02/2012 05:26 PM
#2548

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD
teu kukumaha kang..
teu acan sempet yeuh ngadongdot na ngakak


ahahahha

mhun ketah kang kedah nuju mood ngadontolna ngakak
CharedockSpeeD - 17/02/2012 05:28 PM
#2549

Quote:
Original Posted By .duatilu.
ahahahha

mhun ketah kang kedah nuju mood ngadontolna ngakak

hahhaa..
ayuenamah nuju teu rada hoyong sih D
.duatilu. - 17/02/2012 05:41 PM
#2550

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD
hahhaa..
ayuenamah nuju teu rada hoyong sih D


oh,,, D

muhun sami abi ge tos bosen D
CharedockSpeeD - 17/02/2012 05:59 PM
#2551

Quote:
Original Posted By .duatilu.
oh,,, D

muhun sami abi ge tos bosen D

haha..
meh teu bosen mah praktekna kang :thumbup
.duatilu. - 17/02/2012 06:09 PM
#2552

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD
haha..
meh teu bosen mah praktekna kang :thumbup


wkwkwkkw

alim ah kang teu acan aya sim na D
CharedockSpeeD - 17/02/2012 07:51 PM
#2553

Quote:
Original Posted By .duatilu.
wkwkwkkw

alim ah kang teu acan aya sim na D

wah naha kitu kang..
padahalmah teu nanaon da asal halal, ari tacan halal mah entog weh malu:
rothmanz - 17/02/2012 09:40 PM
#2554

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD
Quote:
Original Posted By .duatilu.
wkwkwkkw

alim ah kang teu acan aya sim na D

wah naha kitu kang..
padahalmah teu nanaon da asal halal, ari tacan halal mah entog weh malu:

Hai kang
Wah can rengse nya damel na D
rothmanz - 17/02/2012 09:57 PM
#2555

Jempling geningan
Uih deui we ah :travel
.duatilu. - 17/02/2012 10:28 PM
#2556

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD
wah naha kitu kang..
padahalmah teu nanaon da asal halal, ari tacan halal mah entog weh malu:


wah entog mah bahaya kang D

bilih modol ngakaks
.duatilu. - 17/02/2012 10:30 PM
#2557

Quote:
Original Posted By rothmanz
Jempling geningan
Uih deui we ah :travel


muhun kang jempling amazed:

tos barobo panginten malu:
Zories - 18/02/2012 04:23 AM
#2558

ngantosan subuh, bari ameungan k Subang.
Aya nu tos ugah atanapi nu begadang teu? eek:
Dewi.Persib - 18/02/2012 12:20 PM
#2559

duh hareudang euy
meni gogobros kieu kutangmalu:
rothmanz - 18/02/2012 01:34 PM
#2560

rohman ngiringan ngiuhan ah
meni panas bin hareudang kieu nya o
Page 128 of 396 | ‹ First  < 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4