Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
Total Views: 34594 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 131 of 396 | ‹ First  < 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 >  Last ›

blint` - 20/02/2012 09:13 AM
#2601

Quote:
Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD
abdi asli garut,
ageusng disubang,
ayeuna ngumbara di bogor malu:


Quote:
Original Posted By Dewi.Persib
oh di subangna mn kang?
kang aonk oge mun teu lepat mah di bogor dathink:

nuju sibuk naon kang?


punten kang,,
ngiring calik,, o
Dewi.Persib - 20/02/2012 09:22 AM
#2602

Quote:
Original Posted By blint`
punten kang,,
ngiring calik,, o


mangga kang
tah kelebet we na amben,bilih hujanD
blint` - 20/02/2012 09:25 AM
#2603

Quote:
Original Posted By Dewi.Persib
mangga kang
tah kelebet we na amben,bilih hujanD


D
nuhun kang,,
ai ieu saha primena,, think:
-
punten abdi mah nubi,
teu terang aslina,, malus
CharedockSpeeD - 20/02/2012 09:26 AM
#2604

Quote:
Original Posted By blint`
punten kang,,
ngiring calik,, o

mangga kang \)
atos tacan calikna kang??
blint` - 20/02/2012 09:28 AM
#2605

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD
mangga kang \)
atos tacan calikna kang??


atos kang,, malu:
tong nganggo nu kitu atuh emotna,, malus
SOJU - 20/02/2012 09:29 AM
#2606

Quote:
Original Posted By blint`
D
nuhun kang,,
ai ieu saha primena,, think:
-
punten abdi mah nubi,
teu terang aslina,, malus

ah si akang teh sok kitumalu:
Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD
mangga kang \)
atos tacan calikna kang??


mangga atuh lahun ku akangPeace:
CharedockSpeeD - 20/02/2012 09:32 AM
#2607

Quote:
Original Posted By blint`
atos kang,, malu:
tong nganggo nu kitu atuh emotna,, malus

naha kitu kang??
Quote:
Original Posted By SOJU
ah si akang teh sok kitumalu:


mangga atuh lahun ku akangPeace:

alim ah kang bilih ngaganjel D
Dewi.Persib - 20/02/2012 09:34 AM
#2608

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD
naha kitu kang??

alim ah kang bilih ngaganjel D


naona anu ngaganjel kangngakaks

eta paling ge nu di lahun liangna paur ngagedeanhammer: Peace:
blint` - 20/02/2012 09:34 AM
#2609

Quote:
Original Posted By SOJU
ah si akang teh sok kitumalu:

mangga atuh lahun ku akangPeace:

takuts
pulbar,, takuts
abdi mah nubi kang,, takuts
Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD
naha kitu kang??

alim ah kang bilih ngaganjel D


kan te resep kang emot nu kitu teh,, gila:
CharedockSpeeD - 20/02/2012 09:35 AM
#2610

Quote:
Original Posted By Dewi.Persib
naona anu ngaganjel kangngakaks

eta paling ge nu di lahun liangna paur ngagedeanhammer: Peace:

hahaha..
muhun lamun alit, kumaha lamun ntos ageung kang ngakak
Quote:
Original Posted By blint`
takuts
pulbar,, takuts
abdi mah nubi kang,, takuts


kan te resep kang emot nu kitu teh,, gila:


owh kitu nya kang atuh gentos weh janten kieu D
blint` - 20/02/2012 09:44 AM
#2611

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD
hahaha..
muhun lamun alit, kumaha lamun ntos ageung kang ngakak

owh kitu nya kang atuh gentos weh janten kieu D


tah,,
lamun eta mah teu kunananon kang,, D
sepi gening kang,, bingung:
Dewi.Persib - 20/02/2012 09:48 AM
#2612

Quote:
Original Posted By blint`
takuts
pulbar,, takuts
abdi mah nubi kang,, takuts


ah nubi abi mah kango
Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD
hahaha..
muhun lamun alit, kumaha lamun ntos ageung kang ngakak


owh kitu nya kang atuh gentos weh janten kieu D


ageung naona kang? bujur na maksudteh sanes?D
blint` - 20/02/2012 09:50 AM
#2613

Quote:
Original Posted By Dewi.Persib
ah nubi abi mah kango

ageung naona kang? bujur na maksudteh sanes?D


eta tos pulbra,, genit:
abdi mah nembe sabalok,, hammers
Dewi.Persib - 20/02/2012 09:58 AM
#2614

ngmng2 aya nu pake smartfren teu nyak?
abi teu ngertos kumaha beli paketnamalu:

ada yg bisa kasi saia pencerahan??D
blint` - 20/02/2012 10:00 AM
#2615

Quote:
Original Posted By Dewi.Persib
ngmng2 aya nu pake smartfren teu nyak?
abi teu ngertos kumaha beli paketnamalu:

ada yg bisa kasi saia pencerahan??D


maksudna paket kumaha kang?
abdi mah nganggo xl,, malus
sok cobi taros weh,,
sugan abdi tiasa ngawaler,, malus
Dewi.Persib - 20/02/2012 10:04 AM
#2616

Quote:
Original Posted By blint`
maksudna paket kumaha kang?
abdi mah nganggo xl,, malus
sok cobi taros weh,,
sugan abdi tiasa ngawaler,, malus


nya abi ayna nuju nyobian modem smart
ngan teu apal cara beli paket namalu:

ke lamun tos teu jalan apa tinggal isi pulsa wae apa kumaha?hammer:
pencerahana nya kang
blint` - 20/02/2012 10:10 AM
#2617

Quote:
Original Posted By Dewi.Persib
nya abi ayna nuju nyobian modem smart
ngan teu apal cara beli paket namalu:

ke lamun tos teu jalan apa tinggal isi pulsa wae apa kumaha?hammer:
pencerahana nya kang


eta kamari langsung dipaketkeun??
ato tos masuk paket otomatis kang,, malu:
-
biasana lamun tos masuk paket mah,,
ke pas paket bade seep,tinggal isi pulsa,
meh tiasa diperpanjang otomatis/renewal malu:
CharedockSpeeD - 20/02/2012 10:18 AM
#2618

Quote:
Original Posted By blint`
tah,,
lamun eta mah teu kunananon kang,, D
sepi gening kang,, bingung:

muhun sepi yeuh kang \)
Quote:
Original Posted By Dewi.Persib
ah nubi abi mah kango


ageung naona kang? bujur na maksudteh sanes?D


hahah muhun kang ngakak
Dewi.Persib - 20/02/2012 10:18 AM
#2619

Quote:
Original Posted By blint`
eta kamari langsung dipaketkeun??
ato tos masuk paket otomatis kang,, malu:
-
biasana lamun tos masuk paket mah,,
ke pas paket bade seep,tinggal isi pulsa,
meh tiasa diperpanjang otomatis/renewal malu:


duka atuh,da nmbe pake gratisana ieu gemalu:
cek pulsa smart oge cn ngartihammer:

lamun flexi mah kan bisa sms Reg Harian,mingguan apa bulanan kitu
blint` - 20/02/2012 10:20 AM
#2620

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD
muhun sepi yeuh kang \)

hahah muhun kang ngakak

ea,, emotna,, nohope:
Quote:
Original Posted By Dewi.Persib
duka atuh,da nmbe pake gratisana ieu gemalu:
cek pulsa smart oge cn ngartihammer:

lamun flexi mah kan bisa sms Reg Harian,mingguan apa bulanan kitu


ameng atuh ka tritna kang,,
meh lengkap dijawabna,,
soalna abi teu ngangge semar,, Peace:
Page 131 of 396 | ‹ First  < 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4