Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
Total Views: 34594 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 132 of 396 | ‹ First  < 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 >  Last ›

Dewi.Persib - 20/02/2012 10:22 AM
#2621

Quote:
Original Posted By blint`
ea,, emotna,, nohope:


ameng atuh ka tritna kang,,
meh lengkap dijawabna,,
soalna abi teu ngangge semar,, Peace:


ohhhD
urang pilarian hl ah tritnangacir:
blint` - 20/02/2012 10:25 AM
#2622

Quote:
Original Posted By Dewi.Persib
ohhhD
urang pilarian hl ah tritnangacir:


aya di sf mb kang,, D
mangga kadinya weh turas taros,,
bilih lepat info tiabdi mah,, Peace:
CharedockSpeeD - 20/02/2012 10:34 AM
#2623

sigana abdi katinggaleun jauh yeuh..
aya saha wae ayeuna??
blint` - 20/02/2012 10:35 AM
#2624

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD
sigana abdi katinggaleun jauh yeuh..
aya saha wae ayeuna??


ah,,
hente oge,
anggeur weh nu tadi tadi keneh,, hammers
da teesna mah malah ngejang di wc,, hammers
CharedockSpeeD - 20/02/2012 10:39 AM
#2625

Quote:
Original Posted By blint`
ah,,
hente oge,
anggeur weh nu tadi tadi keneh,, hammers
da teesna mah malah ngejang di wc,, hammers

haha naha apal timana nuju ngejang di wc??
noong sanes??
blint` - 20/02/2012 10:41 AM
#2626

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD
haha naha apal timana nuju ngejang di wc??
noong sanes??


aya di grup fb kang,, hammers
maenya weh nepi ka noong mah,,
asa ku teu kudu da kang,, :dp

ngakak
CharedockSpeeD - 20/02/2012 10:49 AM
#2627

Quote:
Original Posted By blint`
aya di grup fb kang,, hammers
maenya weh nepi ka noong mah,,
asa ku teu kudu da kang,, :dp

ngakak

haha bisi weh kang D
nuju naon ayeuna??
abdimah nuju bade emam ieu teh kang D
blint` - 20/02/2012 10:59 AM
#2628

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD
haha bisi weh kang D
nuju naon ayeuna??
abdimah nuju bade emam ieu teh kang D


nembe beres emam roti kang,, o
hoream kaluar,
untung aya roti,, D
mangga atuh emam mah,,
kade kaselek,, takuts
Dewi.Persib - 20/02/2012 11:07 AM
#2629

Quote:
Original Posted By blint`
aya di sf mb kang,, D
mangga kadinya weh turas taros,,
bilih lepat info tiabdi mah,, Peace:


sf mb naon kang?
CharedockSpeeD - 20/02/2012 11:09 AM
#2630

Quote:
Original Posted By blint`
nembe beres emam roti kang,, o
hoream kaluar,
untung aya roti,, D
mangga atuh emam mah,,
kade kaselek,, takuts

muhun kang..
ayeunamah atos beres da emam nateh kang \)
blint` - 20/02/2012 11:10 AM
#2631

Quote:
Original Posted By Dewi.Persib
sf mb naon kang?


subforum mobile broadband,
yeuh kang link trit semar,, D
mangga dipencet klikna

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD
muhun kang..
ayeunamah atos beres da emam nateh kang \)


dilanjut ngejangna kang,
tanpa emot smile kaskus,, batas
CharedockSpeeD - 20/02/2012 11:13 AM
#2632

Quote:
Original Posted By blint`
subforum mobile broadband,
yeuh kang link trit semar,, D
mangga dipencet klikna



dilanjut ngejangna kang,
tanpa emot smile kaskus,, batas

ngakak oke siap kang \) shutup:

hayu ah lanjur _______ngacir:
Dewi.Persib - 20/02/2012 11:19 AM
#2633

Quote:
Original Posted By blint`
subforum mobile broadband,
yeuh kang link trit semar,, D
mangga dipencet klikna


hatur tengkyu kang
ke urang bukmak hl beer:

btw tos tuang kang?
blint` - 20/02/2012 11:19 AM
#2634

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD
ngakak oke siap kang \) shutup:

hayu ah lanjur _______ngacir:


ah ngahajakeun yeuh,, hammers
-
sok mangga kang,, ngacir:
CharedockSpeeD - 20/02/2012 11:20 AM
#2635

Quote:
Original Posted By Dewi.Persib
hatur tengkyu kang
ke urang bukmak hl beer:

btw tos tuang kang?

alhamdulillah kang..
abdimah atos da \)
blint` - 20/02/2012 11:22 AM
#2636

Quote:
Original Posted By Dewi.Persib
hatur tengkyu kang
ke urang bukmak hl beer:

btw tos tuang kang?


daripada di bukmak mending di subscribe kang,, o
atos kang,, malus
ai akang kumaha?? wowcantik
Dewi.Persib - 20/02/2012 11:26 AM
#2637

Quote:
Original Posted By blint`
daripada di bukmak mending di subscribe kang,, o
atos kang,, malus
ai akang kumaha?? wowcantik


tos disimpen gambarna kang
nmbe teh masuk ka web na tabel na pake gambar
tapi bingung keneh yeuh..
tidinya suruh ketik DATA Unl30 tp teu dibejakeun ngrimna kamanahammer:

ka akang wae kitu nyak?D
rothmanz - 20/02/2012 11:27 AM
#2638

Wilujeng siang baraya subang
Rohman ngiringan ah di dieu
Bade nambihan postingan D
blint` - 20/02/2012 11:33 AM
#2639

Quote:
Original Posted By Dewi.Persib
tos disimpen gambarna kang
nmbe teh masuk ka web na tabel na pake gambar
tapi bingung keneh yeuh..
tidinya suruh ketik DATA Unl30 tp teu dibejakeun ngrimna kamanahammer:

ka akang wae kitu nyak?D

cobaan kadieu kang,, demi ampun sanes betmen,, ngakaks
Quote:
Original Posted By rothmanz
Wilujeng siang baraya subang
Rohman ngiringan ah di dieu
Bade nambihan postingan D

hayu kang,,
menggosip disini,, genit:
Dewi.Persib - 20/02/2012 11:44 AM
#2640

Quote:
Original Posted By rothmanz
Wilujeng siang baraya subang
Rohman ngiringan ah di dieu
Bade nambihan postingan D


jatah hl krk ngiringanmad:

Quote:
Original Posted By blint`
cobaan kadieu kang,, demi ampun sanes betmen,, ngakaks

hayu kang,,
menggosip disini,, genit:


siap mnju tpsngacir:
Page 132 of 396 | ‹ First  < 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4