Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
Total Views: 34594 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 13 of 396 | ‹ First  < 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 >  Last ›

PlusOneAddict - 31/01/2012 03:19 PM
#241

Quote:
Original Posted By kiki260980
Wah geus jempling yeuh think:
Pada kamarana ieu the, wah pindah ka lonji ah ngacir:

Wah naon tah lonji teh
Lowongan banci kitu ngakaks -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
.duatilu. - 31/01/2012 03:21 PM
#242

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD

naonna kang anu pinuh?
abdimah abu keneh sok tinggal ku akang D

Haha
Mugun nya nu akang mah abu keneh D -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
PlusOneAddict - 31/01/2012 03:22 PM
#243

Quote:
Original Posted By r4fh

abdimah aya keneh kang malus
hayu sareng ka lonjina kang :travel


abdimah komo teu tiasa kana alat music kang hammer:

Oh kitu kang
Teras tiasana kana alt naon atuh ? D -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
kiki260980 - 31/01/2012 03:22 PM
#244

Quote:
Original Posted By PlusOneAddict

Teu pura2 kang
Pan biasana sok kana embe ngakaks

Ha ha ha tong dicarioskeun deui ari eta mah kang ngakaks
Sasubang tos arapaleun eta mah D -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
PlusOneAddict - 31/01/2012 03:23 PM
#245

Quote:
Original Posted By .duatilu.

Haha
Mugun nya nu akang mah abu keneh D

Hoe geningan aya keneh nya
Juragan kacang teh D -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
r4fh - 31/01/2012 03:24 PM
#246

Quote:
Original Posted By kiki260980
Geus puguh ari pamajikan mah D
Jgdi resep keneh kana kelekna sikorongnya ngakaks -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4

jiah sikorong hammer:
iraha rek gath teh kang?

Quote:
Original Posted By PlusOneAddict
Oh kitu kang
Teras tiasana kana alt naon atuh ? D -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4

teu tiasa kanu alat nanaon abdimah kang malus
PlusOneAddict - 31/01/2012 03:25 PM
#247

Quote:
Original Posted By kiki260980

Ha ha ha tong dicarioskeun deui ari eta mah kang ngakaks
Sasubang tos arapaleun eta mah D

Ari lamun sok nganggo hand body
Tos arapaleun acan D Peace: -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
kiki260980 - 31/01/2012 03:27 PM
#248

Quote:
Original Posted By PlusOneAddict

Wah naon tah lonji teh
Lowongan banci kitu ngakaks

Wkwkwk eta mah maksakeun teuing kang ngakaks

Nu bener mah lokasi nongkrong junker intelek kang cool: -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
PlusOneAddict - 31/01/2012 03:27 PM
#249

Quote:
Original Posted By r4fh

jiah sikorong hammer:
iraha rek gath teh kang?


teu tiasa kanu alat nanaon abdimah kang malus

Alat naon kang bingungs
Pan abdi mah narosna oge alt
Tah abdi mah tiasa lamu ctrl + alt + del ngakaks -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
r4fh - 31/01/2012 03:28 PM
#250

Quote:
Original Posted By PlusOneAddict
Alat naon kang bingungs
Pan abdi mah narosna oge alt
Tah abdi mah tiasa lamu ctrl + alt + del ngakaks -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4


jiah hammer:
salah maca, suganteh alat malus
padahal alt ngakaks
PlusOneAddict - 31/01/2012 03:29 PM
#251

Quote:
Original Posted By kiki260980

Wkwkwk eta mah maksakeun teuing kang ngakaks

Nu bener mah lokasi nongkrong junker intelek kang cool:

Tah enya eta anu pas mah
Saking intelekna di dinya loba anu ngepost ku robot ngakaks -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
.duatilu. - 31/01/2012 03:31 PM
#252

Quote:
Original Posted By PlusOneAddict
Hoe geningan aya keneh nya
Juragan kacang teh D -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4


haha
muhun kang aya D
.duatilu. - 31/01/2012 03:32 PM
#253

Quote:
Original Posted By r4fh
akang pernah monolog lin ngakaks
ari jadi pemaen band atos pernah acan?


pandibantuan ku menejer kang malus

oh muhun nya matabelo:

abi mah teu aya nu mantosan eung :mewek
kiki260980 - 31/01/2012 03:33 PM
#254

Quote:
Original Posted By PlusOneAddict

Ari lamun sok nganggo hand body
Tos arapaleun acan D Peace:

Wkwkwk komo eta mah kang tos disiarkeun na tipi hammer:

@r4fh
Sok atuh bade iraha D

Punten kang sanes abdi nu mimitian ngabahas handbody karesep akang Peace: -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
PlusOneAddict - 31/01/2012 03:33 PM
#255

Quote:
Original Posted By r4fh


jiah hammer:
salah maca, suganteh alat malus
padahal alt ngakaks

Matakan ari maca teh sing jelas atuh
Sanajan bari keur balap oge D
Pan bahaya tah lamun konyol kabaca jadi kontol ngakaks -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
r4fh - 31/01/2012 03:35 PM
#256

Quote:
Original Posted By PlusOneAddict
Tah enya eta anu pas mah
Saking intelekna di dinya loba anu ngepost ku robot ngakaks -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4

berarti robotna palinter nya kang D

Quote:
Original Posted By .duatilu.
oh muhun nya matabelo:

abi mah teu aya nu mantosan eung :mewek

sok weh nyarios ka menejer abdi ari hoyong dibantosanmah D

Quote:
Original Posted By kiki260980
Wkwkwk komo eta mah kang tos disiarkeun na tipi hammer:

@r4fh
Sok atuh bade iraha D

Punten kang sanes abdi nu mimitian ngabahas handbody karesep akang Peace: -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4

iraha oge abdimah siap kang o
mungpung kang bule tos on deui ngakaks
.duatilu. - 31/01/2012 03:35 PM
#257

Quote:
Original Posted By PlusOneAddict
Matakan ari maca teh sing jelas atuh
Sanajan bari keur balap oge D
Pan bahaya tah lamun konyol kabaca jadi kontol ngakaks -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4


walah muhun kang D

mangkaning t sareng y teh cakey ngakaks
kiki260980 - 31/01/2012 03:36 PM
#258

Quote:
Original Posted By PlusOneAddict

Tah enya eta anu pas mah
Saking intelekna di dinya loba anu ngepost ku robot ngakaks

Wkwkwk karunya tah mod lonji kasiksa gawena ngungudag wae robot ngakaks
Mana robotna teu kira kira hammer: -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
.duatilu. - 31/01/2012 03:36 PM
#259

Quote:
Original Posted By r4fh
berarti robotna palinter nya kang D


sok weh nyarios ka menejer abdi ari hoyong dibantosanmah D


iraha oge abdimah siap kang o
mungpung kang bule tos on deui ngakaks


isin ah kang malus

abi mah kan sanes urang sinih :sorry
.duatilu. - 31/01/2012 03:37 PM
#260

mangga nya kasadayana

abi pamit sholat ashar dlu Dngacir:
Page 13 of 396 | ‹ First  < 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4