Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
Total Views: 34594 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 129 of 396 | ‹ First  < 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 >  Last ›

김정일 - 18/02/2012 02:41 PM
#2561

Jempling geninganan
bobo deui we ah ____________ ngacir:
.duatilu. - 18/02/2012 02:48 PM
#2562

Quote:
Original Posted By Zories
ngantosan subuh, bari ameungan k Subang.
Aya nu tos ugah atanapi nu begadang teu? eek:


teu aya nya kang
teu aya nu begadang amazed:
ariaGADING - 18/02/2012 03:13 PM
#2563

jungker2 kamarana yeuhkagets:
jempling geuningan ngakaks
ariaGADING - 18/02/2012 03:14 PM
#2564

Quote:
Original Posted By
Jempling geninganan
bobo deui we ah ____________ ngacir:


sok we kang bobo..
hujan2 kieu mah resepna ngaggolerngakaks
jovie78 - 18/02/2012 03:19 PM
#2565

Quote:
Original Posted By ariaGADING
jungker2 kamarana yeuhkagets:
jempling geuningan ngakaks


hadir kang :request
aya naon kitu kang:cool
ariaGADING - 18/02/2012 03:19 PM
#2566

Quote:
Original Posted By jovie78
hadir kang :request
aya naon kitu kang:cool


wah aya si akang oge yeuhngakaks
teu aya naon2 kang..D
jovie78 - 18/02/2012 03:22 PM
#2567

Quote:
Original Posted By ariaGADING
wah aya si akang oge yeuhngakaks
teu aya naon2 kang..D


sumuhun kango
abdi netepan ashar heula nya kangngacir:
ariaGADING - 18/02/2012 03:22 PM
#2568

Quote:
Original Posted By jovie78
sumuhun kango
abdi netepan ashar heula nya kangngacir:


mangga kango
abdi oge hoyong ahngacir:
.duatilu. - 18/02/2012 03:30 PM
#2569

Quote:
Original Posted By ariaGADING
jungker2 kamarana yeuhkagets:
jempling geuningan ngakaks


muhun kang

duka kamarana D
ariaGADING - 18/02/2012 03:41 PM
#2570

Quote:
Original Posted By .duatilu.
muhun kang

duka kamarana D


aya akang hungkul sigana yeuhD
kumaha damang kang o
cimaungBC.pwk - 18/02/2012 03:47 PM
#2571

wah rame euy jigana matabelo:
sugan aya nu nguot linux2:
.duatilu. - 18/02/2012 04:00 PM
#2572

Quote:
Original Posted By ariaGADING
aya akang hungkul sigana yeuhD
kumaha damang kang o

hihihi D

alhamdulillah sae kang o
Quote:
Original Posted By cimaungBC.pwk
wah rame euy jigana matabelo:
sugan aya nu nguot linux2:


teu acan panas cigana mah kang D
ariaGADING - 18/02/2012 04:22 PM
#2573

Quote:
Original Posted By cimaungBC.pwk
wah rame euy jigana matabelo:
sugan aya nu nguot linux2:


cganamah nya kang ngakaks
ngan masih keneh jempling D

Quote:
Original Posted By .duatilu.
hihihi D

alhamdulillah sae kang o

teu acan panas cigana mah kang D


alhamdulillahnya kang\)
ayeuna tos ready can ?
Zories - 18/02/2012 04:23 PM
#2574

Quote:
Original Posted By .duatilu.


teu aya nya kang
teu aya nu begadang amazed:


Muhun kang.
Meni ti'iseun kieu takuts
김정일 - 18/02/2012 04:59 PM
#2575

Quote:
Original Posted By cimaungBC.pwk
wah rame euy jigana matabelo:
sugan aya nu nguot linux2:


Quote:
Original Posted By Zories
Muhun kang.
Meni ti'iseun kieu takuts


wadauw eta jumlah postingan
akang2 anu di kuwot ku abdi :matabelo
meni ngahunyud, raja jungkers sigana yeuh D Peace:
CharedockSpeeD - 19/02/2012 02:39 PM
#2576

bener2 sepi yeuh didieu..
kamarana yeuh penghunina nyak??
tantx - 19/02/2012 03:10 PM
#2577

sumpah yeuh kalakuan manager matak jantungeun mad:

saya karek muka ID ieu ninggali kulkan tos kaisian loba kieu mad:


---


hatur nuhun nya kang manager shakehand2
Zories - 19/02/2012 03:41 PM
#2578

ngiring calik didieu ah. .
Daramang sadayana?
CharedockSpeeD - 19/02/2012 03:57 PM
#2579

Quote:
Original Posted By Zories
ngiring calik didieu ah. .
Daramang sadayana?

muhun mangga kang \)
alhamdulillah abdimah damang kang \)
.duatilu. - 19/02/2012 05:38 PM
#2580

Quote:
Original Posted By ariaGADING
cganamah nya kang ngakaks
ngan masih keneh jempling D


alhamdulillahnya kang\)
ayeuna tos ready can ?


teu acan cigana mah kang D

ai akang kumaha D
Page 129 of 396 | ‹ First  < 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4