Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
Total Views: 34594 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 130 of 396 | ‹ First  < 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 >  Last ›

.duatilu. - 19/02/2012 05:39 PM
#2581

[QUOTE=tantx;650962781]sumpah yeuh kalakuan manager matak jantungeun mad:

saya karek muka ID ieu ninggali kulkan tos kaisian loba kieu mad:


---


hatur nuhun nya kang manager shakehand2
rothmanz - 19/02/2012 05:40 PM
#2582

[QUOTE=tantx;640051983]sumpah yeuh kalakuan manager matak jantungeun mad:

saya karek muka ID ieu ninggali kulkan tos kaisian loba kieu mad:


---


hatur nuhun nya kang manager shakehand2
blint` - 19/02/2012 05:48 PM
#2583

sepi wae,, linux2:
kamaran nyak pribumina,, bingung:
rothmanz - 19/02/2012 05:53 PM
#2584

Quote:
Original Posted By blint`
sepi wae,, linux2:
kamaran nyak pribumina,, bingung:

Parundung sigana kang
Bongan akang na tara aya D Peace:
blint` - 19/02/2012 05:56 PM
#2585

Quote:
Original Posted By rothmanz
Parundung sigana kang
Bongan akang na tara aya D Peace:


wah,,
kitu kang??
nya entos atuh,,
abdi ge bade kabur weh,,
mangga kang,, ngacir:
.duatilu. - 19/02/2012 06:00 PM
#2586

Quote:
Original Posted By blint`
wah,,
kitu kang??
nya entos atuh,,
abdi ge bade kabur weh,,
mangga kang,, ngacir:


muhun mangga kang D

abi mah bade ngantosan akang uih deui D
Zories - 19/02/2012 06:08 PM
#2587

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD

muhun mangga kang \)
alhamdulillah abdimah damang kang \)


Sukur ath pami damang mah kang.
Didinya hujan teu kang ? rain:
CharedockSpeeD - 19/02/2012 06:41 PM
#2588

Quote:
Original Posted By Zories
Sukur ath pami damang mah kang.
Didinya hujan teu kang ? rain:

alhamdulillah malem namah hnteu kang..
mung tadi subuh dugi kasiang hujan \)
.duatilu. - 19/02/2012 07:05 PM
#2589

Quote:
Original Posted By Zories
ngiring calik didieu ah. .
Daramang sadayana?


damang kang alhamdulillah o

kaskus wap teu acan tiasa post nya kang o
Dewi.Persib - 19/02/2012 07:35 PM
#2590

can aya hacker dai geningan hammer: D hammer:

wilujeng wengi senen ah ka sadayana \)
CharedockSpeeD - 20/02/2012 07:03 AM
#2591

wilujeng dinten senen \)
nuju naraon yeuh??
Dewi.Persib - 20/02/2012 07:32 AM
#2592

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD
wilujeng dinten senen \)
nuju naraon yeuh??


nuju ngopi uy
si akang nuju naon?malu:
CharedockSpeeD - 20/02/2012 07:45 AM
#2593

Quote:
Original Posted By Dewi.Persib
nuju ngopi uy
si akang nuju naon?malu:

abdimah nuju ngetik kang..
eh nembe beres ngetik balesan ka akang malu:
Dewi.Persib - 20/02/2012 08:02 AM
#2594

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD
abdimah nuju ngetik kang..
eh nembe beres ngetik balesan ka akang malu:


sok atuh di bales ketikan na ku abiD
teu upacara kang?
CharedockSpeeD - 20/02/2012 08:06 AM
#2595

Quote:
Original Posted By Dewi.Persib
sok atuh di bales ketikan na ku abiD
teu upacara kang?

hnteu kang..
abdimah teu sakola kang :mewek
Dewi.Persib - 20/02/2012 08:12 AM
#2596

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD
hnteu kang..
abdimah teu sakola kang :mewek


ohh,damel nya?
ke ke..ari akang teh kluarga saha nya?think:
CharedockSpeeD - 20/02/2012 08:26 AM
#2597

Quote:
Original Posted By Dewi.Persib
ohh,damel nya?
ke ke..ari akang teh kluarga saha nya?think:

kluarga tuentiwanloper kang malu:
ari akang??
Dewi.Persib - 20/02/2012 08:40 AM
#2598

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD
kluarga tuentiwanloper kang malu:
ari akang??


abi mah kluarga Sebotolminuman kangmalu:
akang kawit teh timana?
CharedockSpeeD - 20/02/2012 08:48 AM
#2599

Quote:
Original Posted By Dewi.Persib
abi mah kluarga Sebotolminuman kangmalu:
akang kawit teh timana?

abdi asli garut,
ageusng disubang,
ayeuna ngumbara di bogor malu:
Dewi.Persib - 20/02/2012 09:12 AM
#2600

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD
abdi asli garut,
ageusng disubang,
ayeuna ngumbara di bogor malu:


oh di subangna mn kang?
kang aonk oge mun teu lepat mah di bogor dathink:

nuju sibuk naon kang?
Page 130 of 396 | ‹ First  < 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4