Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
Total Views: 34594 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 133 of 396 | ‹ First  < 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 >  Last ›

blint` - 20/02/2012 11:47 AM
#2641

Quote:
Original Posted By Dewi.Persib
jatah hl krk ngiringanmad:


siap mnju tpsngacir:


ati ati,,
kudu pake kolor baja,, :genits
CharedockSpeeD - 20/02/2012 12:03 PM
#2642

Quote:
Original Posted By blint`
ah ngahajakeun yeuh,, hammers
-
sok mangga kang,, ngacir:

si akang ieu kalah bade kamana..
bade atosan nyal??
blint` - 20/02/2012 12:06 PM
#2643

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD
si akang ieu kalah bade kamana..
bade atosan nyal??


hente oge kang,,
masih aya didieu,, malu:
CharedockSpeeD - 20/02/2012 12:08 PM
#2644

Quote:
Original Posted By blint`
hente oge kang,,
masih aya didieu,, malu:

owh syukur atuh ari masih aya mah..
pan abdi aya batur nya D
blint` - 20/02/2012 12:11 PM
#2645

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD
owh syukur atuh ari masih aya mah..
pan abdi aya batur nya D


sante kang,, o
mungpung tiasa ngaskus,,
ngaskus heula,, D
CharedockSpeeD - 20/02/2012 12:40 PM
#2646

Quote:
Original Posted By blint`
sante kang,, o
mungpung tiasa ngaskus,,
ngaskus heula,, D

muhun atuh kang..
naha nuju teu damel nya??
blint` - 20/02/2012 12:45 PM
#2647

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD
muhun atuh kang..
naha nuju teu damel nya??


teu damel kang abdi mah,,
janten ngaskus weh padamelanna teh,, hammers
CharedockSpeeD - 20/02/2012 01:02 PM
#2648

Quote:
Original Posted By blint`
teu damel kang abdi mah,,
janten ngaskus weh padamelanna teh,, hammers

sae atuh kang ari kitumah \)
abdi oge sami padamelanteh han ol kaskus weh sareng kaskus D
blint` - 20/02/2012 01:04 PM
#2649

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD
sae atuh kang ari kitumah \)
abdi oge sami padamelanteh han ol kaskus weh sareng kaskus D


muhun da akang mah tiasa,,
kan payuneun kompi wae,, p
-
nganggo emot smile wae,, nohope:
CharedockSpeeD - 20/02/2012 01:05 PM
#2650

Quote:
Original Posted By blint`
muhun da akang mah tiasa,,
kan payuneun kompi wae,, p
-
nganggo emot smile wae,, nohope:

haha aduh atos kabiasaan kang..
bawaan orang tasik yeuh janten ramah kieu malus
blint` - 20/02/2012 01:07 PM
#2651

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD
haha aduh atos kabiasaan kang..
bawaan orang tasik yeuh janten ramah kieu malus


adeuh,,
jeung orang tasik ayeuna mah?? genit:
CharedockSpeeD - 20/02/2012 01:07 PM
#2652

Quote:
Original Posted By blint`
adeuh,,
jeung orang tasik ayeuna mah?? genit:

sanes kang,,,
pan orang tasikmah saromea pan
rothmanz - 20/02/2012 01:09 PM
#2653

Quote:
Original Posted By Dewi.Persib
jatah hl krk ngiringanmad:



siap mnju tpsngacir:

Ari saha nya ?
Katingalinamah boa2 juragan nocan yeuh takuts
blint` - 20/02/2012 01:12 PM
#2654

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD
sanes kang,,,
pan orang tasikmah saromea pan


owh,,
suganteh sareng orang tasik ayeuna mah,, D
ke dikantun heula kang,, ngacir:
CharedockSpeeD - 20/02/2012 01:13 PM
#2655

Quote:
Original Posted By blint`
owh,,
suganteh sareng orang tasik ayeuna mah,, D
ke dikantun heula kang,, ngacir:

bade kamana kitu kang??
pdahalmah santai weh D
blint` - 20/02/2012 01:18 PM
#2656

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD
bade kamana kitu kang??
pdahalmah santai weh D


eta kapayun sakedap kang,,
lapar,, \(
CharedockSpeeD - 20/02/2012 01:19 PM
#2657

Quote:
Original Posted By blint`
eta kapayun sakedap kang,,
lapar,, \(

owh enya mangga atuh kang \)
kade ulah seueur teuing bilih kamerkaan \)
blint` - 20/02/2012 01:21 PM
#2658

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD
owh enya mangga atuh kang \)
kade ulah seueur teuing bilih kamerkaan \)


ah komo,,
nganggo emot eta wae,,
moal uih deui ah,, ngacir:
CharedockSpeeD - 20/02/2012 01:27 PM
#2659

Quote:
Original Posted By blint`
ah komo,,
nganggo emot eta wae,,
moal uih deui ah,, ngacir:

ngakak mulun atuh kang teu nanaon..
barinage ngejang sareng anu aya peraturannamah teu nyaman kang malu:
blint` - 20/02/2012 01:32 PM
#2660

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD
ngakak mulun atuh kang teu nanaon..
barinage ngejang sareng anu aya peraturannamah teu nyaman kang malu:


lah,,
tiap lahan kan pasti aya rulesna kang,,
meh tong bebas teuing,,
kecuali di lampung shutup:
bebas pisan didinya,
komo kanggo pribumi,, o
Page 133 of 396 | ‹ First  < 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4